Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, teopanta1 said:

Σου έκαναν προσφορά; 

Όχι ρωτάω τον φίλο που γράφει 13.14€ 

2 ώρες πριν, cmvr said:

H εξτρασιμ τους ακόμα παραμένει απεριόριστη. Να δούμε στην επομένη ανανέωση των υπηρεσιών.

image.png

2 ώρες πριν, katsiletra said:

Me too... Χωρίς παρεξήγηση βέβαια... 

Screenshot_20241120_221418_My Vodafone.jpg

Η λογική λέει πώς έτσι θα μείνει - και όταν το όριο ήταν 300MB, πάλι απεριόριστο έγραφε γιατί μπορεί να είχες μειωμένη ταχύτητα, αλλά δεν σου έβαζε όριο στον όγκο.

Η Cosmote το άλλαξε σε 40gb γιατί εκείνη το κόβει τελείως 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

6 minutes ago, ParafronGR said:

Η λογική λέει πώς έτσι θα μείνει - και όταν το όριο ήταν 300MB, πάλι απεριόριστο έγραφε γιατί μπορεί να είχες μειωμένη ταχύτητα, αλλά δεν σου έβαζε όριο στον όγκο.

Θα φανεί όταν περάσει τα 40gb

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

8 minutes ago, ParafronGR said:

Έτσι ακριβώς, μετά τα 40gb η υπηρεσία κόβεται.

Εντελώς.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

13 minutes ago, ParafronGR said:

Είμαι ήδη στα 480GB κατανάλωση, δεν έπεσε η ταχύτητα μέχρι στιγμής. Την κάρτα την έχω σε 5G router και το βλέπω και στο speedtest. 

5 minutes ago, katsiletra said:

Είμαι ήδη στα 480GB κατανάλωση, δεν έπεσε η ταχύτητα μέχρι στιγμής. Την κάρτα την έχω σε 5G router και το βλέπω και στο speedtest. 

Μπορεί τα δικά μας τα παλιά να μην μπει μπορεί στην επόμενη ανανέωση να εμφανιστεί και σαν χρέωση και σαν υπηρεσία στο my Vodafone. 

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

21 minutes ago, cmvr said:

Μπορεί τα δικά μας τα παλιά να μην μπει μπορεί στην επόμενη ανανέωση να εμφανιστεί και σαν χρέωση και σαν υπηρεσία στο my Vodafone. 

Ο παλιός είναι αλλιώς...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

2 minutes ago, memoriesradio said:

Ο παλιός είναι αλλιώς...

Κι ο γιατρός είναι ωραίος και της νόντα εξοφλεί ο χρέος... 😂😂😂

Αν κι αλλιώς πάει ο στίχος, να μην παρεξηγηθώ. 

1 ώρα πριν, Antonio21 said:

Όχι ρωτάω τον φίλο που γράφει 13.14€ 

Ναι, ήταν γύρω στα 16,50€ και τα δυο και επειδή είχα απαλλαγή 10% από τα τέλη κινητής με σταθερό θα έβγαινε στα 15€ ωστόσο επειδή πήρε τα σταθερά ο πατέρας μου το κινητό ξαφνικά έπεσε στα 13,13, που είναι μια πολύ καλή τιμή για απεριόριστο. Στην ανάγκη έχει και Cosmote για δεδομένα αν χρειαστεί.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

4 ώρες πριν, cmvr said:

Θα φανεί όταν περάσει τα 40gb

Εγώ αναφέρομαι στο τί δείχνουν οι εφαρμογές.

Η COTE εμφανίζει υπόλοιπο πχ 40GB γιατί είναι σαν πάκετο, δλδ αυτά έχεις να χρησιμοποιήσεις και τέλος

Η vf θα διατηρήσει το "απεριόριστα" στην εφαρμογή της γιατί είναι πραγματικά απεριόριστα. Μπορεί να έχεις 4mbps cap, αλλά δεν σε εμποδίζει κανείς να κατεβάσεις 1TB μέχρι τον επόμενο τιμολογιακό κύκλο που θα γινει reset.

Τώρα, το τί θα συμβεί στην πράξη όσον αφορά τα cap, θα φανεί. Προς το παρόν, έχω αφήσει στην άκρη την i4s και κάνω κάποια πειράματα με μία κάρτα NOVA. 

θα ενημερώσω μόλις μου βάλουν cap σε τί ποσό μου το έβαλαν μιας και το Δεκέμβρη πάει για οριστική διακοπή η δική μου i4s

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Έχουν καλέσει κάποιον για αυτή την προσφορά για να ξέρουμε τι δίνουν; 

Screenshot_2024-11-20-18-33-20-75.jpg

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

3 minutes ago, teopanta1 said:

Έχουν καλέσει κάποιον για αυτή την προσφορά για να ξέρουμε τι δίνουν; 

Τα κλασικά, 8,77€ για 3GB, 13,40 για 10GB, 16,50 για 20GB. Τα δύο τελευταία παίρνουν έξτρα 7% έκπτωση αν έχεις σταθερό και όλα παίρνουν διπλάσια GB. Το unlimited 30,66 χωρίς, 27,50 με σταθερό στη συγκεκριμένη καμπάνια αλλά σε άλλες παίζει χαμηλότερα 

Edited by paanos

Το πρώτο δεν παίρνει τουλάχιστον τα διπλά gb με σταθερή?

16 minutes ago, paanos said:

κλασικά, 8,77€ για 3GB, 13,40 για 10GB, 16,50 για 20GB. Τα δύο τελευταία παίρνουν έξτρα 7% έκπτωση αν έχεις σταθερό και όλα παίρνουν διπλάσια GB. Το unlimited 30,66 χωρίς, 27,50 με σταθερό στη συγκεκριμένη καμπάνια αλλά σε άλλες παίζει χαμηλότερα 

Οπότε 13,40 για 20 γιγα και 16,5 για 40 γιγα καλά δεν είναι; τα διπλάσια GB τα δίνουν αν έχεις σταθερό; ή έτσι και αλλιώς; 

Edited by teopanta1
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

13,40 χωρίς σταθερό με 10GB, αλλιώς 12,46 με 20GB

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Το πρώτο δεν παίρνει τουλάχιστον τα διπλά gb με σταθερή?

Οπως είπα, όλα παίρνουν διπλάσια. Το 7% δεν παίρνει το πρώτο