Jump to content

MAO-MAO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

MAO-MAO's Achievements

  1. Καλησπέρα έχω κινητά cu και σήμερα με πήραν από vodafone κ μου έκαναν την εξής προσφορά"ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ 6000 ΣΜΣ ,6 ΓΚΙΓΚΑ ΛΟΓΩ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΜΟΥ. ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ 9,78 ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ 24 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ 1,5 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ" .Έχουν κάνει σε κάποιον άλλο αυτή την προσφορά?Αξίζει?
  2. Δυστυχώς κ εγώ δεν θα το άλλαζα,παρόλο που χρειαζόταν 2 φορές φόρτιση την μέρα αλλά μου έσπασε η οθόνη κ αναγκαστικά το έβαλα στην άκρη.Απο τον Ιούνιο του 18 μέχρι σήμερα δεν έκανε κιχ. Άψογο κινητό το μόνο που με χάλαγε ήταν η μπροστινή κάμερα αλλά δεν είμαι influencer οπότε κλάιν.
  3. MAO-MAO

    Xiaomi 12T Pro

    12T και 12T pro εννοείς φαντάζομαι, τυπογραφικό λάθος. Η θηκη ειναι αυτη με το πορτακι στην καμερα?
  4. MAO-MAO

    Xiaomi 12T Pro

    Ψάχνω για θήκη κ τζαμακι αλλά οι επιλογές είναι μετρημένες στα δάχτυλα.του ενός χεριού.
  5. Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα να αναβοσβηνει led όταν έρχεται μια νέα ειδοποίηση?
  6. Καλησπέρα, όταν με περνουν τηλέφωνο κ δεν απαντάω η όταν μου κάνουν αναπάντητη δεν εμφανίζει τις κλησεισ στην αρχική οθόνη στις ειδοποιήσεις ,παρα μονο αν μπω στις κλήσεις. Οι ειδοποιήσεις για τις κλήσεις είναι ενεργοποιημένη. Καμιά ιδεα?
  7. Λοιπόν χθες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με κάποια υπάλληλο της nova κ μετά από διαβεβαίωση της οτι θα πιάνω 100mbps προχώρησα σε αναβάθμιση της γραμμής στα 100mbps.Μου ειπε οτι σε 2 με 3 εργασιμες θα γινει η αλλαγη. Σημερα 1 μερα μετα λεω δεν κοιταω λιγο το ρουτερ κ βλεπω οτι εχει γινει η αναβαθμιση(χωρίς καμία ενημέρωση) με το ρουτερ να συγχρονίζει Download 71886 kbit/s Upload 10996 kbit/s.Μιλαω μεσω chat με εξυπηρετηση επιβεβαιωνει κ αυτη οτι σωστα βλεπω κ αρχιζουμε τα γνωστα βγαλε τηλεφωνο,αποσυνδεσε συναγερμο ,επανεκινηση ρουτερ κτλπ.Τα εκανα γνωριζοντασ οτι τπτ δεν θα αλλαξει(τα εχουμε ξαναπερασει) κ καταληξε η υπαλληλοσ οτι κανονικα απο την γραμμη ειναι αποδεκτο να εχουμε μεχρι 88 συνολο Upload και download κ εσας συνολικα ειναι περιπου 82. Ωραια λεω κ τωρα τι κανουμε?Λεει θα πρεπει να το δει τεχνικος πρωτα να δει αν υπαρχει προβλημα ωστε να επιδιορθωθει ή αν έχετε απωλεια εσωτερικα του κτιριου απο την ηλεκτρολογικη καλωδιωση. Καλα λεω μεχρι χθες με την 50αρα κλειδωνα στα 49999 τωρα τι μπορει να επαθαν τα καλωδια πλακα μας κανεις?τελικα ζητησα υπαναχωρηση στο προηγουμενο πακετο που ειχα γιατι δεν νομιζω να εβγαζα ακρη κ μου ειπαν οτι δρομολογησαν το αίτημα ώστε να γίνει επιστροφή στο προηγούμενο πακέτο κ ο θεός βοηθός.
  8. Μετα την αναβάθμιση έβγαλε μια γραμμή λευκή στο κάτω μέρος της οθόνης. Ξέρει κανείς τι είναι?
  9. Eχεις δίκιο δεν φταίνε τα ακουστικά υπάρχει απότι διάβασα ένα θέμα με τα android κινητά όταν ανοίγεις το Bluetooth μειώνεται η ταχύτητα στο wi-fi.
  10. Εγώ τα onyx τα πήρα από το μαγαζί που ανέφερθηκε , εγγύηση μου είπε 18 μήνες κ αν πάθουν κάτι δεν επισκευάζονται αλλά τα αντικαθιστούν.Μετα από μερικές μέρες ένα θέμα που παρατήρησα είναι ότι όταν είμαι σπίτι κ έχω συνδεδεμένα το κινητό στο wifi η ταχύτητα του πέφτει στο μισό.Οταν αποσυνδεω τα ακουστικά η ταχύτητα του ίντερνετ επανέρχεται.
  11. Καλησπέρα σήμερα το πρωί αγόρασα τα onyx ace στα 39 ευρώ. Ήμουν ανάμεσα σε αυτά κ στα edifier tws200.Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική. Συνδέθηκαν αμέσως στο κινητό , στην tv κ στο λάπτοπ. Στις κλήσεις σε ήσυχο περιβάλλον με ακούνε πολύ καλά,τώρα σε θορυβώδες περιβάλλον θα δούμε.Netflix κ youtube είδα μια μικρή καθυστέρηση που έμενα δεν με ενοχλεί.Στο δικό μου το αυτί ταίριαξαν μια χαρά κ δεν φαίνεται να φεύγουν εύκολα. Οπότε για τα λεφτά τους τίμια.
  12. Επομένως για all around ακουστικά γύρω στο 50αρι τα edifier tws200 είναι μονόδρομος?
×
×
  • Create New...