aektzhs 1 Δημ. February 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2024 19 minutes ago, VIPdriver said: Πολύ καλή τιμή, αλλά τα 3gb είναι εκτός της 5G πραγματικότητας Με σταθερό 6GB 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2024 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Με σταθερό 6GB Δεν εχω συσκευή 5G αλλά πιστεύω ότι τα 3/6 gb θα τα καταπίνει για πρωινό. Δεν γίνεται να προωθουν το 5G και να θέλουν να πουλανε συσκευές 5G και να δινουν τόσα λιγα gb. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. February 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2024 38 minutes ago, VIPdriver said: Δεν εχω συσκευή 5G αλλά πιστεύω ότι τα 3/6 gb θα τα καταπίνει για πρωινό. Δεν γίνεται να προωθουν το 5G και να θέλουν να πουλανε συσκευές 5G και να δινουν τόσα λιγα gb. Το μόνο που ίσως σε έβαζε σε σκέψεις, είναι τα 100gb στο πρώτο εξάμηνο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 Καλώς τα δεχτήκαμε... Και άλλες αυξήσεις. https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/20240125-anakoinosi-timologiakon-allagon-tropopoiisi-oron-symvasis-gia-idiotes-syndromites 4 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 Τι κόστος θα έχει από τότε το Vodafone RED Unlimited New? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 5 minutes ago, Arinos said: Τι κόστος θα έχει από τότε το Vodafone RED Unlimited New? Όσο λέει η ιστοσελίδα τώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 40 minutes ago, aektzhs 1 said: Όσο λέει η ιστοσελίδα τώρα Μα η ανακοίνωση γράφει για αύξηση κατά €5,99. Οπότε 33.42€ που είναι η τωρινή τιμή της ιστοσελίδας + 6€ ή κάτι καταλαβαίνω λάθος; Μου φαίνεται περίεργο αυτό που είπα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 40 ευρώ απεριόριστα στη vodafone;;;; Τόσο τα δίνει η cosmote. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 7 minutes ago, Arinos said: Μα η ανακοίνωση γράφει για αύξηση κατά €5,99. Οπότε 33.42€ που είναι η τωρινή τιμή της ιστοσελίδας + 6€ ή κάτι καταλαβαίνω λάθος; Μου φαίνεται περίεργο αυτό που είπα. Είναι μετά την λήξη του συμβολαίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 9 minutes ago, aektzhs 1 said: Είναι μετά την λήξη του συμβολαίου Αυτό ρωτάω, θα πάει δηλαδή τόσο ψηλά σε 2 μήνες η τιμή; Απίστευτο... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 (edited) https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/20240219-anakoinosi-timologiakon-allagon-stis-ypiresies-connectivity ΥΓ. Γουρλίδικικη η επίσκεψη της CEO της βονταφονάρας στην Ελλάδα! Edited February 20, 2024 by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 Kάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να μπορώ να πάω να πάρω τη 2η κάρτα data για Red Unlimited? Στην Αγ. Δημητρίου και στην Τσιμισκή που ρώτησα μου είπαν (όχι πολύ πειστικά) ότι δεν έχουν τέτοιες κάρτες και το κατάστημα της Εγνατίας έχει κλείσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 Από όσο ξέρω, στα οικιακά μπορείς να βγάλεις μόνο μία κάρτα πλέον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 (edited) 22 ώρες πριν, sou_d said: Αυτές είναι προσφορές 😂😂 Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν το ίδιο με φορητήτα; Να το προσπαθήσω; Edited February 20, 2024 by Antonio21 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 1 hour ago, trinoo said: Kάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να μπορώ να πάω να πάρω τη 2η κάρτα data για Red Unlimited? Στην Αγ. Δημητρίου και στην Τσιμισκή που ρώτησα μου είπαν (όχι πολύ πειστικά) ότι δεν έχουν τέτοιες κάρτες και το κατάστημα της Εγνατίας έχει κλείσει. Να βγάλεις extra sim θέλεις σε συμβόλαιο red unlimited? Πάνε μια βόλτα στο κατάστημα της Λεωφόρου Στρατου ειτε στην Β.Ολγας με Γραβιάς, μετά την 25ης Μαρτίου. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 36 minutes ago, Antonio21 said: Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν το ίδιο με φορητήτα; Να το προσπαθήσω; Αδερφέ προσπάθησέ το, ποτέ δεν ξέρεις. Δες τι είχαν δώσει και στο παρελθόν! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 4 minutes ago, sou_d said: Αδερφέ προσπάθησέ το, ποτέ δεν ξέρεις. Δες τι είχαν δώσει και στο παρελθόν! Το 8αρι το έχει ο κολλητός μου στα 9€… πολύ καλές τιμές. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 8 minutes ago, Nikolas14 said: Το 8αρι το έχει ο κολλητός μου στα 9€… πολύ καλές τιμές. Όντως και έχω παρατηρήσει πως αν δεν ενεργοποιήσεις (στις χ ημέρες που σου δίνει, πχ 40) το ανεβάζουν μετά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 18 minutes ago, sou_d said: Όντως και έχω παρατηρήσει πως αν δεν ενεργοποιήσεις (στις χ ημέρες που σου δίνει, πχ 40) το ανεβάζουν μετά Γενικα η Vodafone δίνει πολύ καλές τιμές στη κινητή. Αρκεί να έχεις και σταθερή. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 (edited) 1 minute ago, Nikolas14 said: Γενικα η Vodafone δίνει πολύ καλές τιμές στη κινητή. Αρκεί να έχεις και σταθερή. Δίνει γενικά. Οι τιμές που βλέπεις, είναι χωρίς σταθερή. Για να είμαι ακόμη πιο σωστός και η cosmote, αν έχεις σταθερή, δίνει πολύ δυνατές προσφορές Edited February 20, 2024 by sou_d 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 Καλησπέρα, Ενημερωτικα είχα το Unlimited που έληγε σε 2 μήνες και είχε βγάλει "προσφορα" η εφαρμογή στα 33ε και γέλαγα. Από τα νεύρα μου έκανα φορητοτητα σε καρτοκινητο και θα πήγαινα, όχι για να τους πιέσω. Ε, με πήραν τηλέφωνο και μου προσέφεραν το Unlimited New στα 27ε τους είπα... ευχαριστώ, γεια σας... και αμέσως μου έκαναν αντιπροταση στα 15ε το Unlimited New και ανανεωση της σταθερής με full tv στα ~27ε - εκπτωση λόγω κινητής (το σταθερό έληγε σε 6 μήνες, το είχα στα 30ε ανά μηνα). Όμως μετά το 12μηνο είναι +1,5ε. Απλως ενημερωτικα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 10 minutes ago, cv19985 said: Καλησπέρα, Ενημερωτικα είχα το Unlimited που έληγε σε 2 μήνες και είχε βγάλει "προσφορα" η εφαρμογή στα 33ε και γέλαγα. Από τα νεύρα μου έκανα φορητοτητα σε καρτοκινητο και θα πήγαινα, όχι για να τους πιέσω. Ε, με πήραν τηλέφωνο και μου προσέφεραν το Unlimited New στα 27ε τους είπα... ευχαριστώ, γεια σας... και αμέσως μου έκαναν αντιπροταση στα 15ε το Unlimited New και ανανεωση της σταθερής με full tv στα ~27ε - εκπτωση λόγω κινητής (το σταθερό έληγε σε 6 μήνες, το είχα στα 30ε ανά μηνα). Όμως μετά το 12μηνο είναι +1,5ε. Απλως ενημερωτικα Και πολύ καλά το κάνεις γιατί στην ίδια φάση είμαστε αρκετοί εδώ. Αν θες γράψε μας για την φορητοτητα ακύρωση κτλ κτλ πως έγινε γιατί σε ενα μήνα θα είμαι και εγώ στην θέση σου. 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2024 (edited) 3 ώρες πριν, cv19985 said: Καλησπέρα, Ενημερωτικα είχα το Unlimited που έληγε σε 2 μήνες και είχε βγάλει "προσφορα" η εφαρμογή στα 33ε και γέλαγα. Από τα νεύρα μου έκανα φορητοτητα σε καρτοκινητο και θα πήγαινα, όχι για να τους πιέσω. Ε, με πήραν τηλέφωνο και μου προσέφεραν το Unlimited New στα 27ε τους είπα... ευχαριστώ, γεια σας... και αμέσως μου έκαναν αντιπροταση στα 15ε το Unlimited New και ανανεωση της σταθερής με full tv στα ~27ε - εκπτωση λόγω κινητής (το σταθερό έληγε σε 6 μήνες, το είχα στα 30ε ανά μηνα). Όμως μετά το 12μηνο είναι +1,5ε. Απλως ενημερωτικα Πολύ καλή τιμή για κινητό! Σου έστειλαν νέο συμβόλαιο για υπογραφές ή αρκεί το τηλέφωνό? Edited February 20, 2024 by pank 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. February 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2024 8 ώρες πριν, pank said: Πολύ καλή τιμή για κινητό! Σου έστειλαν νέο συμβόλαιο για υπογραφές ή αρκεί το τηλέφωνό? Έκανα φορτητοτητα online σε wu, ήρθε κουριερ υπέγραψα τα χαρτιά. Την επόμενη μου ήρθε μνμ από cosmote και μέσα στη μέρα κλήση από vodafone που έγινε η προσφορά. Την δέχτηκα και με καθοδηγησαν πως θα κάνω ακύρωση της φορητοτητας (σε ένα τηλ καλεσα αυτοματοποιημενο). Έγινε η ακύρωση και μετά μου έστειλαν για αποδοχή του συμβολαίου σε sms στο κινητό (και το συμβόλαιο σε λινκ για κατεβασμα). Για το σταθερό μου έστειλαν το sms/συμβόλαιο την επόμενη μέρα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2024 21 minutes ago, cv19985 said: Έκανα φορτητοτητα online σε wu, ήρθε κουριερ υπέγραψα τα χαρτιά. Την επόμενη μου ήρθε μνμ από cosmote και μέσα στη μέρα κλήση από vodafone που έγινε η προσφορά. Την δέχτηκα και με καθοδηγησαν πως θα κάνω ακύρωση της φορητοτητας (σε ένα τηλ καλεσα αυτοματοποιημενο). Έγινε η ακύρωση και μετά μου έστειλαν για αποδοχή του συμβολαίου σε sms στο κινητό (και το συμβόλαιο σε λινκ για κατεβασμα). Για το σταθερό μου έστειλαν το sms/συμβόλαιο την επόμενη μέρα. Ωραίος ο Φαίδων!! Πολύτιμες οι οδηγίες σου. 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts