Jump to content

geeksada

Members
  • Δημοσιεύσεις

    489
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geeksada

  • Ημ. Γέννησης 24/01/1983

geeksada's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, ειμαι στη διαδικασια αγορας, και βλεπω πως υπαρχουν παρα πολλες επιλογες. Απο αυτα που εχω δει, νομιζω το minix x7 με καλυπτει και το βρηκα εδω σε πολυ καλη τιμη (παραειναι καλη και το σκεφτομαι). Καμια γνωμη? Καποιο αλλο αντιστοιχων δυνατοτητων (να παιζει ανετα 1080p απο ethernet και να παιζει απροβληματιστα το xbmc)?
  2. http://www.ihackintosh.com/2009/06/unlock-iphone-2g-os-3o-7a341-final-version/
  3. Τελικα αυτο ηταν, ειχα λαθος εκδοση. Τωρα ειναι ολα οκ :)
  4. Καλησπερα σε ολους, μια βοηθεια θελω γιατι θα το πεταξω απο το παραθυρο... Εβαλα κανονικα το menu2.rar στο root της καρτας, το μενου εμφανιζεται κανονικα. Ο,τι και να πατησω ομως μου βγαζει οτι δε βρισκει το path. Αυτο γινεται ΣΧΕΔΟΝ παντα. Εχει τυχει 2-3 φορες να δουλεψει κανονικα! Το e310e.ini το ειδα, και τα paths φαινονται μια χαρα, κοινως μου φαινεται σαν να μην εχει δει την καρτα σωστα.. (Δεν ξερω ειναι η πρωτη φορα που πιανω GPS στα χερια μου.) Επισης, τις 2-3 φορες που δουλεψε, οταν επελεξα το destinator μου πεταγε fatal error. Καμια βοηθεια..? UPDATE: Απ'οτι παρατηρω, το menu δουλευει για μια φορα (εκτος απο την επιλογη για το destinator) αφου κανω reset. Τη δευτερη φορα που παω να πατησω καποια επιλογη δε βρισκει κανενα path.
  5. Δημιουργησα ενα account στην paypal και δηλωσα των χρεωστικη μου. Μετα απο κατι μερες, και αφου περιμενα να ερθει ο κωδικος, πατησα resend password. Την επομενη ερχεται. Μερα χρεωσης ηταν 1 Μαιου. Βαζω τον κωδικο και μου λεει οτι ειναι λαθος. Στη φορμα που εχει για να συμπληρωσεις τον κωδικο, εχει ημερα χρεωσης την 1η Μαιου!! Τι μπορω να κανω??
  6. Ποτε θα βγει μια εκδοση συμβατη με το 3250? Ελεος :mad: Μηπως εχετε δοκιμασει καποια εφαρμογη σαν το Advanced Call manager η οποια να κανει mute το μικροφωνο κατα την ηχογραφηση μηνυματος, και να μην κανει μπιπ? Το ACM κανει mute οποτε θελει! PS. nervous χρονια πολλα! :)
  7. Οχι το κινητο ηταν μετα απο format, απλα ειχα εγκαταστησει το python στη μνημη του τηλεφωνου και μετα πηγα να εγκαταστησω το λεξικο στην καρτα. Ισως γι'αυτο..
  8. Porfyras ευχαριστουμε παρα πολυ, εισαι φοβερος! :respect: Μια παρατηρηση: Νομιζω το στο readme θα 'πρεπε να ειναι "Υποχρεωτικα στην μνήμη του τηλεφώνου"? Γιατι το εγκατεστησα στην καρτα μνημης και δεν ετρεχε.
  9. Λογικο αυτο που λεει ο Νικος. Οι voip κλησεις προφανως γινονται μεσω net (VoIP). Οπως μπορεις και να σερφαρεις απο το κινητο (ουτε αυτο ειναι στη "φυση" του). Οι βιντεοκλησεις γινονται μεσω του 3G δικτυου (UMTS).
  10. Το SmartComGPS σ' εσας δουλευει κανονικα? Το δοκιμασα σημερα και ενω μου δειχνει τον χαρτη κανονικα, μολις συνδεω το GPS ο χαρτης εξαφανιζεται! Βλεπω δηλαδη μονο το βελακι (και την ταχυτητα και γενικα ολα εκτος απο τον χαρτη) σε ασπρο background! :blink:
  11. Βασικα με το που παω να μπω στην καρτα(απο τη μαζικη αποθηκευση) κολλαει ο explorer. Κοινως δε μπορω να μπω καν στους φακελους. Θα το δοκιμασω το μεσημερι και θα πω αποτελεσματα. :)
  12. Εντελως ξαφνικα δεν μπορω να διαβασω τα δεδομενα της καρτας(της microSD)! Δοκιμασα αλλη καρτα και τη διαβαζει κανονικα, οποτε το προβλημα ειναι στην καρτα και οχι στο κινητο. Απο το pc που δοκιμασα να τα μεταφερω δεν γινεται και απο αλλο κινητο μου λεει πως τα δεδομενα ειναι κατεστραμενα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω πριν καταφυγω στο format? Card reader δεν εχω.. :(
  13. Moλις κατεβασα το ACM και το Voice Inbox. Τα εχει δοκιμασει κανεις? Κανουν mute το μικροφωνο κατα την ηχογραφηση?
  14. Γενικα υπαρχει τροπος συνδεσης και χωρις το mrouter, αλλα εγω δεν το εχω καταφερει. Πληροφοριες μπορει να βρεις και εδω: http://gnubox.dnsalias.org/gnubox/
×
×
  • Create New...