Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου γράφουν στο εμαιλ ότι το συμβόλαιο που θα μου αποσταλεί και θα υπογράψω,θα έχει άλλη τιμή (αυξημένη) από αυτό που μου πρότειναν τηλεφωνικά και σε εμαιλ.Αυτο λόγω του ότι στέλνουν προσυμπληρωμενα συμβόλαια όπως επισημαίνουν και εγώ υποθέτω ότι είναι τα default 

Edited by GPOWER

• Απαντήσεις 24,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η Vodafone το κάνει αυτό πάρα πολύ συχνά, εφαρμόζει εκ των υστέρων εκπτώσεις και κουπόνια. 

Τα συμβόλαια που στέλνουν είναι όντως τα default.  

Απλά να γνωρίζεις πως αν για κάποιο λόγο θες να υπαναχωρήσεις, να κοιτάξεις τον πίνακα του συμβολαίου για τα τέλη διακοπής. Συνηθίζεται τα τέλη διακοπης να υπολογίζονται βάσει της τιμής που αναγράφεται στο συμβόλαιο κι όχι της τελικης τιμής που πληρώνεις κάθε μήνα
Για το συγκεκριμένο θέμα, θα μπορούσες να ρωτήσεις και την εξυπηρέτηση για να σου το διευκρινίσουν. 

Edited by evang.t

46 minutes ago, GPOWER said:

Μου γράφουν στο εμαιλ ότι το συμβόλαιο που θα μου αποσταλεί και θα υπογράψω,θα έχει άλλη τιμή (αυξημένη) από αυτό που μου πρότειναν τηλεφωνικά και σε εμαιλ.Αυτο λόγω του ότι στέλνουν προσυμπληρωμενα συμβόλαια όπως επισημαίνουν και εγώ υποθέτω ότι είναι τα default 

Έχω πρόσφατο fiber..

Προφορικά μου είπε άλλη τιμή, το συμβόλαιο λέει άλλη και ουσιαστικά στον λογαριασμό το παρουσιάζουν ως έκπτωση και φτάνει το ποσό σε αυτό που συμφωνήσαμε προφορικά.

55 minutes ago, VIPdriver said:

Εγω κατάλαβα οτι άλλη τιμή του ειπαν και άλλη τιμή θα δειχνει το συμβόλαιο. Ας μας πει και τις 2 τιμές ο φίλος. 

Έτσι όπως το κατάλαβες είναι αλλά στο λογαριασμό θα γίνει η έκπτωση για να φτάσει στο τελικό ποσό που συμφώνησαν.

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εαν στο συμβολαιο εχει την σωστη τιμή με εκεινη που συμφωνησαν, τοτε τι συζηταμε; Εγω κατάλαβα οτι άλλη τιμή του ειπαν και άλλη τιμή θα δειχνει το συμβόλαιο. Ας μας πει και τις 2 τιμές ο φίλος. 

Εμένα πάντως στην Cosmote το συμβόλαιο έγραφε διπλάσια τιμή από αυτή που μου είπαν . Δεν θα έπρεπε να προχωρήσω;

50 minutes ago, TakeOverNet said:

Εμένα πάντως στην Cosmote το συμβόλαιο έγραφε διπλάσια τιμή από αυτή που μου είπαν . Δεν θα έπρεπε να προχωρήσω;

Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. 

57 minutes ago, TakeOverNet said:

Προφανώς και καλά έκανες.. εξάλλου αν οι εταιρείες δεν εφάρμοζαν την προφορική συμφωνία, θα είχε γίνει χαμός. Πολύς κόσμος έχει τέτοιου είδους προσφορά.

Το μόνο "κακό" είναι σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης από το συμβόλαιο. Εκεί θα σε χρεώσουν σύμφωνα με την τιμή που αναγράφεται στο συμβόλαιο και όχι στην προφορική της προσφοράς.

1 ώρα πριν, TakeOverNet said:

Και εγώ το ίδιο έκανα στη Κοσμοτε τόσο για το κινητό όσο και για οπτική πριν λίγες μέρες. 

Επισης, ακριβώς το ίδιο είχαν κάνει και στη σύζυγο μου στη Βονταφον όπου είχε κάνει αίτημα φορητότητας, για να πάρει καλύτερη προσφορά από τη Noβα. 

Στη Νοβα, παραδόξως, στο συμβόλαιο αναγραφόταν η τιμή της προσφοράς που της έκαναν ώστε να μην αποχωρήσει. 

Edited by panos.k2

Μου έκαναν προσφορά για το σταθερό 16,56€ ενώ πληρώνω 16,72€ και για το κινητό RED 10 18,57€,απεριόριστα μου δίνουν με 19,10€ ενώ πληρώνω 16,47€

5 ώρες πριν, Nikos 23 said:

Μου έκαναν προσφορά για το σταθερό 16,56€ ενώ πληρώνω 16,72€ και για το κινητό RED 10 18,57€,απεριόριστα μου δίνουν με 19,10€ ενώ πληρώνω 16,47€

Για το σταθερό τι πρόγραμμα αυτή η τιμή;

2 ώρες πριν, akis8607 said:

Για το σταθερό τι πρόγραμμα αυτή η τιμή;

Home double play+300

Τα 19€ για απεριόριστα πιστεύετε είναι καλή τιμή;

Εμένα μου δίνουν από Vodafone το fiber 300 με 23,90, και το red 10 (20gb) με 14,50 για φορητοτητα.

Από nova με 100mbps 26€ και κινητή απεριόριστα με 10gb με 16,50.

Ζήτησα καλύτερη τιμή στο fiber 300 αλλά μου είπε αυτή τη στιγμή δεν έχουν καλύτερη τιμή και μόνο στο fiber 100 μου το δίνουν με 15,50,είχαν μέχρι το Σάββατο προσφορά κινητή απεριόριστα με 40gb με 16,50 αλλά δεν με ενδιέφερε! Έστειλα φώτο ταυτότητα κτλ και μου είπε από Δευτέρα και να υπογράψω αυτά που μου έστειλε αλλά δεν γράφει πως υπογράφουμε ηλεκτρονικά, εντάξει θα ρωτήσω από Δευτέρα και κάτι που θέλω ακόμα! 

Επίσης στο συμβόλαιο του σταθερού έχει τιμή 25,38 και λέει θα εφαρμοστεί έκπτωση από συνδιαστικο, λέει και κάτι για 1,5 ευρώ στο συμβόλαιο από τον 13 μήνα αλλά αυτός που μίλησα λέει ότι είναι τελικές τιμές και μου τις έγραψε και στο email αναλυτικά 

3 minutes ago, dimi_1982 said:

Screenshot_2026-03-08-18-26-31-99_93b7fc0429a0e97afffb8ed9ac823d5b.jpg

Edited by dimi_1982

Έχει κανείς εικόνα τι προσφορές κάνουν στα super-premium συμβόλαια (Vodafone Black / Vodafone Silver). Με ρώτησε γνωστός πρόσφατα και ήξερα τι να απαντήσω, δεν το έχω δει ποτέ να αναφέρεται εδώ.

5 ώρες πριν, georgemv said:

Έχει κανείς εικόνα τι προσφορές κάνουν στα super-premium συμβόλαια (Vodafone Black / Vodafone Silver). Με ρώτησε γνωστός πρόσφατα και ήξερα τι να απαντήσω, δεν το έχω δει ποτέ να αναφέρεται εδώ.

Είναι invite-only υπηρεσίες για άτομα κάποιου status.

4 minutes ago, VIPdriver said:

Είναι invite-only υπηρεσίες για άτομα κάποιου status.

Διατίθενται κανονικά χωρίς κάποια ειδική διαδικασία, και τηλεφωνικά και σε κατάστημα. Απλώς η τιμή τους είναι πολύ μεγάλη, απευθύνονται σε συγκεκριμένους χρηστες

7 ώρες πριν, georgemv said:

151 βλέπω το black χωρίς συσκευή. 

https://www.vodafone.gr/black

2 ώρες πριν, TakeOverNet said:

151 βλέπω το black χωρίς συσκευή. 

https://www.vodafone.gr/black

Πολύ ακριβό μου φαίνεται ακόμα και για κάποιον που ταξιδεύει συχνά 

3 ώρες πριν, Gv2008 said:

Ίσως αν έχει network priority δικαιολογείται για κάποιους.

11 ώρες πριν, Gv2008 said:

Το κόστος σε roaming για κάποιον που το χρειάζεται το έχεις υπολογίσει; 

Αν δεν προτιμήσεις έκπτωση, νομίζω παίρνεις συσκευή όπως iPhone ανά 2 χρόνια.

7 ώρες πριν, TakeOverNet said:

Η έκπτωση αντί επιδότησης πάντως είναι 276€ για τα 2 χρόνια, σε αυτό δίνουν και 7% έξτρα άρα η επιδότηση είναι 257€

12 ώρες πριν, TakeOverNet said:

Το κόστος σε roaming για κάποιον που το χρειάζεται το έχεις υπολογίσει; 

Ναι έχεις δίκιο, είναι και αυτό. 

Καλησπέρα στην ομάδα,

Έχω σύνδεση Vodafone VDSL 50αρα στα 23,13 ευρώ/μήνα και σε δύο μήνες λήγει το συμβόλαιο. Σήμερα που συνδέθηκα στο MyVodafone, στο πεδίο των προσφορών είδα τις ακόλουθες προσφορές: 300αρα στα 18,89 ευρώ/μήνα , 500αρα στα 21,18 ευρώ/μήνα και 100αρα στα 18,25 ευρώ/μήνα (σε όλες αναφέρει τέλος αναβάθμισης το ποσό των 6 ευρώ). Επειδή τώρα μαθαίνω τα κόλπα των εταιρειών, μου φαίνεται too good to be true. Να σημειωθεί ότι δεν έχω ούτε συμβόλαιο κινητής ούτε το Gigabit Voucher. Ωστόσο, μου κάνει εντύπωση ότι η προσφορά δεν αναφέρει κανένα από τα δύο ώς προϋπόθεση και απλά μου τις πετάει ως προσωποποιημένες στο app. Οποιαδήποτε βοήθεια για να ξεδιαλύνω την κατάσταση ευπρόσδεκτη.

*Ελπίζω να μην γράφω σε άκυρο θέμα

** Αναφέρει και την αύξηση 1,5 ευρώ από τον 13ο μήνα συμβολαίο και έπειτα

Edited by mikros_elvetos21

57 minutes ago, mikros_elvetos21 said:

Καλησπέρα στην ομάδα,

Έχω σύνδεση Vodafone VDSL 50αρα στα 23,13 ευρώ/μήνα και σε δύο μήνες λήγει το συμβόλαιο. Σήμερα που συνδέθηκα στο MyVodafone, στο πεδίο των προσφορών είδα τις ακόλουθες προσφορές: 300αρα στα 18,89 ευρώ/μήνα , 500αρα στα 21,18 ευρώ/μήνα και 100αρα στα 18,25 ευρώ/μήνα (σε όλες αναφέρει τέλος αναβάθμισης το ποσό των 6 ευρώ). Επειδή τώρα μαθαίνω τα κόλπα των εταιρειών, μου φαίνεται too good to be true. Να σημειωθεί ότι δεν έχω ούτε συμβόλαιο κινητής ούτε το Gigabit Voucher. Ωστόσο, μου κάνει εντύπωση ότι η προσφορά δεν αναφέρει κανένα από τα δύο ώς προϋπόθεση και απλά μου τις πετάει ως προσωποποιημένες στο app. Οποιαδήποτε βοήθεια για να ξεδιαλύνω την κατάσταση ευπρόσδεκτη.

Να διασφαλίσεις πως η τιμή είναι σταθερή για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου σου πέρα από την αύξηση που λες. Πρόκειται για πάρα πολύ καλές προσφορές,εγώ προσωπικά θα πήγαινα είτε στα 300 Mbps είτε στα 500 Mbps με το δεύτερο να είναι το πιο πιθανό να πήγαινα 

1 hour ago, mikros_elvetos21 said:

Καλησπέρα στην ομάδα,

Τα vouchers έχουν λήξει, πλέον οι τιμές είναι ίδιες ακόμα και χωρίς επιδότηση.
Και πάλι οι τιμές σου είναι αρκετά καλές, εφόσον έχεις επιβεβαίωσει ότι είναι όλα μέσα, πχ ΦΠΑ.