paanos Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Στην προφορική περιλαμβάνουν την έκπτωση συνδυασμού και στο λένε ότι είναι με συνδυασμό. Το sms δεν την περιλαμβάνει αλλά το λέει στο συμβόλαιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 3 ώρες πριν, ny_city said: Γεια χαρα, Μια γρηγορη ενημερωση. Εληγε το συμβολαιο σταθερου μου(100ρα,απεριοριστα σταθερα,360 κιν), πληρωνα για το συγκεκριμενο συμβολαιο περιπου 24 γιατι εχω και unlimited red στα 27. Μου προτειναν ανανεωση σταθερου στα 27(μαζι με ebil και εκπτωση συνδιαστικου) τραγικο. Τους ειπα απλα οτι δεν δεχομαι και οτι ειναι αστειοι(αυτολεξει) και εκλεισα το τηλ. Αντι να μου δωσουν εστω την ιδια τιμη που ειχα , και εχοντας και κιν σε αυτους αυτο ηταν το καλυτερο που μπορουσαν να μου δωσουν? Κλαιω πραγματικα 🤣 Πηγα λοιπον το απογευμα της ιδιας μερας σε καταστημα voda και ζητησα ακυρωση και για σταθερο και για κινητο (και ας πληρωνα ρητρα ουτε με ενοιαζε) Την επομενη μερα, πρωι πρωι ειχα τηλ απο το τμημα ακυρωσεων και μου ζητησαν τον λογο που θελω να φυγω, τους εξηγησα, και τους πεταξα στο τελος οτι ο οτε με παρακαλαει να παω σταθερο και κιν και μου δινει τιμη χωμα. Η τυπισα αφρισε μονο εγκεφαλικο δεν επαθε και αρχισε να μου λεει κατι του τυπου οτι ο οτε απογορευεται να δινει πιο χαμηλες τιμες απο αυτους και ειναι παρανομο και κατι τετοιες ιστοριες 😅 Απαντωντας της οτι δεν με νοιαζει, και οτι εγω κοιταω την δικια μου τσεπη και μονο, και οτι με "κουρασε" και πρεπει να κλεισω, μου απαντησε: " Περιμενετε, περιμενετε μην κλεισετε, εχω μια αντιπροταση για εσας για να παραμεινετε" Της λεω πες την στα γρηγορα γιατι με καθυστερεις, μου πεταει.. "20 ευρω το προγραμμα vdsl που εχετε τελικη τιμη μαζι με ebill και συνδιαστικο, και αλλα 20 το unlimited red τελικη επισης" (στο unlimited ειχα δεσμευση ακομα 19 μηνες 😝) Να μην τα πολυλογω, μου εστειλα 2 sms που αποδεχτηκα, και ειμαι με νεα τιμη και στο σταθερο και στο κιν. Διδαγμα.. Αν καποιος το εχει παρει αποφαση να φυγει και δεν τον νοιαζουν οι ρητρες απο τα συμβολαια , και θελει να πετυχει καλυτερη τιμη, δεν χρειαζεται καν να κανει φορητοτητα για να παρει προσφορα, τραβαει ενα αιτημα ακυρωσης, και μετα ασε να σε παρακαλανε αυτοι... Sorry αν κουρασα απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, καλο απογευμα σε ολους σας ! Μέχρι σήμερα δεν έκανα ποτέ αίτηση φορητότητας για να πετύχω τιμή, αίτηση διακοπής έκανα όσες φορές χρειάστηκε. 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η χρέωση για να χρησιμοποιώ τα απεριόριστα δεδομένα μιας unlimited extra sim στην Τουρκία; νομίζω πάει με τη μέρα.. Sent from my SM-G998B using TapatalkΑν διάβασα καλά 7.90€ και χρησιμοποιώ τα απεριόριστα Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 34 minutes ago, DjTony said: Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η χρέωση για να χρησιμοποιώ τα απεριόριστα δεδομένα μιας unlimited extra sim στην Τουρκία; νομίζω πάει με τη μέρα.. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Αν διάβασα καλά 7.90€ και χρησιμοποιώ τα απεριόριστα Sent from my SM-G998B using Tapatalk Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα Data σου, πρέπει να έχεις το πρόγραμμα Giga Business Unlimited Ultra (δεν ξέρω αν ίσχυε παλιότερα και σε κάποιο άλλο μη εμπορικά διαθέσιμο σήμερα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να βρίσκεται εν ισχύ). Και ναι για Τουρκία είναι 7.90€. Είναι η υπηρεσία Vodafone Πας Παντού. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Καλησπέρα σας μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Η extra κάρτα sim data έχει όριο 100 giga η είναι θεωρητικά απεριόριστα. Σας ευχαριστώ!! Περιορισμός ταχύτητας (throttling) * Στην υπηρεσία I4S, όταν συνδυάζεται με προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστη χρήση της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το κινητό του Συνδρομητή βάσει των Γενικών Όρων Παροχής Κινητών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 100GB/μήνα. Εάν ο συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο , η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο στα 64kbps 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 6 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλησπέρα σας μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Η extra κάρτα sim data έχει όριο 100 giga η είναι θεωρητικά απεριόριστα. Σας ευχαριστώ!! Περιορισμός ταχύτητας (throttling) * Στην υπηρεσία I4S, όταν συνδυάζεται με προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστη χρήση της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το κινητό του Συνδρομητή βάσει των Γενικών Όρων Παροχής Κινητών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 100GB/μήνα. Εάν ο συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο , η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο στα 64kbps Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πτώση ακόμα και σε ξενοδοχεία που έχουν μπει. Και είναι απεριόριστη. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Καλησπέρα σας μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Η extra κάρτα sim data έχει όριο 100 giga η είναι θεωρητικά απεριόριστα. Σας ευχαριστώ!! Περιορισμός ταχύτητας (throttling) * Στην υπηρεσία I4S, όταν συνδυάζεται με προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστη χρήση της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το κινητό του Συνδρομητή βάσει των Γενικών Όρων Παροχής Κινητών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 100GB/μήνα. Εάν ο συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο , η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο στα 64kbpsΈχω την extra sim στο σπίτι με πάνω κάτω τα 400 gb traffic και ουδέποτε είχα θέμα με την ταχύτητα.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 8 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλησπέρα σας μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Η extra κάρτα sim data έχει όριο 100 giga η είναι θεωρητικά απεριόριστα. Σας ευχαριστώ!! Περιορισμός ταχύτητας (throttling) * Στην υπηρεσία I4S, όταν συνδυάζεται με προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστη χρήση της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το κινητό του Συνδρομητή βάσει των Γενικών Όρων Παροχής Κινητών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 100GB/μήνα. Εάν ο συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο , η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο στα 64kbps Μήπως αφορά τις νέες συνδέσεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 (edited) 36 minutes ago, EllinikoNisi said: Μήπως αφορά τις νέες συνδέσεις; Όχι. Μιλάμε για 15 σχεδόν tb σε τουριστικό κατάλυμα που πάει μπάλα από δίκτυο στην περιοχή χωρίς κανένα θέμα. 8 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλησπέρα σας μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Η extra κάρτα sim data έχει όριο 100 giga η είναι θεωρητικά απεριόριστα. Σας ευχαριστώ!! Περιορισμός ταχύτητας (throttling) * Στην υπηρεσία I4S, όταν συνδυάζεται με προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστη χρήση της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το κινητό του Συνδρομητή βάσει των Γενικών Όρων Παροχής Κινητών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών. Σε αυτήν την περίπτωση, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 100GB/μήνα. Εάν ο συνδρομητής υπερβεί το συγκεκριμένο όριο , η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει χωρίς άλλη προειδοποίηση στη μείωση της ταχύτητας λήψης (download) και μεταφόρτωσης (upload) της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο στα 64kbps Απλά λέει ότι πάνω από τα 100GB μπορεί να επιβάλει throttling. Ψαχτε τα συμβόλαια σας με απεριόριστα και όλοι έχουν αντίστοιχους όρους απλά λίγο διαφορετικά γραμμένους. Που το βρήκες αυτό ; Στο συμβόλαιο μου δεν το βρήκα κάπου. Edited June 27, 2023 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Απλά λέει ότι πάνω από τα 100GB μπορεί να επιβάλει throttling. Ψαχτε τα συμβόλαια σας με απεριόριστα και όλοι έχουν αντίστοιχους όρους απλά λίγο διαφορετικά γραμμένους. Που το βρήκες αυτό ; Στο συμβόλαιο μου δεν το βρήκα κάπου.Στα συμβόλαια στελνουν και τους γενικούς ορους παροχής κινητών ηλεκτρονικων υπηρεσιών που είναι 13 σελίδες αλλα οι περισσότεροι οπως και εγώ τα πετάμε και κρατάμε τις τιμες κτλ κτλΕκει πρέπει να το αναγράφει καθώς ισχύουν για όλους τους συνδομητες με ξεχωριστές αναφορές στα συμβόλαια καρτοκινητά data κτλ κτλ.https://www.vodafone.gr/files/1490662845534-genikoi-Genikoi_Oroi_Paroxhs_kinhtwn_hlektronikwn_yphresiwn_June_2019.pdfSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Είναι όρος από συμβόλαιο του 2022 και μου έκανε εντύπωση. 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 16 ώρες πριν, Antonio21 said: Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Είναι όρος από συμβόλαιο του 2022 και μου έκανε εντύπωση. Ρώτησα και εγώ την εταιρία και μου είπαν από Ιανουάριο το 2020 δεν υπάρχει κανένα είδος ΠΟΧ στα unlimited προγράμματα. Συγκεκριμένα το παρακάτω: Πολιτική Ορθής Χρήσης (ΠΟΧ) Δεδομένων δεν υφίσταται σε ΟΛΑ τα προγράμματα κινητής (συμπεριλαμβανόμενων των I4S, VMB). Πλέον, όλοι οι συνδρομητές ιδιώτες και εταιρικοί σερφάρουν χωρίς να υπάρχει περιορισμός στην ημερήσια/μηνιαία κατανάλωση δεδομένων. 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Ευχαριστώ πολύ!!! 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 δευτερος μηνας απο τοτε που εκλεισα χρον παλι δεν ειχα αυξηση 2 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 Και εγώ μπήκα στον 15ο μήνα μηδέν αύξηση ούτε μισό σέντ.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 Και εγώ μπήκα στον 15ο μήνα μηδέν αύξηση ούτε μισό σέντ.Sent from my iPhone using TapatalkΜήπως το βάλανε για κάλυψη σε έσχατη περίπτωση;Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 38 minutes ago, zerokill said: Και εγώ μπήκα στον 15ο μήνα μηδέν αύξηση ούτε μισό σέντ. Sent from my iPhone using Tapatalk Μήπως το βάλανε για κάλυψη σε έσχατη περίπτωση; 5 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 5 ώρες πριν, dimitris15 said: Μήπως το βάλανε για κάλυψη σε έσχατη περίπτωση; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως το βάλανε για κάλυψη σε έσχατη περίπτωση; Νομίζω πως τα αρπάζουν από άλλους και με το παραπάνω οπότε το 1.5 ευρώ από εμάς δεν τους αγγίζει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Μήπως το βάλανε για κάλυψη σε έσχατη περίπτωση;Ακριβώς γιαυτό το κάνανε σε περίπτωση που ενα χρόνο μετά τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και η κρίση συνεχιζόταν οπως στις αρχές του 22. Πλεον ούτε ενεργειακά είμαστε στο 22 ούτε ο πληθωρισμός παραμείνει ψηλά οπότε μάλλον γιαυτο δεν έγινε και η αύξηση. Αλλη εξήγηση δεν έχω.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 (edited) Έχει σχέση το πόσο πληρώνετε και για ποιο πρόγραμμα. 0,5€ αύξηση είδαν όσοι είχαν RED Unlimited (όχι το New) με τιμή (χωρίς συνδυασμό σταθερής) κάτω από 29€ Edited July 1, 2023 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Έχει κάνει κανείς συμβόλαιο σταθερή+ίντερνετ από Getaline; Εντυπώσεις/γνώμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Στην extra sim του unlimited το APN είναι σκέτο ίντερνετ; Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 Στην extra sim του unlimited το APN είναι σκέτο ίντερνετ; Sent from my SM-G998B using TapatalkΝαι, θα πρέπει να το αλλάξεις. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk 1 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 Έκανα απεριόριστο κινητό και σταθερό. Το σταθερό λόγω μη διαθεσιμότητας μου είπαν 3-4 μήνες. Οκ να περιμένω δε πειράζει ΑΛΛΑ δε θα έπρεπε η εταιρεία να δίνει κάτι να με καλύψει όσο καιρό θα μείνω χωρίς ίντερνετ; ένα mifi με μια απεριόριστη πχ; εκτός αυτού παίρνω την απεριόριστη μπας και βρω κανένα mifi να κάνω τη δουλειά μου και με χρέωσαν στον πρώτο λογαριασμό 3€ επειδή δεν έχει ενεργοποιηθεί το σταθερό... Τουλάχιστον τραγικοί Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 1 minute ago, DjTony said: Έκανα απεριόριστο κινητό και σταθερό. Το σταθερό λόγω μη διαθεσιμότητας μου είπαν 3-4 μήνες. Οκ να περιμένω δε πειράζει ΑΛΛΑ δε θα έπρεπε η εταιρεία να δίνει κάτι να με καλύψει όσο καιρό θα μείνω χωρίς ίντερνετ; ένα mifi με μια απεριόριστη πχ; εκτός αυτού παίρνω την απεριόριστη μπας και βρω κανένα mifi να κάνω τη δουλειά μου και με χρέωσαν στον πρώτο λογαριασμό 3€ επειδή δεν έχει ενεργοποιηθεί το σταθερό... Τουλάχιστον τραγικοί Sent from my SM-G998B using Tapatalk Τους το ζήτησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 Τους το ζήτησες;Και στο chat και σε κατάστημα και είπαν πλαγίως όχι. Που θα πρέπει να απευθυνθώ? Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts