Tasos19s Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 1 hour ago, cmvr said: Το κλείδωσε σε NR/LTE να δεις τι γκάζια δίνει ; Συμφωνώ Πάρε μια δοκιμαστική sim κατέβασε μια από τις παρακάτω εφαρμογές και διάλεξε NR/LTE να κλειδώνει μόνο σε 4g/5g. https://play.google.com/store/search?q=5g switcher&c=apps Έπιασε για πολύ λίγο 4g Ταχύτητα 0.2 όμως Δεν είναι για εμένα η Vodafone από ότι βλέπω. Θα έχω καθημερινά προβλήματα 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 Έπιασε για πολύ λίγο 4g Ταχύτητα 0.2 όμως Δεν είναι για εμένα η Vodafone από ότι βλέπω. Θα έχω καθημερινά προβλήματα Μακρυά και αγαπημένοι! Αν δεν είχα φουλ σήμα στο σπίτι και στάνταρ πάνω απο 30-40 δεν θα έβαζα ποτέ αν και το καλοκαίρι σερνότανε κανονικότατα.Τώρα ειναι οκSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 (edited) Περίμενα μέρες να με πάρουν για προσφορά( έχω συμβόλαιο με 21 ευρώ απεριόριστα ομιλία και 12 gb) και πήρα εγώ πριν λίγο για προσφορά και με είπαν ότι υπάρχει όλα απεριόριστα με 25,57 ευρώ και αν έχω σταθερό θα πάει στα 23 ευρώ.Ξεχασα να ρωτήσω αν έχουν και extra sim.Το σκέφτομαι τι θα κάνω.Σε email δεν μπορούν να με στείλουν την προσφορά μόνο sms για να κάνω αποδοχή. Edited September 30, 2022 by panbet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 4 minutes ago, panbet said: Περίμενα μέρες να με πάρουν για προσφορά( έχω συμβόλαιο με 21 ευρώ απεριόριστα ομιλία και 12 gb) και πήρα εγώ πριν λίγο για προσφορά και με είπαν ότι υπάρχει όλα απεριόριστα με 25,57 ευρώ και αν έχω σταθερό θα πάει στα 23 ευρώ.Ξεχασα να ρωτήσω αν έχουν και extra sim.Το σκέφτομαι τι θα κάνω.Σε email δεν μπορούν να με στείλουν την προσφορά μόνο sms για να κάνω αποδοχή. Αν είναι το δίκτυο κάλο εκεί που είσαι βάρα το. Με σταθερό θα πάρεις και δωρεάν την extrasim. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 8 minutes ago, cmvr said: Αν είναι το δίκτυο κάλο εκεί που είσαι βάρα το. Με σταθερό θα πάρεις και δωρεάν την extrasim. Σταθερό με τίποτα έχω wind 200 οπτική και είμαι σε συμβόλαιο,το σήμα μέσα στο σπίτι δεν πιάνει με τίποτα, μόνο στο μπαλκόνι, και είμαι ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 (edited) 20 minutes ago, panbet said: Σταθερό με τίποτα έχω wind 200 οπτική και είμαι σε συμβόλαιο,το σήμα μέσα στο σπίτι δεν πιάνει με τίποτα, μόνο στο μπαλκόνι, και είμαι ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Άρα δεν σου κάνει τι το προσπαθείς; Γενικά αν δεν σε καλύπτει δεν έχει νόημα. Ας πιάνει και κάτι μέσα στο σπίτι για περιπτώσεις που το σταθερό μπορεί να τα φτύσει. Στην Αθήνα στο νέο μου σπίτι ο ανταγωνισμός 2G και όταν πιανει μονοψήφιες. Αλλά τουλάχιστον παίζει 20 με 30 σε down και με καλό upload άλλο τόσο ώστε καλύπτει το σταθερό αν τα φτύσει. Edited September 30, 2022 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 1 ώρα πριν, cmvr said: Άρα δεν σου κάνει τι το προσπαθείς; Γενικά αν δεν σε καλύπτει δεν έχει νόημα. Ας πιάνει και κάτι μέσα στο σπίτι για περιπτώσεις που το σταθερό μπορεί να τα φτύσει. Στην Αθήνα στο νέο μου σπίτι ο ανταγωνισμός 2G και όταν πιανει μονοψήφιες. Αλλά τουλάχιστον παίζει 20 με 30 σε down και με καλό upload άλλο τόσο ώστε καλύπτει το σταθερό αν τα φτύσει. Στο μπαλκόνι πιάνει 5 περίπου, τίποτα γενικά και τα 12 gb που έχω είναι άχρηστα για μένα, απλώς το τους λέω για διακοπή και αυτή με το ζόρι να με κρατήσουν.Δεν με την κάνουν την διακοπή και ας πληρώσω πέναλντι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 1 minute ago, panbet said: Στο μπαλκόνι πιάνει 5 περίπου, τίποτα γενικά και τα 12 gb που έχω είναι άχρηστα για μένα, απλώς το τους λέω για διακοπή και αυτή με το ζόρι να με κρατήσουν.Δεν με την κάνουν την διακοπή και ας πληρώσω πέναλντι. Μια χαρά μπορείς να κάνεις διακοπή 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Just now, cmvr said: Μια χαρά μπορείς να κάνεις διακοπή 10 μέρες το έχω το συμβόλαιο, 4 τηλέφωνα πήρα και είπα για διακοπή και αυτή λένε άλλα.Μου φαίνεται αν πάω σε άλλο πάροχο φορητότητα θα γίνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 1 hour ago, panbet said: 10 μέρες το έχω το συμβόλαιο, 4 τηλέφωνα πήρα και είπα για διακοπή και αυτή λένε άλλα.Μου φαίνεται αν πάω σε άλλο πάροχο φορητότητα θα γίνει. Εάν έχεις πρόβλημα στο σήμα, φεύγεις χωρίς χρέωση. 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 6 ώρες πριν, panbet said: Σταθερό με τίποτα έχω wind 200 οπτική και είμαι σε συμβόλαιο,το σήμα μέσα στο σπίτι δεν πιάνει με τίποτα, μόνο στο μπαλκόνι, και είμαι ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Κατάλαβα, ίδιο θέμα έχω και εγώ Θεσσαλονίκη. Κινούμαι ανατολικά κυρίως και εξαιτίας αυτού μου έδωσαν δικαίωμα να φυγω όποτε θέλω με το απεριόριστο. Καλα για σταθερή δεν θα σχολιάσω,εξίσου τραγική διότι δεν δίνει πάνω από 24Mbps. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Εάν έχεις πρόβλημα στο σήμα, φεύγεις χωρίς χρέωση. Αν έχεις 3 συμβόλαια και σταθερό χτεωνεσαι μόνο το πέναλτι για την σταθερή;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 9 minutes ago, Cris4524 said: Αν έχεις 3 συμβόλαια και σταθερό χτεωνεσαι μόνο το πέναλτι για την σταθερή; Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν ξέρω καθόλου τι παιζει με τα συμβόλαια σταθερής. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 Μπήκα να τσεκάρω και έβγαλε το παρακάτω Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Τελικά παιδιά παρόλο που τους είπα δεν έχω σήμα την ρήτρα κανονικά θα την πληρώσω συν 20 ευρώ τέλη αποσυνδέσεις ( 32+20) και αυτό μπορώ να το κάνω 19/10. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 24 minutes ago, panbet said: Τελικά παιδιά παρόλο που τους είπα δεν έχω σήμα την ρήτρα κανονικά θα την πληρώσω συν 20 ευρώ τέλη αποσυνδέσεις ( 32+20) και αυτό μπορώ να το κάνω 19/10. Εάν θέλεις στείλε τους email και ζήτα τους την συγκεκριμένη απάντηση γραπτώς "για νομική χρήση" (με κοινοποίηση στη γ.γ.καταναλωτη). Τόνισε ότι δεν σου προσφερουν τις υπηρεσίες που έπρεπε, αφου το δίκτυο τους δεν σε καλύπτει. 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 2 minutes ago, Mobileras said: Εάν θέλεις στείλε τους email και ζήτα τους την συγκεκριμένη απάντηση γραπτώς "για νομική χρήση" (με κοινοποίηση στη γ.γ.καταναλωτη). Τόνισε ότι δεν σου προσφερουν τις υπηρεσίες που έπρεπε, αφου το δίκτυο τους δεν σε καλύπτει. Οκ πάντως δεν πρόκειται να κάτσω στο δίκτυο τους. Όταν έκανα το συμβόλαιο με απεριόριστα ομιλία και 12 gb στο χαρτί έγραφε 17,48 και μετά από 3 μέρες με στέλνουν ότι έκαναν λάθος την έκπτωση οικογενειακή 3 ευρώ, και μου είπαν θα είναι 20,48 η τιμή. Δηλαδή άλλο συμβόλαιο υπογράφω και άλλο θα πληρώνω. Πέραν του σήματος είναι και αυτός ένας λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 25 minutes ago, panbet said: Οκ πάντως δεν πρόκειται να κάτσω στο δίκτυο τους. Όταν έκανα το συμβόλαιο με απεριόριστα ομιλία και 12 gb στο χαρτί έγραφε 17,48 και μετά από 3 μέρες με στέλνουν ότι έκαναν λάθος την έκπτωση οικογενειακή 3 ευρώ, και μου είπαν θα είναι 20,48 η τιμή. Δηλαδή άλλο συμβόλαιο υπογράφω και άλλο θα πληρώνω. Πέραν του σήματος είναι και αυτός ένας λόγος. Γνώμη μου, δεν έπρεπε να δεχτείς το 20,48 (αφού στο "πουλησαν" με 17,48). Αυτοί τώρα θέλουν τα το "περασουν" ως απλή "προωρη λήξη συμβολαίου" και, όπως προβλέπεται, σου ζητουν χρήματα. Στην περιπτωση όμως που δεν σου προσφερουν την υπηρεσία για την οποία συμφώνησαν, έχεις δικαίωμα να φυγεις χωρίς καμμία χρέωση. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 1 minute ago, Mobileras said: Γνώμη μου, δεν έπρεπε να δεχτείς το 20,48 (αφού στο "πουλησαν" με 17,48). Αυτοί τώρα θέλουν τα το "περασουν" ως απλή "προωρη λήξη συμβολαίου" και, όπως προβλέπεται, σου ζητουν χρήματα. Στην περιπτωση όμως που δεν σου προσφερουν την υπηρεσία για την οποία συμφώνησαν, έχεις δικαίωμα να φυγεις χωρίς καμμία χρέωση. Εδώ έκανα το συμβόλαιο, και 14 μέρες που είχα το δικαίωμα υπαναχώρησης, τους επαιρνα τηλ και αυτή με έλεγαν 4 εργάσιμες θα σας πάρουμε, και με πήραν μετά από 14 μέρες.Θελουν να μαζέψουν πάγια από ότι κατάλαβα.Τεσπα και να πληρώσω δεν θα στεναχωρηθω κιόλας, δεν θα με πάρουν το λαιμό, λεφτά ειναι. Αρκεί άλλη φορά όταν κάνεις συμβόλαιο πρέπει να το σκεφτείς 1000 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 5 ώρες πριν, panbet said: Τεσπα και να πληρώσω δεν θα στεναχωρηθω κιόλας, δεν θα με πάρουν το λαιμό, λεφτά ειναι. Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι εσφαλμένος (βούτυρο στο ψωμί της όποιας εταιρείας) και γενικώς λάθος το έχεις χειριστεί. Από τη στιγμή που δε σου παρέχουν τις υπηρεσίες που οφείλουν, τους "κυνηγάς". 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, panbet said: Τεσπα και να πληρώσω δεν θα στεναχωρηθω κιόλας, δεν θα με πάρουν το λαιμό, λεφτά ειναι. Λάθος! 32 minutes ago, seranata said: Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι εσφαλμένος (βούτυρο στο ψωμί της όποιας εταιρείας) και γενικώς λάθος το έχεις χειριστεί. Από τη στιγμή που δε σου παρέχουν τις υπηρεσίες που οφείλουν, τους "κυνηγάς". Όχι απλά τους κυνηγάς, ζητάς και τα ρέστα... Ξέρω ξέρω, δεν έχουμε λόγο για να διεκδίκηση αποζημίωσης, το να την ζητήσουμε όμως δεν απαγορεύεται... Edited October 3, 2022 by andreasomageiras 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Βασικά να τους πει "οκ θα πληρωσω το πεναλτι, αλλά θα σημειώσετε στην αίτηση ότι λόγω κακού σήματος έφυγα" και μετά να τους καταγγείλει. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 (edited) Γραπτή απάντηση σιγά μην με δώσουνε, πάντως αυτός με είπε ότι δεν έχεις πρόβλημα στα data, είδαν ότι από τα 12 gb data έφαγα τα 500 mb, και σου λέει μια χαρά είσαι, αφού με είπε να πάρεις τηλ σε τεχνικό.αυτα στα data τα έφαγα στο κέντρο που πάω.Τεσπα δεν βγάζω άκρη. Δηλαδή αν πάω τώρα σε άλλο πάροχο θα πρέπει αναγκαστικά στις 19/10 να γίνει; Δεν μπορώ ποιο πριν; Ίσως κάνω καταγγελία εδώ https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam αλλά ρε παιδιά αξίζει η τζάμπα κόπος; Edited October 3, 2022 by panbet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 (edited) 1 hour ago, Mobileras said: Βασικά να τους πει "οκ θα πληρωσω το πεναλτι, αλλά θα σημειώσετε στην αίτηση ότι λόγω κακού σήματος έφυγα" και μετά να τους καταγγείλει. Καλύτερο είναι αυτό που λες, γιατί στο κατάστημα θα γίνει η διακοπή 19/10 μετά από τηλ. Οπότε θα γράψω αυτό που λες και θα ζητήσω αντίγραφο το οποίο θα στείλω eet. Edited October 3, 2022 by panbet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Έχει κάνει κάποιος συμβόλαιο μέσω της get_a_line.gr ? Το γραψα ετσι για να μη θεωρηθει διαφημιση ή direct link.. Ειναι αξιόπιστη ? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts