Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nikolas14 έχεις κανένα σφραγισμένο προνομιακό what's up ή και F2G να μου δώσεις;

Βρίσκω αγγελίες πωλούν μερικοί το πακέτο, οι περισσότεροι χωρίς μονάδες, που σημαίνει πως έχουν χρησιμοποιήσει το νούμερο. Πρέπει να γίνει μεταβίβαση στο όνομα μετά να δώσεις ταυτότητα κτλ. Ποιος δίνει ταυτότητα χωρίς να ξέρεις τον άλλον;

Μέχρι και πακιστανικά βρίσκεις σε αγγελίες...

Leeco Cool1 4/64 Gold

Καλησπέρα, μήπως ξέρετε αν τα 20€ που ζητάνε για την μετατροπή από συμβόλαιο σε cu σου τα δίνουν σαν καρτα ή πάνε υπέρ πατρίδος;

Και Online φαινεται οτι δεν ισχυουν τα 10€.

Κανε καρτοκινητο cu το συμβολαιο και 5€ ανα 4 μηνες για τις εισερχομενες.Παρε προνομιακο νουμερο σαν 2ο και τελος.

Ευχαριστώ.

Έκανα το πρωί αίτηση στην Q.

Δεν θέλω να δώσω ούτε 1€ στη Vodafone, πόσο μάλλον 20€ για μετατροπή από συμβόλαιο σε CU.

Τι είναι το προνομιακό νούμερο; Και πως το παίρνεις;

Edited by Aurumnus

Nikolas14 έχεις κανένα σφραγισμένο προνομιακό what's up ή και F2G να μου δώσεις;

Βρίσκω αγγελίες πωλούν μερικοί το πακέτο, οι περισσότεροι χωρίς μονάδες, που σημαίνει πως έχουν χρησιμοποιήσει το νούμερο. Πρέπει να γίνει μεταβίβαση στο όνομα μετά να δώσεις ταυτότητα κτλ. Ποιος δίνει ταυτότητα χωρίς να ξέρεις τον άλλον;

Μέχρι και πακιστανικά βρίσκεις σε αγγελίες...

Ζητα καποιον γνωστο να στο κανει φοιτητικο.Κανενα ανιψιο ή ανιψια,γιο/κορη ή καποιον φιλο που κανει μεταπτυχιακο.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ.

Έκανα το πρωί αίτηση στην Q.

Δεν θέλω να δώσω ούτε 1€ στη Vodafone, πόσο μάλλον 20€ για μετατροπή από συμβόλαιο σε CU.

Τι είναι το προνομιακό νούμερο; Και πως το παίρνεις;

Προνομιακα ειναι αυτα με τε 1500' προς ολους.

Τα βρισκεις σε ιντερνετ,σε promotion στον δρομο.

Η Vodafone δινει Cu νουμερα αλλα η προσφορα ειναι για 12 μηνες μονο.

Η Cosmote σε Whats Up και η Wind σε F2G νουμερα.

Ειναι ενα πακετο(1,500' προς ολους και 1,5GB με 8,5€).Στην Wind το προνομιακο και το φοιτητικο ειναι το ιδιο πακετο.

Οι διαφορες ειναι στα ψιλα γραμματα.Δηλαδη διαρκεια πακετου,ποσες φορες το ενεργοποιεις,αν ισχυει σε περιαγωγη εντος Ε.Ε.Μετατι bonus εξτρα δινει η καθε καρτοκινητη σε mb και τι αλλα πακετα εχει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξής φράση στους όρους χρήσης του Travel Back up:

Η συσκευή αντικατάστασης θα αποτελεί καινούργια ή ανακατασκευασμένη συσκευή και δεν υποχρεούστε την επιστροφή της.

Η δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης και η αζημίως αποχώρηση από το συμβόλαιο έχει πάει στους 3 μήνες η κάνω λάθος ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Η δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης και η αζημίως αποχώρηση από το συμβόλαιο έχει πάει στους 3 μήνες η κάνω λάθος ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Υπάρχει ζητούμενο, αν έχει αναδρομική ισχυει απο πριν της 15/11

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτημα!

Τελη Φεβρουαρίου λήγει το συμβόλαιό μου (red2) και με κάλεσαν απο το τμήμα προσφορών (απο τώρα ;;;;;) να μου δώσουν το red 2 με 52€ (απο 42) που είχα και να μου κάνουν και παράλληλα προσφορά για επιδότηση συσκευής 270€. Είναι καλή προσφορά ή να κάνω μια φορητότητα μήπως πετυχω κατι καλύτερο;

Ερώτημα!

Τελη Φεβρουαρίου λήγει το συμβόλαιό μου (red2) και με κάλεσαν απο το τμήμα προσφορών (απο τώρα ;;;;;) να μου δώσουν το red 2 με 52€ (απο 42) που είχα και να μου κάνουν και παράλληλα προσφορά για επιδότηση συσκευής 270€. Είναι καλή προσφορά ή να κάνω μια φορητότητα μήπως πετυχω κατι καλύτερο;

Καλη επιδοτηση σου εδωσαν αλλα να ξερεις αν την παρεις δεν μπορεις να σπασεις το συμβολαιο αζημιως λογω αυξησεων.Θα πρεπει να δωσεις τα 270€ πισω.

Τραβα φορητοτητα σε Wind,γιατι η κοσμοτε προσφορες δεν δινει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δεν με ενδιαφέρει να το σπάσω το συμβόλαιο. Θα κάνω αύριο φορητότητα στην κοσμοτε μήπως μου δώσουν κάτι παραπάνω. Λες να κερδισω τίποτα ή είναι ταβανι η προσφορά που μου έδωσαν. Στην κοσμοτε μου είπαν οτι εαν κανω αυριο την αίτηση μέχρι το αποπγευμα θα εχει γυρισει η γραμμή. Η vida θα έχει προλάβει να με πάρει τηλ μέχρι τότε;;;

Πολύ δύσκολο να προλάβει. Αλλά ακόμα και να προλάβει , εσύ θα προλάβεις να πας να ακυρώσεις ;'

Καλύτερα ζήτα μετατροπή σε καρτοκινητό. Θα έχεις 30 ημέρες και θα σε πάρουν πολλές φορές για προσφορά για να μην φύγεις

και το αντιστοιχο η vf το δινει 70 ευρω

cyta 28.50

http://www.cyta.gr/el/landing/1711-kiniti1500

Αλλο cyta αλλο vf άλλωστε εκει δεν έχεις και 4G

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα σας μια ερωηση θαθελα να κανω βασικα πολλες αλλα μια με καιει τορα σημερα καλεσαν τη γυναικα μου και της καναν μια συνδεση καρτοσυμβολαιο 12 ευρο το μηνα αποφασησαμε πως δε το θελει τελικα τι κανουμε ρε παιδια πηρα τη βοναφον και μουπαν απο δευτερα τριτη και βλεπουμε εν το μεταξυ εχω και εγω συνδεση βονταφον 18 μηνο συμβολαιο και αυτο τηλεφωνηκο τι παιζει ειμαι κανα 7 μηνο μπωρω να φυγω?ευχαριστωωω

Αν δεν τα θέλετε μπορείται να διακόψεται άμεσα.

Η γυναίκα σου δέχτηκε τηλεφωνική προσφορά , άρα μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός 14 ημερών χωρίς κανένα κόστος.

Όσο αφορά το συμβόλαιο επειδή η Vodafone ανακοίνωσε αυξήσεις στις 14 Νοεμβρίου έχεις ένα μήνα από τότε ή από την ημέρα που ανακοινώνει στον λογαριασμό σου τις αυξήσεις να φύγεις , χωρίς να πληρώσεις εκπτώσεις που έχεις λάβει αλλά πληρώνοντας όλη την επιδότηση συσκευής αν τυχόν πήρες συσκευή.

Καλησπέρα σε λίγες μέρες λήγουν 2 συμβόλαια RED1 κ λέω να τα κάνω cu.Η vodafone λέει οτι θέλει ένα μήνα να γίνει η αλλαγή σε καρτοτηλεφωνο οπότε πρέπει να πληρώσω άλλο ενα μήνα συμβόλαιο. ισχύει κάτι τέτοιο?

Καλησπέρα σε λίγες μέρες λήγουν 2 συμβόλαια RED1 κ λέω να τα κάνω cu.Η vodafone λέει οτι θέλει ένα μήνα να γίνει η αλλαγή σε καρτοτηλεφωνο οπότε πρέπει να πληρώσω άλλο ενα μήνα συμβόλαιο. ισχύει κάτι τέτοιο?

Αν δεν σε ενδιαφέρει να μείνεις Vodafone ντε και καλά, μπορείς να κάνεις φορητότητα σε κάποιον από τους άλλους 2. Αν πας πρωί θα γίνει η αλλαγή την ίδια εργάσιμη, οπότε δεν θα επιβαρυνθεί τον έξτρα μήνα χωρίς εκπτώσεις.

Αν δεν σε ενδιαφέρει να μείνεις Vodafone ντε και καλά, μπορείς να κάνεις φορητότητα σε κάποιον από τους άλλους 2. Αν πας πρωί θα γίνει η αλλαγή την ίδια εργάσιμη, οπότε δεν θα επιβαρυνθεί τον έξτρα μήνα χωρίς εκπτώσεις.

Μόνο που θα δώσει 30 +30 ευρώ για την φορητότητα...

Έχοντας το red1 και την κυρία Σιμ στο τηλέφωνο και μια δεύτερη στο ταμπλέτ από την οποία μοιράζονται τα συνολικά διαθέσιμα δεδομένα (2750γβ), θα μπορώ να κάνω την ίδια χρήση δεδομένων του προγράμματος από το ταμπλετ και στο εξωτερικό (Ευρώπη) ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Έχοντας το red1 και την κυρία Σιμ στο τηλέφωνο και μια δεύτερη στο ταμπλέτ από την οποία μοιράζονται τα συνολικά διαθέσιμα δεδομένα (2750γβ), θα μπορώ να κάνω την ίδια χρήση δεδομένων του προγράμματος από το ταμπλετ και στο εξωτερικό (Ευρώπη) ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ όταν το είχα ρωτήσει αυτό... μου είπαν ότι δεν ισχύει το δωρεάν roaming για την πρόσθετη κάρτα 4sharing ... (3,5gb έχω στο Red1)

Οπότε η μόνη λύση είναι να κάνεις hotspot το κινητό σου

Επισης όταν λες Ευρώπη φαντάζομαι εννοείς Ευρωπαϊκή Ένωση (έχει διαφορά)

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών