kmpatra Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Μπορεί να έγινε τελευταία, μέχρι πριν από 1,5 μήνα πάντως δεν είχε. Και στη vodafone νούμερο που πήρα τον ιούλιο έχει κανονικά εισερχόμενες με τελευταία ανανέωση (cashback) μέσα νοεμβρίου. Δεν ξέρω με ποια κριτήρια τα αφήνουν ανοιχτά, ίσως οι κάρτες που φαίνονται ότι λειτουργούν και έχουν κάποια κίνηση να "ευννοούνται" έναντι της φραγής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Ήθελα να κάνω ένα vodafone sharing (να στείλω λεφτά από το υπόλοιπο ενός αριθμού) αλλά βρίσκομαι στο εξωτερικό και το μήνυμα στο 1331 δε λειτουργεί. Καμία ιδέα κανείς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 hour ago, HEO said: Η μητερα σου δεν θα χρεωνεται αν την καλεσει καποιος στην Τουρκια Να διυκρινισω εδω οτι η μανα σου δεν θα χρεωνεται διοτι θα ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ χρονος απο το πακετο δεν ειναι τζαμπα 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 2 ώρες πριν, spiliot said: Ήθελα να κάνω ένα vodafone sharing (να στείλω λεφτά από το υπόλοιπο ενός αριθμού) αλλά βρίσκομαι στο εξωτερικό και το μήνυμα στο 1331 δε λειτουργεί. Καμία ιδέα κανείς; Καμιά ιδέα εναλλακτικού τρόπου Vodafone sharing; Ή καμιά ιδέα εναλλακτικού τρόπου ανανέωσης του συγκεκριμένου αριθμού που θες να στείλεις τα λςφτα; Για το πρώτο δεν υπάρχει κάτι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 2 ώρες πριν, spiliot said: Ήθελα να κάνω ένα vodafone sharing (να στείλω λεφτά από το υπόλοιπο ενός αριθμού) αλλά βρίσκομαι στο εξωτερικό και το μήνυμα στο 1331 δε λειτουργεί. Καμία ιδέα κανείς; Δεν δοκιμάζεις να ζητήσεις να στο κάνουν από το chat?! Ίσως να γίνεται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Δώρο έδωσε η vodafone λόγω καθαρά Δευτέρα η ακόμα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 6 minutes ago, GREGORYMO said: Δώρο έδωσε η vodafone λόγω καθαρά Δευτέρα η ακόμα? Μόνο σε συμβόλαια,καρτοσυμβόλαια προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 14 minutes ago, Steleon said: Δεν δοκιμάζεις να ζητήσεις να στο κάνουν από το chat?! Ίσως να γίνεται... Θα ρωτήσω αν και αμφιβάλω αν έχουν ιδέα και οι ίδιοι για την υπηρεσία, πόσο μάλλον πως να το κάνουν. 57 minutes ago, Vibraphone said: Καμιά ιδέα εναλλακτικού τρόπου Vodafone sharing; Ή καμιά ιδέα εναλλακτικού τρόπου ανανέωσης του συγκεκριμένου αριθμού που θες να στείλεις τα λςφτα; Δε μπορώ να ανανεώσω το άλλο νούμερο με αυτό το τρόπο, το sharing δε μετράει για ανανέωση είναι μεταφορά υπολοίπου. Θα είμαι αρκετούς μήνες εξωτερικό και δεν θέλω να βάζω 13 ευρώ κάρτα κάθε 2 μήνες (-10% φόρο) απλά και μόνο για να μη χάσω το υπόλοιπο, δεδομένου ότι πια το νούμερο αυτό δε θα μου χρειάζεται ούτε στην επιστροφή. Ήθελα να μεταφέρω το υπόλοιπο και να το αφήσω να πεθάνει. Θα μπορούσα να κάνω όσο υπόλοιπο μπορώ κουπόνι efood αλλά δεν έχω κανέναν στην Ελλάδα να το θέλει. Άλλο τρόπο δε βλέπω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 12 minutes ago, spiliot said: Θα ρωτήσω αν και αμφιβάλω αν έχουν ιδέα και οι ίδιοι για την υπηρεσία, πόσο μάλλον πως να το κάνουν. Δε μπορώ να ανανεώσω το άλλο νούμερο με αυτό το τρόπο, το sharing δε μετράει για ανανέωση είναι μεταφορά υπολοίπου. Θα είμαι αρκετούς μήνες εξωτερικό και δεν θέλω να βάζω 13 ευρώ κάρτα κάθε 2 μήνες (-10% φόρο) απλά και μόνο για να μη χάσω το υπόλοιπο, δεδομένου ότι πια το νούμερο αυτό δε θα μου χρειάζεται ούτε στην επιστροφή. Ήθελα να μεταφέρω το υπόλοιπο και να το αφήσω να πεθάνει. Θα μπορούσα να κάνω όσο υπόλοιπο μπορώ κουπόνι efood αλλά δεν έχω κανέναν στην Ελλάδα να το θέλει. Άλλο τρόπο δε βλέπω. Έχεις δυο νούμερα και θέλεις το ένα να το αφήσεις να καταργηθεί μόνο του;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Ας πούμε ναι. Το ένα είναι το κανονικό που χρησιμοποιώ για να βλέπω ποιος παίρνει (είμαι εκτός ΕΕ οπότε δε σηκώνω κλήσεις, τσούζει). Tο δεύτερο έχει υπόλοιπο αλλά δε το χρειάζομαι σαν νούμερο και δε θέλω ούτε να το χαρίσω στη voda αν λήξει ούτε να του βάζω τζάμπα κάρτες για να το φάω σε sharing ή efood όταν γυρίσω. Δε με νοιάζει αν καταργηθεί ή όχι, με νοιάζει να μη πάνε τα λεφτά τζάμπα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 45 minutes ago, spiliot said: Θα μπορούσα να κάνω όσο υπόλοιπο μπορώ κουπόνι efood αλλά δεν έχω κανέναν στην Ελλάδα να το θέλει. Έχεις! Όλους εμάς! Την οικογένεια του myphone!! Edited 14 Μαρτίου by Vibraphone 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Περίπου ένα μήνα μετά τη φορητότητα από F2G σε CU μου ήρθε και το bluetooth ηχείο της προσφοράς. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο (μικρό και βαρύ, μέτριος ήχος) αλλά καλύτερο από το τίποτα που δίνουν οι άλλοι 😊 Είναι το Setty Junior σε μαύρο, αρκετά συμπαθητικό μετά από λίγες ημέρες χρήσης, και μάλιστα παίρνει κάρτα microSD για αυτόνομη αναπαραγωγή MP3! Edited 16 Μαρτίου by geoponer 7 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, GREGORYMO said: Δώρο έδωσε η vodafone λόγω καθαρά Δευτέρα η ακόμα? Αν δεν δώσει, μη ξεχνάμε ότι έδωσε άτυπα και ως προσωπικές προσφορές σε πολλούς από εμάς αυτό, που ακόμα δεν το ενεργοποίησα. Μάλλον θα εξαντλήσω το περιθώριο μέχρι της 27/03. 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Εγώ ξέρω ότι ακόμα και η Nova έδωσε 5ημερο ίντερνετ... 1 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 38 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ ξέρω ότι ακόμα και η Nova έδωσε 5ημερο ίντερνετ... Με 3,50 ευρώ και μόνο στα συμβόλαιο αν δεν κάνω λάθος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Όταν ΟΛΗ η Vodafone δεν περιλαμβάνει τα καρτοκινητά.. Ό,τι γράφουν τα παλικάρια εγγύηση ε.. https://techmaniacs.gr/aperiorista-dedomena-entelos-dorean-se-oli-ti-vodafone/?fbclid=IwAR3bRs4JQ4ADW_YlCgWaZVqHw1AkoxmdxzwEO-zUJHTevl6y1zNnkSEfYLY 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Θα ελεγα οτι αξία τους δίνουμε που βάζουμε και το λινκ... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 2 minutes ago, kmpatra said: Θα ελεγα οτι αξία τους δίνουμε που βάζουμε και το λινκ... Τα μισά από εδώ τα μαθαίνουν και τα γράφουν, ας διαβάζουν κ καμιά κριτική. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 16 minutes ago, Vibraphone said: Όταν ΟΛΗ η Vodafone δεν περιλαμβάνει τα καρτοκινητά.. Ό,τι γράφουν τα παλικάρια εγγύηση ε.. https://techmaniacs.gr/aperiorista-dedomena-entelos-dorean-se-oli-ti-vodafone/?fbclid=IwAR3bRs4JQ4ADW_YlCgWaZVqHw1AkoxmdxzwEO-zUJHTevl6y1zNnkSEfYLY Αυτό μπέρδεψε και μένα. Δημοσιογράφοι... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 7 ώρες πριν, HEO said: Αρχικά ευχαριστώ για τον κόπο σου να μου απαντήσεις αναλυτικά. Μπορεις να καλεσεις Ελληνικα νουμερα με το πακετο όπου και αν βρισκονται ο κατοχος, δεν σε αφορα. Ειναι δικο του προβλημα. Τι σημαίνει "είναι δικό του πρόβλημα"; Δε θέλω να γίνει κάποια κλήση σε άλλον και να του φάμε την κάρτα εν αγνοία του. Αν αυτος που δεχεται τηην κληση βρισκεσται σε χωρα εκτος ΕΕ χρεωνεται συμφωνα με τον τιμοκαταλογο που εχει η συνδεση του. Η μητερα σου δεν θα χρεωνεται αν την καλεσει καποιος στην Τουρκια Εδώ η δεύτερη πρόταση αναιρεί την πρώτη. Αρχικά λες ότι όταν κάποιος βρίσκεται σε χώρα εκτός ΕΕ χρεώνεται τις εισερχόμενες κλήσεις, αλλά η μητέρα μου δε θα χρεωθεί αν κάποιος την καλέσει. Πώς γίνεται αυτό; Edited 14 Μαρτίου by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 5 minutes ago, gpapas640 said: Αρχικά ευχαριστώ για τον κόπο σου να μου απαντήσεις αναλυτικά. Μπορεις να καλεσεις Ελληνικα νουμερα με το πακετο όπου και αν βρισκονται ο κατοχος, δεν σε αφορα. Ειναι δικο του προβλημα. Τι σημαίνει "είναι δικό του πρόβλημα"; Δε θέλω να γίνει κάποια κλήση σε άλλον και να του φάμε την κάρτα εν αγνοία του. Αν αυτος που δεχεται τηην κληση βρισκεσται σε χωρα εκτος ΕΕ χρεωνεται συμφωνα με τον τιμοκαταλογο που εχει η συνδεση του. Η μητερα σου δεν θα χρεωνεται αν την καλεσει καποιος στην Τουρκια Εδώ η δεύτερη πρόταση αναιρεί την πρώτη. Αρχικά λες ότι όταν κάποιος βρίσκεται σε χώρα εκτός ΕΕ χρεώνεται τις εισερχόμενες κλήσεις, αλλά η μητέρα μου δε θα χρεωθεί αν κάποιος την καλέσει. Πώς γίνεται αυτό; Στο πρωτο ερωτημα σου, υποτιθεται ο αλλος αν ειναι στο εξωτερικο γνωριζει οτι θα χρεωθει Στο δευτερο διευκρινίσα αργοτερα (διοτι καταλαβα οτι θα παρεξηγηθει): η μητερα σου θα βρισκεται τουρκια δεν θα χρεωνεται διοτι εχει ενργοποιησει το πακετο και θα μειωνονται τα λεπτα που δινει το πακετο. Τα λεπτα ομιλιος του πακετου ειναι για εξερχομενες αλλα και εισερχομενες. 3 ώρες πριν, spiliot said: Ας πούμε ναι. Το ένα είναι το κανονικό που χρησιμοποιώ για να βλέπω ποιος παίρνει (είμαι εκτός ΕΕ οπότε δε σηκώνω κλήσεις, τσούζει). Tο δεύτερο έχει υπόλοιπο αλλά δε το χρειάζομαι σαν νούμερο και δε θέλω ούτε να το χαρίσω στη voda αν λήξει ούτε να του βάζω τζάμπα κάρτες για να το φάω σε sharing ή efood όταν γυρίσω. Δε με νοιάζει αν καταργηθεί ή όχι, με νοιάζει να μη πάνε τα λεφτά τζάμπα. απλη λυση: βαζεις σε φακελο την σιμ και την στελνει στην Ελλαδα σε εναν κολητο σου και του λες τι πρεπει να κανει για να μεταφερθουν τα λεφτα στο αλλο σου νουμερο 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου είχα υπόλοιπο 4.62 και εκανα cashback 2.40. αυτη τη στιγμη εχω υπολοιπο 6.76 αντι για 7.02. ειναι φυσιολογικο ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 9 minutes ago, YarnPoochy said: είχα υπόλοιπο 4.62 και εκανα cashback 2.40. αυτη τη στιγμη εχω υπολοιπο 6.76 αντι για 7.02. ειναι φυσιολογικο ? Κανονικά κρατάει φόρο, όπως κάθε ανανέωση. 2,40/1,1=2,181818... το ποσο που λογικά προστέθηκε στο υπόλοιπο σου και ομως 4,62+2,18=6,80 θα έπρεπε να είναι το υπόλοιπο σου κανονικά. Ή κάτι έγραψες λάθος ή κάπου σου τα φάγε. Edited 14 Μαρτίου by gpapas640 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 40 minutes ago, gpapas640 said: Κανονικά κρατάει φόρο, όπως κάθε ανανέωση. 2,40/1,1=2,181818... το ποσο που λογικά προστέθηκε στο υπόλοιπο σου και ομως 4,62+2,18=6,80 θα έπρεπε να είναι το υπόλοιπο σου κανονικά. Ή κάτι έγραψες λάθος ή κάπου σου τα φάγε. Ευχαριστω για τον κοπο σου. Αυτά ακριβώς ειναι τα νούμερα ,δεν εχω γράψει λάθος. Κι άλλη φορα το είχα προσέξει πως κατι δεν μου φαινόταν σωστό μετα απο ανανέωση με cashback αλλα δεν ειχα δώσει σημασία. Νομίζω θα τους κάνω μια ευγενική ερώτηση στο chat... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 11 ώρες πριν, Inevar said: Αν δεν δώσει, μη ξεχνάμε ότι έδωσε άτυπα και ως προσωπικές προσφορές σε πολλούς από εμάς αυτό, που ακόμα δεν το ενεργοποίησα. Το αν είναι πολλοί αυτοί που έλαβαν την προσωπική προσφορά δεν το γνωρίζουμε (παίζει να είναι και ελάχιστοι). Σε καμία περίπτωση η προσωπική προσφορά δεν αντισταθμίζει μία γενική προσφορά για όλους. 9 ώρες πριν, Vibraphone said: Όταν ΟΛΗ η Vodafone δεν περιλαμβάνει τα καρτοκινητά.. Ό,τι γράφουν τα παλικάρια εγγύηση ε.. https://techmaniacs.gr/aperiorista-dedomena-entelos-dorean-se-oli-ti-vodafone/?fbclid=IwAR3bRs4JQ4ADW_YlCgWaZVqHw1AkoxmdxzwEO-zUJHTevl6y1zNnkSEfYLY Πληρωμένη καταχώρηση μου μυρίζει, από τον τρόπο που έχει γραφτεί. Εκτός αν είναι παραπλανητική για clickbait. 2 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts