Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά πολλα καταστήματα δεν ξέρουν τι τους γίνεται!! Εχω πολλα παραδείγματα να πω. Ειδικά στο Γκύζη.

Οχχυ ευχαριστω για το Λίνκ

ειχα την citibank vodafone και καθε 50ε μου έβαζε 1ευρω στο καρτοκινητο, τωρα που μου έκαναν αντικατάσταση με την αλφα vodafone πρέπει να μαζευψω ποντους αρκετους για να μου βαλουν χρήματα,

Υπαρχει άλλο κολπάκι?

ειχα την citibank vodafone και καθε 50ε μου έβαζε 1ευρω στο καρτοκινητο, τωρα που μου έκαναν αντικατάσταση με την αλφα vodafone πρέπει να μαζευψω ποντους αρκετους για να μου βαλουν χρήματα,

Υπαρχει άλλο κολπάκι?

Την ίδια κάρτα έχω κι εγώ. Δεν ξέρω τι παίχτηκε, ενώ έχω καρτοκινητό από τον Σεπτέμβριο, τον προηγούμενο μήνα, μου αφαίρεσε τους πόντους που είχα και μου έβαλε 12€ και κάτι μέσα στην κάρτα (cu).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανα πριν από λίγο ανανέωση 10 ευρώ και πήρα την προσφορά "μόνο για σένα", που μου είχε έρθει τη Δευτέρα: 200' προς όλους, μέχρι την 1η Απριλίου. Λουκούμι. Η προσφορά, ενεργοποιήθηκε ένα τέταρτο της ώρας περίπου μετά την ανανέωση.

Μάγκες, μόλις κατέστρεψα τη SIM, κι ένα κινητό μαζί! :lol: Τώρα για να μου δώσουν άλλη πρέπει να πληρώσω 5€ χωρίς να μπουν ως ανανέωση ή τίποτα? Μήπως χαθεί το Φοιτητικό CU που έχω (στο δικό μου όνομα είναι)? :cry:

τίποτα δεν θα χαθεί εκτός από τις αποθηκευμένες επαφές σου, και τα 5 ευρώ ... :)

Χτες ειδα σε σταθμο μετρο που συνηθιζεται να μοιραζουν πακετα συνδεσης να λενε 1GB με 5ευρω, 2GB με 10 ευρω και με 20ευρω αν δεν κανω λαθος ενα τρελο νουμερο GB.

Σημερα στον ιδιο σταθμο δεν το "φωναζαν"

Γνωριζουμε κατι παραπανω;

Καλησπέρα, θα ήθελα σας παρακαλώ να μού έρχονται με σμσ οι κλήσεις μού όταν είναι κλειστό το κινητό μού... Τι να κάνω ??? :O:O:O:O

Καλησπέρα, θα ήθελα σας παρακαλώ να μού έρχονται με σμσ οι κλήσεις μού όταν είναι κλειστό το κινητό μού... Τι να κάνω ??? :O:O:O:O

βεβαίως και μπορείς να το βάλεις πρώτα πάτησε κάλεσε το ##002# για να ακυρωθούν οι προωθήσεις και μετά κάλεσε το 1285 υπάρχει επιλογή να ενημερώνεται ο άλλος ( που δεν το προτείνω διότι οι περισσότεροι περιμένουν να τους πάρεις ! ) και μετά η επιλογή που δεν ενημερώνεται ο άλλος που λέει ότι ό αριθμός Vodafone είναι πιθανόν απενεργοποιημένος παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα!

βεβαίως και μπορείς να το βάλεις πρώτα πάτησε κάλεσε το ##002# για να ακυρωθούν οι προωθήσεις και μετά κάλεσε το 1285 υπάρχει επιλογή να ενημερώνεται ο άλλος ( που δεν το προτείνω διότι οι περισσότεροι περιμένουν να τους πάρεις ! ) και μετά η επιλογή που δεν ενημερώνεται ο άλλος που λέει ότι ό αριθμός Vodafone είναι πιθανόν απενεργοποιημένος παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα!

σε ευχαριστω πολυ,

και τωρα κατι πιο δυσκολο...

φραγη κλησεων απο αποκρυψη??? :blink::blink::blink:

σε ευχαριστω πολυ,

και τωρα κατι πιο δυσκολο...

φραγη κλησεων απο αποκρυψη??? :blink::blink::blink:

δεν είναι δύσκολο το έχω βάλει και εγώ εξυπηρετεί πολύ να μην δέχεσαι κλήσεις με απόκρυψη.. λοιπόν καλείς το 13830 και στο ενεργοποιούν εκείνοι νομίζω θέλει 24 ώρες έχω πολλά χρόνια που το έχω βάλει και δεν θυμάμαι πόσο χρόνο έκανε για να ενεργοποιηθεί!

Όταν μιλάμε με κάποιον και μας καλέσει κάποιο τρίτο άτομο, δεν τον ειδοποιεί ότι είμαστε είδη σε κλήση, διορθώνεται αυτό;

Απενεργοποίησε την αναμονή κλήσεων από τις ρυθμίσεις κλήσεων της συσκευής σου.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Απενεργοποίησε την αναμονή κλήσεων από τις ρυθμίσεις κλήσεων της συσκευής σου.

καλύτερα να μην απενεργοποιήσεις την αναμονή και βλέπεις ποιος σε παίρνει την ώρα που μιλάς και να κάνεις εναλλαγή και να μην χρεώνεσαι για να τον παίρνεις εσύ. αν πάλι θέλεις να την απενεργοποιήσεισ τότε ενεργοποίησε πάλι από το 1285 την υπηρεσία αυτόματης επανάκλησης που λειτουργεί μόνο σε Vodafone νούμερα που σε καλούν, πιο συγκεκριμένα άμα δείχνει ότι μιλάς λέει ότι είναι κατειλημμένη και για συνδέθεις αυτόματα να πατήσεις το 1 και μόλις τελειώσεις την ομιλία λαμβάνει Ο χρήστης Μία κλήση και λέει το νούμερο και ότι είναι διαθέσιμο και να πατήσει το 1 για να συνδεθεί. σε περίπτωση που μιλάς πάνω από 30 λεπτά ακυρώνεται η υπηρεσία. επίσης άμα σε καλεί άλλο δίκτυο δείχνει απλά ότι είναι κατειλημμένη η γραμμή. για αυτό λέω ότι η αναμονή κλήσης είναι πιο χρήσιμη.

καλύτερα να μην απενεργοποιήσεις την αναμονή και βλέπεις ποιος σε παίρνει την ώρα που μιλάς και να κάνεις εναλλαγή και να μην χρεώνεσαι για να τον παίρνεις εσύ. αν πάλι θέλεις να την απενεργοποιήσεισ τότε ενεργοποίησε πάλι από το 1285 την υπηρεσία αυτόματης επανάκλησης που λειτουργεί μόνο σε Vodafone νούμερα που σε καλούν, πιο συγκεκριμένα άμα δείχνει ότι μιλάς λέει ότι είναι κατειλημμένη και για συνδέθεις αυτόματα να πατήσεις το 1 και μόλις τελειώσεις την ομιλία λαμβάνει Ο χρήστης Μία κλήση και λέει το νούμερο και ότι είναι διαθέσιμο και να πατήσει το 1 για να συνδεθεί. σε περίπτωση που μιλάς πάνω από 30 λεπτά ακυρώνεται η υπηρεσία. επίσης άμα σε καλεί άλλο δίκτυο δείχνει απλά ότι είναι κατειλημμένη η γραμμή. για αυτό λέω ότι η αναμονή κλήσης είναι πιο χρήσιμη.

Οκ φίλε, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα ενεργοποιήσω πάλι την αναμονή

διαβάζω στο site της Vodafone ότι η φορητοτητα ειναι δωρεάν.....

όμως το ερώτημα ειναι αν υπάρχουν τίποτα ψιλά γράμματα να προσεξω....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Απο όσο ξέρω και όσα έχω διαβάσει αν κάνεις την αίτηση online είναι δωρεάν ενώ σε μερικά(αν όχι σε όλα) καταστήματα ζητάνε κάποια χρήματα τα οποία μπαίνουν μετά σαν χρόνος ομιλίας.Με κάθε επιφύλαξη όλα αυτά μιας και προσωπική εμπειρία δεν έχω,αλλα τα διάβασα στις προηγούμενες σελίδες από συμφορουμιτες που είχαν προσωπική εμπειρία

Κανε μια δωρεαν κληση στο 13894 για φορητοτητα.

Όλα τα καρτοκινητα Vodafone ειτε νεο νούμερο ειτε φορητότητα είναι δωρεάν. Ο λογος που κάποια καταστήματα ζητάνε χρήματα είναι καθαρά για την επίτευξη του στόχου που έχουν σε μηνιαία βαση για τα πόσα καρτοκινητα έχουν δώσει. Στη στοχοποίηση μετράνε ΜΟΝΟ τα νούμερα που δίνουν στα οποία γίνεται και top-up. Γιαυτό και σου λένε το τυρακι οτι κοστίζει 5 ευρώ αλλά τα χρήματα μπαίνουν στη κάρτα.

Αν κόστιζε πραγματικά 5 ευρώ το νούμερο δεν θα μπαινανε τα χρήματα αυτά στη κάρτα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όλα τα καρτοκινητα Vodafone ειτε νεο νούμερο ειτε φορητότητα είναι δωρεάν. Ο λογος που κάποια καταστήματα ζητάνε χρήματα είναι καθαρά για την επίτευξη του στόχου που έχουν σε μηνιαία βαση για τα πόσα καρτοκινητα έχουν δώσει. Στη στοχοποίηση μετράνε ΜΟΝΟ τα νούμερα που δίνουν στα οποία γίνεται και top-up. Γιαυτό και σου λένε το τυρακι οτι κοστίζει 5 ευρώ αλλά τα χρήματα μπαίνουν στη κάρτα.

Αν κόστιζε πραγματικά 5 ευρώ το νούμερο δεν θα μπαινανε τα χρήματα αυτά στη κάρτα.

Περιφερειακός διευθυντής speaking.....lol

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περιφερειακός διευθυντής speaking.....lol

Ρε παιδιά, για ποια 5 ευρώ μιλάτε? Εγώ είχα διαβάσει εδώ μέσα (πριν από λίγο καιρό), ότι σε κάποια καταστήματα, ζητάνε 30 ευρώ για φορητότητα. Τα βάζουν τα 30 ευρώ στην κάρτα? Δύσκολο μου φαίνεται. Μιλάμε για υπερβολικά μεγάλα ποσά.

Αυτό σίγουρα δεν ισχύει. Αν κάποια καταστήματα όντως το κανουν αυτό το μονο λογο που μπορω να σκεφτώ είναι για να αποτρέψουν τον πελάτη να το κάνει. Δεν έχει κανένα κέρδος το κατάστημα σε θέματα στοχοποίησης για φορητότητα καρτοκινητου και απλα δεν θέλουν να ασχοληθούν.

Guest lagoudakis
δεν ξερω αν καταλαβα καλα...σου κανουν την ζωη δυσκολη για φορητοτητα;κανονικα δεν θα επρεπε να κανουν τουμπες που θα ερθεις στο δικτυο τους; :confused:

Φορητότητα καρτοκινητου όπως είπα και πριν δεν έχει να κερδίσει τίποτα η εταιρία γιαυτό και δεν έχουν στοχο τα καταστήματα σε αυτά. Αν ζηταγες φορητότητα σε κάποιο πρόγραμμα με πάγιο τοτε θα κανανε κωλοτουμπες.

οκ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, το κακό είναι ότι δεν πρόκειται για μενα αλλα για αλλο πρόσωπο....

οπότε πρεπει να την προετοιμασω για το τι θα συναντήσει....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked