Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 29/5/2025 at 7:48 ΜΜ, SERS1612 said:

Πιστεύω μπορείς να πετύχεις λίγο καλύτερη τιμή...Κανε ότι σου λέει ο aektzhs. Απορία... Μέχρι τώρα είχες unlimited γύρω στα 13 ευρώ; 

Σωστά (μετά την αύξηση του 1,5 ευρώ του δεύτερου έτους).

Έχουμε κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω για προσφορά; Τι τιμές παίζουν τα unlimited?

3 minutes ago, kostas123464 said:

Έχουμε κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω για προσφορά; Τι τιμές παίζουν τα unlimited?

Έχεις συμβόλαιο και τελειώνει; 

2 ώρες πριν, boban3 said:

Σωστά (μετά την αύξηση του 1,5 ευρώ του δεύτερου έτους).

11 ευρώ unlimited δηλαδή... Εντυπωσιακό! 

Just now, SERS1612 said:

Έχεις συμβόλαιο και τελειώνει; 

Όχι έχω frog και θέλω να δω τι τιμές παίζουνε για φορητοτητα.

3 minutes ago, kostas123464 said:

Όχι έχω frog και θέλω να δω τι τιμές παίζουνε για φορητοτητα.

2106703493

Δοκίμασε αυτό. Μου είπαν ότι τώρα για φορητοτητα από άλλον παροχο χωρίς άλλες εκπτώσεις είναι στα 21. Ρώτα... 

2 minutes ago, SERS1612 said:

2106703493

Δοκίμασε αυτό. Μου είπαν ότι τώρα για φορητοτητα από άλλον παροχο χωρίς άλλες εκπτώσεις είναι στα 21. Ρώτα... 

Έλεγα μέχρι 15€ γτ χρειάζομαι περίπου 100g τον μήνα και λίγη ομιλία. Έχω την προσφορά του frog αλλά τελειώνη σε 2 μήνες και θέλω να κάνω συμβόλαιο για να ξενιαξω για δύο χρόνια με Βαλε κάρτα. Ευχαριστώ για την βοήθεια 

2 minutes ago, kostas123464 said:

Έλεγα μέχρι 15€ γτ χρειάζομαι περίπου 100g τον μήνα και λίγη ομιλία. Έχω την προσφορά του frog αλλά τελειώνη σε 2 μήνες και θέλω να κάνω συμβόλαιο για να ξενιαξω για δύο χρόνια με Βαλε κάρτα. Ευχαριστώ για την βοήθεια 

Είναι και το ετήσιο της Q που βγαίνει 8,5€ περίπου το μήνα.

1 minute ago, cu2goup said:

Είναι και το ετήσιο της Q που βγαίνει 8,5€ περίπου το μήνα.

Το ξέρω αλλά σήμα και ταχύτητα nova.

1 minute ago, kostas123464 said:

Το ξέρω αλλά σήμα και ταχύτητα nova.

Αν την δοκίμασες πρόσφατα και δεν σου κάνει, προφανώς..

Λες δλδ ότι η Vodafone είναι καλή αλλά η Nova γτπ;;

Edited by cu2goup

1 minute ago, cu2goup said:

Αν την δοκίμασες πρόσφατα και δεν σου κάνει, προφανώς..

Λες δλδ ότι η Vodafone είναι καλή αλλά η Nova γτπ;;

Όχι δεν λέω αυτό. Αλλά σήμα και ταχύτητες είναι πρώτη η κοσμοτε δεύτερη η vodafone και τελευταία η nova στα μεροι που με ενδιαφέρουν. Αυτό μόνο. Αν και η προσφορά του q vip σκοτώνει για έναν χρόνο ξενιαζης

22 minutes ago, kostas123464 said:

Όχι δεν λέω αυτό. Αλλά σήμα και ταχύτητες είναι πρώτη η κοσμοτε δεύτερη η vodafone και τελευταία η nova στα μεροι που με ενδιαφέρουν. Αυτό μόνο. Αν και η προσφορά του q vip σκοτώνει για έναν χρόνο ξενιαζης

Κυκλοφορούσε κάποτε εδώ ένα τηλέφωνο ενός εξωτερικού συνεργάτη της Voda. Είχα μιλήσει μαζί του είχε καλές τιμές.. αλλά δεν κράτησα το τηλ. Αν το έχει κάποιος ας το πει..

3 minutes ago, cu2goup said:

Κυκλοφορούσε κάποτε εδώ ένα τηλέφωνο ενός εξωτερικού συνεργάτη της Voda. Είχα μιλήσει μαζί του είχε καλές τιμές.. αλλά δεν κράτησα το τηλ. Αν το έχει κάποιος ας το πει..

Θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

47 minutes ago, kostas123464 said:

Αν δεν έχεις κάνει μετρήσεις πρόσφατα στα μέρη που κινείσαι αξίζει να ξαναμετρήσεις γιατί τον τελευταίο χρόνο γίνονται πολλές αναβαθμίσεις στο δίκτυο και των δυο (Vodafone/Nova).; Ίσως έχεις τύχη....

10 minutes ago, opmgls said:

Αν δεν έχεις κάνει μετρήσεις πρόσφατα στα μέρη που κινείσαι αξίζει να ξαναμετρήσεις γιατί τον τελευταίο χρόνο γίνονται πολλές αναβαθμίσεις στο δίκτυο και των δυο (Vodafone/Nova).; Ίσως έχεις τύχη....

Θα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις.

On 29/5/2025 at 11:51 ΠΜ, aektzhs 1 said:

Ναι,θα σου πρότεινα να κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα σε πάρουν αυτοί για αντιπροσφορά. Θεωρώ όμως ότι πριν προβείς σε αυτό το βήμα να τους πάρεις και να τους πεις ότι σκέφτεσαι να φύγεις γιατί πήρες την τιμή που είχες μέχρι τώρα από τον ανταγωνισμό και λογικά αν δεν κάνουν κάτι καλύτερο θα φύγεις. Εάν και τότε δεν ιδρώσει το αυτί τους κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό και σε παίρνουν για αντιπρόταση. Θεωρώ όμως ότι οι τιμές που σου δίνουν δηλαδή περίπου 18 ευρώ τον μήνα είναι πάρα πολύ καλή

Εάν συνδυάσεις σταθερό και καρτοκινητή μαζί σου δίνουν με κάθε ανανέωση από 15 ευρώ και άνω(δηλαδή βάζοντας μία κάρτα των 15 ευρώ)10 GB για έναν μήνα και δεν ξέρω αν ισχύει σε όλους αλλά έχει ακουστεί ότι δίνουν και 1000 λεπτά προς όλους,αλλά τα 10 GB σίγουρα. It's a match λέγεται η υπηρεσία αυτή

Δωρεάν φορητότητα πλέον δεν παίζει? (μόνο σε κατάστημα?) Online  η φθηνότερη επιλογή?

41 minutes ago, boban3 said:

Δωρεάν φορητότητα πλέον δεν παίζει? (μόνο σε κατάστημα?) Online  η φθηνότερη επιλογή?

Τώρα για δωρεάν φορητότητα δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα είχαν δώσει μερικά άτομα ένα νούμερο για φορητότητα δωρεάν που σου έστελναν την κάρτα σιμ για Free2go

30 minutes ago, elkons said:

Screenshot_20250601_131859_Instagram.thumb.jpg.9f44bef6f339dba7487f8b91e5503414.jpg

Screenshot_20250601_131953_Instagram.thumb.jpg.230644db540b5e1d8e9feb2a0d3d075e.jpg

Αν δεν έχει προϋποθέσεις είτε με  σταθερή είτε να είναι τιμή με απαλλαγή φόρου,είναι ότι καλύτερο. 

Η λέξη - παγίδα στην παραπάνω προσφορά είναι το "συνδυαστικά". Κανένας τρίτος πωλητής της Vodafone δεν δίνει σκέτα συμβόλαια, και ειδικά Unlimited, κάτω από 16€ χωρίς ύπαρξη 2ης γραμμής - είτε αυτή είναι σταθερό ή δεύτερο συμβόλαιο. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μία απορία, στην αδελφή μου που είχε συμβόλαιο Vodafone με 3+5 GB και απεριόριστη ομιλία και 6000 SMS, στα 16,90€, μετά και από την αύξηση του 1,5€ με την συμπλήρωση του χρόνου.

Της ήρθε μέσω της εφαρμογής προσφορά για το Vodafone Red Unlimited Int. στα 20,55€ για 24 μήνες και το αποδέχτηκε.

Μπήκα να κατεβάσω το συμβόλαιο της από το My Vodafone και βλέπω πως δεν ανανεώθηκε η χρονική διάρκεια του συμβολαίου της, αλλά συνεχίζει από τον 15ο μήνα που βρισκόταν...

Γίνεται κάτι τέτοιο;   

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

46 minutes ago, jimmis11 said:

Μία απορία, στην αδελφή μου που είχε συμβόλαιο Vodafone με 3+5 GB και απεριόριστη ομιλία και 6000 SMS, στα 16,90€, μετά και από την αύξηση του 1,5€ με την συμπλήρωση του χρόνου.

Της ήρθε μέσω της εφαρμογής προσφορά για το Vodafone Red Unlimited Int. στα 20,55€ για 24 μήνες και το αποδέχτηκε.

Μπήκα να κατεβάσω το συμβόλαιο της από το My Vodafone και βλέπω πως δεν ανανεώθηκε η χρονική διάρκεια του συμβολαίου της, αλλά συνεχίζει από τον 15ο μήνα που βρισκόταν...

Γίνεται κάτι τέτοιο;   

Όλα είναι πιθανά, αλλά μάλλον λάθος έχει γίνει. Είναι πολύ πιθανό να έχει γίνει κανονικά ανανέωση για 24 μήνες και να μην φαίνεται στο συμβόλαιο, ή να το διορθώσουν το επόμενο διάστημα.

Πιθανότατα είναι αναβάθμιση και όχι ανανέωση. Αν έχετε screenshot που λένε για 24 μήνες και θέλετε να το κρατήσετε, επικοινωνήστε μαζί τους για να το αλλάξουν. 

Δεν πρόκειται να αλλάξει μόνο του αν πχ το συμβόλαιο έχει πινακάκι από τον 14ο μήνα και μετά. 

44 minutes ago, paanos said:

Πιθανότατα είναι αναβάθμιση και όχι ανανέωση. Αν έχετε screenshot που λένε για 24 μήνες και θέλετε να το κρατήσετε, επικοινωνήστε μαζί τους για να το αλλάξουν. 

Δεν πρόκειται να αλλάξει μόνο του αν πχ το συμβόλαιο έχει πινακάκι από τον 14ο μήνα και μετά. 

Αυτό ακριβώς. Στο πινακάκι γράφει από τον 15ο μήνα και μετά τα ποσά πρόωρης αποχώρησης.

Screenshot δεν υπάρχει δυστυχώς... 

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

2 ώρες πριν, jimmis11 said:

Γίνεται κάτι τέτοιο;   

΄Όπως ανέφερε και ο @paanos μαλλον είναι αναβάθμιση.
Είχε συμβεί το ίδιο σε Vodafone αριθμό της μητέρας μου. Τότε είχα μιλήσει κι εγώ με τον εκπρόσωπο και μου το είχε πει ξεκάθαρα ότι ήταν αναβάθμιση. Αυτό είχε συμβεί περίπου στον 12ο μήνα από τους 24 που είχε το συμβόλαιο. Με εκπρόσωπο από την εταιρεία μίλησα όχι με εξωτερικό συνεργάτη.
Υπάρχει πιθανότητα να είπαν στη αδερφή σου ανανέωση αντί αναβάθμιση, είτε σκόπιμα, είτε από ασχετοσύνη.
Όταν έληγε το συμβόλαιο, μας πρότειναν μια μικρή αύξηση για το ίδιο συμβόλαιο, και το δέχτηκα γιατί δεν ήθελα να βάλω την μητέρα μου σε διαδικασές φορητότητας μπρος πίσω με καρτοκινητά κλπ. Αλλα αφού τώρα έχει απεριόριστα σε όλα κόψαμε το σταθερό του εξοχικού, που πάει μόνο η μητέρα μου εκεί, και γλυτώσαμε αυτό το έξοδο.