Vasileios Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 ποια η καλυτερη επιλογη για ενεργοποιηση πακετου για χρονο ομιλιας προς ολους? το Vodafone 200 ή το Vodafone 600 ανάλογα τις ανάγκες του καθενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ήθελα να απενεργοποιησω τον τηλεφωνητή και από τότε που το έκανα δεν ενημερώνομαι πια για κλήσεις όταν το κινητό είναι κλειστό ή δεν έχω σήμα. Έχεις κανείς καμία ιδέα αν τα δύο σχετίζονται και πως μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά την ενημέρωση με SMS όταν έχω κλήση; Τελικά το διόρθωσα με κλήση στο 1285. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) πλακα κανεις.. επιτελους σωθηκαμε!!! διαβαστε τι εγραψα 2 σελιδες πισω. πάντως τα χρηματα μου ακομα να τα παρω πισω μετα την εσφαλμένη συναλλαγή με την χρεωστική κάρτα, ετσι μου ειπαν σημερα οτι θα μου τα επιστρέψουν μετα απο 5 τηλ που τους εκανα. 12 μερες συνολο! όπως το έχω αναφέρει και εγώ την έχω πατήσει δυο φορές κάτι γίνεται με το σύστημα τους, τους είχα πάρει δυο φορές στο 13840 επιλογή 1 για να με βοηθησουν και τελικa το καταχωρήσαν σαν αίτημά. Τους παραπονέθηκα ότι εγώ πλήρωσα ανανέωση και δεν μου μπήκε και θέλω να κάνω τηλέφωνο και μου είπανε ότι στα πλαίσια καλής θέλησης θα μου βάλουν αυτοί 5ευρώ , έτσι και έκαναν μετα από μισή ώρα μπήκαν χωρίς να έρθει κάποιο μυνημα. Και μετα από 5 ημέρες μου ήρθε μυνημα ότι ελενχθηκε και ότι θα μου επιστραφουν πίσω τα χρήματά και έτσι και έγινε. Πολύ κακό όμως που το σύστημα τους δεν δουλευει . Όσο για το pay pall μια φορά τα είχα χρησιμοποιήσει πάλια με κάρτα για αγορές στο internet, τώρα μπορω να το χρησιμοποιήσω με την χρεώστικη κάρτα του ατμ ; επίσης τι προνόμιά έχω εάν κάνω ανανέωση μέσω pay pall ; . Θα γλυτωσω τα κολληματα αυτά του συστήματος ;. Εχει προμήθεια το pay pall ; πάντως εδώ http://www.connectphone.gr/topup.php εχει κανονικά ανανέωση 5ευρώ και όταν επιλέγεις pay pall πληρώνεις προμήθεια 0.55ευρώ παραπάνω . Τότε ποιος ο λογος να την χρησιμοποιήσω ;. Ασ χρησιμοποιήσω την κάρτα του ατμ με τον κλασικό τρόπο μέσω του my account. Edited March 16, 2015 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 . Εχει προμήθεια το pay pall ; πάντως εδώ http://www.connectphone.gr/topup.php εχει κανονικά ανανέωση 5ευρώ και όταν επιλέγεις pay pall πληρώνεις προμήθεια 0.55ευρώ παραπάνω . Τότε ποιος ο λογος να την χρησιμοποιήσω ;. Ασ χρησιμοποιήσω την κάρτα του ατμ με τον κλασικό τρόπο μέσω του my account. Το πιθανότερο είναι πως έχει κάποια προμήθεια για αυτόν που πουλάει το συγκεκριμένο προϊόν(στην περίπτωση αυτή το site) και για να τη γλυτώσει τη μεταφέρει στους πελάτες. Δεν έχει καμία σχέση με την πληρωμή μέσω του site της vodafone(Δες το attachment, που δεν σου βάζει κανένα "καπέλο" επιπλέον. Αν είχε κάτι θα το έβγαζε στο order summary). Γενικά, το paypal είναι ένα εργαλείο που διασφαλίζει συναλλαγές. Δηλαδή είναι 100% αξιόπιστο, και σε περίπτωση που αυτός από τον οποίο αγοράζεις στην "κάνει", έχεις πιθανότητες να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Μπορείς να συνδέσεις και την κάρτα που έχεις για το ATM ακόμα, και να τραβάει από εκεί χρήματα για πληρωμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Σε συναλλαγές που γίνονται στο νόμισμα μας, το € δηλαδή, δεν υπάρχει προμήθεια που επιβαρύνει τον αγοραστή. όταν όμως πας να αγοράσεις πχ κάτι από Αμερική και η ισοτιμία εκείνη την ήμερα για παράδειγμα είναι 1,00€=$1,08 η paypal κατά την συναλλαγή θα την κανει παρα κατω 1,00€=1,06$. αυτο σημαινει οτι θα χρειαστουμε λιγα περισσοτερα ευρωπουλακια για να την αγορά.. Χρέωση υπάρχει κατα την εγγραφή νεας καρτας, γυρω στο 1,5€ (δεν θυμαμαι καλα). αυτο το κανουν για να διασφαλισουν οτι ο κάτοχος της καρτας ειναι ο ιδιος με τον λογαρισμο paypal. Αυτα τα χρηματα επιστρέφονται. Και για κάποιον που δεν θέλει να βάλει ή δεν εχει καρτα χρεωστική ή πιστωτική μπορεί να βάλει χρήματα στο λογαριασμο του paypal μέσο κατάθεσης απο τράπεζα, συνηθως περνει 3 εργάσιμες μέρες. εκεί υπαρχει προμήθεια και εξαρτάτε απο την τραπεζα, απο alpha ειναι 1,5€. Edited March 17, 2015 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Για την ακρίβεια των γραφομένων: Αν η ισοτιμία είναι 1 ευρώ = 1,08 το Paypal θα χρεώσει κάτι παραπάνω δηλαδή 1 ευρώ = 1,06 USD ( TO 1,10 είναι παρακάτω , δεν είναι παραπάνω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Για την ακρίβεια των γραφομένων: Αν η ισοτιμία είναι 1 ευρώ = 1,08 το Paypal θα χρεώσει κάτι παραπάνω δηλαδή 1 ευρώ = 1,06 USD ( TO 1,10 είναι παρακάτω , δεν είναι παραπάνω ) Oypss σωστα :lol::lol:, το διορθωσα. αυτο σημαινει οτι θα χρειαστουμε λιγα περισσοτερα ευρωπουλακια για να την αγορα.. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 μπήκα στην εφαρμογή του κινητού και μου εμφανίζει την αυτόματη ανανέωση με τα 200' προς όλους στα 3€. συμβαίνει και σε άλλους;διαθέτω το καρτοκινητό,όχι το cu με την προσφορά των 400' με μείον 3€ στην ανανέωση των 10€.κόλπο για να μεταβείς;αμ δε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 μπήκα στην εφαρμογή του κινητού και μου εμφανίζει την αυτόματη ανανέωση με τα 200' προς όλους στα 3€. συμβαίνει και σε άλλους;διαθέτω το καρτοκινητό,όχι το cu με την προσφορά των 400' με μείον 3€ στην ανανέωση των 10€.κόλπο για να μεταβείς;αμ δε... πολύ κουλό αυτο πιστευω ότι προσφορά που αφορα την γραμμή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 N στο 1398 1000' προς όλα τα δίκτυα 1 GB Internet Μόνο για αυτήν την Παρασκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 kotsianis7 ευχαριστούμε...αχρείαστο να νε.... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 N στο 1398 1000' προς όλα τα δίκτυα 1 GB Internet Μόνο για αυτήν την Παρασκευή Ωραίος .. thanks για την πληροφόρηση :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 μια ερωτηση εχω συμβολαιο βονταφον το οποιο ληγει. αν το κανω cu θα πρεπει να μεινω 3 μηνες στο cu? ή μπορω να αλαξω δικτυο πιο νωρις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 N στο 1398 1000' προς όλα τα δίκτυα 1 GB Internet Μόνο για αυτήν την Παρασκευή μόνο για αύριο, σηκωθείτε τώρα από καναπέδες, πολυθρόνες και στέλτε τώρα το sms που λέει και ο Λιακό.... και απο Δευτέρα λέτε να μας σκάσουν τη χρέωση ανά λεπτό μετά το πρώτο 3λεπτό που έχουν ανακοινώσει οι άλλοι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Θα το λιωσουμε το CU αυριο.!!! :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 μόνο για αύριο, σηκωθείτε τώρα από καναπέδες, πολυθρόνες και στέλτε τώρα το sms που λέει και ο Λιακό.... και απο Δευτέρα λέτε να μας σκάσουν τη χρέωση ανά λεπτό μετά το πρώτο 3λεπτό που έχουν ανακοινώσει οι άλλοι;; Από Δευτέρα σίγουρο όχι! Για τον επόμενο μήνα δεν ξέρω! :ρ Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παιδες καλησπερα. Ενδιαφερομαι να κανω φορητοτητα το καρτοκινητο απο κοσμοκαρτα σε βονταφον καρτα. Τι προσφορες παιζουν; ενδιαφερομαι για χρονο ομιλιας, κυριως προς ολους, γυρω στα 400-500 λεπτα, καμια 100στη μηνυματα και οπωσδηποτε 1 γιγα ιντερνετ. Πιανει 4g αθηνα κεντρο ε; βλεπω που ομονοια δινουν νεα νουμερα τσαμπα, προσφερουν καποια ιδιαιτερη προσφορα; ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 ´´ φοιτητικα ´´ νουμερα η απλα δινουν ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Μαλλον απλα, δεν το εχω ψαξει. Γιατι εχει και βονταφον φοιτητικα promo σαν την wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παιδες καλησπερα. Ενδιαφερομαι να κανω φορητοτητα το καρτοκινητο απο κοσμοκαρτα σε βονταφον καρτα. Τι προσφορες παιζουν; ενδιαφερομαι για χρονο ομιλιας, κυριως προς ολους, γυρω στα 400-500 λεπτα, καμια 100στη μηνυματα και οπωσδηποτε 1 γιγα ιντερνετ. Πιανει 4g αθηνα κεντρο ε; βλεπω που ομονοια δινουν νεα νουμερα τσαμπα, προσφερουν καποια ιδιαιτερη προσφορα; ευχαριστω εκ των προτερων. κοίτα για cu . Και άμα έχεις πάσο μπορείς να πάρεις και φοιτητικό νούμερο από το καταστήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 πλακα κανεις.. επιτελους σωθηκαμε!!! διαβαστε τι εγραψα 2 σελιδες πισω. πάντως τα χρηματα μου ακομα να τα παρω πισω μετα την εσφαλμένη συναλλαγή με την χρεωστική κάρτα, ετσι μου ειπαν σημερα οτι θα μου τα επιστρέψουν μετα απο 5 τηλ που τους εκανα. 12 μερες συνολο! Εκανα χτες ανανεωση με Paypal 5 € . Εκανα σημερα ελεγχο στην πιστωική καρτα και οντως χρεωθηκαν μονο 5€ και δεν μου χρεωθηκε καποια προμηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μαλλον απλα, δεν το εχω ψαξει. Γιατι εχει και βονταφον φοιτητικα promo σαν την wind; Δεν το ξερω. Για αυτο ρωτησα μηπως ειχε καποια παρομοια πρακτικη με την wind. Αλλα για να μην το αναφερει κανεις μαλλον δεν θα γινεται. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδες καλησπερα. Ενδιαφερομαι να κανω φορητοτητα το καρτοκινητο απο κοσμοκαρτα σε βονταφον καρτα. Τι προσφορες παιζουν; ενδιαφερομαι για χρονο ομιλιας, κυριως προς ολους, γυρω στα 400-500 λεπτα, καμια 100στη μηνυματα και οπωσδηποτε 1 γιγα ιντερνετ. Πιανει 4g αθηνα κεντρο ε; βλεπω που ομονοια δινουν νεα νουμερα τσαμπα, προσφερουν καποια ιδιαιτερη προσφορα; ευχαριστω εκ των προτερων. Moνο φοιτητικο πακετο δινει τοσα λεπτα προς ολους.Στο Καρτοκινητο vodafone δεν υπαρχουν τοσα λεπτα. υπαρχει πακετο 200' 5/ευρω εκαστος. και πακετο ιντερνετ 500ΜΒ/5Ε επισης... οποτε δες στο Vodafone CU οπου παιζει το just surf bonus με 5 ευρω + 250ΜΒ μεσω ονλαιν ανανεωση ισως ψιλοβολευτεις. κοιτα στο vodafonecu.gr αναλυτικα τα πακετα και τις υπηρεσιες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Αν κανει την ανανεωση online κερδιζει αλλα 100 λεπτα σε ολους. Τριλεπτα εννοειται. Επίσης παίρνει με αυτο τον τροπο εξτρα άλλα 250 mb μαζι με τα 500 που τα δινει στανταρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλημερες! Λοιπον το κοιταξα λιγο στη σελιδα του cu. :D με 15 ευρω το μηνα εχω: α)για ιντερνετ, 500mb bomus ανανεωσης, αλλο 1 γιγα αν παρω πακετο ιντερνετ απο το site η την εφαρμογη στο κινητο. Β) για ομιλια 200' προς βοντα, 100' προς ολους+100' bonus με ενεργοποιηση παλι απο σελιδα η την εφαρμογη και γ) sms, 60 sms προς ολους με 3€. Το εχω καταλαβει σωστα? Απο την κοσμοκαρτα που εχω τωρα εχω 400' προς ολους με 3€ ευρω, προσφορα για παλιους, και συνολικα 620 mb και 100 sms. Με βαση τη χρηση που κανω θελω παραπανω ιντερνετ, ενω τα μηνυματα περισσευουν. Αρα το cu για μενα γενικα συμφερει, με μια μικρη επιφυλαξη για το χρονο ομιλιας που θα θελα να ναι πιο πολυ προς ολους. Θα κανω λοιπον και μια βολτα απο ομονοια μηπως δινουν κανα πακετακι promo με κανα εξτραδακι αλλιως θα κανω το νουμερο μου φορητοτητα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts