Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πότε έκανες ανανέωση και με τι ποσό; Κουπόνια βγαίνουν μέσα στις 30 μέρες από την ανανέωση.

On 13/2/2025 at 7:11 ΜΜ, spiliot said:

Ναι μπορεί και στο meeting με τις εταιρίες να κατουρήσει ο διευθυντής στο ποτήρι του καφέ τους και να ρίξει και κάνα δύο σφαλιάρες στον CEO που κάθεται πιο κοντά για παραδειγματισμό. Μη λέμε βλακείες που γίνονται στις ταινίες ή στις μη δημοκρατίες.

Η ΕΕΤΤ είναι μία αρχή και κάθε κίνησή της, ειδικά αν είναι μεγάλη όπως το να μιλήσει για καρτέλ και να επέμβει στις τιμές λιανικής θα πρέπει να υποστηριχθεί στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια (όπου σίγουρα θα προσβληθεί) με πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία, πχ. εσωτερικά έγγραφα ή μάρτυρες που μιλάνε για κάτι τέτοιο ή συμφωνίες καταμερισμού. Με επιχειρήματα καφενείου "πήγαν όλοι την κάρτα στα 13 ευρώ, καρτέλ είναι μωρέ" δε γίνεται δουλειά.

Οπότε επανερχόμαστε πίσω σε αυτό που είπα από την αρχή, ότι λύση στο πρόβλημα μπορεί να υπάρξει μόνο πολιτική, όπως έγινε με τις τράπεζες. Ανεβάζετε τις χρεώσεις; Βγάζουμε νόμο που βάζει όριο.

δηλαδη ειναι βλακεια κ σεναριο ταινιας να λεμε η εεττ να κανει την δουλεια της, ενω βριθει σοβαροτητας το να ζηταμε κρατικη παρεμβαση απο αυτους που εχουν φαει κ τα πομολα. οκ, εγω προτιμω το σεναριο ταινιας

unlock your soul

unlock your wifi

On 14/2/2025 at 5:28 ΜΜ, kmpatra said:

Πότε έκανες ανανέωση και με τι ποσό; Κουπόνια βγαίνουν μέσα στις 30 μέρες από την ανανέωση.

Είχα κάνει 10/1 με 13€.

Τελικά έκανα χθες 15€ ανανέωση και με άφησε να φτιάξω κουπόνι.

Το έλεγε πάντως ότι θέλει 15€ ανανέωση.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Προσπάθησες μετά τις 10 Φλεβάρη, ένα μήνα μετά την ανανέωση. Και με 15 να είχες κάνει τον Γενάρη πάλι το ίδιο πρόβλημα θα είχες.

45 minutes ago, Lurker said:

Είχα κάνει 10/1 με 13€.

Τελικά έκανα χθες 15€ ανανέωση και με άφησε να φτιάξω κουπόνι.

Το έλεγε πάντως ότι θέλει 15€ ανανέωση.

εκανα ανανεωση 28 IAN με 13 ευρω και μπορω και κανω κανονικα κουπονια στο efood

ας λεει 15 δεν εφαρμοζεται ακομα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

On 13/2/2025 at 12:23 ΜΜ, kmpatra said:

Υ.Γ. σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τα data στείλε Κ στο 1252, αν δουλέψει γιατί νομίζω ότι το data control είναι ήδη ενεργό σε όλους

Σε γνωστό του τελείωσαν τα data και χρεώθηκε 2,20€. Του είπα να στείλει Κ στο 1252 αλλά έλαβε μήνυμα ότι δεν ισχύει ή κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι γιατί τον χρέωσε.

On 13/2/2025 at 12:23 ΜΜ, kmpatra said:

Υ.Γ. σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τα data στείλε Κ στο 1252, αν δουλέψει γιατί νομίζω ότι το data control είναι ήδη ενεργό σε όλους

Edited by Serafeim1981

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μήπως τελείωσε και ο χρόνος ομιλίας και έκανε κλήση; Το μήνυμα που έλαβε τι λέει; Το Κ δεν δουλεύει εδώ και καιρό πια.

Edited by spiliot

2 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Σε γνωστό του τελείωσαν τα data και χρεώθηκε 2,20€. Του είπα να στείλει Κ στο 1252 αλλά έλαβε μήνυμα ότι δεν ισχύει ή κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι γιατί τον χρέωσε.

Γρήγορα να ενημερώσει το live chat για να του επιστρέψουν τα 2,2€ και να του ενεργοποιήσουν το data control ώστε να μην χρεώνεται κάθε φορά που του τελειώνουν τα δεδομένα. Δυστυχώς η συγκεκριμένη προϋπηρεσία ΔΕΝ είναι προενεργοποιημενη.

Ξεκίνησε η Funday στο Vodafone CU όπου κάθε Δευτέρα το πακέτο για όλη την ημέρα μετατρέπεται σε απεριόριστο με απεριόριστη ομιλία και δεδομένα. Ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου ή μέχρι την λήξη του πακέτου. Τουλάχιστον στα φοιτητικά πακέτα το έχει βγάλει 

20250217_170809.thumb.jpg.8f3083572096919aad402417ff830485.jpg

Και στα κανονικα cu, αφορά τα πακέτα που έχουν απεριόριστα λεπτά και περιορισμένα data.

Μάθε περισσότερα

• Η προσφορά είναι διαθέσιμη και ενεργοποιείται αυτόματα όλες τις Δευτέρες από 17/02/2025 έως και 31/03/2025.
  • Για να έχεις δωρεάν unlimited λεπτά ομιλίας προς όλους και unlimited data, κάθε Δευτέρα, χρειάζεται να έχεις ενεργοποιήσει οποιοδήποτε CU Combo ή CU Popcorn πακέτο.
  • Η προσφορά ισχύει και για τα φοιτητικά CU Combo και CU Popcorn πακέτα.
  • Εάν οι παροχές του πακέτου σου εξαντληθούν μέσα στο διάστημα της προσφοράς, τις Δευτέρες θα εξακολουθείς να έχεις δωρεάν απεριόριστα λεπτά ομιλίας και δωρεάν απεριόριστα data.
  • Η προσφορά ισχύει για κάθε Δευτέρα μέχρι τις 03/03/2025 ή μέχρι τη λήξη του πακέτου που έχεις ενεργοποιήσει (όποιο συμβεί πρώτο).
  • Μετά από κάθε ανανέωση, θα πάρεις το διπλάσιες παροχές στο CU Shake που θα επιλέξεις. Εάν επιλέξεις δωρεάν CU Shake, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο εντός Ελλάδας. Δεν ισχύει κατά τη διάρκεια περιαγωγής. Εάν επιλέξεις την προσφορά CU Shake που κοστίζει 2€, μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2.5GB στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Κάθε Δευτέρα η λήψη κωδικού CU Around είναι δωρεάν. Η προσφορά ισχύει τις Δευτέρες από τις 10:00 μέχρι την Τρίτη 10:00.
  • Κάθε Δευτέρα είναι διαθέσιμες αγαπημένες προσφορές του DROP by CU Around συνολικής αξίας άνω των 200€!. Η προσφορά ισχύει τις Δευτέρες από τις 10:00 μέχρι την Τρίτη 10:00. Μετά έχεις κανονικά τις προσφορές της κάθε ημέρας.
  • Κάθε Δευτέρα μπορείς να πάρεις δωρεάν κωδικό για 3 μήνες δωρεάν Vodafone TV Start. Μόλις πάρεις τον κωδικό, πρέπει να τον ενεργοποιήσεις εδώ
  • Κάθε Δευτέρα λαμβάνεις το DAILY BONUS (της ημέρας που είσαι) στο Big Band *20 φορές. Η προσφορά ισχύει και για τους κρυστάλλους και για τα XP.Η προσφορά ισχύει τις Δευτέρες από τις 10:00 μέχρι την Τρίτη 10:00.
  • Η προσφορά Funday Monday μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην Ελλάδα και δεν ισχύει κατά την περιαγωγή.

πανακριβα πακετα, δεν αξιζει τιποτα πλεον στην voda

ακομα και το φοιτιtiκο με τα 600 ΜΒ δεν λεει, αν ειναι να το ταιζεις και 60 μερες

τουλαχιστον το βατραχι εχει πακετο με 3 ευρω και 120 λεπτα

απελπισια,

ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΟΛΑ και θα μεινω με το κυπριακο

12 minutes ago, HEO said:

ακομα και το φοιτιtiκο με τα 600 ΜΒ δεν λεει, αν ειναι να το ταιζεις και 60 μερες

απελπισια,

Στα απλά combo, η βονταφον δίνει τα περισσότερα data και στα 11,80€ η μοναδικη που δινει απεριοριστη ομιλια. Δινει και περισσότερα data στο μπονους ανανεωσης, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. 

5 minutes ago, VIPdriver said:

Στα απλά combo, η βονταφον δίνει τα περισσότερα data και στα 11,80€ η μοναδικη που δινει απεριοριστη ομιλια. Δινει και περισσότερα data στο μπονους ανανεωσης, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. 

11,80€ δεν διδω 😁

4 minutes ago, HEO said:

11,80€ δεν διδω 😁

Εχω και εγω φρογκ και δεν το αλλάζω. Αλλά για περισσότερα, cu το πιο συμφέρον.

8 minutes ago, HEO said:

11,80€ δεν διδω 😁

Έτσι κι αλλιώς τα παίρνεις πίσω (ακόμα) μέσω του ΑΒ..

Κι εγώ όμως πήγα free2go.. βαρέθηκα και τα AB και όλα.. 13€ και το κεφάλι μου ήσυχο.

Καλησπέρα στην παρέα, σήμερα πρόσεξα πως εξαφανίστηκαν τα κουπόνια του efood απο το cu around. είχε βγει καμιά ανακοίνωση ή έτσι ξαφνικά έγινε;

43 minutes ago, HEO said:

απελπισια,

Σωστός..Αν μπορείς κάντο για να βρεις την ηρεμία σου. Εκεί μας καταντησανε να ψάχνουμε εμφανταστους τρόπους για να κρατήσουμε  "ζωντανό" το κινητό.!!!

5 minutes ago, Sakis077 said:

Σωστός..Αν μπορείς κάντο για να βρεις την ηρεμία σου. Εκεί μας καταντησανε να ψάχνουμε εμφανταστους τρόπους για να κρατήσουμε  "ζωντανό" το κινητό.!!!

Εγώ το έχω ξαναπεί.. κόψιμο του σταθερού και απεριόριστα στο κινητό. Δεν βγαίνει αλλιώς. Εκτός κι αν παίζετε παιχνίδια και θέλετε ping..

2 minutes ago, Sakis077 said:

εχω εναν ασσο στο μανικι μου

εδω και χρονια χρησιμοποιω ενα νουμερο της ιντερτελεκομ που εχει μορφη σταθερου 217000xxxx και χρεωσεις στην Ελλαδα 0,10 ευρω η εξερχομενη και 0,03 ευρω η εισερχομενη και ειναι SIM που μπαινει στο κινητο.

Το εχω για μεγαλη αναγκη οταν πηγαινω σε ερημιες μονος με την μηχανη, καθοτι κανει roaming και στα 3 δικτυα και το χρησιμοποιω επισης οταν πηγαινω εκτος ΕΕ (Αλβανια, χωρες πρωην Γιουγκοσλαυιας και Τουρκια)

το νουμερο ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΠΟΤΕ, παρατεινεται η χρηση του κατα 1 χρονο καθε φορα που κανεις μια κληση

ειναι καλη περιπτωση και σκεφτομαι να αρχιζω να το χρησιμοποιω

ο καλων χρεωνεται κληση σε σταθερο

17 minutes ago, HEO said:

εχω εναν ασσο στο μανικι μου

εδω και χρονια χρησιμοποιω ενα νουμερο της ιντερτελεκομ που εχει μορφη σταθερου 217000xxxx και χρεωσεις στην Ελλαδα 0,10 ευρω η εξερχομενη και 0,03 ευρω η εισερχομενη και ειναι SIM που μπαινει στο κινητο.

Το εχω για μεγαλη αναγκη οταν πηγαινω σε ερημιες μονος με την μηχανη, καθοτι κανει roaming και στα 3 δικτυα και το χρησιμοποιω επισης οταν πηγαινω εκτος ΕΕ (Αλβανια, χωρες πρωην Γιουγκοσλαυιας και Τουρκια)

το νουμερο ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΠΟΤΕ, παρατεινεται η χρηση του κατα 1 χρονο καθε φορα που κανεις μια κληση

ειναι καλη περιπτωση και σκεφτομαι να αρχιζω να το χρησιμοποιω

ο καλων χρεωνεται κληση σε σταθερο

Αυτό είναι πύραυλος δεν είναι απλώς άσσος. Χωρίς να ανησυχείς για το πότε θα λήξει, τι όνειρο είδε ο κάθε πάροχος και αλλάζει κάθε τρείς και λίγο τους όρους. Κάποτε ήμασταν και εμείς σε αυτή τη κατάσταση ωραίες εποχές.!!! Άντε να δούμε πότε θα ακολουθήσει και η Vodafone με την βασική κάρτα στα 15€ και να αρχίσω τη διαδικασία αποχώρησης.

2 ώρες πριν, HEO said:

120 λεπτά δεν φτάνουν μάνα μου

2 ώρες πριν, SuperDinos said:

Καλησπέρα στην παρέα, σήμερα πρόσεξα πως εξαφανίστηκαν τα κουπόνια του efood απο το cu around. είχε βγει καμιά ανακοίνωση ή έτσι ξαφνικά έγινε;

Καμιά φορά κολλάει τό όλο σύστημα (όχι το app στην δικιά σου συσκευη) από τη μεριά τους γιατί κάνουν κάποια εσωτερική αλλαγή.
Λογικά μέχρι αύριο μεθαύριο θα ξαναεμφανιστούν.

μιλαμε για τα κουπονια εκπτωσης 10% ? εχουν καταργηθει καιρο από το cu app. Παρότι στην αρχικη οθονη φαινεται το λογοτυπο, δεν υπαρχουν οταν μπαινεις μεσα. Εξακολουθει να δινει κουπονι 10% απο το vodafone app, οπου και εκει ομως υπαρχει (προσωρινο) θεμα. Δινει ως κωδικο τα 6 ψηφια του αριθμου, κατι που το efood δεν το δεχεται ως εγκυρο. Μετα απο λιγο (ισως με login-logout ή αλλαγη μεταξυ των αριθμων) βλεπεις την σωστη μορφη του κωδικου στην λιστα των ενεργων κωδικων. Εκει υπαρχει το δευτερο θεμα (δεν θυμαμαι αν λυθηκε προσφατα), ενω εμφανιζεται οτι αντιγραφηκε ο κωδικος επι της ουσιας δεν παει στο προχειρο. Με screenshot επι αποπειρας αντιγραφης και με αντιγραφη απο την εικονα μπορεις να τον παρεις και δουλευει κανονικα.