geeksada Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εφτιαξα ενα scriptακι για το msn plus! το οποιο αλλαξει το display picture -τυχαια- ανα τακτα χρονικα διαστηματα, τα οποια καθοριζει ο χρηστης. Οι φωτογραφιες που θα γινονται rotate πρεπει να βρισκονται μεσα στο φακελο %Program Files%\Messenger Plus! Live\Scripts\Picture Changer\Images. http://img310.imageshack.us/img310/744/screen4hu.jpg Αν βαλετε 0 sec. τοτε η φωτογραφια δεν αλλαζει. Αν θελετε το κατεβαζετε απο εδω: http://rapidshare.de/files/24423006/PictureChanger.plsc.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Έχω ένα θέμα με τον wlm,όταν μου στέλνει κάποιος Mp3 και αφού τελειώσει το scan του mcafee μου βγάζει ένα μήνυμα απο τα windows ότι και καλά το αρχείο είναι επικύνδυνο και πρέπει να σβηστεί και μετά ότι και να πατήσω το mp3 χάνεται.Αυτό το κάνει μόνο στα mp3 και δεν είναι θέμα του mcafee. Πως το παρακάμπτουμε αυτό;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Σε μένα τα σβήνει αν πάω τα ανοίξω μέσα από τον messenger. Δοκίμασε να το ανοίγεις κανονικά μέσα από τον explorer των windows. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 to pathena palia me to 7.5 kai itan to FIREWALL twn XP!!!! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εφτιαξα ενα scriptακι για το msn plus! το οποιο αλλαξει το display picture -τυχαια- ανα τακτα χρονικα διαστηματα, τα οποια καθοριζει ο χρηστης. Οι φωτογραφιες που θα γινονται rotate πρεπει να βρισκονται μεσα στο φακελο %Program Files%\Messenger Plus! Live\Scripts\Picture Changer\Images. http://img310.imageshack.us/img310/744/screen4hu.jpg Αν βαλετε 0 sec. τοτε η φωτογραφια δεν αλλαζει. Αν θελετε το κατεβαζετε απο εδω: http://rapidshare.de/files/24423006/PictureChanger.plsc.html πολυ καλο..τνχ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Σε μένα τα σβήνει αν πάω τα ανοίξω μέσα από τον messenger. Δοκίμασε να το ανοίγεις κανονικά μέσα από τον explorer των windows. Μα για να το ανοίξω πρέπει πρώτα να πατήσω το ΟΚ στο scan του mcaffee για να "κλείσει" το popup,και μόλις το κάνω αυτό σβήνεται αυτομάτως.:blink: to pathena palia me to 7.5 kai itan to FIREWALL twn XP!!!! Demis δεν έχω ενεργό το firewall των xp,το zonealarm χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Από σήμερα μου βγήκε και ενα tab της Cosmote με διαφήμηση για τον Mobile Messenger του i-mode... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Μα για να το ανοίξω πρέπει πρώτα να πατήσω το ΟΚ στο scan του mcaffee για να "κλείσει" το popup,και μόλις το κάνω αυτό σβήνεται αυτομάτως.:blink: Demis δεν έχω ενεργό το firewall των xp,το zonealarm χρησιμοποιώ. Απενεργοποίησε το scan του Mcafee. Κι εμένα μου το έκαναν κάποια builds της 7.5, αλλά το αντιμετώπιζα όπως προείπα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Απενεργοποίησε το scan του Mcafee. Κι εμένα μου το έκαναν κάποια builds της 7.5, αλλά το αντιμετώπιζα όπως προείπα... Άσε,προτιμώ να τα ανοίγω πριν ολοκληρωθεί το scan :p Από σήμερα μου βγήκε και ενα tab της Cosmote με διαφήμηση για τον Mobile Messenger του i-mode... Το οποίο (άχρηστο) tab μπορούμε να το κάνουμε να μην φαίνεται μέσω Tools>options>tabs>cosmote-hide tab ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Σε εσάς εμφανίζονται περισσότερα απο ένα Tabs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 μου θυμιζετε λιγο πιο βαζουμε πρωτα, το plus ή το a-patch; νομιζω καποιο δεν πρεπει να μπει απο πανω, εκτος αν δεν παιζει ρολο τελικα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Δεν παίζει ρόλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Δεν παίζει ρόλο! σ'ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Όταν βάζεις το A-Patch γράφει πως πρέπει να εγκατασταθεί σε "clean, non-modified installation of msn messenger". Το Plus πειράζει το .exe, οπότε θεωρητικά πρώτα μπάινει το A-Patch. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Σε εσάς εμφανίζονται περισσότερα απο ένα Tabs? σε εμένα εμφανιζόταν,τώρα τα έχω βγάλει (tools,option,tabs,hide tabs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 σε εμένα εμφανιζόταν,τώρα τα έχω βγάλει (tools,option,tabs,hide tabs) Σε εμένα εξ'αρχής δεν εμφανιζόταν κανένα:confused: ...τώρα τελευταία προστέθηκε της Cosmote. Και αφού σε κάποιες φωτογραφίες από ξένα Site είδα ότι εμφανίζονται αρκετά είπα να ρωτήσω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει άραγε καμία χρησιμότητα στα tabs που είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 προσωπικά δεν με χρησιμεύουν καθόλου...γιαυτο το έβγαλα..βάλε οτι χαλούσαν το design του live messenger :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 προσωπικά δεν με χρησιμεύουν καθόλου...γιαυτο το έβγαλα..βάλε οτι χαλούσαν το design του live messenger :p Τα απενεργοποίησα και εγώ...αλλά πολύ στρογγύλεψε το πρόγραμμα:p Σε ευχαριστώ και πάλι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Δεν θυμάμαι αν είχε το παλιό, αλλά στο 8 δεν υπάρχει επιλογή να κάνουμε αναζήτηση κάποιου μέσω first name, surname, location? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 μα εκει που λέει find a contact or number γράφεις και βρίσκει.Επίσης μπορει να βρίσκει και Location,first name,nick etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Εφτιαξα ενα scriptακι για το msn plus! το οποιο αλλαξει το display picture -τυχαια- ανα τακτα χρονικα διαστηματα, τα οποια καθοριζει ο χρηστης. Οι φωτογραφιες που θα γινονται rotate πρεπει να βρισκονται μεσα στο φακελο %Program Files%\Messenger Plus! Live\Scripts\Picture Changer\Images. thanks :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 μα εκει που λέει find a contact or number γράφεις και βρίσκει.Επίσης μπορει να βρίσκει και Location,first name,nick etc Εκεί κάνει αναζήτηση μόνο στα contacts σου όχι σε όλο το msn.. Εγώ μιλάω για να βρεις κάποιου το email που ΔΕΝ το έχεις, αλλά ξέρεις το ονοματεπώνυμο, περιοχή που μένει, κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 συγνώμη κατάλαβα λάθος.Και πάλι δεν νομίζω να υπάρχει κατι τέτοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ένας φίλος στην προηγούμενη σελίδα έχει την ίδια απορία. Γιατί εμφανίζονται tabs μόνο των Contacts και της Cosmote; Που είναι τα υπόλοιπα tabs (οέο); Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ποια υπόλοιπα tabs;Δεν υπάρχουν άλλα προς το παρόν.Και ευτυχώς δηλαδή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts