Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, Nikolas14 said:

Εμένα είχε πάρει ο φίλος cu φοιτητικό αλλά το άφησε γιατί δούλευε τη κοσμοτε περισσότερο στην Αθήνα και τώρα που ήθελε απεριόριστα πήγε να μπει στη διαδικασία. Μέχρι που είδαμε μονοψήφια και 10-15Mbps 

Που κινείται ο φίλος Νικ; Νότια είναι αρκετά οκ η βόντα, με εξαίρεση Παλαιό Φάληρο κεντρικά αίσχος απλά και Καλαμάκι χαμηλά.. Γλυφάδα ας πούμε και Αργυρούπολη που κινούμαι εγώ, είναι μια χαρά πλέον κατά τη γνώμη μου. 

3 minutes ago, Nikolas14 said:

Εμένα είχε πάρει ο φίλος cu φοιτητικό αλλά το άφησε γιατί δούλευε τη κοσμοτε περισσότερο στην Αθήνα και τώρα που ήθελε απεριόριστα πήγε να μπει στη διαδικασία. Μέχρι που είδαμε μονοψήφια και 10-15Mbps 

Αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς..

12 minutes ago, Nikolas14 said:

Πες του να πάρει νοντ 

Και ο ντοκτορ@cmvr το συστήνει 😄

Edited by elkons

OCEAN... Pacific?

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Από τα λιβάδια στους ωκεανούς 

Αν είναι ανάλογο με τις προσφορες της κοσμοτε, αυτό είναι ακριβό.  

200 giga? 

300 δεν ήταν η τα μπερδεύω με την NOVA? 

Nova only Edge SA For Ever.. 

1 minute ago, Antonio21 said:

200 giga? 

300 δεν ήταν η τα μπερδεύω με την NOVA? 

200 ήταν στα καρτοκινητά Vodafone και 300 στα συμβόλαια nova 😉

2 ώρες πριν, opmgls said:

Τώρα είδα αυτό! Ανάλογο με αυτό που έχει βγει στις προσφορές του whatsup.

image.thumb.png.d72b3ad13c1839852c1a90db237ed16c.png

Συγνώμη λάθος νήμα το ανήρτησα. Εδώ ειναι Vodafone συμβόλαια και πήγαινε για Vodafone CU.

7 ώρες πριν, johnny_htc said:

Που κινείται ο φίλος Νικ; Νότια είναι αρκετά οκ η βόντα, με εξαίρεση Παλαιό Φάληρο κεντρικά αίσχος απλά και Καλαμάκι χαμηλά.. Γλυφάδα ας πούμε και Αργυρούπολη που κινούμαι εγώ, είναι μια χαρά πλέον κατά τη γνώμη μου. 

Γαλατσι και γύρω από αυτό, Μαρούσι, Μελίσσια και γενικά κέντρο & βόρεια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

5 ώρες πριν, pluss said:

Μίλησα μαζί τους στο 2106703335 και μου έδωσαν το Unlimited στα 21,46€. Πολύ καλά!

Έχεις και σταθερο;

Αν γνωρίζει κανείς, σχετικά με τα προϊόντα που πλέον διαθέτουν τα καταστήματα Vodafone μέσω παραγγελίας, όπως καφετιέρες, ηλεκτρικές σκούπες, κάμερες, κτλ, στις οθόνες μέσα στα καταστήματα υπάρχουν για να τα δεις και να βάλεις παραγγελία, αλλά δεν υπάρχουν στο site.

Καμιά ιδέα που μπορούμε να τα δούμε/βρούμε αναλυτικά;

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

4 minutes ago, memoriesradio said:

Αν γνωρίζει κανείς, σχετικά με τα προϊόντα που πλέον διαθέτουν τα καταστήματα Vodafone μέσω παραγγελίας, όπως καφετιέρες, ηλεκτρικές σκούπες, κάμερες, κτλ, στις οθόνες μέσα στα καταστήματα υπάρχουν για να τα δεις και να βάλεις παραγγελία, αλλά δεν υπάρχουν στο site.

Καμιά ιδέα που μπορούμε να τα δούμε/βρούμε αναλυτικά;

Ωχ.. Έγινε και η βονταφον σαν το Πλαίσιο μου φαίνεται, λολ😅. Εύχομαι να μη γεμίσουν τα καταστήματα με ηλεκτρικές συσκευές, μπλέντερ και σεσουάρ κάποια στιγμή. Ιδέα δεν είχα ότι πουλάνε τέτοια είδη. Το site που τα δείχνει αυτά, δεν είναι της βονταφον απ ο, τι καταλαβαίνω, αλλά κάποιο "εσωτερικό" url μήπως; Μήπως το έχουν έτσι με την ευκαιρία που επισκέπτεσαι κάποιο κατάστημα, να τσιμπάς και μια σκούπα; 😜 Από τιμές τι έλεγαν, είχε τίποτα καλό; 

31 minutes ago, johnny_htc said:

Ωχ.. Έγινε και η βονταφον σαν το Πλαίσιο μου φαίνεται, λολ😅. Εύχομαι να μη γεμίσουν τα καταστήματα με ηλεκτρικές συσκευές, μπλέντερ και σεσουάρ κάποια στιγμή. Ιδέα δεν είχα ότι πουλάνε τέτοια είδη. Το site που τα δείχνει αυτά, δεν είναι της βονταφον απ ο, τι καταλαβαίνω, αλλά κάποιο "εσωτερικό" url μήπως; Μήπως το έχουν έτσι με την ευκαιρία που επισκέπτεσαι κάποιο κατάστημα, να τσιμπάς και μια σκούπα; 😜 Από τιμές τι έλεγαν, είχε τίποτα καλό; 

Κανονικές τιμές και πολλές φορές από τους φθηνότερους. Στο site στο eshop δεν υπάρχουν αυτά τα προϊόντα. Μόνο στα καταστήματα τα έχουν (κάποια) και γνωρίζουν , και φυσικά στις οθόνες των καταστημάτων με όλα τα προϊόντα.

Μαναβική έχουν;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

23 minutes ago, p_k said:

Μαναβική έχουν;

Μπρόκολα, κουνουπίδια, όλα βιολογικά!

49 minutes ago, elkons said:

Σετ Vodafone κουταλοπίρουνα δώρο μια κεραία 5G  για το σπίτι 

Μπορούν να δίνουν ταψάκια sanitas να τα στρέφεις προς τις κεραίες και να πιάνει καλύτερα το κινητό.

51 minutes ago, cu2goup said:

Μπορούν να δίνουν ταψάκια sanitas να τα στρέφεις προς τις κεραίες και να πιάνει καλύτερα το κινητό.

Να το πάρω σαν αστείο, γιατί αλουμινόχαρτο και ταψάκια για καλύτερο σήμα κινητής, μόνο κάτι ψεκασμένοι από κατηχητικό..

Edited by memoriesradio

3 minutes ago, memoriesradio said:

Να το πάρω σαν αστείο, γιατί αλουμινόχαρτο και ταψάκια για καλύτερο σήμα κινητής, μόνο κάτι ψεκασμένοι από κατηχητικό..

https://myphone.gr/forum/topic/38184/?do=findComment&comment=7289530

7 minutes ago, elkons said:

Πλάκα μου κάνεις τώρα! Όχι ρε φίλε! Τελικά υπάρχει θεία δίκη...

1 ώρα πριν, elkons said:

Μητσάρας

https://youtu.be/qcadb5Kp-X8?si=PqfXkyyPud2H2YFd