Jump to content

samouko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by samouko

  1. πολλές φορές το έχω πει ότι μας κακομαθαίνετε!!!! να το ευχαριστηθεί ο τυχερός!!! :)
  2. Μουρατο ναι.. Αλλα ως γνωστων το fb κλεινει σπιτια!!! Ασε μην εχουμε και αλλα!!!:p Περα απο την πλακα ομως,θα συνεχισω το ψαξιμο και οτι ανακαλυψω θα το βαλω εδω... Ευχαριστω για τις ιδεες!!!! :thumbup:
  3. Για τις φωτο δεν καιγομαι ειναι η αληθεια..για τα γενεθλια εχω κανει import τις επαφες του fb στο gmail και αρα της βλεπω απο το ημερολογιο του google.. Περισσοτερο καιγομαι για το μαζεμα σε 1επαφη ολα και να μου βγαζει: Φουφουτοπουλος Γιωργος Κινητο ->call ->message Mail: προσωπικο -> send mail εργασια -> send mail Skype id-> call ->video call ->chat Facebook -> view profile -> send message Διευθυνση: ταδε -> drive me there (και να ανοιγει το google maps πχ) Γενεθλια και φωτο θα ηταν επισης καλα αλλα οχι και απαραιτητα!! Αλλα μαλλον ζω σε ροζ συννεφακι!!
  4. Το the best στην πειραιως ειναι τα μηχανηματα easy pay.. Βαζεις cash τα λεφτα στο λογαρισμο, σου δινει αποδειξη τελος.. (οπως ειπε και ο φιλος απο πανω,μεχρι να βγεις απο το καταστημα ειναι στο λογαριασμο σου!) Και χωρις την καρτα..μονο με τον αριθμο λογαριασμου..!!!!!!
  5. Εμμμμ... Νομιζω οτι δεν μπορεις να βαλεις 1500 στη καρτα αν το οριο τωρα 850 κατι.. Εχω και εγω φοιτητικη πιστωτικη με οριο 1000€ και επειδη ειναι σχεδον γεματη απο δοσεις (κινητο και a/c και κατι αεροπορικα..) το paypal δεν με αφησε να τη χρεωσω τι και αν το ποσο θα υπερεβαινε το πιστωτικο οριο για 0.30€ Αν τωρα θα αφησει το ποσο το χρεωθει,το υπερβαινον ποσο (1500-851) θα θεωρει απαιτητο,εχω την αισθηση,και πρεπει να αποπληρωθει αμεσα.. Σαν να παιρνεις μετρητα απο την πιστωτικη 1πραγμα.. Ολα αυτα τα λεω επιφυλαξη..τσεκαρε το με την τραπεζα σου...;) Edit: Βεβαια,μπορεις να ανεβασεις το πιστωτικο,αλλα θα σου ζητησουν εκκαθαριστικο εφοριας (οπως σε μια κανονικη καρτα) και μπορει να σου βαλουν και το "παγιο" της καρτας (30-50€ το χρονο αναλογα με την τραπεζα) Στο λεω γιατι ειχα ρωτησει την τραπεζα μου αν μπορω να ανεβασω το πιστωτικο μου και μου ειχαν πει τα παραπανω..
  6. Καταλαβα.. Και αυτες ειναι οι ωρες που χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που εβαλα πρωτα τα οικονομικα και μετα την πληροφορικη στο μηχανογραφικο.. Τωρα θα ηξερα λιγη java και θα καθομουν να διαβαζα πως να φτιαξω μια τετοια εφαρμογη.. Αυτο ειναι το must για τα τηλεφωνα αυτα..οχι τα παιχνιδια.. Μα καλα,κανενας developer δεν εχει σκεφτει να φτιαξει κατι τετοιο??? :mad::banghead::banghead::banghead:
  7. Μπραβο ρε παιδια!!! Το εψαχνα και εγω αυτο!!! Thanks!!!!!
  8. Γιατι να μην εχει?!?!? Το s3 ειναι τεταστιο!! Στο δικο μου χερι δεν μπορω να περασω απο την μια ακτη στην αλλη την οθονη μονο με τον αντιχειρα (κρατωντας το με το 1χερι) !!! Στο s2, ναι μεν οριακα, αλλα γινεται!! Ασε που ειναι ενα τηλ πριν απο 2μηνες ειχε 600€.. Μπραβο στι πλαισιο που στεστοκαρει και τα δινει 300+ κατοσταρικα!!
  9. Ειναι σκ..γι'αυτο μπορει να μην εχει περαστει.. Αν τη δευτερα δεν τα δεις,τοτε ναι..υπαρχει προβλημα..
  10. 2) οχι απο τη στιγμη που αυτη η καρτα ειναι χρεωστικη και για να δουλεψει πρεπει να εχει λεφτα μεσα.. 3)οχι.. Το paypal δεν δεχεται maestro...
  11. θα ηθελα τη βοηθεια σας.. 3χρονια στο android και ακομα δεν εχω βρει ενα τροπο να κανω το εξης: εχω λογαριασμο στο gmail με αποθηκευμενες ολες τις επαφες μου (τηλεφωνα,διευθυνσεις mail κλπ) θελω να περασω σε αυτον τον λογαριασμο ολες τις επαφες του fb και να τις ενωσω μονιμα με τις επαφες του gmail.. πχ:στην καρτελα με τα τηλεφωνα του χ φιλου μου (απο το gmail) να μπορω να βλεπω και τη φωτο προφιλ του απο το φατσοβιβλιο , και το ποτε εχει γενεθλια και το skype id του (το οποιο εχει συχρονιστει με το sync του skype) και ολα αυτα τα θελω στην ουσια για να μπορω να κατω το εξης: μπαινω στο ονομα του φουφουτοπουλου χ και να μπορω απο εκει να του στειλω ειτε μνμ στο κινητο ειτε να τον παρω τηλ στο skype ειτε να του στειλω μνμ στο φατσοβιβλιο ειτε να δω το προφιλ στο fb.. πιο παλια το ειχα κανει με τον ποντιακο τροπο εννοωντας τις επαφες του gmail μια-μια με τις αντιστοιχες επαφες του fb που ειχαν συγχρονιστει (μεσω του merge που δινει το gmail για τις επαφες)..αλλα αυτο ειχε 2προβληματα.. 1)με το που βαζω νεα ρομ χαθηκε ο συχρονισμος (το nadroid back up για καποιο λογο δεν δουλεψε..ισως γιατι ηταν απο 2.2. σε 2.3.5 δεν ξερω..) και δεν ειχα τη δυνατοτητα να στειλω μνμ στο fb απευθειας..υπηρχε μονο το προφιλ του fb ως επιλογη.. ξερω οτι ισως ζηταω τον ουρανο με τα αστρα αλλα νομιζω οτι κατι τετοιο το κανουν τα windows τηλεφωνα.. αρα... any ideas???
  12. οκ..με πεισατε... απο δευτερα θα κατσω να αχοληθω να την αλλαξω.. αγγλικη 4.0.4 λοιπον.. σας ευχαριστω πολυ ολους σας!!! υγ: οχι φιλος...φιλη;-) :-P
  13. κυριοι μια ερωτηση (και συγνωμη που διακοπτω τη ροη της συζητησης..) εδω κ 2βδομαδες που εχω αυτο το τιτανομεγιστο τηλεφωνο ειμαι στην 4.0.1(το πηρα απο public) αν βαλω 4.0.4 της μαμας θα εχω καλυτερη μπαταρια ή οχι..?? δν εχω σκοπο να βαλω custom rom..οσο επαιξα επαιξα με το android στη παλια μου συσκευη..αυτη δεν θελω να την πειραζω οσο δεν μου δημιουργει προβληματα..γι'αυτο θελω να μου προτεινετε την καλυτερη official rom απο αποψη ταχυτητας, stability,battery drain και εννοειται να ειναι full working χωρις bugs ολο το hardware.. σας ευχαριστω παρα πολυ..
  14. δεν τους προλαβαίνουμε τους διαγωνισμούς σας!!! :) ευχαριστούμε.. να'στε καλά!! καλή τύχη να'χουμε.. !!!
  15. οκ κύριοι.. από βδομάδα λοιπόν που θα μου το φέρουν θα κάνω ότι είπε ο gaster... Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.. (και τα λέμε πλέον σε άλλη βάση από βδομάδα που, αν όλα πάνε καλά θα το έχω στα χέρια μου!!! :) ) υγ: @geobas.. επέλεγα το public και όχι κάποιο από τα μικρά μαγαζιά (που όντως έχουν καλύτερες τιμές) γιατί στο public έχω πολλές άτοκες δόσεις (έχω ένα φίλο από μέσα που μου δίνει και την έκπτωση του..) άρα, από εκεί θα το πάρω (αν είναι όντως το Ι9100 και όχι το G.. ) Σε ευχαριστώ πάντως!! ;)
  16. δεν το είχαν σε λευκό και θα μου το φέρουν μέσα στη βδομάδα.. αλλά οκ.. η απορία μου λύθηκε.. :) Αφού βγαίνουν και τα 2 σε λευκό, είμαστε καλά.. λογικά το Ι9100 θα είναι... αλλά δείτε και το εσείς που τα ξέρετε.. http://public.gr/prod/tilefonia/mobile-telephony/smartphones/samsung-galaxy-s-ii-smartphone-leyko/prod2030016pp/#.UFST57LN8kQ από τα χαρακτηριστικά που έχει η σελίδα αυτή φαίνεται αν είναι το I9100 ή το I9100G??? εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω..
  17. κύριοι χρειάζομαι την βοήθεια σας.. παρήγγειλα από public το s2 σε λευκό.. αλλά μετά από μικρή έρευνα έχω μπερδευτεί.. το s2 βγαίνει σε λευκό όντως, ή είναι το s2 G αυτό που βγαίνει αποκλειστικά σε λευκό?? στο site του public δεν ξεκαθάριζε ποιο από τα 2 είναι.. any ideas???
  18. όταν το πήρες αυτό το πακέτο με τον νέο αριθμό, έδωσες το ΑΦΜ σου ή σου ζήτησαν το μητρώο συνδρομητή ή τέλος πάντως με κάποιο τρόπο κατάλαβαν ότι έχεις και άλλη γραμμή στο όνομά σου?? για να βλέπεις όλες τις "συνδέσεις" σου στο my account πρέπει να είναι περασμένα όλα στο ίδιο μητρώο συνδρομητή.. εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε ένα κατάστημα ή θα μιλούσα με το τηλεφωνικό κέντρο, και θα τους ζητούσα να μου περάσουν και αυτό το νούμερο στο μητρώο μου ώστε να μπορώ να το βλέπω μέσω myaccount και να ελέγχω τη χρήση μου.. ;) (γιατί νομίζω ότι δεν γίνεται να το κάνεις εσύ μόνος σου μέσω myaccount.. πρέπει να το κάνουν αυτοί..)
  19. και όμως είναι συμβόλαιο.. αυτά τα πακέτα τα δίνει η voda έτσι και αλλιώς στα οικονομικά της προγράμματα.. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10526&menuId=10526 κοίτα το λινκ.. στην στήλη αριστερά θα τα δεις ως υποκαρτέλες στην καρτέλα "οικονομικά" τα ονομάζει vodafone extras αλλά όντως, όπως ακούγεται είναι σαν να μιλάμε για καρτοσυμβόλαιο.. ;)
  20. να σου πω δεν ξέρω.. εμένα μου λέει: "μπορώ να σας δώσω 100 λεπτά προς άλλα δίκτυα, δηλ το οικονομικό 20, στην τιμή των 14,56€, όλα μέσα και οι φόροι και το ΦΠΑ. και σας κάνω "δώρο" το πακέτο vodafone 500' δηλ 500 λεπτά προς vodafone που κανονικά στοιχίζει 5€ το πακετο 70 μνμ προς όλους που κανονικά στοιχίζει 5€ και το πακέτο με τα 300 Mb internet που κανονικά στοιχίζει 10€ όλα αυτά δηλ στην τιμή των 14.56€ το μήνα με όλους τους φόρους μέσα.." βέβαια, έχεις δίκιο.. δν είναι αυτή η τιμή του οικονομικού 20... είναι 20€.. ίσως να είναι ειδική τιμολόγηση για τις αντιπροσφορές και για τις φορητότητες.. δεν ξέρω.. Κάν΄την για cosmote, ίσα ίσα για να φοβηθούν.. ;)
  21. κύριοι θα ήθελα την βοήθεια σας.. έχω βρει αυτό το τηλ με 300€ (που είναι το όριο μου σε χρήματα) και γενικά το ζαχαρώνω.. έχω 3 χρόνια εμπειρία στο android με ένα acer liquid (που για τα χρόνια του την έκανε καλά τη δουλειά του με όλα τα custom roms που του είχα αλλάξει και όλα το ζόρι που τράβηξε με εμένα που δούλευε σε overclocked μπας και τραβήξει (:rolleyes:) στο τέλος του έκαψα την cpu... :O ) αυτό που με είχε απογοητεύσει στο liquid ήταν η πολυ χαμηλή του μνήμη που όταν άνοιγα το wifi το πρωί, έφτανε η διαθέσιμη ram στα 29 MB!!! :blink: και αυτό γιατί συγχρόνιζε τα mail, το fb και όλα ότι άλλο είναι για sycn και δεν μπορούσε να κουνηθεί.. !!!! εκεί κατάλαβα ότι για να τρέχει απροβλημάτιστα το android χρειάζεται μνήμη ram.. ο επεξεργαστής είναι για τα παιχνίδια!!! έρχομαι λοιπόν τώρα να ρωτήσω.. για χρήση mail, fb,twitter, bsplayer (για καμία ταινία), browser και βασικότερο skype, αυτό το τηλέφωνο με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εντάξει?? ή μήπως πρέπει να πάω στο 1GB Ram?? Αν έχετε προτάσεις μέχρι 300€, πείτε τις.. μην τις κρατάτε κρυφές!! :) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
×
×
  • Create New...