memoriesradio Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος (edited) 35 minutes ago, TakeOverNet said: Ανανέωσε. Το new είναι το παλιό. Το νέο λέγεται Int. Εχει ανανεώσει τοὺς τιμοκατάλογους στο site, όπου δεν υπάρχει και κανένα cap, όπως πχ στη Nova. Αλλα έκοψε το unlimited pas παντού. 😔 Στο site είδα νέο τιμοκατάλογο μόνο για το Vodafone Red. Για το Unlimited έχει ακόμα τον παλιό. Εσύ που τα είδες και για το κομμένο "Πας παντού"; Το βρήκα. 1. Για ΕΕ όριο 76GB. 2. Vodafone Πας παντού: 2GB/μέρα. https://assets.ctfassets.net/b79acpktwvj7/1ncGSkRWu1NTiHhhgEMEj9/bf89222904441f883da248831ba18755/Vodafone_RED_Unlimited_November_2024.pdf Οπότε να ανανεώσω τώρα με το Unlimited New που είναι το παλιό (όπως ανέφερε ο TakeOverNet) που μου στείλανε μπας και διατηρηθούν ότι είχα μέχρι τώρα; Αν το κάνω, μήπως θα αλλάξει στις 9/12 όπου είναι η νέα ημερομηνία κατάργησης του Vodafone RED Unlimited New; Edited 27 Νοέμβριος by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 13 minutes ago, memoriesradio said: Στο site είδα νέο τιμοκατάλογο μόνο για το Vodafone Red. Για το Unlimited έχει ακόμα τον παλιό. Εσύ που τα είδες και για το κομμένο "Πας παντού"; Το βρήκα. 1. Για ΕΕ όριο 76GB. 2. Vodafone Πας παντού: 2GB/μέρα. https://assets.ctfassets.net/b79acpktwvj7/1ncGSkRWu1NTiHhhgEMEj9/bf89222904441f883da248831ba18755/Vodafone_RED_Unlimited_November_2024.pdf • Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για συνδρομητές που έχουν ενεργή σύνδεση Vodafone Σταθερής στο ΑΦΜ τους Δηλαδή h i4s παραμένει δωρεάν για αυτούς που έχουν σταθερή ; 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 1 minute ago, cmvr said: • Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για συνδρομητές που έχουν ενεργή σύνδεση Vodafone Σταθερής στο ΑΦΜ τους Δηλαδή h i4s παραμένει δωρεάν για αυτούς που έχουν σταθερή ; Διευκρινίσεις για την υπηρεσία Internet 4Sharing : • Με την υπηρεσία Internet 4Sharing οι Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου Κινητής και VMB μπορούν να μοιράζονται τα MBs του προγράμματός τους σε Smartphone, Laptop, Tablet. • Οι Vodafone RED Unlimited συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν μέχρι τέσσερις Internet4Sharing κάρτες. • Για περισσότερη χρήση Internet εκτός από το απλό πρόγραμμα Internet 4Sharing (χωρίς data) υπάρχουν και προγράμματα Internet 4Sharing με ενσωματωμένα MB, τα Πρόσθετα Πακέτα Internet. • Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για συνδρομητές που έχουν ενεργή σύνδεση Vodafone Σταθερής στο ΑΦΜ τους. • Tα προγράμματα Internet 4Sharing δεν υπόκεινται σε φόρο κινητής τηλεφωνίας. Ο φόρος κινητής τηλεφωνίας αποδίδεται μόνο στην περίπτωση χρέωσης επιπρόσθετου πακέτου για χρήση εκτός παγίου. • Ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης 40GB. Μετά το όριο αυτό η ταχύτητα αναπροσαρμόζεται αυτόματα στα 4Mbps μέχρι τον επόμενο κύκλο τιμολόγησης. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 3 minutes ago, memoriesradio said: Διευκρινίσεις για την υπηρεσία Internet 4Sharing : • Με την υπηρεσία Internet 4Sharing οι Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου Κινητής και VMB μπορούν να μοιράζονται τα MBs του προγράμματός τους σε Smartphone, Laptop, Tablet. • Οι Vodafone RED Unlimited συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν μέχρι τέσσερις Internet4Sharing κάρτες. • Για περισσότερη χρήση Internet εκτός από το απλό πρόγραμμα Internet 4Sharing (χωρίς data) υπάρχουν και προγράμματα Internet 4Sharing με ενσωματωμένα MB, τα Πρόσθετα Πακέτα Internet. • Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για συνδρομητές που έχουν ενεργή σύνδεση Vodafone Σταθερής στο ΑΦΜ τους. • Tα προγράμματα Internet 4Sharing δεν υπόκεινται σε φόρο κινητής τηλεφωνίας. Ο φόρος κινητής τηλεφωνίας αποδίδεται μόνο στην περίπτωση χρέωσης επιπρόσθετου πακέτου για χρήση εκτός παγίου. • Ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης 40GB. Μετά το όριο αυτό η ταχύτητα αναπροσαρμόζεται αυτόματα στα 4Mbps μέχρι τον επόμενο κύκλο τιμολόγησης. Οπότε είναι τζαμπέ για όσους έχουν σταθερή. Απλά μπορούν να πάρουν μία οι όλες δωρεάν. Θα πεις πολλά ρωτάς ρε 🤣 Κρίμα πάντως πλέον μόνο το σταρλινκ παίζει σε όλη την Ευρώπη. Την πατήσαμε. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Τον ήπιαμε με το κάνιστρο... Πάντως για την ώρα καλή προσφορά λες τον καφέ Ουζούνογλου με -20% στον Μασούτη... 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Συγνώμη για την "χαζή" ερώτηση. Ανανέωσα το Σεπτέμβρη ένα unlimited συμβόλαιο, περίμενα να δω κόφτη στην extra sim, μέχρι στιγμής δεν είδα. Μέχρι και το περασμένο Σάββατο δεχόμουν sms πως υπάρχει πρόγραμμα που πλησιάζει στην λήξη και να με προτρέπει να μπω στην εφαρμογή (όπου δεν έβλεπα κάτι) για να επιλέξω ανανέωση ή αλλαγή. Έπειτα από επικοινωνία με το "τσατ" μου είπαν πως αφορά την extra sim, ενημέρωσαν τον συνεργάτη που διαχειρίζεται την σύνδεση μου να επικοινωνήσει μαζί μου (δεν έγινε) αλλά έπαψα να δέχομαι το sms από εκείνη την στιγμή. Τι συμβαίνει τελικά με τις extra sim, έχω χάσει τις εξελίξεις και αποφεύγω να το κάνω "θέμα" με την εταιρεία μήπως και με έχουν ξεχάσει δίχως κόφτη. 😁 5 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Δες στο my Cosmote app το υπόλοιπο των δεδομένων της extra. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 3 minutes ago, paanos said: Δες στο my Cosmote app το υπόλοιπο των δεδομένων της extra. Παρά την ορολογία "extra SIM" θεωρώ ότι εννοεί i4s, μια και είμαστε στο θέμα της Vodafone 😉 @andreasomageirasνομίζω ότι εάν η σύμβαση είναι από κάποια ημερομηνία και πίσω δεν μπαίνει κόφτης, αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι αυτή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 13 minutes ago, paanos said: Δες στο my Cosmote app το υπόλοιπο των δεδομένων της extra. Στην εφαρμογή my vodafone ή όπως την λέει, unlimited γράφει, ακόμα... 6 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 17 minutes ago, andreasomageiras said: Στην εφαρμογή my vodafone ή όπως την λέει, unlimited γράφει, ακόμα... Κάτσε να δούμε στην επομένη ανανέωση των υπηρεσιών τι θα παίξει και το δικό μου ακόμα όλα unlimited τα λέει. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Πέμπτη στις 11:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:34 πμ Το έχουμε ξαναπεί, η ένδειξη "Απεριόριστο" από τις i4s ακόμα και με το νέο όριο των 40gb ΔΕΝ θα αλλάξει γιατί είτε είναι full speed, είτε με 4mbps, παραμένει απεριόριστο. Η COSMOTE την κλειδώνει τη SIM μετά τα 40gb και δεν μπορεί κάποιος τη χρησιμοποιήσει,, γι'αυτό και εμφανίζεται όριο σ'αυτούς - είναι σα να αγοράζουν πακέτο με συγκεκριμένο όγκο δεδομένων. Σ'εμάς και 1mbps να πάει η ταχύτητα, παραμένει απεριόριστο. 4 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Πέμπτη στις 11:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:55 πμ Μπορεί να το αλλάξουν σαν την Νόντα. Μέχρι 40 full speed και μετά full Edge SA+. 😂😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Πέμπτη στις 12:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:02 μμ 6 minutes ago, katsiletra said: Μπορεί να το αλλάξουν σαν την Νόντα. Μέχρι 40 full speed και μετά full Edge SA+. 😂😂😂 Edge SA+ παουερ θέλεις να πεις 😂😂😂😂😂😂 2 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce1 Δημ. Πέμπτη στις 12:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:10 μμ (edited) 16 ώρες πριν, memoriesradio said: Διευκρινίσεις για την υπηρεσία Internet 4Sharing : • Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για συνδρομητές που έχουν ενεργή σύνδεση Vodafone Σταθερής στο ΑΦΜ τους. • Tα προγράμματα Internet 4Sharing δεν υπόκεινται σε φόρο κινητής τηλεφωνίας. Ο φόρος κινητής τηλεφωνίας αποδίδεται μόνο στην περίπτωση χρέωσης επιπρόσθετου πακέτου για χρήση εκτός παγίου. Λοιπόν μου βγήκε ο ανανεωμένος λογαριασμός που έχει και πάγιο 5 ευρώ στην internet4sharing χωρίς πλέον την επιστροφή του. καλώς τα δεχτήκαμε. Με προγραμμα unlimited new φυσικά και με σταθερή γραμμή. Edited Πέμπτη στις 12:10 μμ by haforce1 6 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Πέμπτη στις 03:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:28 μμ (edited) Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με το τμήμα προσφορών της Vodafone. Σταθερό απεριόριστα + 360 λεπτά προς κινητά και εξωτερικό + 100Mbps: 21€. Κινητό Unlimited New: 25.6€. Για το I4S (Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για συνδρομητές που έχουν ενεργή σύνδεση Vodafone Σταθερής στο ΑΦΜ τους), απλά εξεπλάγην με αυτό που αναφέρει. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το Unlimited Int (με τις γνωστές πετσοκομένες παροχές σε Roaming 76Gb + 2GB/μέρα στο Pas Pantou) και ούτε αυτοί ξέρουν ακριβώς τι και πως. Η μόνη ενημέρωση ότι και σήμερα να ανανέωνα στο "παλιό" Unlimited New ή χωρίς New, κάποια στιγμή που θα έβγαινε το Unlimited Int, θα άλλαζε και σε μένα τον υφιστάμενο, το πρόγραμμά μου σε Int. Θα ξαναμιλήσω και αύριο και βλέπουμε. * Τρομερά ευγενικοί και εξυπηρετικοί και στην σταθερή αλλά και στην κινητή, με τις 2 κοπέλες που μίλησα. Edited Πέμπτη στις 03:51 μμ by memoriesradio 8 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Πέμπτη στις 08:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:07 μμ Επί της ουσίας στην Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα, στην ΕΕ γίνονται 76GB το μήνα (σαν την Cosmote, η Nova δίνει 56GB) και εκτός ΕΕ δίνει 2GB/μέρα από απεριόριστα (Cosmote 2GB, Nova 1GB/μέρα). Σωστά; 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 08:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:34 μμ Το σταθερό είναι σούπερ τιμή. Το κινητό μπορεί και πιο χαμηλά!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Πέμπτη στις 08:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:42 μμ 🤔 Στο I4S βλέπω κατανάλωση, κατά τον προηγούμενο μήνα, 292 GB η ταχύτητα που πέφτει, μετά από τα 40 GB, λογικά δεν αρκεί για netflix και youtube σε τηλεόραση... Το σκέφτομαι μήπως πρέπει να πεταχτώ μέχρι την Θεσσαλονίκη, μπας και καταφέρω να πάρω καμιά frog! 7 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Πέμπτη στις 09:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:05 μμ 35 minutes ago, andreasomageiras said: 🤔 Στο I4S βλέπω κατανάλωση, κατά τον προηγούμενο μήνα, 292 GB η ταχύτητα που πέφτει, μετά από τα 40 GB, λογικά δεν αρκεί για netflix και youtube σε τηλεόραση... Το σκέφτομαι μήπως πρέπει να πεταχτώ μέχρι την Θεσσαλονίκη, μπας και καταφέρω να πάρω καμιά frog! Επειδή το δουλεύω πάνω από ένα χρόνο με την I4S και κάθε μήνα μου έρχεται μήνυμα ότι ξεπέρασα τα 300gb, θα σου πω πως ναι μεν κάνει για YT/Netflix αλλά με προϋοπθέσεις. τα FHD (1080p) θα στα παίζει, αλλά θα είναι αποκλειστικά για την τηλεόραση. Αν έχεις την καρτα σε 4G Router/MiFi όπως εγώ και κάνεις το λάθος να συνδεσεις πάνω κι άλλη συσκευή, τότε δεν θα έχεις ίντερνετ πουθενά - η άλλη συσκευή θα κάνει αιώνες να φορτώνει και το NETFLIX/YT θα ξεκινήσει να χαμηλώνει ποιότητα και στο τέλος θα έχεις buffering. Αυτά όλα όμως πάντα με την προϋπόθεση ότι πιάνεις καλή ταχύτητα - το παραπάνω σενάριο γίνεται σε περιοχή που χωρίς το όριο έχω 100+mbps και μετά το όριο έχω ακριβώς 4mbps. Στην Κυψέλη που έχω μονίμως 4mbps λόγω προβλήματος σήματος ακόμα και χωρίς το cap, μόλις ξεπεράσω το όριο γίνεται πραγματικά άχρηστο γιατί ενώ σου λένε ότι η ταχύτητα έχει όριο 4mbps , στην περιοχή που έχω μαξ 4mbps, πέφτει στα 1-2 και εκεί είναι πραγματικά άχρηστο, θυμίζει dial up σύνδεση. 3 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Πέμπτη στις 09:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:17 μμ (edited) 11 minutes ago, ParafronGR said: Επειδή το δουλεύω πάνω από ένα χρόνο με την I4S και κάθε μήνα μου έρχεται μήνυμα ότι ξεπέρασα τα 300gb, θα σου πω πως ναι μεν κάνει για YT/Netflix αλλά με προϋοπθέσεις. τα FHD (1080p) θα στα παίζει, αλλά θα είναι αποκλειστικά για την τηλεόραση. Αν έχεις την καρτα σε 4G Router/MiFi όπως εγώ και κάνεις το λάθος να συνδεσεις πάνω κι άλλη συσκευή, τότε δεν θα έχεις ίντερνετ πουθενά - η άλλη συσκευή θα κάνει αιώνες να φορτώνει και το NETFLIX/YT θα ξεκινήσει να χαμηλώνει ποιότητα και στο τέλος θα έχεις buffering. Αυτά όλα όμως πάντα με την προϋπόθεση ότι πιάνεις καλή ταχύτητα - το παραπάνω σενάριο γίνεται σε περιοχή που χωρίς το όριο έχω 100+mbps και μετά το όριο έχω ακριβώς 4mbps. Στην Κυψέλη που έχω μονίμως 4mbps λόγω προβλήματος σήματος ακόμα και χωρίς το cap, μόλις ξεπεράσω το όριο γίνεται πραγματικά άχρηστο γιατί ενώ σου λένε ότι η ταχύτητα έχει όριο 4mbps , στην περιοχή που έχω μαξ 4mbps, πέφτει στα 1-2 και εκεί είναι πραγματικά άχρηστο, θυμίζει dial up σύνδεση. Εγώ έχω unlimited, την μεγάλη μου λέω να της κάνω το παρακάτω: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/gine-cu-offer600/?i_source=tile&i_medium=banners&i_term=nominal-offer&i_content=xiaomi-gift&i_owner=mk-cu&i_name=20201218-cudigitalsales Η σύζυγος έχει cu και η μικρή μπαίνει στο wifi. Αυτές οι 2 είναι το "θέμα", ίσως αν μάθω την μεγάλη μου να κάνει hot spot, για όσο λείπω εγώ, αλλά δε θα "τσακίσουν" οι συσκευές; Αν δεν είχε cu η σύζυγος, δεν προλαβαίνει να παίξει και φορητότητα! Edited Πέμπτη στις 09:18 μμ by andreasomageiras 6 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Πέμπτη στις 09:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:36 μμ 34 minutes ago, andreasomageiras said: Εγώ έχω unlimited, την μεγάλη μου λέω να της κάνω το παρακάτω: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/gine-cu-offer600/?i_source=tile&i_medium=banners&i_term=nominal-offer&i_content=xiaomi-gift&i_owner=mk-cu&i_name=20201218-cudigitalsales Η σύζυγος έχει cu και η μικρή μπαίνει στο wifi. Αυτές οι 2 είναι το "θέμα", ίσως αν μάθω την μεγάλη μου να κάνει hot spot, για όσο λείπω εγώ, αλλά δε θα "τσακίσουν" οι συσκευές; Αν δεν είχε cu η σύζυγος, δεν προλαβαίνει να παίξει και φορητότητα! Η λύση είναι μία: να της το κάνεις απεριόριστο της μεγάλης , να κόψεις την I4S και να πας καρφί για FROG. Θα το έκανα κι εγώ αλλά στην ίδια ακριβώς περιοχή που η vf μου δίνει 100+, h COTE μου δίνει 30-40mbps - μόνο ping έχει πιο καλό για online gaming. Μην το σκέφτεσαι καν ,δεν θα κάνεις τίποτε με 4mbps ταχύτητα. 7 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Πέμπτη στις 09:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:57 μμ 20 minutes ago, ParafronGR said: Η λύση είναι μία: να της το κάνεις απεριόριστο της μεγάλης , να κόψεις την I4S και να πας καρφί για FROG. Θα το έκανα κι εγώ αλλά στην ίδια ακριβώς περιοχή που η vf μου δίνει 100+, h COTE μου δίνει 30-40mbps - μόνο ping έχει πιο καλό για online gaming. Μην το σκέφτεσαι καν ,δεν θα κάνεις τίποτε με 4mbps ταχύτητα. Να δούμε αν προλάβω frog, αν δε προλάβω, κάνω ακόμα ένα cu απεριόριστα για 9 μήνες και βλέπουμε μετά! 11 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Παρασκευή στις 07:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:52 πμ Ανανεώθηκαν οι λεπτομέρειες των παροχών του προγράμματος "Vodafone RED Unlimited": Αυτό που βλέπω είναι το Red Unlimited για χρήση εντός Ελλάδας (για Ε.Ε. θέλει +3.90€/μήνα), και το νέο πρόγραμμα Red Unlimited Int για Ελλάδα και Ε.Ε. Γ.Τ.Π. 2 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce1 Δημ. Παρασκευή στις 08:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:33 πμ Για τους άπιστους Θωμάδες. που δυστυχώς υπάρχουν... Πάγιο στην internet4sharing υπάρχει πλέον, όπως έλεγε και η ανακοίνωση της Voda από 22/11. Αν τώρα σε κάποιους δίνει δώρο το πάγιο αυτό είναι αλλού Παπά ευαγγέλιο... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Παρασκευή στις 09:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:04 πμ 1 hour ago, memoriesradio said: Ανανεώθηκαν οι λεπτομέρειες των παροχών του προγράμματος "Vodafone RED Unlimited": Αυτό που βλέπω είναι το Red Unlimited για χρήση εντός Ελλάδας (για Ε.Ε. θέλει +3.90€/μήνα), και το νέο πρόγραμμα Red Unlimited Int για Ελλάδα και Ε.Ε. Γ.Τ.Π. Κατάντια έγινε το συμβόλαιο χειρότερο από της Νόβα. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts