oregon Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Γινεται. Παρε στην εξυπηρετηση πελατων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idea Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 geia sas antimetwpizw ena provlima k tha ithela an kapoios gnwrizei to thema na mou apantisei :) exw mia karta sim vodafone a la carte stin opoia dystyxws exw patisei 3 fores kata lathos lanthasmeno pin kai meta fysika mou zitise to puk tis sim mou.omws den to exw, to exw xasei.gnwrizete an i vodafone mporei na mou vrei to puk tis sim mou kai na mou to ksemplokarei? eyxaristw poly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idea Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 eyxaristw poly :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 ναι μπορει... αν εχεις κωδικο χρηστη, ηταν στο εξω μερος στο φακελακι που ειχε τα pin... τοτε καλεις 13830 αν οχι σε καταστημα vodafone με την ταυτοτητα σου.. κανεις μια υπευθυνη δηλωση κυριοτητας. και σου δινουν τον κωδικο χρηστη... οποτε και το puk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Πρεπει να εβγαλε ενα νεο πακετακι για MMS Μου ειρθε μυνημα για προσφορα με 2 ευρω 200 MMS προς ολους (Ισχύει για 1 μηνα), μεχρι της 31/8. Για να μοιραστω της καλοκαιρινες μου διακοπες με ολους :happy: Εγω εχω CU τωρα εαν ειναι και για αλακαρτ δεν ξερω. Στελνεις κενο SMS στο 1331 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Εγώ έχω a la carte και μου έστειλαν κι εμένα το ίδιο μήνυμα. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 1 λεπτό το MMS προς όλους;;;;;; Λέει τρελά! Καλύτερα να στέλνεις MMS από το a' la Carte παρά SMS με τέτοιες τιμές δηλαδή... Σε μένα πάντως δεν έχουν στείλει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 1 λεπτό το MMS προς όλους;;;;;; Λέει τρελά! Καλύτερα να στέλνεις MMS από το a' la Carte παρά SMS με τέτοιες τιμές δηλαδή... Σε μένα πάντως δεν έχουν στείλει ακόμη. yeah για το πρώτο :D :happy: , εστειλα 2 τωρα (συνολο ειανι η 3η φορα που στελνω MMS απο το συνολο που εχω κινητο) Δοκιμασε να στηλεις το κενο sms λογικα θα ενεργοποιηθη και σε σενα... Εαν αυτη ειναι η προωθηση του MMS που κανει σιγα σιγα, καλα παμε, αντε να δουμε και ενα unlimited internet τωρα με 3-5 ευρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Δεν μου ήρθε μήνυμα αλλά έστειλα το κενό sms στο 1331 και ενεργοποιήθηκε κανονικά. Άρα ισχύει για όλους :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 ews pote mporoyn na katanalothoyn ta mms ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 ews pote mporoyn na katanalothoyn ta mms ? Αναφερθηκε παραπανω, μεσα σε 1 μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Δεν μου ήρθε μήνυμα αλλά έστειλα το κενό sms στο 1331 και ενεργοποιήθηκε κανονικά. Άρα ισχύει για όλους :) KAI εγω ενω δεν έλαβα μήνυμα το έστειλα και μπήκε!!! :D :w00t: 200 ΜΜΣ για 30 μερες!!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Και πως μαθαίνουμε πόσα mms μας μένουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Άραγε μπορεί να γίνει παραπάνω από μία ενεργοποίηση μέχρι τέλος Αυγούστου; Πάντως, το 13830 δεν είναι ενημερομένο ούτε καν για την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Εχω την εντυπωση οτι εχουν βγει πιο φθηνα πακετα sms για το a la carta. Καποιος απο το 1286 να το επιβεβαιωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Εχω την εντυπωση οτι εχουν βγει πιο φθηνα πακετα sms για το a la carta. Καποιος απο το 1286 να το επιβεβαιωσει? Ναι έχει 60 SMS με 4.50 ευρώ και 120 SMS με 7.80 ευρώ. Πριν ήταν 50 SMS με 5 ευρώ και 100 SMS με 9 ευρώ. Ακριβώς όσο και η COSMOΚΑΡΤΑ δηλαδή... Καμιά μείωση στον βασικό τιμοκατάλογο στα SMS δεν βλέπω όμως (όπως έκανε η COSMOΚΑΡΤΑ από 0.1309 σε 0.11 το SMS) και εκνευρίζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 γνωρίζει κανείς αν οι υπηρεσίες "Φθηνότερα από το συμβόλαιο προς όλους" και "0,01€ / λεπτό προς 2 Vodafone" έχουν χρονικό περιορισμό ή θα τις παρέχουν αορίστου χρόνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 γνωρίζει κανείς αν οι υπηρεσίες "Φθηνότερα από το συμβόλαιο προς όλους" και "0,01€ / λεπτό προς 2 Vodafone" έχουν χρονικό περιορισμό ή θα τις παρέχουν αορίστου χρόνου? τυπικά δεν έχουν περιορισμό ! αλλά δεν νομίζω να την κόψουν σύντομα! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkwizard Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 να ρωτησω κατι....τα προγραμματα του CU, cu alot αφορουν σε κλησεις μόνο προς cu η και προς vodafone a la carte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Να ρωτίσω κ γω κάτι,.οποτε πάω να κάνω μια κλήση μου βγάζει απασχολημένο δύκτιο,κ μόλις πατήσω επανάκληση φτιάχνει κ παίρνει...Τί λέτε να είναι;;;; Κ κάτι άλλο,τα μνμ μ κάνουν ή πολλή ώρα να παραδωθούν ή οι αναφορές αργούν να μ έρθουν...Γιατί βλέπω ότι όταν στείλω,δν παίρνω αναφορά κ έρχεται μόλις απαντήσει ο άλλος... Έχει κάποιο πρόβλημα εδώ Μυτιλήνη;;; Κτ άσχετο...Αθήνα που ήμουν πριν κανά μήνα είχα κ δν είχα σήμα... Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 να ρωτησω κατι....τα προγραμματα του CU, cu alot αφορουν σε κλησεις μόνο προς cu η και προς vodafone a la carte? Μόνο προς CU. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 3eroume ti ka8estos uparxei sth voda sxetika me antikatastash kartas SIM anonumou kartokinhtou? ginetai ? kai an nai pws? (me thn idia thn karta, ton ari8mo ths h kai ton kwdiko xrhsth...?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Με υπέυθηνη δήλωση και αφου το κάνεις επώνυμο, παίρνεις την κάρτα μετά από 3 εργάσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Με υπέυθηνη δήλωση και αφου το κάνεις επώνυμο, παίρνεις την κάρτα μετά από 3 εργάσιμες. Ακόμα και εαν είναι champion marinopoulos πακέτο και όχι cu/alacarte; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Ακόμα και εαν είναι champion marinopoulos πακέτο και όχι cu/alacarte; Όταν είναι καρτοκινητό (ανεξάρτητα το είδος) και δεν υπάρχουν δηλωμένα στοιχεία (το Pointmania δε μετρά) μπορεί ο κάτοχος πηγαίνοντας με την ΑΔΤ ή το Διαβατήριο ή το Α.Φ.Μ. και την κάρτα Sim (εάν υπάρχει) συμπληρώνοντας και μία υπεύθυνη δήλωση της Vodafone να δηλωθούν τα προσωπικά στοιχεία. Η διαδικασία αυτή θέλει μία με δύο εργάσιμες ημέρες. Εφόσον έχουν δηλωθεί είτε το κατάστημα κρατώντας το ως εκκρεμότητα είτε πηγαίνοντας πάλι ο κάτοχος ζητάνε την Αντικατάσταση της κάρτας Sim η οποία χρεώνεται περίπου 17,5 Ευρώ και η καινούργια κάρτα Sim ενεργοποιείται σε 3 ώρες (εργάσιμες) το αργότερο απο την στιγμή που σταλεί το αίτημα. **Σημ.** εάν τα κάνει ο κάτοχος όλα μαζί θέλει τότε για όλα περίπου 2 εργάσιμες ημέρες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts