giorgosDF Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ξερει κανεις να μου δωσει καποιο λινκ για να κατεβασω το script για το windows plus messenger που βλεπεις status για το ποιος σε εκανε block και τετοια? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 παιδια με το a-patch εχει επιλογη και για το winamp,οσον αφορα για τον wmp ,μπορεις να το κανεις πειραζοντας τις ρυθμισεις απο το το ιδιο το προγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Το Windows Live Messenger δε λειτουργεί σωστά στον υπολογιστή μου. Έχω λοιπόν το Msn 7.5. Ωστόσο, από απόψε, όταν προσπαθώ να συνδεθώ γράφει πως είναι απαραίτητο να κατεβάσω την εξελιγμένη έκδοση του Messenger. Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταφέρω να συνδεθώ με το Msn 7.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george92 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 paidiaaaaa apantiste sto Denior mou vgazei akrivos to idio problem!! Παράθεση Geo man Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Ε κατεβάστε την επόμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Πάτα δεξί στο *.exe του MSN Messenger, και στην καρτέλα που λέει συμβατότητα επέλεξε Windows 2000 και θα συνδεθεί κανονικά. Το κακό είναι ότι όταν μου έστελναν κάποιο αρχείο, ή έστελνα εγώ, με πετούσε! Σε άλλους όμως απ'ότι ακούω δουλεύει σωστά!! Δοκίμασέ το! Κι εγώ την έκδοση 7.5 είχα μέχρι που μας μπλόκαραν... να μην τους χαρακτηρίσω!! Το MSN 7.5 φυσάει και άμα βάλεις και το patch από το MESS κάνει θαύματα!! Μας αναγκάζουν να βάλουμε την καινούργια έκδοση! Η οποία παρεμπιπτόντως είναι χειρότερη... σχεδόν κάθε 30sec και μόλις πάω να μιλήσω σε κάποιον με πετάει έξω.... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Τα'πα και ξαλάφρωσα!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Πάτα δεξί στο *.exe του MSN Messenger, και στην καρτέλα που λέει συμβατότητα επέλεξε Windows 2000 και θα συνδεθεί κανονικά. Το κακό είναι ότι όταν μου έστελναν κάποιο αρχείο, ή έστελνα εγώ, με πετούσε! Σε άλλους όμως απ'ότι ακούω δουλεύει σωστά!! Δοκίμασέ το! Κι εγώ την έκδοση 7.5 είχα μέχρι που μας μπλόκαραν... να μην τους χαρακτηρίσω!! Το MSN 7.5 φυσάει και άμα βάλεις και το patch από το MESS κάνει θαύματα!! Μας αναγκάζουν να βάλουμε την καινούργια έκδοση! Η οποία παρεμπιπτόντως είναι χειρότερη... σχεδόν κάθε 30sec και μόλις πάω να μιλήσω σε κάποιον με πετάει έξω.... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Τα'πα και ξαλάφρωσα!! :X Εγω παλι νομιζω οτι γι αυτον ακριβως τον λογο υπαρχουν οι καινουργιες εκδοσεις...Για να τις περναμε...Ξερεις οτι (στην χειροτερη, βεβαια) μπορει οι παλιες εκδοσεις να δημιουργησουν προβληματα στην ιδια την υπηρεσια και την αξιοπιστια της; Πιστευω οτι εμας επρεπε να κραζουν που δεν περναμε τις καινουργιες εκδοσεις κι οχι εμεις αυτους... ;) Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Πως μπορεί ρε συ Ντινάηορ να προκαλέσει προβλήματα στην υπηρεσία και στην αξιοπιστία της ένας client; Ίσα ίσα θα έπρεπε να υπάρχει backwards compartibility απο την μεριά τους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Το Windows Live Messenger δε λειτουργεί σωστά στον υπολογιστή μου. Έχω λοιπόν το Msn 7.5. Ωστόσο, από απόψε, όταν προσπαθώ να συνδεθώ γράφει πως είναι απαραίτητο να κατεβάσω την εξελιγμένη έκδοση του Messenger. Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταφέρω να συνδεθώ με το Msn 7.5; οχι είναι κομμένο τελείως...υπήρχε σοβαρό bug στην έκδοση που έχεις και επειδή πολλοί (καλή ώρα σαν εσένα) πεισματικά δεν άλλαζαν client αναγκάστηκε η Micro να πάρει αυτό το δραστικό μέτρο Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Θα ήθελα να μάθω Όταν κάνεις κλήση σε ένα φίλο σου στο msn για να μιλάς χρεώνεσαι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Θα ήθελα να μάθω Όταν κάνεις κλήση σε ένα φίλο σου στο msn για να μιλάς χρεώνεσαι :( Δεν υφίσταται καμία χρέωση Έτσι ελπίζω τουλάχιστον[πλακίτσα] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Θα ήθελα να μάθω Όταν κάνεις κλήση σε ένα φίλο σου στο msn για να μιλάς χρεώνεσαι :( κ βεβαια δεν χρεωνεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Τζάμπα είναι ρε παιδιά το λέει καθαρα και στο site της microsoft free pc to pc calls Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Πάτα δεξί στο *.exe του MSN Messenger, και στην καρτέλα που λέει συμβατότητα επέλεξε Windows 2000 και θα συνδεθεί κανονικά. Το κακό είναι ότι όταν μου έστελναν κάποιο αρχείο, ή έστελνα εγώ, με πετούσε! !! :X Σε υπερευχαριστώ. Το Msn 7.5 δουλεύει πλέον κανονικά, τουλάχιστον προς το παρόν. Demis_CY, το Windows Live δε λειτουργεί σωστά στον υπολογιστή μου. Γι'αυτό είμαι υποχρεωμένος να παραμείνω στην έκδοση του Msn που έχω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Αλλαξα πριν μερικες ωρες κωδικο και με πεταει πριν 1 λεπτο λεγοντας μου οτι εχω συνδεθει απο αλλο pc,και παω να ξανασυνδεθω και για να μπω ηθελε τον παλιο κωδικο.:wacko: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, τι μπορώ να κάνω για να απαλλαγώ από αυτό το μήνυμα… πρόκειται για σφάλμα δέσμης ενεργειών λες και φορτώνω σελίδα με scripts…. http://imageshack.gr/images/mfdtmyhfzwyl1yfmwjdg.gif Αυτό το εμφανίζει όταν κάνω διπλό κλικ για να επιλέξω μια επαφή για να μιλήσω. Δεν προκαλεί κρασάρισμα του προγράμματος αλλά είναι σπαστικό να πετάγεται κάθε λίγο και λιγάκι… Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 είναι επειδή ΑΝΟΙΓΕΙΣ κατα κάποιο τρόπο σελίδα :) έτσι δουλεύει το σχέδιο διαφημιστικών της Microsoft. Χρησιμοποίησε το MESS PATCH από την Mess.be και αφαίρεσε όλα τα advertisements του MSN client σου. Φαντάζομαι χρησιμοποιείς τον τελευταίο έτσι? τί version έχεις? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Ευχαριστώ! Ναι, τη τελευταία επίσημη έκδοση χρησιμοποιώ… την 8.1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 παιδια εχω το εξης προβλημα. ανακαλυψα οτι ενας γνωστος μου παρακολουθει τις συνομιλιες μου μεσω msn και δεν ειμαστε σε δικτυο lan .αυτο που ηθελα να μαθω ειναι πως μπορω να προστατευτω? και με με πιο προγραμα μποω να τον παρακουλουθω εγω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Όταν κάνεις Block μία επαφή σου, αυτή βλέπει ότι είναι blocked; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 δεν το γνωριζω αν μπορει να με δει? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 δεν το γνωριζω αν μπορει να με δει? Το ερώτημα μου είναι άσχετο με το δικό σου. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Όταν κάνεις Block μία επαφή σου, αυτή βλέπει ότι είναι blocked; Απλά δεν βλέπει ότι είσαι μέσα. Είσαι μονίμως offline. Σκέφτεσαι να με κάνεις block? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Απλά δεν βλέπει ότι είσαι μέσα. Είσαι μονίμως offline. Σκέφτεσαι να με κάνεις block? Θενξ! :) Γιατί σε έχω κάνει add; :grin: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Ειχει ποτε κανεις το παρακατω προβλημα ή γνωριζει πως να το επιλυσει; Εχω να επιδιορθωσω εναν υπολογιστη, του οποιου το msn με τιποτα δεν θελει να κανει login! Δοκιμασα με δυο διαφορετικους λογαριασμους αλλα προφανως δεν ειχε αποτελεσμα. Βγαζει μονιμως το σφαλμα 80000306, αλλα οτι προτασεις βρηκα στο ιντερνετ (για επανεγκαταστη dll, firewalls, κτλ) δεν βοηθησαν. Αρχικα εμφανιζε προβλημα στο troubleshoot με το hosts file, αλλα αυτο το επιλυσα (χειροκινητα το αλλαξα) Το παραδοξο ομως ειναι οτι: α) Ουτε με το aMSN μπορει να γινει login. b) Αν προσπαθησω να μπω με browser sto microsoft.com , ή στη σελιδα των windows updates, δεν γινεται. Παρολα αυτα δοκιμασα να κανω ping στο microsoft.com και γινεται κανονικα. Προτασεις; :O Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts