Jump to content

jake

Members
  • Δημοσιεύσεις

    178
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About jake

  • Ημ. Γέννησης 18/08/1985

jake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. jake

    OnePlus 6

    Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει κάποιο βιντεάκι και με το ηχείο, για να πάρουμε μία ιδέα;
  2. jake

    OnePlus 6

    Οκ αυτό είναι ένα θέμα που με απασχολούσε. Τώρα σχετικά με την κάμερα, ακούω και εκεί χλιαρά σχόλια. Τώρα έχω ένα S7 Edge, και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την κάμερα, δεν θα ήθελα να χάσω σε αυτό το επιπεδο, γιατί χρησιμοποιώ την κάμερα για Social Media Marketing, και θα ήθελα καλές φωτογραφίες. Ποια έιναι η άποψη σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ!
  3. jake

    OnePlus 6

    Παιδιά, επειδή με ενδιαφέρει να το αγοράσω, τι παιζει με το ηχείο; Έχω ακούσει ότι δεν ακούγεται, ότι είναι πολύ αδύναμο, και δεν θα ήθελα να χάνω κλήσεις. Ευχαριστώ!
  4. Προσωπικά έχω ένα S7 Edge, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις φωτογραφίες, απλά θα ήθελα να αλλάξω γιατί το έχω βαρεθεί. To oneplus 6 λέτε να βγάζει καλές φωτογραφίες; Τι έχετε να πείτε για το P20 pro?
  5. δεν θα ήθελα να πάρω HTC. Θεωρώ ότι η εταιρεία δεν είναι στα καλά της. Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να πάρω ένα κινητό που να βγάζει αξιόλογες φωτογραφίες. Αξιόλογες φωτογραφίες με άριστα το 5, αυτό να πιάνει 4 και πάνω. Επιπλέον να έχει ram από 6 και πάνω (αυτό δεν πιάνει για το iphone). Δεν με νοιάζει αν είναι ios ή android, ούτε το χρηματικό, αλλά φυσικά θα κερδίσει το καλύτερο value for money. Ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρατήρησα ότι το πάνω 1/3 της οθονης είναι ελαφρώς πιο φωτεινό από το υπόλοιπο. Ξέρει κανείς τίποτα; ευχαριστώ
  8. Καλημέρα παιδιά, εδώ και δύο μέρες μου καταπίνει την μπαταρία, και δεν ξέρω γιατί. Το κινήτο έχει κλεισει χρόνο πριν μερικές μέρες, είναι μαμά, και δεν του έχω εγκαταστήσει καμία εφαρμοφή πρόσφατα. Προσωπικά, πιστεύω ότι κάποιο update εφαρμογής έχει κάνει την ζημιά, αλλά τι να πώ. Το φορτίζω σχεδόν 3 φορές την ημέρα!
  9. Προσωπικά έχω χαλαστει πάρα πολύ με το θέμα των ψευτο γρατζουνιων. εχω πάντα όλα μου τα κινητά σε άψογη κατάσταση, γιατί είμαι πολύ ψειρακιας, και αυτό πραγματικά με ενόχλησε αρκετά! Πάντα αγοράσω flagship κινητά, είναι το μόνο, μετά από χρόνια, που αποκτά ψευτο γρατζουνιες. Θήκη του έχω από την πρώτη μέρα και screen protector από την πεμπτη μέρα. Προχτές άλλαξα screen protector γιατί το πρώτο που είχα ήταν χαμηλής ποιότητας, και καθώς έβγαζα τις σκόνες από την οθόνη για να βάλω το καινούριο, είχα τα σημάδια στο φως και τρελάθηκα! Πίσω επίσης έχει 2-3 μικρές, παρόλο που οπότε βγάζω το κινητό από την θήκη, πάντα το αφήνω πάνω σε πανακι καθαρισμού γυαλιών ή φύλλο Α4 μόνο του. Αδιανόητο. Και μετά αν πας να το πουλήσεις, θα σου λένε ότι δεν το προσεχές κτλ.
  10. Παιδιά έχετε παρατηρήσει το κινητό σας να έχει κάνει ελαφριες γρατζουνιες ακόμα και να προσέχετε το κινητό σας. Προσωπικά, παρόλο που το έχω σε θήκη, πάντα σε τσέπη μόνο του, είδα σήμερα κάτι ψιλά. Στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά παράπονα για αυτό, ότι δημιουργει πολύ εύκολα γρατζουνιες. Για να τις δείτε πρέπει να βάλετε το κινητό κάτω από έντονο φως. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
  11. Παιδιά, σήμερα άλλαξα το screen protector για να βάλω ένα άλλο, και παρατήρησα κάποιες αστείες γρατζουνιτσες στην οθόνη, που πραγματικα δεν γνωρίζω πως τις αποκτήσει. Επιπλέον και στο πίσω μέρος του κινητού έχει και κάποιες άλλες που και αυτές δεν ξέρω πως τις απόκτησε. Πάντα βάζω το κινητό μονο του στην τσέπη, και πάντα με θήκη. Ακόμα και χωρίς θήκη πάντα στην τσέπη μπουφαν μόνο του. Διάβασα σε πολλά site στο ίντερνετ ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που λένε το ίδιο θέμα, δηλαδή ότι πάρα το γεγονός ότι είναι υπέρ προστατευτικοι, έχουν θέματα με γρατζουνιες. Κανένα σχόλιο?
  12. η απάντηση μετά απο μερικά τηλέφωνα που έκανα είναι ότι είναι ανοιχτό μόνο το δεύτερο από πάνω, σε έκδοση 6.0.1 δηλαδή Previews in pop up= ON ευχαριστώ
  13. Ναι για αυτή την εφαρμογή ΜΟΝΟ στα notification settings έχει τέσσερα κομμάτια, ποια είναι on και ποια off? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λέει 1 Set as priority, 2 previews in pop up 3 hide on lock screen 4. hide content Ποια είναι on ποια off
  14. Σε παρακαλώ κάνε το παρακάτω: Settings Application manager More (πάνω δεξιά) Show system apps, Βρες system UI, Επέλεγε notifications, εκεί ποια είναι ανοιχτά και ποια κλειστά?
  15. Παιδιά έχω μία ερώτηση, μπορείτε να μου πείτε ποια είναι τα default notification setting του "system UI"? Χτες είχα το κινητό στην τσέπη και όταν το κοίταξα, δεν ξέρω πως είχε πάει εκεί, και νομίζω πως πρέπει κατα λάθος να άλλαξα κάτι. Για να το δει κάποιος πάει: application manager, more, show system apps, πάει στο system UI, notifications, εκεί ποια είναι ανοιχτά και ποια κλειστά? Παρακαλώ πείτε μου γιατί σκέφτομαι να κάνω μέχρι και restore από τα νεύρα μου!
×
×
  • Create New...