navi55 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Για να κανεις block καποιον η επιλογη πια λεγεται Apppear offline to this person δηλαδη μας λεει αναλυτικα τι κανει,εμεις τον βλεπουμε κανονικα αλλα γκριζωπο και εκεινος μας βλεπει συνεχως offline. Οσους εχετε κανει την επιλογη Apppear offline to this person τους εχει και σε αλλη λιστα για ευκολια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσει ο νεος messenger, νομιζω απλα γκρινιαζουμε που μας αλλαξαν τη συνηθεια μας και απο την γκρινια μας δεν κοιταμε αν εγινε καλυτερο ή οχι. Το να βάζεις Appear offline μία επαφή, δεν είναι το ίδιο με το block. Αν κάποιον τον βάλω Appear offline θα μπορεί να μου μιλάει κι ας με βλέπει στους εκτός σύνδεσης. Τέλος πάντων.. Το θέμα μου είναι τί γίνεται όταν διαγράφω κάποιον με το νέο msn? ;) Δεν θέλω ούτε να τον "μπλοκάρω" προσωρινά, ούτε να βρίσκεται στις επαφές μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleted123456 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Έχει παρατηρήσει κανένας ότι πλέον στο msn όταν σε κάνει add κάποιος δεν σου έρχεται ποτέ ειδοποίηση ότι σε έκανε add? Δεν τον βλέπεις ποτέ online εκτός αν πας εσύ από μόνος σου και τον κάνεις add(δηλαδή πρέπει να σε ειδοποιήσει ο άλλος ότι σε έκανε add με κάποιον άλλον τρόπο για να τον κάνεις και εσύ και να μπορέσετε να μιλήσετε...) Έχω φάει τον τόπο στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι που να αναστρέφει το πρόβλημα (και στην 2011 έκδοση, η οποία παρεμπιπτόντως sucks,και στην παλαιότερη, αλλά και σε διάφορα pingin κτλ.) Έχει κανείς καμία ιδέα? Edited January 11, 2011 by deleted123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Έκδοση 2009. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Aυτο το προβλημα ειχα και γω πριν λιγο...ξερει κανεις αν μπορουν να γινουν ομαδικες βιντεο κλησεις στο μσν?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iki28 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Να ρωτησω και εγω κατι ,πως μπορω να δω την χρονολογια που εχω προσθεσει μια επαφη στους φιλους μου.Δηλαδη απο ποτε τον γνωριζω και μιλαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Να ρωτησω και εγω κατι ,πως μπορω να δω την χρονολογια που εχω προσθεσει μια επαφη στους φιλους μου.Δηλαδη απο ποτε τον γνωριζω και μιλαμε? Εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται κατι τετοιο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iki28 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται κατι τετοιο. Nαι μαλλον ετσι ειναι αλλα αν ξερει κατι αλλο ,καποιος αλλος ας πει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβληματακι με το windows live messenger το οποιο δεν προσεξα να εχει αναφερθει ξανα και μου το εμφανιζει τον τελευταιο καιρο. Ενω ειμαι κανονικα στο messenger και φαινομαι σε επιλεγμενα ατομα Online (στους υπολοιπους ειμαι offline) και χωρις να κανω καμια ενεργεια, μετα απο λιγη ωρα με δειχνει και σε αυτους offline και οταν προσπαθουν να μου στειλουν κατι τους δινει μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η αποστολη μηνυματος κλπ. Το προβλημα λυνεται αν βγω και ξαναμπω. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο? Edited January 17, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Να ρωτησω και εγω κατι ,πως μπορω να δω την χρονολογια που εχω προσθεσει μια επαφη στους φιλους μου.Δηλαδη απο ποτε τον γνωριζω και μιλαμε? Δεν μπορείς να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 τελη του μηνος βγαινει το messenger plus live για το wlm essentials 2011* εγω που δεν μπορω να προσθεσω αλλες επαφες τι να κανω ρε παιδια?εχω απηυδησει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Από σήμερα ή καινούρια έκδοση ή τίποτα;; Κανένας τρόπος να μπορούμε να κάνουμε log in χωρίς να κατεβάσουμε αναγκαστικά την καινούρια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Εγώ μια χαρά μπαίνω με την 2009.... EDIT: Όσοι έχετε windows 7, κοροιδέψτε το κατεβάζοντας την έκδοση για xp απο εδώ http://download.cnet.com/Windows-Live-Messenger/3000-2150_4-10450926.html Edited January 21, 2011 by hostolis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εγώ Windows 7 και version 2009 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Τελικα κατεβασα κανονικα μια καινουρια εκδοση που μου ελεγε, και δεν μπορουσα να κανω log in, μαζι και ενημερωσεις windows live,toolbar κτλ και μετα απο restart τιποτα δεν αλλαξε, παρεμεινα με την 2009! Παλι καλα. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Πως γίνεται στο καινούργιο msn 2011 , να μιλήσεις με έναν φίλο/η σου μέσω web camera ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Τελικα κατεβασα κανονικα μια καινουρια εκδοση που μου ελεγε, και δεν μπορουσα να κανω log in, μαζι και ενημερωσεις windows live,toolbar κτλ και μετα απο restart τιποτα δεν αλλαξε, παρεμεινα με την 2009! Παλι καλα. :blink: Καλύτερη η 2009 από την 2011. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Πως γίνεται στο καινούργιο msn 2011 , να μιλήσεις με έναν φίλο/η σου μέσω web camera ? Έχει κουμπί video call στο κάτω μέρος του παραθύρου, αρκεί να το υποστηρίζει και η άλλη πλευρά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Έχει κουμπί video call στο κάτω μέρος του παραθύρου, αρκεί να το υποστηρίζει και η άλλη πλευρά. γινεται να εχω εγω 2011 και ο αλλος την 2009 εκδοση και να βαλουμε καμερα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ναι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 γινεται να εχω εγω 2011 και ο αλλος την 2009 εκδοση και να βαλουμε καμερα? Γίνεται απλά δεν μπορείς να βάλεις μόνο κάμερα.. Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε video κλήση.. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Γίνεται απλά δεν μπορείς να βάλεις μόνο κάμερα.. Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε video κλήση.. οκ ευχαριστω..λυση ειναι να απενεργοποιησω το μικροφωνο;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisaki Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Geia sas paidia.. thelw Boi8eia me to MSN!!! den xerw t allo na kanw pleon!!!prin 5 meres phga na mpw sto msn mou kai den me aafhne na mpw..mou zhtage soni k kala na egkatasthsw to 2011 gt leei einai diathesimo..otan pataga oxi apla den empena sto msn k otan patousa nai tehlw... phgaine na mou to egkatasthsei kai akurwnotan.neyriasa kai egw kai diegraya t palio msn mpas kai ftaiei TPT alla meta molis mphga na xanavalw to kainourio m elege akoma pws thelei to .net framework.. to katevasa kai meta m leei thelei to 64 bit version... to katevasa k ayto k meta m elege gia na sunexhsei h egkatastash thelei to .net framework v4.0.30319..epsaxa kai egw sto internet alla pouthena... kai etci den mporei na synexhsei!! PLZ voh8hste me den xerw t na kanw exw faei olo to internet na brw kati pou na me voi8isei kai twra sas parakalw an xerete kati plz peite mou t n kanw..pfff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Geia sas paidia.. thelw Boi8eia me to MSN!!! den xerw t allo na kanw pleon!!!prin 5 meres phga na mpw sto msn mou kai den me aafhne na mpw..mou zhtage soni k kala na egkatasthsw to 2011 gt leei einai diathesimo..otan pataga oxi apla den empena sto msn k otan patousa nai tehlw... phgaine na mou to egkatasthsei kai akurwnotan.neyriasa kai egw kai diegraya t palio msn mpas kai ftaiei TPT alla meta molis mphga na xanavalw to kainourio m elege akoma pws thelei to .net framework.. to katevasa kai meta m leei thelei to 64 bit version... to katevasa k ayto k meta m elege gia na sunexhsei h egkatastash thelei to .net framework v4.0.30319..epsaxa kai egw sto internet alla pouthena... kai etci den mporei na synexhsei!! PLZ voh8hste me den xerw t na kanw exw faei olo to internet na brw kati pou na me voi8isei kai twra sas parakalw an xerete kati plz peite mou t n kanw..pfff καλως Ηρθες...στο φορουμ αν μπορεις γραφε με ελληνικα γιατι τα greeklish απαγορευονται;) τωρα για το θεμα σου εχεις την 2011 στον υπολογιστη??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 http://windows-live-messenger.en.softonic.com/download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisaki Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 καλως Ηρθες...στο φορουμ αν μπορεις γραφε με ελληνικα γιατι τα greeklish απαγορευονται;) τωρα για το θεμα σου εχεις την 2011 στον υπολογιστη??? ΟΟΠΣ. ΣΟΡΡΥ ΟΚ. ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ..... ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΕΓΡΑΨΑ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts