Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι από περιέργεια είπα να δω στο my account τί επιδότηση είχα, βλέποντας πόσο μου έδινε συσκευές και πόσο χωρίς να έχω συνδεθεί (άρα χωρίς επιδότηση): μου έβγαλε ένα αστρονομικό ποσό περί τα 60 ευρώ. Αστειεύονται; Θα δεσμευθείς για ένα χρόνο ακόμα προς 60 ευρώ;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Και εμενα το ιδιο μου εκανε. Περιττο να πω οτι αγορασα συσκευη χωρις επιδοτηση και αποχωρησα απο την εταιρια.

Γενικά τα "σπάνε" στις επιδοτήσεις. Συνδρομητής συμβολαίου από το 2004, τον τελευταίο χρόνο λογαριασμοί περίπου 60 ευρώ (πρόγραμμα unlimited 25) και η επιδότηση έφτασε στο "αστρονομικό" ποσό των 35 ευρώ! Σε λίγες μέρες γίνεται η διακοπή της σύνδεσής μου...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Νομίζω δε συμφέρει η επιδότηση πια. Εμένα μου έχουν κάνει έκπτωση 30% στο unlimited 45 το οποίο σημαίνει 165 ευρώ περίπου το χρόνο. Πήρα τη συσκευή μόνος μου και νομίζω είμαι καλύτερα από μια 50 ευρώ επιδότηση.

Σε λίγες μέρες γίνεται η διακοπή της σύνδεσής μου...

Και θα σου προτείνουν έκπτωση 45% να παραμείνεις.

εγω παλι σημερα πηγα ειδα επιδοτηση 67€ σε unlimited 35 12μηνο με 60αρια λογαριασμους καθε μηνα... και στην κοπελα μου με πιο λιγους μηνιαιους λογαριασμους 37€... εχουν ξεφυγει... και εφυγα για φορητοτητα....να δουμε τι θα δουμε...

Γενικά τα "σπάνε" στις επιδοτήσεις. Συνδρομητής συμβολαίου από το 2004, τον τελευταίο χρόνο λογαριασμοί περίπου 60 ευρώ (πρόγραμμα unlimited 25) και η επιδότηση έφτασε στο "αστρονομικό" ποσό των 35 ευρώ! Σε λίγες μέρες γίνεται η διακοπή της σύνδεσής μου...

Μια απο τα ιδια .. οπου και να πας τα ιδια θα παρεις σε επιδοτηση αντε 10-20 ευρω πανω κατω στην καλυτερη περιπτωση... και γω το γυρισα σε καρτοκινητο και φορητοτητα σε εταιρια που με συμφερε περισσοτερο και βλεπουμε..λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν αλλα σιγουρα αν ξανακανω συνδεση θα προτιμουσα την εκπτωση στο παγιο αντι της επιδοτησης... και θα αγοραζα συσκευη μονος μου..

εγω παλι σημερα πηγα ειδα επιδοτηση 67€ σε unlimited 35 12μηνο με 60αρια λογαριασμους καθε μηνα... και στην κοπελα μου με πιο λιγους μηνιαιους λογαριασμους 37€... εχουν ξεφυγει... και εφυγα για φορητοτητα....να δουμε τι θα δουμε...

Ενημέρωσέ μας.. Και εγώ στο unlimted 35 είμαι και τον Σεπτέμβριο θα μου βγει η επιδότηση.. Πιάνει πλέον αυτό με τη φορητότητα? Έστω και κάποια μικρή έκπτωση ?

Αλήθεια, ξέρει κανένας σας αν όταν επίκειται αλλαγή των συμβολαίων, βγάζουν ανακοινώσεις οι εταιρείες ότι από τις τάδε του μήνα κόβεται το συμβόλαιο τάδε, οπότε να ξέρουμε τι να κάνουμε; Ή μόνο οι καρτοκινητοί έχουν το "προνόμιο" να ξέρουν το μέλλον τους, έστω λίγες μέρες πριν...?:wacko:

Εννοείς να καταργηθεί το υπάρχον;

Αλήθεια, ξέρει κανένας σας αν όταν επίκειται αλλαγή των συμβολαίων, βγάζουν ανακοινώσεις οι εταιρείες ότι από τις τάδε του μήνα κόβεται το συμβόλαιο τάδε, οπότε να ξέρουμε τι να κάνουμε; Ή μόνο οι καρτοκινητοί έχουν το "προνόμιο" να ξέρουν το μέλλον τους, έστω λίγες μέρες πριν...?:wacko:

QUOTE]

Οι εταιρείες βγάζουν ανακοινώσεις για τις αλλαγές 30 ημέρες πρίν την αλλαγή. Εννοείται ότι στην διάρκεια των 30 ημερών δεν είναι διαθέσιμοι οι παλλλαιοί όροι για νέους συνδρομητές.

Όσο αφορά τους καρτοκινητούς δεν ενημερώνουν πλέον αν θα ανανεώσουν μία προσφορά παρά μόνο μία ημέρα πριν .

Άρα δεν βλέπω κάπιο προνόμιο

Στο καρτοσυμβόλαιο το πραγματικό υπόλοιπο της κάρτας σε ευρώ,όχι σε χρόνο ομιλίας, μεταφέρεται τον επόμενο μήνα ή χάνεται;

Επίσης, στα καρτοσυμβόλαια δίνουν επιδοτήσεις;

απο οσο ξερω οχι.. και καμια εταιρεια...

Sent from my Liquid using Tapatalk

Βασικά βλέπω ότι επιδοτήσεις τέλος από όλους τους παρόχους... Για να πάρει κάποιος μια καλή επιδότηση πια, πρέπει να έχει λογαριασμούς πάνω από 100 ευρώ το μήνα ή να έχει κανένα εταιρικό πρόγραμμα... Αλλα σε εποχή οικονομικής κρίσης πόσοι είναι αυτοί με τα 100 ευρώ το μήνα?:p Εγώ έχω δύο λογαριασμούς στο όνομά μου, μια καρτοσύνδεση και ένα συμβόλαιο, σύνολο και τα δύο κάτι πάνω από 50 ευρώ. Λογικά θα έχω επιδότηση σε τρεις μήνες αλλά δεν τρέφω αυταπάτες... Μάλλον θα γυρίσω και τον άλλον αριθμό μου σε καρτοσύνδεση για να ρίξω το ποσό που πληρώνω (η καρτοσύνδεση που πληρώνω είναι βασικά της κοπελιάς μου, και της την πληρώνω εγώ μέχρι να βρει δουλειά)

Στο καρτοσυμβόλαιο το πραγματικό υπόλοιπο της κάρτας σε ευρώ,όχι σε χρόνο ομιλίας, μεταφέρεται τον επόμενο μήνα ή χάνεται;

Στο Καρτοπρόγραμμα (Vodafone) μεταφέρεται για 2 μήνες, στο Καρτοσυμβόλαιο (Cosmote) προς το παρόν μπορείς και παραπάνω.

Εχω ultimate χωρις internet που νομιζω δεν υπαρχει τωρα πανω απο 3 χρονια.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Mε πακέτο ίντερνετ.... Τα τωρινά τωρινά που έχει και στο σάιτ... Κοντεύουν να κλείσουν χρόνο; Γιατί έψαξα και στις ανακοινώσεις και δεν βρήκα κάτι....

Καπου εκει ειναι....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Thank u , σουβλάκι και Γιάννη!

Σουβλάκι είσαι αστέρι!:)

Οκ, απλά επειδή θέλω να κατέβω πρόγραμμα, ενώ δεν με συμφέρει για λίγο(έχω -30% και θα πέσω στην νέα χαζοέκπτωση) και φοβόμουν την αλλαγή! Θα τηλ πριν τελειώσει ο μήνας να αλλάξω, μην εξαφανιστούν από το νέο μήνα!:rolleyes:

Χτύπα μια φορητότητα να στο κάνουν -50%. :lol:

Χτύπα μια φορητότητα να στο κάνουν -50%. :lol:

όπως στα λέει και ο φίλος!! εμένα μου το κατέβασαν στο 55%!!!

Πάλι η υπηρεσία ενημέρωσης λειτουργεί με καθυστέρηση 3 ημερών...Αίσχος...Να δούμε μέχρι πότε θα κάνουμε υπομονή...Επειδή αρχίζει και εξαντλείται...

Μέχρι χθες το πρωί, 10:04, είναι η ενημέρωση αυτή τη στιγμή σε μένα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών