Itchrist86 Δημ. May 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Λοιπόν κάνε τα εξής: Πήγαινε στη μουσική βιβλιοθήκη και διέγραψε όλα τα περιεχόμενα της. Ύστερα πέρνα τα δεδομένα της κάρτας μνήμης από στον υπολογιστή σου κάνοντας μια απλή αντιγραφή-επικόλληση, μορφοποίησε τη κάρτα μέσα από το κινητό και πέρνα εκ νέου τα δεδομένα σου στη κάρτα. Κάνε ανανέωση της μουσικής βιβλιοθήκης και δες αν εμφανίζονται όλα. Ωστόσο για να αντιγραφούν τα πάντα θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει στον υπολογιστή την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif_ Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 παιδια το κινητο παταει απο μονο του κουμπια,βγαζει απο μονο του φωτο κ.α.ξερει κανεις τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Κάνε hard format. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif_ Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 εχω κανει αλλα καμια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Τότε μάλλον θα πρέπει να επισκεφτείς κάποιο Nokia Shop για service. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 καλησπέρα ! που μπορώ να βρω οδηγίες για να αλλάξω την καλωδιοταινία της οθόνης ? Ευχαριστώ Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 δεν ξερω αν σε βοηθησει αυτο αν θες δες και στο youtube αν εχει καποιο βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 καλησπέρα ! που μπορώ να βρω οδηγίες για να αλλάξω την καλωδιοταινία της οθόνης ? Ευχαριστώ Γιατι ξεχνατε μερικοι τον καλυτερο μας φιλο;:google:Δυο λεπτα εψαξα και τον βρηκα:http://rapidshare.com/files/242233630/N80.rar.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 δεν ξερω αν σε βοηθησει αυτο αν θες δες και στο youtube αν εχει καποιο βιντεο. πολύ καλό και με εικόνες ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω μόλις παραλάβω το καλώδιο ! αλλά από ότι βλέπω χρειάζεται ειδικά εργαλεία.. ελπίζω να καταφέρω να το λύσω. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 να σε ρωτησω λιγο. απο που προμηθευτηκες την καλωδιοταινια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 να σε ρωτησω λιγο. απο που προμηθευτηκες την καλωδιοταινια? παρόλο που κάπου διάβασα πως ίσως δεν δουλέψει πήρα από το ebay ένα πολύ φτηνό με 2-3 δολάρια μαζί με τα έξοδα αποστολής.. από αύριο που ανοίγουν τα μαγαζιά θα κοιτάξω και στην τοπική αγορά για κάτι πιο αξιόπιστο έως ότου φτάσει αυτό του ebay.. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 thanx! θα περιμενω να δω τι εκανες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 :) βασικά τα θαλάσσωσα.. λιγάκι.. Το άνοιξα με συμβατικά κατσαβίδια και τσιμπίδα.. ως εκεί καλά. Μετά πρόσεξα πως όταν πίεζα το καλώδιο στο σημείο που ενώνεται με την οθόνη, έδειχνε κανονικά! Εκεί πάνω στη χαρά μου πίεσε-πίεσε έκανε ένα κρατς η οθόνη και έφυγαν μέσα τα υγρά :s Δεν το έβαλα κάτω όμως. Πήγα και ρώτησα σε ένα μαγαζί για οθόνη μου ζήτησε 55 ευρώ. Μιας και μου φάνηκαν πολλά παρήγγειλα πάλι από τον κινέζο του ebay οθόνη με καλώδιο, κατσαβίδι και αυτό το πλαστικό για να τη βγάζεις με 32 ευρώ και free shipping. Πάλι πολλά είναι για αυτό το κινητό αλλά μου έχει κωλύσει να το δω πάλι ανοιχτό ! Σε αναμονή λοιπόν για την οθόνη ενώ η καλωδιοταινία δεν έχει φτάσει ακόμα. Έχει ρίσκο η όλη υπόθεση αλλά ελπίζω να πάει καλά έστω και τώρα… EDIT: Άλλωστε πρόσεξα πως η καλωδιοταινία είναι κουμπωτή μόνο από την πλευρά του κινητού. Οπότε πάνω στην οθόνη δεν έχω ιδέα πως θα την έβαζα. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Exω συνδεδεμενο το bluetooth και μου βγαζει κ εναι αυτοκινητο διπλα του...πρωτη φορα το βλεπω κ δεν το εχει επεξηγηση στο φυλλαδιο....ξερει κανεις τι ειναι? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Exω συνδεδεμενο το bluetooth και μου βγαζει κ εναι αυτοκινητο διπλα του...πρωτη φορα το βλεπω κ δεν το εχει επεξηγηση στο φυλλαδιο....ξερει κανεις τι ειναι? Το βλέπει (άγνωστο γιατί) σαν car kit ανοιχτής ακρόασης αυτοκινήτου μάλλον. Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Σήμερα παρέλαβα καλωδιοταινία και οθόνη ! Πέρασα την οθόνη σε 2 λεπτά και δούλεψε τέλεια. Απλά είναι λίγο ‘κιτρινιάρα’ σε σχέση με την original. Η γνήσια είχε πιο ζωντανά χρώματα. Λίγο το κακό. Το κατσαβίδι και το άλλο το πλαστικό όπως ακριβώς φαίνονταν στην εικόνα. Επίσης είχα παραγγείλει λάθος καλωδιοταινία. Αυτή που πήρα είναι η μεγάλη που χρειάζεται για το slide. Εμένα το πρόβλημα ήταν στο καλώδιο που συνδέει την οθόνη με το motherboard. Τέλος καλό όλα καλά :) Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εκτός από την κλασική φόρτιση(με τον φορτιστή) πώς αλλιώς μπορώ να το φορτίσω; Mου έχει χαλάσει το βύσμα για τον φορτιστή και δεν θέλω να δώσω λεφτά για να το φτιάξω αφού έχω LG GT505 και LG KP500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εκτός από την κλασική φόρτιση(με τον φορτιστή) πώς αλλιώς μπορώ να το φορτίσω; Mου έχει χαλάσει το βύσμα για τον φορτιστή και δεν θέλω να δώσω λεφτά για να το φτιάξω αφού έχω LG GT505 και LG KP500. Αν έχεις κάποιο παλιό φορτιστή nokia αγόρασε ένα βύσμα σαν αυτό με 5€ και θα το φορτίζεις κανονικά. Ή μπορείς να πάρεις αυτό και να το φορτίζεις από usb μέσω του pc σου. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αν έχεις κάποιο παλιό φορτιστή nokia αγόρασε ένα βύσμα σαν αυτό με 5€ και θα το φορτίζεις κανονικά. Ή μπορείς να πάρεις αυτό και να το φορτίζεις από usb μέσω του pc σου. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Το πρώτο το έχω. Άμα προσέξετε στην υποδοχή για φορτιστή υπάρχει στην μέση ένα σιδεράκι.Αυτό κάποιος μου κόπηκε και δεν μπορεί να φορτίσει.:(:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Οπως εκανα αναβαθμιση στο Ν80 μου κατα λαθος βγηκε το usb απο το laptop μου και απο εκεινη την ωρα το κινητο ουτε αναβει ουτε τιποτα για να την ξανακανω απο την αρχη. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?? Ευχαριστω.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Βγάλε τη μπαταρία για 10 λεπτά και μετά δοκίμασε ξανά να το ανοίξεις. Αν δεν τα καταφέρεις δοκίμασε να κάνεις hard format (δες το FAQ πως), αλλά να ξέρεις πως θα χάσεις όλα τα δεδομένα από τη μνήμη της συσκευής. Αν και πάλι δεν γίνει κάτι, πας σε Nokia Shop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Παιδια μετα απο αρκετο καιρο ξαναεπεσε στα χερια μου ενα N80 το οποιο αγορασα απο το eBay (αφου το παλιο μου το κλεψανε) αλλα εχει δυστυχως simlock της "3 network". Υπαρχει κανενας τροπος να το ξεκλειδωσω οριστικα χωρις να βαλω μεσα Χ-sim? Διοτι διαβασα σε καποιο ποστ ποιο πανω οτι μετα απο αναβαθμισεις σταματα να δουλευει με την x-sim. Ευχαριστω! Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Παίδες γειά σας.....Λοιπόν έχω πάθει το εξής.Απο τον Οκτώβριο του 2006 εώς και τον Σεπτέμβριο του 2008 χρησιμοποιούσα το Ν80.Σε όλο αυτό το διάστημα έκανα τα update του έβαζα ωραία προγραμματάκια κτλ...Με την υπόνοια οτι θα το πουλούσα έκανα ένα hard format και καθάρισαν όλα.Πρόσφατα,το έφερα ξανά στην ενέργεια και παρατήρησα οτι ενώ έχει το τελευταίο firmware (5.719.0.2) δεν μου βγάζει στην ενεργή αναμονή την επιλογή για το wlan όπως το θυμόμουν και το οποίο ήταν πάρα πολύ βολικό.Έχω κατεβάσει τις τελευταίες εκδόσεις suite και software updater.Το product code μου είναι 0529380.Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει????Ευχαριστώ:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Παίδες γειά σας.....Λοιπόν έχω πάθει το εξής.Απο τον Οκτώβριο του 2006 εώς και τον Σεπτέμβριο του 2008 χρησιμοποιούσα το Ν80.Σε όλο αυτό το διάστημα έκανα τα update του έβαζα ωραία προγραμματάκια κτλ...Με την υπόνοια οτι θα το πουλούσα έκανα ένα hard format και καθάρισαν όλα.Πρόσφατα,το έφερα ξανά στην ενέργεια και παρατήρησα οτι ενώ έχει το τελευταίο firmware (5.719.0.2) δεν μου βγάζει στην ενεργή αναμονή την επιλογή για το wlan όπως το θυμόμουν και το οποίο ήταν πάρα πολύ βολικό.Έχω κατεβάσει τις τελευταίες εκδόσεις suite και software updater.Το product code μου είναι 0529380.Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει????Ευχαριστώ:D:D:D Εισαι σιγουρος οτι το θυμασαι σωστα? Διοτι απο οτι ξερω τα Ελληνικα product codes για το N80 internet edition ειναι τα εξης: 0542814 GREECE, CYPRUS Patina Bronze Internet Edition 0542816 GREECE, CYPRUS Pearl Black Internet οποτε αλλαξε το product code σου με καποιο απο αυτα, κανε update και λογικα θα εισαι ΟΚ... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Εισαι σιγουρος οτι το θυμασαι σωστα? Διοτι απο οτι ξερω τα Ελληνικα product codes για το N80 internet edition ειναι τα εξης: 0542814 GREECE, CYPRUS Patina Bronze Internet Edition 0542816 GREECE, CYPRUS Pearl Black Internet οποτε αλλαξε το product code σου με καποιο απο αυτα, κανε update και λογικα θα εισαι ΟΚ... Όλα οκ ευχαριστώ τελικά άλλαξα το product code με το nemesis και επανεγκατέστησα το λογισμικό (πολύ σπαστικό ρε παιδιά το καλώδιο.......μου πιάστηκε το δάχτυλο:wacko::wacko::wacko:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts