dasnowy Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου (edited) Μου ήρθαν σήμερα οι κάρτες sim (5 βασικές + 2 i4s) και μέχρι την Τρίτη θα γίνει η ενεργοποίηση. Υπάρχουν κάποια sms που είναι καλό να στείλω όταν γίνει η ενεργοποίηση; Η i4s αν δεν κάνω λάθος παίζει από το apn internet; Edited 19 Ιουλίου by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου 1 hour ago, dasnowy said: Μου ήρθαν σήμερα οι κάρτες sim (5 βασικές + 2 i4s) και μέχρι την Τρίτη θα γίνει η ενεργοποίηση. Υπάρχουν κάποια sms που είναι καλό να στείλω όταν γίνει η ενεργοποίηση; Η i4s αν δεν κάνω λάθος παίζει από το apn internet; Θεωρητικά όλα θα είναι ενεργοποιημένα,αλλά καλού κακού στείλε το εξής: •WIFI στο 1339 για VoWiFi και VoLTE 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου 5 ώρες πριν, dasnowy said: Μου ήρθαν σήμερα οι κάρτες sim (5 βασικές + 2 i4s) και μέχρι την Τρίτη θα γίνει η ενεργοποίηση. Υπάρχουν κάποια sms που είναι καλό να στείλω όταν γίνει η ενεργοποίηση; Η i4s αν δεν κάνω λάθος παίζει από το apn internet; Αφού τις ενεργοποιησεις κτλ κτλ και θα σου φανουν ολες οι συνδεσεις στο vodafone app μπορεις μεσα απο το app να διαχειριστεις καθε συνδεση ! φραγες σε 5ψηφια φραγες σε διεθνη και γενικοτερα τα παντα. Εγω τα εκανα για καθε μια συνδεση ξεχωριστα μεσα απο το app.Κατι αλλο γενικοτερα δεν χρειαζεται ολα ειναι ενεργοποιημενα WIFI Call 5G VOLTE κτλ ... 5 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Ανανεωθηκαν οι προσφορές που έβγαζε η εφαρμογή με λήξη σε 33 μέρες για μετατροπή σε συμβόλαιο. Κατέβηκε από τα 13 και κάτι στα 12,44 στο red10. Παρέμειναν στα 30,66 τα απεριόριστα με προσθηκη απεριοριστων διεθνών κλήσεων. Η διορία μετράει από την αρχή πάλι (44 μέρες λέει τώρα) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου (edited) 1 hour ago, kmpatra said: Ανανεωθηκαν οι προσφορές που έβγαζε η εφαρμογή με λήξη σε 33 μέρες για μετατροπή σε συμβόλαιο. Κατέβηκε από τα 13 και κάτι στα 12,44 στο red10. Παρέμειναν στα 30,66 τα απεριόριστα με προσθηκη απεριοριστων διεθνών κλήσεων. Η διορία μετράει από την αρχή πάλι (44 μέρες λέει τώρα) Δεν ντρέπονται να βάζουν τέτοιες αρχικές τιμες? 91€ το Red 20 και 93€ το unlimited. Ανανεώθηκαν και στης μάνας μου - 16€ το Red20 & 31€ το απεριόριστο. Edited 20 Ιουλίου by ParafronGR 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 6 ώρες πριν, ParafronGR said: Δεν ντρέπονται να βάζουν τέτοιες αρχικές τιμες? 91€ το Red 20 και 93€ το unlimited. Ανανεώθηκαν και στης μάνας μου - 16€ το Red20 & 31€ το απεριόριστο. Δεν πειράζει και πάλι η τιμή είναι εκπληκτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMich Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου On 17/7/2024 at 11:08 ΜΜ, marios239 said: Υπάρχει κάποιο νούμερο για προσφορές Vodafone που έχει καλύτερες τιμές απ' το επίσημο (2106702610); Δοκίμασα και έναν εξωτερικό συνεργάτη αλλά μου έδωσαν ακριβώς τις ίδιες. (2155555455) Ευχαριστώ! 210 670 3335 210 670 2267 210 670 3599 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 10 ώρες πριν, ParafronGR said: Δεν ντρέπονται να βάζουν τέτοιες αρχικές τιμες? 91€ το Red 20 και 93€ το unlimited. Ανανεώθηκαν και στης μάνας μου - 16€ το Red20 & 31€ το απεριόριστο. Βάζουν τέτοιες αρχικές τιμές γιατί σε περίπτωση που θέλεις για κάποιο λόγο να διακόψεις το συμβόλαιο, να σου ζητάνε τα δάνεια της Αγγλίας. Με αποτέλεσμα, να παραμένεις στο συμβόλαιο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Δεν πειράζει και πάλι η τιμή είναι εκπληκτική Τα 31€ στο Unlimited είναι εκπληκτική τιμή; Για VF; 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 7 minutes ago, hercoulis said: Βάζουν τέτοιες αρχικές τιμές γιατί σε περίπτωση που θέλεις για κάποιο λόγο να διακόψεις το συμβόλαιο, να σου ζητάνε τα δάνεια της Αγγλίας. Με αποτέλεσμα, να παραμένεις στο συμβόλαιο. Η ΕΕΤΤ το σκέφτηκε αυτό και η ποινή αποχώρησης βγαίνει σύμφωνα με το πάγιο μετά τις εκπτώσεις. Εγώ το unlimited συμβόλαιο το πήρα με 22 ευρώ και 2 πάγια δώρο. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου (edited) 31 minutes ago, dasnowy said: Η ΕΕΤΤ το σκέφτηκε αυτό και η ποινή αποχώρησης βγαίνει σύμφωνα με το πάγιο μετά τις εκπτώσεις. Εγώ το unlimited συμβόλαιο το πήρα με 22 ευρώ και 2 πάγια δώρο. Αυτό είναι καλό! Εύχομαι να τους κοπάνησε κ κανένα πρόστιμο για την εξυπνάδα τους. edit: Λάθος μου, αφού το συνεχίζουν, κανένα πρόστιμο. Και οποίος δεν ξέρει, μπορεί να τα πληρώσει. Edited 20 Ιουλίου by hercoulis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 16 minutes ago, zerokill said: Τα 31€ στο Unlimited είναι εκπληκτική τιμή; Για VF; Για το Red 20 στα 16 ευρώ λέω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 11 minutes ago, aektzhs 1 said: Για το Red 20 στα 16 ευρώ λέω ααα οκ ναι δεκτόν. Το απεριόριστο όμως "ξεφεύγει" στην τιμή. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 35 minutes ago, zerokill said: ααα οκ ναι δεκτόν. Το απεριόριστο όμως "ξεφεύγει" στην τιμή. Συμφωνώ σε αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 1 hour ago, hercoulis said: Αυτό είναι καλό! Εύχομαι να τους κοπάνησε κ κανένα πρόστιμο για την εξυπνάδα τους. edit: Λάθος μου, αφού το συνεχίζουν, κανένα πρόστιμο. Και οποίος δεν ξέρει, μπορεί να τα πληρώσει. Στο δικό μου συμβόλαιο πάντως η ποινή αποχώρησης βγαίνει με το πάγιο μετά τις εκπτώσεις. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου (edited) 39 minutes ago, dasnowy said: Στο δικό μου συμβόλαιο πάντως η ποινή αποχώρησης βγαίνει με το πάγιο μετά τις εκπτώσεις. Δε διαφωνώ. Υπάρχει γνώση, όταν δεν υπάρχει τι γίνεται; Αν κάποιος κατεβάσει το συμβόλαιο της σύνδεσης, θα γράφει όμως ότι το πέναλτι αφορά τις τιμές του παγίου; & τι θα ισχυριστεί, ίσως με το αζημίωτο, ο κάθε υπάλληλος; Προκαλείται μια σύγχυση, που ο σκοπός της είναι να αποτρέψει τον καταναλωτή να διακόψει το συμβόλαιο. Edited 20 Ιουλίου by hercoulis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 9 minutes ago, hercoulis said: Δε διαφωνώ. Υπάρχει γνώση, όταν δεν υπάρχει τι γίνεται; Αν κάποιος κατεβάσει το συμβόλαιο της σύνδεσης, θα γράφει όμως ότι το πέναλτι αφορά τις τιμές του παγίου; & τι θα ισχυριστεί, ίσως με το αζημίωτο, ο κάθε υπάλληλος; Προκαλείται μια σύγχυση, που ο σκοπός της είναι να αποτρέψει τον καταναλωτή να διακόψει το συμβόλαιο. Νομίζω γράφει την τιμή των τελικών παγίων(δηλαδή πληρώνεις το 1/4 των παγίων με έκπτωση) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 38 minutes ago, aektzhs 1 said: Νομίζω γράφει την τιμή των τελικών παγίων(δηλαδή πληρώνεις το 1/4 των παγίων με έκπτωση) Αυτό λέω, ότι ναι είναι κλιμακωτό το πάγιο, αλλά η τιμή θα διαφέρει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 2 ώρες πριν, hercoulis said: Αυτό λέω, ότι ναι είναι κλιμακωτό το πάγιο, αλλά η τιμή θα διαφέρει. Βάσει κανονισμού δημοσιευμένου σε ΦΕΚ δεν μπορεί να διαφέρει η τιμή. Εάν ο πίνακας διαφέρει από αυτά που πραγματικά πληρώνεις, το αμφισβητείς την ίδια μέρα. Από την άλλη, προβλέπεται ότι τυχόν επιδοτήσεις πρέπει να επιστραφούν, οπότε έχουν ένα περιθώριο "αυτοσχεδιασμού" εκεί. Πχ σε νέα γραμμή οπτικής, το συμβόλαιο γράφει ότι σε επιδότησαν με το κόστος κατασκευής. Το οποίο δεν είναι ανακριβές, αλλά αυξάνει το κόστος σε περίπτωση που εσύ επιλέξεις να διακόψεις πρόωρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου (edited) Ρώτησα αν μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο του κινητού του πατέρα μου αζημιως με βαση αυτών των τιμολογιακων αλλαγων και αυτή είναι η απάντηση που ελαβα... https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/timologiakes-allages-gia-idiotes-syndromites-symvolaioy-kartoprogrammatos Edited 21 Ιουλίου by spoukos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 40 minutes ago, spoukos said: Ρώτησα αν μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο του κινητού του πατέρα μου αζημιως με βαση αυτών των τιμολογιακων αλλαγων και αυτή είναι η απάντηση που ελαβα... https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/timologiakes-allages-gia-idiotes-syndromites-symvolaioy-kartoprogrammatos Σωστά σου είπαν. Το λέει ξεκάθαρα η ανακοίνωση ότι όσοι επηρεάζονται από την Α παράγραφο μπορούν να διακόψουν αζημίως. Εσύ γιατί θέλεις να διακόψεις;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 21 minutes ago, aektzhs 1 said: Σωστά σου είπαν. Το λέει ξεκάθαρα η ανακοίνωση ότι όσοι επηρεάζονται από την Α παράγραφο μπορούν να διακόψουν αζημίως. Εσύ γιατί θέλεις να διακόψεις;;;; Έλεγα να του το γυρίσω σε κάρτα γιατί πληρώνει για 10gb και απεριόριστα λεπτά 21€. Πριν πλήρωνε 19,5 αλλά αυξήθηκε μετά τον 13ο μήνα. Έτσι κ αλλιώς δεν καταναλώνει πάνω από 5 γιγα το μηνα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 34 minutes ago, spoukos said: Έλεγα να του το γυρίσω σε κάρτα γιατί πληρώνει για 10gb και απεριόριστα λεπτά 21€. Πριν πλήρωνε 19,5 αλλά αυξήθηκε μετά τον 13ο μήνα. Έτσι κ αλλιώς δεν καταναλώνει πάνω από 5 γιγα το μηνα Για να διακόψεις και συνεπώς να γυρίσεις σε κάρτα υπολόγισε •Το 1/4 των υπολοίπων παγίων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Καλημέρα τον 1/2025 λήγει το καρτοσυμβολαιο μου, αυτήν την στιγμή έχω 10 gb 1600 λεπτά προς όλους και 6000μυνηματα με 12, 90 υπάρχει κάτι καλό αυτήν την περίοδο; 2 1 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου 2 minutes ago, teopanta1 said: Καλημέρα τον 1/2025 λήγει το καρτοσυμβολαιο μου, αυτήν την στιγμή έχω 10 gb 1600 λεπτά προς όλους και 6000μυνηματα με 12, 90 υπάρχει κάτι καλό αυτήν την περίοδο; Έχεις 5 μήνες ακόμη, Δεκέμβρη αρχίζεις και ψάχνεσαι. 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts