Jump to content

THEjB

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.085
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About THEjB

  • Ημ. Γέννησης 09/05/1979

THEjB's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

10

Φήμη

  1. Κάπου , σε κάποιος ξένο site είχα διαβάσει ότι υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται περισσότερα sms(μέχρι 20000) Βέβαια , μετά τα 1000 το μενού γίνεται αργό , αλλά οπωσδήποτε μέχρι τα πρώτα 500 δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. http://www.********.gr/forum/showthread.php?t=10905 Α ξέχασα , απαγορεύονται τα direct links:O Anyway , στο 9voito γίνεται.:)
  2. Είναι δύσκολο να πείς πιο φταίει και ποιός όχι στη Μ.Ανατολή. Φαύλος κύκλος είναι. Ιστορικά ,μπορεί το Ισραήλ να έχει άδικο , αλλά έχουν γίνει τόσα πολλά και για τόσα χρόνια , που πλέον και οι δύο πλευρές "δικαιούνται" να αλληλομισούνται.
  3. Thanks , αλλά γιατί τόσος κόπος , αφού είπαμε τι είναι το καθένα.:confused:
  4. Κανονικά , έχουν υποχρέωση να σου το αλλάζουν με νέα συσκευή τουλάχιστον 6 μήνες μετά την αγορά.Και για οποιοδήποτε πρόβλημα , μικρό ή μεγάλο.
  5. Ακόμη τπτ.:( Σήμερα το παραλάβαν στα κεντρικά.
  6. Ναι αμέ. Εγώ με P4 στα 3,2 κανονικά είναι 48-52 και αν το cpu δουλεύει στο φούλ(100%) φτάνει και 75:wacko: :wacko: Αλλά η θερμοκρασία της μητικής ποτέ σεν πάει πάνω από 35. Ρε παιδιά , τι να κάνω για το cpu? 75 βαθμοί είναι πάρα πολύ!!. Την ψύχτρα της μαμας του έχω πάνω. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση?:(
  7. Άρχισε να κολλάει στον file explorer(εκεί που είναι όλα τα αρχεία) και να κάνει restart. Λέω ότι θα φταίει που έχω παραγεμίσει το memory stick και έτσι άφησα 25 mb ελεύθερα. Αλλά συνέχισε να κολλάει. Του κάνω ένα reset(επαναφορά ρυθμίσεων>διαγραφή όλα)και μετά αρχίζω να του τα ξαναπερνάω όλα τα δεδομένα. Μόλις τελείωσα τη μεταφορά , αποσυνδέω το usb , πάει να κάνει restart το κινητό και βγάζει άσπρη οθόνη και μένει εκεί. Βγάζω μπαταρία και sim , τα ξαναβάζω , πάλι το ίδιο , λευκή οθόνη και τίποτα παραπάνω. Αφαιρώ πάλι μπαταρία ,την ξαναβάζω και μετά δεν άνοιγε καθόλου.Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.Πατάς το κουμπί να ανοίξει και δεν κάνει τίποτα.(πλακέτα μου μυρίζει) By the way , εσύ mad με την 1gb έχεις κανένα πρόβλημα?Την έχεις τελείως γεμάτη?
  8. Λοιπόν , από σήμερα το κινητό μου απλά παρέδωσε πνεύμα.:cry: Σταμάτησε να δουλεύει.Δεν ενεργοποιείται καθόλου. Από το πρωί είναι στο sevice. Για να δούμε...:rolleyes:
  9. Δεν διαφωνώ ότι αν δεν ήταν η Αμερική θα είχαμε γίνει σμπαράλια. Διαφωνώ όμως ότι ο αγεεθα ΔΕΝ θα περιμένει εγκριση των Αμερικανών.Θα περιμένει και θα παραπεριμένει.Όχι των Αμερικανών , αλλά της πολιτικής ηγεσίας(η οποία θα περιμένει την έγκριση των Αμερικανών) Αν δεν είναι έτσι , τότε στα Ίμια , όταν έπεσε το ελικόπτερο γιατί δεν έγινε σύγκρουση? Γιατί δεν έγινε σύγκρουση όταν οι Τούρκοι κατέλαβαν την δεύτερη Ίμια?(μιλάμε για κατάληψη εθνικού εδάφους) Αλλά όλοι κάνανε την παλαβή , περιμένοντας εντολή από την Κυβέρνηση , η οποία βέβαια δεν ήρθε ποτέ , γιατί στο μεταξύ αποφασίστηκε αποκλιμάκωση της έντασης(χάρη στους Αμερικανούς:p ) Όσο για την πρώτη σου πρόταση ,τι να πώ? Σόρρυ , δεν ήξερα να πάω ειδικές δυνάμεις.
  10. Όπως σου είπα ε? Μπράβο!!:) :)
  11. Είναι μαζί με ανταπτοράκι? Δλδ μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε κινητό που κανονικά παίρνει memory stick duo pro???:confused:
  12. Μα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με αυτό. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η Ελλάδα(άσε την Τουρκία) μπορεί να διεξάγει πόλεμο ,χωρίς την έγκριση των ΗΠΑ? Πώς? Με ποιο τρόπο?Με τι πετρέλαιο?Με τι ανταλλακτικά για το στρατιωτικό υλικό? Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που λέω , αλλά είναι η ιστορική αλήθεια.Το ελληνικό κράτος ιδρύθηκε "υπο την προστασία"(=προτεκτοράτο)των 3 τότε μεγάλων δυνάμεων , σύμφωνα με την συνθήκη ιδρύσεως του ελληνικού κράτους , και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει νεώτερη συνθήκη που να αναιρεί ή να τροποποιεί αυτό το καθεστώς.
×
×
  • Create New...