jake Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Παιδιά θέλω να βάλω ένα σκουλαρίκι στο φρύδι...Που προτείνεται να παω?Σε ποιο μαγαζί στην Αθήνα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Παιδιά θέλω να βάλω ένα σκουλαρίκι στο φρύδι...Που προτείνεται να παω?Σε ποιο μαγαζί στην Αθήνα? Υπάρχει ένα θέμα για piercing στις προηγούμενες σελίδες...αν το ψάξεις έχει μέσα πολλές προτάσεις ;) Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Τζιφος η δουλεια... Κανεις που να πηγε σε tattooατζιδικο με δικο του σχεδιο και του το εβγαλε ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο...??? Αν ναι... ΠΟΥ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Τζιφος η δουλεια... Κανεις που να πηγε σε tattooατζιδικο με δικο του σχεδιο και του το εβγαλε ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο...??? Αν ναι... ΠΟΥ??? Εγω πηγα σε ενα στουντιο στα Ιωαννινα με το σχεδιο μου..και βγηκε πολυ καλυτερο απ'οτι περιμενα.:D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Κατι πιο κοντα στο κεντρο? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Κατι πιο κοντα στο κεντρο? :) Στις προηγουμενες σελιδες εχουν αναφερθει πολλα studios.εγω σου λεω ενα στο σταθμο αμαρουσιου του ηλεκτρικου,καλος αρτιστας και ενα αλλα στην πλακα στον τζιμμυ,απολυτα ευχαριστημενος.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 γινεται να μου βγαλει ενα σχεδιο καποιος,και ας τον πληρωσω γι αυτο,αλλα να το κανω αλλου?καποιον που θα προτιμησω σαν χερι... ή η ικανοτητα του τατουατζη κρινεται απο το σχεδιο που κανει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 γινεται να μου βγαλει ενα σχεδιο καποιος,και ας τον πληρωσω γι αυτο,αλλα να το κανω αλλου?καποιον που θα προτιμησω σαν χερι... ή η ικανοτητα του τατουατζη κρινεται απο το σχεδιο που κανει? Εννοείται αυτό...και να του πας άλλο σχέδιο πάλι οτι μπορεί εκείνος θα φτιάξει.Άρα ψάξε για άλλου!! iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 οι περισσοτεροι τατουατζιδες πιανει το χερι τους και ξερουν να ζωγραφιζουν κτλ. αν δεις οτι το σχεδιο που του λες το κανει χαλια και κακοσχεδιαζει φυγε με τη μια. Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 οι περισσοτεροι τατουατζιδες πιανει το χερι τους και ξερουν να ζωγραφιζουν κτλ. αν δεις οτι το σχεδιο που του λες το κανει χαλια και κακοσχεδιαζει φυγε με τη μια. Ετσι ακριβως!! αυτο ειναι το "tip" για να εμπιστευτεις τον αλλον :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_1_1_ Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 raver στα ιωαννινα σε ποιο πηγες? μενω εδω αλλα δεν εχω ακουσει κατι εντυπωσιακο για καποιο κ ελεγα να παω αθηνα.εχω καποιο σχεδιο αλλα θελω να μου το αλλαξει αρκετα.να τον εμπιστευτω?:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 raver στα ιωαννινα σε ποιο πηγες? μενω εδω αλλα δεν εχω ακουσει κατι εντυπωσιακο για καποιο κ ελεγα να παω αθηνα.εχω καποιο σχεδιο αλλα θελω να μου το αλλαξει αρκετα.να τον εμπιστευτω?:confused: Στον Γιαννη πηγα που ειναι καθετα της Μητροπολης.απολυτα ευχαριστημενος και οι τιμες του μια χαρα.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfia123 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Μα αμα θες να κανεις το οναμα του σε τατοο το θεωρω ανοητο!!! :down: αλλα αμα επιμενεις καν'το σε χενα :) Δεν θέλω εγώ προσωπικά... Σαν παράδειγμα σου το έφερα...! Εννοώ ότι οτιδήποτε και να κάνεις... που να σημαίνει κάτι για 'σένα, μετά μπορεί να σταματήσει να σημαίνει κάτι για 'σένα...! Τεσπα. Οκ. Anyway! Έγω ότι θέλω να κάνω το κάνω σε xena και τέλος! Πολύ απλό! [sIGPIC][/sIGPIC] myspace.com/djfia123 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Δεν θέλω εγώ προσωπικά... Σαν παράδειγμα σου το έφερα...! Εννοώ ότι οτιδήποτε και να κάνεις... που να σημαίνει κάτι για 'σένα, μετά μπορεί να σταματήσει να σημαίνει κάτι για 'σένα...! Τεσπα. Οκ. Anyway! Έγω ότι θέλω να κάνω το κάνω σε xena και τέλος! Πολύ απλό! Και καλα κανεις.ομως οπως σου ειπα και παραπανω..η χεννα πολυ απλα δεν ειναι τατοο :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 kalimera, pedia psaxno ena omorfo tattoo gia xeri ,i omo se morfi tribal poy na exei na kani me zodio mou i kati me zodio k oroskopo mazi, alla den brisko kati kalo ime ixthis me oroskopo tayro, kseri kanis na mou dosei kapoies foto protaseis pano se ayto? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Κάνε ένα search με tribal zodiac symbols.. iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Παιδιά κανείς στην Σαλονίκη που να κάνει henna? thnx! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Εχω ενα κινεζικο στο ποδι και θελω να το κανω expand, να βαλω κατι σε πιο αραβικο-tribal και να φτανει μεχρι κατω, λιγο πιο πανω απ'΄τον αστραγαλο. Any ideas? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Παιδιά κανείς στην Σαλονίκη που να κάνει henna? thnx! Nico Tattoo στην Πλατεια ναυαρινου More info : http://www.tattoo.gr :) anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_e_o_r_g_i_o Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Epitelous! Phga sto Sake tattoo kai ekleisa rantevou gia to tattoo m(2 kinezika grammata).. Thn Pempth 8a to xtyphsw panw apo ton astragalo.. :D :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_e_o_r_g_i_o Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 E P I T E L O U S!!! Phga sto SAKE TATTOO shmera kai ekana to prwto m tattoo!2 kinezika grammata... 8a kanw upload na mou peite th gnwmh sas! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Με γειά!!!!:D anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_e_o_r_g_i_o Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 To ekana upload to tattoo mou kai perimenw sxolia....:D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Αντε να κανω και εγώ μια ερώτηση... Το "Κατερίνα" με μικρά κέλτικα γράμματα στον αστράγαλο, πόσο κοστίζει; (πάνω κάτω). “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfia123 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 To ekana upload to tattoo mou kai perimenw sxolia....:D:D:D Apo edo to tattoo sou :worry: apo ekei to tattoo sou :worry: pou einai to tattoo sou??? :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] myspace.com/djfia123 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts