amorphis Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Εγώ λέω να φοράτε και ταμπελάκια με το nick σας να ξέρετε ποιος είναι ποιος! :ρ "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 kotetsi νομίζω έχεις ξεχάσει τους Plimper & pythagorasΚαλά άμα έρθουμε 36 άτομα, να δω που θα χωρέσουμε!! :p Ελάτε εσείς και θα σας βολέψω εγώ :D Ενδιαφέρον...αλλά...Κυριακή ρε παιδιά?Καρφί δεν μου καίγεται για τη μπάλα.Δεν ασχολούμαι με το άθλημα. Αλλά...Κυριακή?Τέσπα άμα μπορώ ίσως κάνω μια βόλτα...:worry: Τι έχει η Κυριακή; Η πιο άδεια μέρα... Κατά κανόνα τα meetings γίνονται Κυριακή. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Ανανεωμένη λίστα: 0. eLeKtriK EyE 1. rigasnic 2. nikoskat 3. Βασίλης 4. kotetsi 5. nervous 6. stardrive 7. kostas_pav +3 (+2?) 8. killing_you2 9. arfi-gorgona 10. GeoGlx 11. cmaniac 12. theka_2003 13. antonis_wrx 14. Hunter 15. dimangelid 16. AquaSonic 17. luke 18. kakiasmeno 19. DrStorage 20. KCB 21. teitzis 22. paparoach 23. nikkosnet 24. Μaggie 25. titinaki_1 26. Theoni 27. mona-liza 28. Spyros86 29. Billakosss (?) 30. Petros the Great (?) 31. GFGO 32. WoW 33. elektron 34. L3f 35. panagiotispa 36. LAMDAMI 37. FREAK_OF_NATURE (?) 38. iasonas 39. fabo114 40. GT_ (?) 41. NickTG (?) 42. MrZ (?) 43. andy 44. Plimper 45. pythagoras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 :angry: :angry: :mad: Είχα κανονίσει να έρθω κι εγώ αλλά δυστυχώς προέκυψε κάτι έκτακτο στο εργαστήριο και δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ. Τα νεύρα μου!!! :angry: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Re paidia prin kapoia post to eixa diabassei alla den 8umamai:dizzy: pou 8a sunanti8oume mesa i ekso apo to magazi???:O Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 hthela na erthw k egw alla den mporw.paides kala na perasete. That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Paparoach, άσε τα ψόφια ρε. Κοτέτσι υπάρχει μόνο ένα στο myPhone και ξέρουμε ότι ξημεροβραδιάζεσαι επάνω από το pc σου. :lol: :lol: :lol: (A) dn exw pai3ei pote wow leme ! kai epishs den eimai sigouros gia ayrio..eidika afou h mpala einai k nwris:confused: .. 'h 8a er8w me allous 2 filous mou (k akoustika radio :P:P) 'h ka8olou:ninja: N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Re paidia prin kapoia post to eixa diabassei alla den 8umamai:dizzy: pou 8a sunanti8oume mesa i ekso apo to magazi???:O Αν έρθεις λίγο πριν απο τις 18:00 ή ακριβώς στις 18:00 ,λογικά έξω . Στην περίπτωση που έρθεις λίγο μετά ,ρωτάς τον υπεύθυνο στην πόρτα για το τραπέζι του myphone για να σε κατευθύνει ανάλογα :) Λογικά πριν τις 18:00 κάποιοι θα είμαστε ήδη εκεί :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Θα είμαστε λογικά πριν τις 6 εκεί :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 εγω θα ερθω 18:00 done αλλα θα φυγω κατα τις 19:30 με οχτω παρα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Thanks :D Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Βάλτε και εμενα στην Black List αυτών που θα έρθουν... :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Δυστυχώς δεν θα έρθουν οι φίλες...:( (Αυτές οι κοπέλες ΟΛΑ τα αναβάλουν ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!:mad: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Δυστυχώς δεν θα έρθουν οι φίλες...:( (Αυτές οι κοπέλες ΟΛΑ τα αναβάλουν ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!:mad: ) Εμ δεν ακούς τον φίλο paparoach! Κατι ήξερε ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Δυστυχώς δεν θα έρθουν οι φίλες...:( (Αυτές οι κοπέλες ΟΛΑ τα αναβάλουν ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!:mad: ) ασ'το, δεν ερχομαι :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 ......:(...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 ......:(...... Ποτέ δεν είναι αργά , προλαβαίνεις να μαζέψεις τις φίλες σου :tease: Ο καιρός δεν είναι πολύ για μπάνιο .. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Προτείνω να μεταφερθεί το meeting στο χώρο που θα βρίσκονται οι φίλες του kostas_pav. Έτσι είναι, όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ. :lol: :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Έτσι είναι, όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ. :lol: σωστο σε βρισκω!!!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 SOS!! Όσοι είναι απο βόρεια ας μου στειλουν με pm το κινητο τους για να συνενοηθούμε να κατέβουμε μαζί και όσοι δεν έχουν όχημα περισεύουν θέσεις. συναντηση σταθμός αμαρουσίου ή όπου αλλού βολεύει κεντρικά ... περιμένω συνάδελφοι :) pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 και εγω μενω αγια παρασκευη οποιος ειναι κοντα μου και θελει εχω χωρο στο αμαξι.....μπορω να παρω απο χολαργο παπαγου χαλανδρι και απο κηφισιας η μεσωγειων και συγγρου οποιον θελει απλα μετα στο γυρισμο δε θα ερθω προς την αγια παρασκευη θα παω αλλου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Παιδιά , να υπολογίζετε και εμένα:) μαζί με άλλο ένα άτομο:) cu!! Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 παιδια καλα να περασετε! ελπιζω να πανε ολα καλα! αν παιξει και κανενα μπλουζακι myphone στειλτε μου και μενα!!!!!!!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Εγώ θα έρθω με την αδελφή μου τελικά :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Άντε... Πάω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά γιατί είμαι και νότια...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts