Jump to content

samouko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About samouko

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

samouko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. πολλές φορές το έχω πει ότι μας κακομαθαίνετε!!!! να το ευχαριστηθεί ο τυχερός!!! :)
  2. Μουρατο ναι.. Αλλα ως γνωστων το fb κλεινει σπιτια!!! Ασε μην εχουμε και αλλα!!!:p Περα απο την πλακα ομως,θα συνεχισω το ψαξιμο και οτι ανακαλυψω θα το βαλω εδω... Ευχαριστω για τις ιδεες!!!! :thumbup:
  3. Για τις φωτο δεν καιγομαι ειναι η αληθεια..για τα γενεθλια εχω κανει import τις επαφες του fb στο gmail και αρα της βλεπω απο το ημερολογιο του google.. Περισσοτερο καιγομαι για το μαζεμα σε 1επαφη ολα και να μου βγαζει: Φουφουτοπουλος Γιωργος Κινητο ->call ->message Mail: προσωπικο -> send mail εργασια -> send mail Skype id-> call ->video call ->chat Facebook -> view profile -> send message Διευθυνση: ταδε -> drive me there (και να ανοιγει το google maps πχ) Γενεθλια και φωτο θα ηταν επισης καλα αλλα οχι και απαραιτητα!! Αλλα μαλλον ζω σε ροζ συννεφακι!!
  4. Το the best στην πειραιως ειναι τα μηχανηματα easy pay.. Βαζεις cash τα λεφτα στο λογαρισμο, σου δινει αποδειξη τελος.. (οπως ειπε και ο φιλος απο πανω,μεχρι να βγεις απο το καταστημα ειναι στο λογαριασμο σου!) Και χωρις την καρτα..μονο με τον αριθμο λογαριασμου..!!!!!!
  5. Εμμμμ... Νομιζω οτι δεν μπορεις να βαλεις 1500 στη καρτα αν το οριο τωρα 850 κατι.. Εχω και εγω φοιτητικη πιστωτικη με οριο 1000€ και επειδη ειναι σχεδον γεματη απο δοσεις (κινητο και a/c και κατι αεροπορικα..) το paypal δεν με αφησε να τη χρεωσω τι και αν το ποσο θα υπερεβαινε το πιστωτικο οριο για 0.30€ Αν τωρα θα αφησει το ποσο το χρεωθει,το υπερβαινον ποσο (1500-851) θα θεωρει απαιτητο,εχω την αισθηση,και πρεπει να αποπληρωθει αμεσα.. Σαν να παιρνεις μετρητα απο την πιστωτικη 1πραγμα.. Ολα αυτα τα λεω επιφυλαξη..τσεκαρε το με την τραπεζα σου...;) Edit: Βεβαια,μπορεις να ανεβασεις το πιστωτικο,αλλα θα σου ζητησουν εκκαθαριστικο εφοριας (οπως σε μια κανονικη καρτα) και μπορει να σου βαλουν και το "παγιο" της καρτας (30-50€ το χρονο αναλογα με την τραπεζα) Στο λεω γιατι ειχα ρωτησει την τραπεζα μου αν μπορω να ανεβασω το πιστωτικο μου και μου ειχαν πει τα παραπανω..
  6. Καταλαβα.. Και αυτες ειναι οι ωρες που χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που εβαλα πρωτα τα οικονομικα και μετα την πληροφορικη στο μηχανογραφικο.. Τωρα θα ηξερα λιγη java και θα καθομουν να διαβαζα πως να φτιαξω μια τετοια εφαρμογη.. Αυτο ειναι το must για τα τηλεφωνα αυτα..οχι τα παιχνιδια.. Μα καλα,κανενας developer δεν εχει σκεφτει να φτιαξει κατι τετοιο??? :mad::banghead::banghead::banghead:
  7. Μπραβο ρε παιδια!!! Το εψαχνα και εγω αυτο!!! Thanks!!!!!
  8. Γιατι να μην εχει?!?!? Το s3 ειναι τεταστιο!! Στο δικο μου χερι δεν μπορω να περασω απο την μια ακτη στην αλλη την οθονη μονο με τον αντιχειρα (κρατωντας το με το 1χερι) !!! Στο s2, ναι μεν οριακα, αλλα γινεται!! Ασε που ειναι ενα τηλ πριν απο 2μηνες ειχε 600€.. Μπραβο στι πλαισιο που στεστοκαρει και τα δινει 300+ κατοσταρικα!!
  9. Ειναι σκ..γι'αυτο μπορει να μην εχει περαστει.. Αν τη δευτερα δεν τα δεις,τοτε ναι..υπαρχει προβλημα..
  10. 2) οχι απο τη στιγμη που αυτη η καρτα ειναι χρεωστικη και για να δουλεψει πρεπει να εχει λεφτα μεσα.. 3)οχι.. Το paypal δεν δεχεται maestro...
  11. θα ηθελα τη βοηθεια σας.. 3χρονια στο android και ακομα δεν εχω βρει ενα τροπο να κανω το εξης: εχω λογαριασμο στο gmail με αποθηκευμενες ολες τις επαφες μου (τηλεφωνα,διευθυνσεις mail κλπ) θελω να περασω σε αυτον τον λογαριασμο ολες τις επαφες του fb και να τις ενωσω μονιμα με τις επαφες του gmail.. πχ:στην καρτελα με τα τηλεφωνα του χ φιλου μου (απο το gmail) να μπορω να βλεπω και τη φωτο προφιλ του απο το φατσοβιβλιο , και το ποτε εχει γενεθλια και το skype id του (το οποιο εχει συχρονιστει με το sync του skype) και ολα αυτα τα θελω στην ουσια για να μπορω να κατω το εξης: μπαινω στο ονομα του φουφουτοπουλου χ και να μπορω απο εκει να του στειλω ειτε μνμ στο κινητο ειτε να τον παρω τηλ στο skype ειτε να του στειλω μνμ στο φατσοβιβλιο ειτε να δω το προφιλ στο fb.. πιο παλια το ειχα κανει με τον ποντιακο τροπο εννοωντας τις επαφες του gmail μια-μια με τις αντιστοιχες επαφες του fb που ειχαν συγχρονιστει (μεσω του merge που δινει το gmail για τις επαφες)..αλλα αυτο ειχε 2προβληματα.. 1)με το που βαζω νεα ρομ χαθηκε ο συχρονισμος (το nadroid back up για καποιο λογο δεν δουλεψε..ισως γιατι ηταν απο 2.2. σε 2.3.5 δεν ξερω..) και δεν ειχα τη δυνατοτητα να στειλω μνμ στο fb απευθειας..υπηρχε μονο το προφιλ του fb ως επιλογη.. ξερω οτι ισως ζηταω τον ουρανο με τα αστρα αλλα νομιζω οτι κατι τετοιο το κανουν τα windows τηλεφωνα.. αρα... any ideas???
×
×
  • Create New...