Jump to content

troublefun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    353
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About troublefun

  • Ημ. Γέννησης 05/06/1979

troublefun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημέρα δοκίμασε με 'ctrl + enter' ή με 'shift + enter' μήπως στέιλει το μήνυμα.
  2. Από ότι βλέπω έχει Accelerometer θα έπρεπε να δουλεύει μήπως σταματάει την υπηρεσία κάποια εφαρμογή τύπου greenify? Δοκίμασε και άλλη εφαρμογή ίδιου τύπου που προτείνουν τα παιδιά εδώ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
  3. Δε βλέπω κάποιο λάθος δοκίμασες να κάνεις ένα περίπατο έξω? Μέσα στο σπίτι και μικρές κινήσεις νομίζω δεν τις μετράει. Τι συσκευή έχεις?
  4. Στα settings στην περιοχή Google Fit Data έχω διαλέξει το Activity Detection και το High accuracy mode και δουλεύει μόνο του
  5. Παλιά όταν είχα αυτό το πρόβλημα έφταιγε η RADIO ROM. Μόλις την αναβάθμισα το ξεπέρασε. Αν δεν έχεις αλλάξει ROM και έγινε από ‘μόνο του’ δεν γνωρίζω τι φταίει πέρα από το να έχεις το time zone σωστά σε dmt +2 τα regional settings σε Greek και να έχεις τσεκάρει και τις 2 επιλογές στο location που χρειάζονται.
  6. Κάνε πρώτα “unmount SD card” περιμένεις λίγη ώρα να γίνει και θα σου εμφανίσει την επιλογή για format. Μετά λογικά θα είσαι οκ
  7. Το format το έκανες στο pc η στο legend? Δοκίμασε να κάνεις format μέσα από τη συσκευή. Αν πας στις “ρυθμίσεις” και μετά “SD & Phone storage” έχει επιλογή για format της SD. Μετά στο pc περνάς ότι αρχεία θέλεις.
  8. Καλή τύχη! στη δική μου περίπτωση είχε ξεκινήσει με λιγότερα στίγματα και πήρε καιρό να καθαρίσει. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν η οθόνη, το digitizer ή κάτι άλλο.. Αν είναι η βασική σου συσκευή και σε ενοχλεί ψάξε για σοβαρή λύση. Αλλιώς κράτα ελπίδες ότι μπορεί και να μην είναι κάτι μόνιμο.
  9. Μοιάζει πολύ με το πρόβλημα που είχα πριν από καιρό.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3077186#post3077186 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3211450#post3211450 Από τότε δουλεύει άψογα το κινητό και κανένα πρόβλημα με την οθόνη. Αν δεν έχεις εγγύηση και δεις να αλλάζει το σχήμα στα στίγματα της οθόνης κάνε υπομονή και ίσως είσαι τυχερός
  10. Τόσο καιρό μετά από το service και το 2.2 δουλεύει άψογα. Καμία σχέση με πριν όπου ακόμα και με επαναφορά εργοστασιακών μετά από λίγο σερνόταν (αυτό πριν πεθάνει το touchscreen). Επιβεβαιώνει νομίζω τις υποψίες μου πως το πρόβλημα δεν είναι το froyo αλλά κάτι που πάει στραβά κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση και ελπίζω τα προβλήματα να μην επανέλθουν γιατί το χρησιμοποιώ ως βασικό κινητό και με βολεύει αφάνταστα.
  11. Έχω πάρει τη συσκευή 3 μέρες από το service και όλα φαίνονται καλά. Ελπίζω να μη φάει πάλι τα κολλήματα που άρχισαν μετά το froyo. Στα χαρτιά που μου έδωσαν γράφει ότι έγινε αναβάθμιση λογισμικού. Οπότε το πρόβλημα με την οθόνη πρέπει να ήταν θέμα software. Φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά με την αναβάθμιση ίσως να κάποια αρχεία να ήταν κατεστραμμένα ελπίζω αυτό να εξηγεί και την άσχημη εμπειρία του froyo. Το μόνο που δεν είχα δοκιμάσει είναι να κάνω root και να τα περάσω όλα από την αρχή αλλά δεν ήθελα γιατί ήδη είχε προβλήματα και δεν θα ρίσκαρα την εγγύηση. Σα συμπέρασμα μπορώ να προτείνω πριν από οποιαδήποτε αναβάθμιση πόσο μάλλον σε αυτή που αλλάζει το όλο λειτουργικό να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών / αναβάθμιση και πάλι επαναφορά. Με σταυρωμένα χέρια ότι όλα θα πάνε καλά.
  12. εμένα το froyo συνεχώς γινόταν και πιο αργό όταν έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις δούλεψε γρήγορα αλλά την ίδια η την επόμενη μέρα χάλασε η οθόνη όπως έχω πει στο πιο πριν δεν δουλεύει στο επάνω μέρος. Το κράτησα κάποιες μέρες έτσι αλλά το πρόβλημα μπορεί άνετα να είναι και hardware δεν μπορώ να βρω κάποια λύση και δεν θέλω να κάνω root. Αύριο αν έχω χρόνο θα κοιτάξω τι γίνεται με την εγγύηση ελπίζω να βγάλω άκρη από Ελλάδα το έχω πάρει.
  13. Υπάρχει κάποιο link που αναφέρει το update του froyo? Εμένα μετά το hard reset σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα αλλά ξαφνικά εμφανίστηκε σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη το οποίο δεν ξέρω αν σχετίζεται με το update λογικά όχι.. στο επάνω μέρος στην μπάρα δεν υπάρχει απόκριση. Αλλά αν βλέπω μια εικόνα νομίζω πως το pinch to zoom δουλεύει ακόμα και εκεί ψηλά.. κατά τα αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το notification τραβώντας προς τα κάτω η να γράψω το γράμμα q σε landscape.. Είδα να αναφέρεται και αλλού αλλά φοβάμαι πάω για service θα το καθυστερήσω όσο πάει αλλά υπάρχουν φορές που εν αποκρίνεται καθόλου η οθόνη και άλλες που πετάγεται το notification κάνοντας ‘click’ σε άσχετη περιοχή και δεν μπορείς να δουλέψεις. Κάποιες φορές είναι σαν να νομίζει πως κάτι παταει την οθόνη εκεί πάνω.. Σημείωση είχα screen protector το οποίο το έβγαλα αλλά δεν άλλαξε κάτι και η οθόνη είναι σε άριστη.
  14. Για επαναφορά από το μενού πηγαίνεις Ρυθμίσεις / Αποθήκευση και Κάρτα / Επαναφορά. Σίγουρα μετά την αναβάθμιση προτείνεται επαναφορά, αλλά μετά από 2 μέρες δεν μπορώ να πω πως λύνει όλα τα προβλήματα. Πάλι υπάρχουν φορές που καθυστέρει χωρίς λόγο και συνεχίζω να έχω την αίσθηση πως σχετίζεται με το συγχρονισμό και το gmail.. Ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα.
  15. Στη δική μου περίπτωση τις πρώτες μέρες όλα δούλευαν άψογα μετά άρχισε να τρώει κολλήματα κάθε φορά που μπαίνω στο ιντερνετ.. Συγκεκριμένα μόλις συνδεθώ μου βγάζει επάνω το εικονίδιο του συγχρονισμού (κύκλος με βελάκια) και το τηλέφωνο σέρνεται για πολύ ώρα αφού ο συγχρονισμός δε λέει να τελειώσει με τίποτα.. Σήμερα το πρωί έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα δω πως θα πάει και αυτό.. Ήθελα να το κάνω αμέσως μετά το update αλλά απέφευγα να περάσω όλες τις εφαρμογές από την αρχή. Πάντως μετά την επαναφορά ακόμα και την ώρα που τρέχει ο συγχρονισμός το τηλέφωνο δεν αργεί. Ελπίζω να μην αλλάξει...
×
×
  • Create New...