noter Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 9 ώρες πριν, Antonio21 said: Και σε μένα παρακαλώ. Εστειλα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 Ενδιαφέρομαι για την εν λόγω προσφορά των 22€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 Ξέρει κανείς ποιας εταιρίας είναι αυτό; 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Ξέρει κανείς ποιας εταιρίας είναι αυτό; Είναι αυτό που πέτυχα και εγώ Με Vodafone παίζει Και είναι 1000 λεπτά προς όλους και 1500 σε σταθερά Το σκέφτομαι να το πάρω στα 14,32 άλλα όσο η Q βγάζει την προσφορά με 5 ευρω 1000 Προς όλους και απεριόριστα GB με αποτρέπει...εχω 2 sim ένα μήνα δουλεύω την Q και ένα μήνα ειδικό πακέτο wats up με 8.5 ευρώ. Απο χρόνο ομιλίας καλά πάει Απλά το ίντερνετ πλέον δε μου φτάνει Edited July 23, 2023 by patrik 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 1 hour ago, EllinikoNisi said: Ενδιαφέρομαι για την εν λόγω προσφορά των 22€. Σου έχω στείλει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 32 minutes ago, patrik said: Και είναι 1000 λεπτά προς όλους και 1500 σε σταθερά Και μόνο που το παρουσιάζουν έτσι παραπλανητικά, από μένα είναι Χ 1 1 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 22 minutes ago, VIPdriver said: Και μόνο που το παρουσιάζουν έτσι παραπλανητικά, από μένα είναι Χ Σωστός 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 On 22/7/2023 at 11:23 ΠΜ, patrik said: Καλησπέρα σας, σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σας προωθώ την προσφορά που ακολουθεί από την διαφήμιση μας για την οποία εκδηλώσατε ενδιαφέρον, Σας προτείνουμε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα Business Lite με τελική τιμή 15.62€/μήνα και τις εξής παροχές: Χρόνος ομιλίας προς κινητά σε όλη την Ελλάδα: 1000 λεπτά Χρόνος ομιλίας προς σταθερά σε όλη την Ελλάδα: 1500 λεπτά Απεριόριστες κλήσεις μεταξύ των αριθμών που θα μεταφέρουμε! Sms: 500 Internet κάθε μήνα: 43 GB για ελεύθερη χρήση με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα Δωρεάν χρήση roaming σε χώρες της Ε.Ε. 24 μηνη διάρκεια συμβολαίου Επιπλέον θα λάβετε 2 πάγια ΔΩΡΕΑΝ για κάθε γραμμή!Εφόσον υποβληθούν οι αιτήσεις έως και την Παρασκευή 21/7 θα λάβετε και 1 Δωροεπιταγή αξίας 40€ για αγορές προϊόντων από το Πλαίσιο! Πρέπει να απαντήσω μέχρι σήμερα πως σας φαίνεται η προσφορά; Είναι για 2 γραμμές. Την προσφορά την πέτυχα στο instagram Είναι μέσω συνεργάτη της Vodafone Αυτό που με φοβίζει πιο πολύ είναι αν στο μέλλον μου κάνουν κάποια αύξηση μονομερώς Καλή τιμή αν δεν θες απεριόριστα, είναι φουλ ανταγωνιστική η Vodafone. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 Τα business προγράμματα δεν απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 9 minutes ago, p_k said: Τα business προγράμματα δεν απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες; Απ' ότι φαίνεται όχι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 (edited) 17 minutes ago, p_k said: Τα business προγράμματα δεν απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες; Κανονικά ναι. Με 90€ πάγιο το giga business ultra δεν αγγίζει κ κανένας άλλος. Αν η εταιρία δεν έχει καταφέρει να έχει τους στόχους από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου, το δίνει με προνομιακή έκπτωση κ σε ιδιώτη αν σ γίνει προσφορά. Και μια μέτρηση στη περιοχή Λιχαδα βόρειας Εύβοιας εδώ που μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή κυνηγούσαμε που θα αφήσουμε το κινητό να πιάνει σήμα. Η μεγαλύτερη ταχύτητα τότε ήταν 12 σε ΟΤΕ. Edited July 23, 2023 by noter 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 14 minutes ago, p_k said: Τα business προγράμματα δεν απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες; Δεν έχει σημασία. 4 minutes ago, noter said: Κανονικά ναι. Με 90€ πάγιο το giga business ultra δεν αγγίζει κ κανένας άλλος. Αν η εταιρία δεν έχει καταφέρει να έχει τους στόχους από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου, το δίνει με προνομιακή έκπτωση κ σε ιδιώτη αν σ γίνει προσφορά. Παραθυράκι είναι γιατί μπορεί να πέσει χαμηλότερα η τιμή. Έχουν κάποια όρια στο ποσο χαμηλά μπορούν να πέσουν. Πρακτικά χωρίς λόγο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 Το θέμα είναι με business μπορείς να έχεις extra sim ή δεν προβλέπεται? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 3 minutes ago, EllinikoNisi said: Το θέμα είναι με business μπορείς να έχεις extra sim ή δεν προβλέπεται? Μπορείς. Την έχω εγώ περιμενω ενεργοποίηση από αύριο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 9 minutes ago, EllinikoNisi said: Το θέμα είναι με business μπορείς να έχεις extra sim ή δεν προβλέπεται? Αν δεν κάνω λάθος, στα business μπορείς να πάρεις μέχρι 4 κάρτες με 1 ευρώ πάγιο η κάθε μία. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 3 minutes ago, dasnowy said: Αν δεν κάνω λάθος, στα business μπορείς να πάρεις μέχρι 4 κάρτες με 1 ευρώ πάγιο η κάθε μία. Εμένα 3 ευρώ μ ζήτησαν για την πρώτη επειδή δεν έχω σταθερό λέει για δωρεάν. Ειχα δώσει όμως 1 μέρα πριν πρόβλημα δικτύου με κακή κάλυψη στη περιοχή που βρίσκομαι τα καλοκαίρια, το οποίο παραμένει ίδιο το πρόβλημα εδώ κ 10 χρόνια. Καμία βελτίωση. Βαση αυτού ζήτησα έξτρα κάρτα sim και συσκευή mifi να μπορώ να περάσω τις κλήσεις μέσω Wi-Fi calling. Θα μου πιστωθούν το πάγιο για την έξτρα σιμ κάθε μήνα και θα μ πιστωθούν και τα χρήματα από την αγορά του mifi. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 1 ώρα πριν, dasnowy said: Αν δεν κάνω λάθος, στα business μπορείς να πάρεις μέχρι 4 κάρτες με 1 ευρώ πάγιο η κάθε μία. Η I4S θα δοθεί με κωδικό προγράμματος ιδιώτη. Αυτό σημαίνει ότι έχει χρέωση 3€ εκτός αν έχεις συνδυασμό κινητού και σταθερού στον αριθμό κινητού που δένει με την I4S. Υπαρχει και η business I4S που όμως την δίνουν σε άλλη τιμή ανάλογα με τη συμφωνία με την εταιρία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 Σε ευχαριστώ πολύ ☺️ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 57 minutes ago, Antonio21 said: Σε ευχαριστώ πολύ ☺️ Παρακαλώ. Σου έχω στείλει και πμ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 Παιδια ολες αυτες οι προσφορες για το giga unlimited της VF τις παιρνετε ακομα και ως υπαρχοντες πελατες στη σταθερη η ειναι μονο για νεα συνδεση η φορητοτητα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 6 ώρες πριν, noter said: Κανονικά ναι. Με 90€ πάγιο το giga business ultra δεν αγγίζει κ κανένας άλλος. Αν η εταιρία δεν έχει καταφέρει να έχει τους στόχους από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου, το δίνει με προνομιακή έκπτωση κ σε ιδιώτη αν σ γίνει προσφορά. Και μια μέτρηση στη περιοχή Λιχαδα βόρειας Εύβοιας εδώ που μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή κυνηγούσαμε που θα αφήσουμε το κινητό να πιάνει σήμα. Η μεγαλύτερη ταχύτητα τότε ήταν 12 σε ΟΤΕ. Ήμουν στη περιοχή του Αγ. Πνεύματος το τριήμερο τον Ιούνιο. Παίζει καλά Vodafone & Nova. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 ΕστειλαΣτείλε και σε εμένα παρακαλώ Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 10 ώρες πριν, CamuCamu said: Παιδια ολες αυτες οι προσφορες για το giga unlimited της VF τις παιρνετε ακομα και ως υπαρχοντες πελατες στη σταθερη η ειναι μονο για νεα συνδεση η φορητοτητα? Η προσφορά που έχω αναφέρει παραπάνω είναι μόνο για φορητοτητα ενός αριθμού κινητής. Δεν χρειάζεται να μεταφέρεις κ σταθερό.. 7 minutes ago, AlexM2 said: Στείλε και σε εμένα παρακαλώ Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου στέλνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Έχω στείλει ήδη τα χαρτιά για την φορητοτητα εγώ με τα 22€ και περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Αλήθεια; Τόσο γρήγορα; Τι ώρα σε πήραν; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts