Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επομένως δεν κερδίζεις τπτ και θα έχεις και τη δεσμευση.

Γιατί αν αγόραζες πακέτο με 2Χ 5€/200' προς όλους με 12€ θα είχες πάλι 700'. Οπότε τα 50σμς κέρδισες με 1€ επιπλέον.....εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι.:confused:

Επρεπε να ζητήσεις κι άλλη εκπτωση.

Πως θα εχω με 12ευρω 700'? Τωρα βαζω τα την δεκαρα και περνω 300' και επειτα εχει με 7ευρω αν θελω 80'. Δεν θα ερθει καποιο χαρτι να υπογραψω, ετσι μου ειπε, αφου ειπαμε Δευτερα θα γινει ενργοποιησει.

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Πως θα εχω με 12ευρω 700'? Τωρα βαζω τα την δεκαρα και περνω 300' και επειτα εχει με 7ευρω αν θελω 80'

Ναι λάθος μου.....νόμισα ότι ηταν το ιδιο πακέτο με το f2g....γέρασα:O

Ναι λάθος μου.....νόμισα ότι ηταν το ιδιο πακέτο με το f2g....γέρασα:O

Αν ισχυει οπως μου το ειπε μια χαρα ειναι με 13ευρω τελικη τιμη, ειναι αρκετα λεπτα. Ετσι και αλλιως καβατζα το εχω, το βασικο ειναι κοσμοτε. Ειδωμεν Δευτερα, αλλα μαρεσε αυτα που μου ειπε στο τηλεφωνο, οτι και καλα λογο της καλης συνεργασιας που ειχα με την Vodafone με εχουν επιλεξει να εχω αυτη την προσφορα!:p

Αν ισχυει οπως μου το ειπε μια χαρα ειναι με 13ευρω τελικη τιμη, ειναι αρκετα λεπτα. Ετσι και αλλιως καβατζα το εχω, το βασικο ειναι κοσμοτε. Ειδωμεν Δευτερα, αλλα μαρεσε αυτα που μου ειπε στο τηλεφωνο, οτι και καλα λογο της καλης συνεργασιας που ειχα με την Vodafone με εχουν επιλεξει να εχω αυτη την προσφορα!:p

Από τα στοιχεία σου αυτοί δεν είχαν τίποτα; Εσύ τους τα απήγγειλες ένα προς ένα; Δεν ξέρω, υποπτα πράγματα.... Για ψάξου σε λίγο καιρό μήπως βρεθείς με τίποτα καρτοκινητά/συμβόλαια με τα στοιχεία σου(........) αν και εφόσον δεν λάβεις την προσφορά που μας είπες.... :( Ακου ουτε συμβόλαια ούτε τιποτα... Πολυ ύποπτο ακούγεται!

Μην σου πω ψάξου σε όλες τις εταιρείες καλού κακού! :ninja:

(Το ξέρω ότι έχω μία τάση να δαιμονοποιώ καταστάσεις πιο εύκολα από τον Μ.Ο., αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του...)

Από τα στοιχεία σου αυτοί δεν είχαν τίποτα; Εσύ τους τα απήγγειλες ένα προς ένα; Δεν ξέρω, υποπτα πράγματα.... Για ψάξου σε λίγο καιρό μήπως βρεθείς με τίποτα καρτοκινητά/συμβόλαια με τα στοιχεία σου(........) αν και εφόσον δεν λάβεις την προσφορά που μας είπες.... :( Ακου ουτε συμβόλαια ούτε τιποτα... Πολυ ύποπτο ακούγεται!

Μην σου πω ψάξου σε όλες τις εταιρείες καλού κακού! :ninja:

Με ανεφεραν με το ονομα μου και το επιθετο μου, δεν πηραν στην τυχη, επεμεναν εδω και μερες, απλα σημερα ειπα να απαντησω, το ειχα καταλαβει απο το νουμερο οτι με καλουν για τετοιο σκοπο, παλια απαντουσα μονο για να τους δουλευω. Τι με νοιαζει για αλλα νουμερα, για το συγκεκριμενο νουμερο μου, μου ειπαν. Αν γινει την Δευτερα οπως συμφωνησαμε εχει καλος.

... με τελικη τιμη με 13ευρω το μηνα

καρτοσυμβόλαιο με εκπτωση μου φαινεται εμενα...

Καλώ στα κεντρικά την vodafone στο 2106702000 τους αναφέρω το γεγονός και μου λένε να μην τους δώσω κανένα στοιχείο μου

Με ανεφεραν με το ονομα μου και το επιθετο μου

ποιός δίνει τα στοιχεία μας στους συνεργάτες; Εγώ είχα ζητήσει τα στοιχεία μου να μην είναι σε κανέναν κατάλογο...

υ.γ.: υπάρχει τέτοια απελπισία που στο τέλος θα μας παίρνουν τηλ και με το που θα απαντάμε, θα μας κάνουν συμβόλαιο :lol:

- Παρακαλώ;

- Καλημέρα σας, είστε ο κος χχχχχ;

- Ο ίδιος

- Ευχαριστώ πολύ, θα σας έρθουν τα χαρτιά με κουριερ, γειά σας...

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν με την καρτα ανανέωσης των 10 ευρώ ,υπάρχει κάποιο μπόνους ανανέωσης στο καροκινητό vodafone.

στους παληούς πελάτες υπάρχουν 300 λεπτά προς όλους .

Στους νέους πελάτες δεν υπάρχει κάτι .

κάτι δωρεάν όχι δεν υπάρχει... το μόνο που μπορείς είναι να επιλέξεισ κάθε φορά που βάζεις κάρτα να σου παίρνει τα 5 ευρώ και να σου δίνω 200 λεπτά προς όλους.
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

κάτι δωρεάν όχι δεν υπάρχει... το μόνο που μπορείς είναι να επιλέξεισ κάθε φορά που βάζεις κάρτα να σου παίρνει τα 5 ευρώ και να σου δίνω 200 λεπτά προς όλους.

Δεν έχει αυτόματη ανανέωση όπως η cosmote? Δηλαδή αν έχω στην κάρτα 30 ευρώ δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανανεώνει αυτόματα κάθε φορά που τελειώνουν τα 200 λεπτά? (Χωρίς να κάνεις ανανέωση).

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν με την καρτα ανανέωσης των 10 ευρώ ,υπάρχει κάποιο μπόνους ανανέωσης στο καροκινητό vodafone.

Αν καταλαβαίνω καλά... Οποτε βάζεις 10 ευρώ μπορείς να επιλέξεις η να σου δίνει 250 mb internet η να σου δίνει 2 ώρες προς Vodafone. Μπορείς να επιλέξεις εσύ πιο bonus θες.

Και τα 10 ευρώ επιλέγει εσύ μετα τι πακέτα θες να βάλεις.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Αν καταλαβαίνω καλά... Οποτε βάζεις 10 ευρώ μπορείς να επιλέξεις η να σου δίνει 250 mb internet η να σου δίνει 2 ώρες προς Vodafone. Μπορείς να επιλέξεις εσύ πιο bonus θες.

Και τα 10 ευρώ επιλέγει εσύ μετα τι πακέτα θες να βάλεις.

Αυτά που λες ειναι στο CU, στο νέο καρτοκινητό δεν παίρνεις κάτι...!!! :!:

Αυτά που λες ειναι στο CU, στο νέο καρτοκινητό δεν παίρνεις κάτι...!!! :!:

Α νόμιζα οτι ρωταγε cu... Sorry!!!

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Με ανεφεραν με το ονομα μου και το επιθετο μου, δεν πηραν στην τυχη, επεμεναν εδω και μερες, απλα σημερα ειπα να απαντησω, το ειχα καταλαβει απο το νουμερο οτι με καλουν για τετοιο σκοπο, παλια απαντουσα μονο για να τους δουλευω. Τι με νοιαζει για αλλα νουμερα, για το συγκεκριμενο νουμερο μου, μου ειπαν. Αν γινει την Δευτερα οπως συμφωνησαμε εχει καλος.

τι έγινε τελικά;

Εμένα με παίρνει από χτες το 1237 και επειδή είναι 4ψηφιο δεν το σηκώνω! Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;

Εμένα με παίρνει από χτες το 1237 και επειδή είναι 4ψηφιο δεν το σηκώνω! Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;

Το σηκωσα εγώ μιας κ με πήρε 5,6 φορες.ηταν στον αυτόματο κ μετα απο 3 sec το κλεισα.απο vodafone ηταν αν θυμάμαι καλά

Δημήτρης

τι έγινε τελικά;

Ενεργοποιηθεικε κανονικα! Απλα με πηραν τηλεφωνο και καλα να με καλοσορισουν! Δε θα ερθει κανενα χαρτι!

Ειναι αυτοματοποιημενες προσφορες cu.

Γιατι δεν το σηκώνεις; Δε δαγκώνει:lol: Είναι ηχογραφημένες διαφημισεις για πακετα. Αν δεν το σηκωσεις, σου ρχεται με σμσ η διαφήμιση

Ενεργοποιηθεικε κανονικα! Απλα με πηραν τηλεφωνο και καλα να με καλοσορισουν! Δε θα ερθει κανενα χαρτι!
είναι δυνατόν; Συμβόλαιο χωρίς να παρεις τους όρους του συμβολαίου και να υπογράψεις; αυτό ειναι παράνομο

1237; Όταν δεν το σηκώνεις, σε παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα. Όταν ακυρώσεις την κλήση χωρίς ν' απαντήσεις, σου έρχεται αμέσως sms με την "προσφορά", η οποία είναι απλώς ενημέρωση για ένα από τα πολλά πακέτα προπληρωμένου χρόνου (λεπτά ομιλίας και κόστος). Τουλάχιστον στη δεύτερη περίπτωση, δεν σε παίρνουν τόσο συχνά.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

1237; Όταν δεν το σηκώνεις, σε παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα. Όταν ακυρώσεις την κλήση χωρίς ν' απαντήσεις, σου έρχεται αμέσως sms με την "προσφορά", η οποία είναι απλώς ενημέρωση για ένα από τα πολλά πακέτα προπληρωμένου χρόνου (λεπτά ομιλίας και κόστος). Τουλάχιστον στη δεύτερη περίπτωση, δεν σε παίρνουν τόσο συχνά.

Εγώ απ το καλοκαιρι μονο 2 φορες εχω δεχτει κληση απ το 1237. Τη μια το σηκωσα, την αλλη τ αγνόησα. Και στις 2 περιπτωσεις ηρθε σμσ. Στου πατερα μου που χει το φοιτητικο πρεπει να τον παιρνουν μια φορα τους 2 μηνες το πολύ

Πήγα σήμερα να βρω πακετάκι φοιτητικό και στην ομόνοια και στο συνταγμα και μου ειπαν πως δεν εχουν και τους ηρθε εντολή να σταματησουν την διαθεση και μου λεει η κοπελα πως μαλλον θα αλλαξουν τα πακετα και οι προσφορες...τωρα δεν ξερω...την πατησα!

Πήγα σήμερα να βρω πακετάκι φοιτητικό και στην ομόνοια και στο συνταγμα και μου ειπαν πως δεν εχουν και τους ηρθε εντολή να σταματησουν την διαθεση και μου λεει η κοπελα πως μαλλον θα αλλαξουν τα πακετα και οι προσφορες...τωρα δεν ξερω...την πατησα!

θα αλλάξουν τα πακέτα; γιατί; προς το χειρότερο να φανταστώ...

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Ο μόνος τρόπος να αλλάξει κάτι προς το χειρότερο είναι ότι πέτυχαν τον στόχο τους.

Δεν νομιζω να επιασε τοσους πολλούς πελατες η βονταφον και να κανει τα πακετα της χειροτερα...τωρα θα δειξει!!!

Δεν νομιζω να επιασε τοσους πολλούς πελατες η βονταφον και να κανει τα πακετα της χειροτερα...τωρα θα δειξει!!!

Απο την στιγμή που έδωσε σχεδόν τα ίδια και η κοσμοτε αρκετοί γύρισαν πίσω.τα πακέτα δεν θα αλλάξουμε θεωρώ μέχρι τον Ιούνιο και όχι πριν τα αλλάξει η κοσμοτε διότι θα καταρρεύσει το cu νύχτα! Αν θέλει να περνιέται για φοιτητικό καρτοκινητό. Τώρα όσο για τις κάρτες στην ομόνοια απλά σταματήσαμε να τις δίνουν στον καθένα ενοποιημένες στο φοιτητικό.είχε ξεφύγει εμφανώς το πράγμα σε αυτό το κομμάτι.

Όσο για το 1237 έχετε δίκιο το σήκωσα και μου είπε και για ένα πακέτο και στο καπάκι μου ήρθε και μήνυμα.

Σημ. Με πήρανε πριν από λίγο βοντα γισ να με καλοσορίσουνε στο CU (φοιτητικό) είμαι από φορητότηρα (δεν ξέρω άν αυτό έχει παίξει κάποιο ρόλο) και καθώς η κοπέλα με ενημέρωνε για τα πακέτα μου είπε για τα 500ΜΒ με 10ευρω κάρτα (εγώ βλέπω 250 από το site) και κυρίως μου είπε ότι το CU αφού μου έκανε δώρο το xlusive5 για το καλοσόρισμα ότι θα συνεχίσει να μου το παρέχει δωρεάν για τους επόμενους 3 μήνες ή για άλλους 2 μήνες (σύνολο 3 με αυτό που μο δώσανε ήδη!) αυτό δεν το πολυάκουσα καλά! Πάντως θετική εξέλιξη πραγματικά αυτή η εταιρία με έχει εκπλήξει!! Αν τυχόν έχει γίνει και σε κάποιον άλλον ας το αναφέρει!

Edited by pReHiStoRik

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked