NaGR Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 καταργήθηκαν οι κάρτες. απο ιντερνετ και στα περίπτερα με μηχανηματάκι βάζεις κανονικά 5ευρω. οπότε το κατάστημα δεν είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 καταργήθηκαν οι κάρτες. απο ιντερνετ και στα περίπτερα με μηχανηματάκι βάζεις κανονικά 5ευρω. οπότε το κατάστημα δεν είναι μονόδρομος. Εγω την τρίτη 1 Ιούλη πήγα στο μινι μαρκετ της γειτονιάς μου και επειδή η γιαγιά εκεί δεν ξέρει το μηχάνημα εκδίδω τις κάρτες μόνος μου. ΔΕΝ υπήρχε επιλογή 5€. :( δεν νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) δεν ξέρω αν παίζουν εκδόσεις μηχανημάτων ή αναβαθμίσεις κλπ αλλά πρόσφατα αγόρασα απο περίπτερο(απόδειξη) 5αρα. επίσης μόλις τσέκαρα και υπάρχει κανονικά για ανανέωση μέσω ιντερνετ. Edited July 11, 2014 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 δεν ξέρω αν παίζουν εκδόσεις μηχανημάτων ή αναβαθμίσεις κλπ αλλά πρόσφατα αγόρασα απο περίπτερο(απόδειξη) 5αρα. επίσης μόλις τσέκαρα και υπάρχει κανονικά για ανανέωση μέσω ιντερνετ. Έχει γραφεί στο φόρουμ ότι η κατάργηση έγινε την 1η Ιουλίου. Εσύ πότε αγόρασες ακριβώς; Θυμάσαι;(αν θυμάσαι δεν πειράζει.... βέβαια εγώ αργώ να επιβεβαιώσω γιατί αρχές Αυγούστου θα ξαναχρειαστώ 5αρα και δεν νομίζω να βρω φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 τσέκαρα απο myvodafone app και τη κάρτα τη πήρα 27/6 μάλλον θα αργήσω και εγώ να επιβεβαιώσω γιατί πλέον βάζω μέσω ιντερνετ κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 :( δεν νομίζω Μην νομίζεις. Ξαναπήγα και το ξαναείδα. Σειρά σου τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 με δωρεαν χρονο προς ολους, μηνυματα προς ολους και ΜΒ, το υπολοιπο χωρις λογο απο μερικα ευρω πηγε στα 0.01 ευρω.. πως μπορω να το ψαξω? που να παρω τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Απλό καρτοκινητό ή CU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 cu φοιτητικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Η τελευταία ανανέωση θυμάσαι πότε έγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Από 24/06/2014 έως 23/07/2014 το bonus σου διπλασιάζεται με κάθε ανανέωση από 10€ και άνω. Για Καρτοκινητό Vodafone & Vodafone International κάλεσε δωρεάν στο 1252 και πίεσε το "0" για εγγραφή στην προσφορά Κάνε online ανανέωση από 10€ και η προσφορά του διπλασιασμού θα ενεργοποιηθεί αυτόματα! Για CU στείλε "N" στο 1252 Διευκρινίσεις Κλείσιμο Διευκρινίσεις content Η προσφορά του Double Bonus ισχύει με όλους τους τρόπους ανανέωσης Η προσφορά απευθύνεται σε όσους συνδρομητές Καρτοκινητού Vodafone είναι εγγεγραμμένοι είτε στην προσφορά αυτόματης ενεργοποίησης των 200 λεπτών προς όλα τα δίκτυα, είτε στo Bonus Vodafone και σε όλους τους συνδρομητές Vodafone CU και Vodafone International. Ο διπλασιασμός του Bonus δεν ισχύει για συνδρομητές Καρτοκινητού Ολυμπιακός, συνδρομητές ΕΛΤΑ Καρτοκινητής, καθώς και για συνδρομητές Καρτοκινητού Vodafone που είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά των 300 δωρεάν λεπτών προς όλους με ανανέωση από €10. Για εγγραφή στην προσφορά του διπλασιασμού, από τις 24/06/2014 έως και τις 23/07/2014, οι συνδρομητές Καρτοκινητού Vodafone και Vodafone International αρκεί να κάνουν μια δωρεάν κλήση (1 φορά) στο 1252 και να πατήσουν το μηδέν «0», ενώ οι συνδρομητές CU αρκεί να στείλουν «Ν» στο 1252 δωρεάν (1 φορά). ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή στην προσφορά πρέπει να πραγματοποιείται πριν την ανανέωση. Όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες των bonus λεπτών και MB παραμένουν ως έχουν. Οι συνδρομητές ενημερώνονται κανονικά για τα υπολειπόμενα λεπτά/ΜΒ μέσω του 1252/Mcare/CU MyAccount/Vodafone MyAccount/1286 (μόνο ΜΒ). Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλό απόγευμα σε όλους! Εχω συμβόλαιο vodafone και θέλω να το κάνω CU. Με ενδιαφέρει το πακέτο TALK 2 VODAFONE 300 (200 λεπτά ομιλίας προς Vodafone και 100 λεπτά προς εθνικά δίκτυα). Βλέπω ότι αυτό με ενεργοποίηση on line κοστίζει 5€. Επιπλέον θα ήθελα για internet το πακέτο 500ΜΒ + 500MB (με on-line ενεργοποίηση) και κόστος άλλα 5€. Εχω όμως μερικές ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε: 1) Πρώτα περνάω την κάρτα (απο 10 ευρώ και πάνω) και μετά κάνω όλες τις ενεργοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή; 2) Το διπλό bonus ενεργοποίησης πάει μόνο στα data ή και στο πακέτο ομιλίας; Αυτό που διάβασα «Στείλε πρώτα δωρεάν Ν στο 1252 για εγγραφή και μετά βάλε κάρτα» πρέπει να γίνεται πάντα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλό απόγευμα σε όλους! Εχω συμβόλαιο vodafone και θέλω να το κάνω CU. Με ενδιαφέρει το πακέτο TALK 2 VODAFONE 300 (200 λεπτά ομιλίας προς Vodafone και 100 λεπτά προς εθνικά δίκτυα). Βλέπω ότι αυτό με ενεργοποίηση on line κοστίζει 5€. Επιπλέον θα ήθελα για internet το πακέτο 500ΜΒ + 500MB (με on-line ενεργοποίηση) και κόστος άλλα 5€. Εχω όμως μερικές ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε: 1)Πρώτα περνάω την κάρτα (απο 10 ευρώ και πάνω) και μετά κάνω όλες τις ενεργοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή; 2)Το διπλό bonus ενεργοποίησης πάει μόνο στα data ή και στο πακέτο ομιλίας; Αυτό που διάβασα «Στείλε πρώτα δωρεάν Ν στο 1252 για εγγραφή και μετά βάλε κάρτα» πρέπει να γίνεται πάντα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Θα πάρεις μια δεκάρα.. Με το που την βάλεις θα σου δώσει 500 mb αυτόματα.. Και μετά θα διαλέξεις το talk 2 Vodafone 300 το οποίο πρέπει να δίνει 200 λεπτά προς Voda και 200 στους λοιπούς.. Το έχει σαν προσφορά. Άρα θα έχεις ξοδέψει μόνο 5 ευρώ και θα σου μένουν αλλά 4 κάτι γιατί σε κάθε κάρτα που βάζεις κρατάει και φόρους. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Θα πάρεις μια δεκάρα.. Με το που την βάλεις θα σου δώσει 500 mb αυτόματα.. Και μετά θα διαλέξεις το talk 2 Vodafone 300 το οποίο πρέπει να δίνει 200 λεπτά προς Voda και 200 στους λοιπούς.. Το έχει σαν προσφορά. Άρα θα έχεις ξοδέψει μόνο 5 ευρώ και θα σου μένουν αλλά 4 κάτι γιατί σε κάθε κάρτα που βάζεις κρατάει και φόρους. Ευχαριστώ- το πρόγραμμα το επιλέγω απο το app του cu ή στέλνοντας μήνυμα σε νούμερο? Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ευχαριστώ- το πρόγραμμα το επιλέγω απο το app του cu ή στέλνοντας μήνυμα σε νούμερο? Απο το app το Cu είτε απο το site γιατι νομίζω ότι μέσω μηνύματος δεν παίρνεις επιπλέον λεπτά δωρο.Δηλαδή αν δεν κάνω τεράστιο λάθος η προσφορά με τα παραπάνω λεπτά δεν ισχύει με sms.Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σωστά τα λες, μέσω app ή του site παίρνεις 100 λεπτά προς όλους. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δυο! Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 καλησπερα! χρειαζομαι τη βοηθεια σας!!! θα λειψει η κοπελα μου μια εβδομαδα στην Πολωνια , εχουμε και οι 2 cu. πως μπορουμε να μιλαμε μεταξυ μας? σκεφτηκα μεσω viber αλλα δε θα εχει wifi εκει που θα μενει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εγώ θα έλεγα όταν πάει να δει αν μπορεί να πάρει μια κάρτα SIM ντόπια, και να αγοράσει πακέτα μόνο για internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εγώ θα έλεγα όταν πάει να δει αν μπορεί να πάρει μια κάρτα SIM ντόπια, και να αγοράσει πακέτα μόνο για internet. της το ειπα αλλα δεν τη βλεπω να ψηνεται να ψαχνει εκει για καρτες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 οι κλήσεις για νούμερα που βρίσκονται σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης είναι πολύ χαμηλές, κάπου 9 λεπτά για εισερχόμενες.... άρα θα την παίρνεις εσύ τηλέφωνο και θα είσαστε μια χαρά.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τότε ενεργοποίηση στο Vodafone passport αν δεν το έχει ήδη ενεργό, και έπειτα χρησιμοποιεί κανονικά τα λεπτά που έχει με επιπλέον χρέωση 0,83€ ανά κλήση. Την ίδια χρέωση θα έχει και στην εισερχόμενη κλήση. Αν μιλάτε πολύ πάντως δε συμφέρει οικονομικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ούτε για αστείο να μην βάλεις passport Η εισερχόμενη είναι 0,06 πλέον στην ευρωπαϊκή ένωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και αυτός που καλεί τι πληρώνει σε αυτήν την περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Την παίρνεις εσύ τηλέφωνο και χρεώνεστε, εσύ τον δωρεάν χρόνο ομιλίας σου σαν να ήταν στην Ελλάδα, και αυτή 0.06€ το λεπτό. Δηλαδή για μια ώρα ομιλίας θα χρεωθεί 3.60€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts