paanos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 8 minutes ago, aektzhs 1 said: Τι είναι ο διαγωνισμός CU Καλοκαιριστές 2.0; Αυτό που περιέγραψα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) 9 minutes ago, aektzhs 1 said: Τι είναι ο διαγωνισμός CU Καλοκαιριστές 2.0; Μπες cu app και από το μενου μπες στις προσφορες. Edited October 6, 2023 by VIPdriver 1 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, paanos said: Αυτό που περιέγραψα 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Μπες cu app και από το μενου μπες στις προσφορες. Σας ευχαριστώ και τους δύο Edited October 6, 2023 by aektzhs 1 Παράλειψη κατά λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Σας και τους δύο Δίνει 4000 κρυστάλλους με κάθε ανανέωση. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Περιμένω να έρθει ο Δεκέμβριος που ληγει το εταιρικό συμβόλαιο που έχω για να το γύριζα σε cu κ μετά liquid για μείωση κόστους..αλλα τώρα με την ελάχιστη ανανέωση των 13€ δεν ξέρω κατά πόσο με συμφέρει αφού τώρα με 13€ έχω 3000' κινητά - 3000' σταθερά - 3000σμσ - 100' διεθνή και 46gb Data... Θα μου πείτε "είναι συμβόλαιο" απ την άλλη όμως στο liquid θα μου φεύγουν 13€ με λιγότερες παροχές... (βέβαια το ποσό αυτό θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για τα ένδοξα σουβλάκια του blizzard!!!!!) δεν ξέρω... Έχω ψιλομπερδευτει η αλήθεια είναι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) Δεν ξέρω αν στην πράξη ισχύει (κάποιοι είπαν ότι όταν είσαι liquid ξεκλειδώνει και με λιγότερα) αλλά πλέον για να τα φας σε σουβλάκια η προϋπόθεση που βγάζει είναι να έχεις κάνει 15 ευρώ ανανέωση μέσα στο μήνα και να έχεις ενεργοποιήσει και έξι ευρώ πακέτο. Όπως είπα κάποιοι έχουν δει να ξεκλειδώνει και με λιγότερα. Εμένα πάντως που έχει περάσει 1 μήνας χωρίς ανανέωση (εχω ενεργοποιήσει πακετο ανω των 6) είναι κλειδωμένο το smart pocket. Τις επόμενες μέρες θα παίξει ανανέωση μέσω cashback και αλλαγή σε liquid να δούμε αν θα αλλάξει κάτι... Edited October 6, 2023 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) Το καρτέλ συνεχίζεται vi. Παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων ΒΑSIC CALLS για τους συνδρομητές WHAT’S UP, COMBO BASIC για τους συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ και BASIC COMBO για τους συνδρομητές FROG. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 13/11/23, τα διατηρούν ως έχουν μέχρι την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης ή τη λήξη τους. Οι συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ που την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν ενεργό το πακέτο COMBO BASIC AUTO, το διατηρούν και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις παροχές του πακέτου. vii. Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr και μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης αυξάνεται από 8€ σε 13€, ενώ παραμένει στα 8€ για ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS. Edited October 6, 2023 by eridion25 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 29 minutes ago, eridion25 said: Το καρτέλ συνεχίζεται vi. Παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων ΒΑSIC CALLS για τους συνδρομητές WHAT’S UP, COMBO BASIC για τους συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ και BASIC COMBO για τους συνδρομητές FROG. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 13/11/23, τα διατηρούν ως έχουν μέχρι την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης ή τη λήξη τους. Οι συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ που την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν ενεργό το πακέτο COMBO BASIC AUTO, το διατηρούν και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις παροχές του πακέτου. vii. Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr και μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης αυξάνεται από 8€ σε 13€, ενώ παραμένει στα 8€ για ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS. Να δούμε κ πως θα διαμορφωθούν τα πακέτα τους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 (edited) 8 ώρες πριν, eridion25 said: Το καρτέλ συνεχίζεται vi. Παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων ΒΑSIC CALLS για τους συνδρομητές WHAT’S UP, COMBO BASIC για τους συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ και BASIC COMBO για τους συνδρομητές FROG. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα έως και την 13/11/23, τα διατηρούν ως έχουν μέχρι την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης ή τη λήξη τους. Οι συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ που την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν ενεργό το πακέτο COMBO BASIC AUTO, το διατηρούν και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις παροχές του πακέτου. vii. Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr και μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης αυξάνεται από 8€ σε 13€, ενώ παραμένει στα 8€ για ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS. Έχεις δίκιο για το καρτέλ. Κατά τα άλλα για εμάς που δεν βαριόμαστε, ο συνδυασμός liquid, smart pocket, big bang και cashback νομίζω πως τη vodafone την κάνουν μακράν τη φθηνότερη καρτοκινητή (με τα σημερινά δεδομένα). Αρκεί βέβαια να έχεις σήμα εκεί που βρίσκεσαι. Εγώ δεν έχω 😂 Edited October 7, 2023 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Το νου σας γατονια, παίζουν αυτά τα δώρα....Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Που τα έχει βγάλει αυτά? Εμενα γιατι δεν με παίζουν? Επειδή δεν ειμαι liquid? 😔 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Ούτε εγώ τα βλέπω που είμαι cu σκέτος 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 (edited) What πατάω το link για να μάθω για το διαγωνισμό καλοκαιριστές και παίρνω αυτό Edited October 7, 2023 by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 33 minutes ago, kmpatra said: Που τα έχει βγάλει αυτά? Εμενα γιατι δεν με παίζουν? Επειδή δεν ειμαι liquid? 😔 Το δεύτερο μόνο οι Liquid και μόνο μια φορά. Το πρώτο, όλοι κάθε μέρα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 12 ώρες πριν, thansof_7 said: Περιμένω να έρθει ο Δεκέμβριος που ληγει το εταιρικό συμβόλαιο που έχω για να το γύριζα σε cu κ μετά liquid για μείωση κόστους..αλλα τώρα με την ελάχιστη ανανέωση των 13€ δεν ξέρω κατά πόσο με συμφέρει αφού τώρα με 13€ έχω 3000' κινητά - 3000' σταθερά - 3000σμσ - 100' διεθνή και 46gb Data... Θα μου πείτε "είναι συμβόλαιο" απ την άλλη όμως στο liquid θα μου φεύγουν 13€ με λιγότερες παροχές... (βέβαια το ποσό αυτό θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για τα ένδοξα σουβλάκια του blizzard!!!!!) δεν ξέρω... Έχω ψιλομπερδευτει η αλήθεια είναι... Κανονικά, τα πλεονεκτήματα της κάρτας/liquid είναι το μικρότερο κόστος και η έλλειψη δέσμευσης. Για τα ίδια χρήματα, προσωπικά θα επέλεγα συμβόλαιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 12 ώρες πριν, thansof_7 said: Περιμένω να έρθει ο Δεκέμβριος που ληγει το εταιρικό συμβόλαιο που έχω για να το γύριζα σε cu κ μετά liquid για μείωση κόστους..αλλα τώρα με την ελάχιστη ανανέωση των 13€ δεν ξέρω κατά πόσο με συμφέρει αφού τώρα με 13€ έχω 3000' κινητά - 3000' σταθερά - 3000σμσ - 100' διεθνή και 46gb Data... Θα μου πείτε "είναι συμβόλαιο" απ την άλλη όμως στο liquid θα μου φεύγουν 13€ με λιγότερες παροχές... (βέβαια το ποσό αυτό θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για τα ένδοξα σουβλάκια του blizzard!!!!!) δεν ξέρω... Έχω ψιλομπερδευτει η αλήθεια είναι... Το θέμα είναι αν χρειάζεσαι όλες αυτές τις παροχές. Τα 13€ δεν είναι μεγάλο ποσό. Αν όμως ξοδεύεις λίγα, μπορείς άνετα στο liquid να βγάζεις 2μηνο. Άρα ουσιαστικά δίνεις τα μισά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 13 ώρες πριν, thansof_7 said: Περιμένω να έρθει ο Δεκέμβριος που ληγει το εταιρικό συμβόλαιο που έχω για να το γύριζα σε cu κ μετά liquid για μείωση κόστους..αλλα τώρα με την ελάχιστη ανανέωση των 13€ δεν ξέρω κατά πόσο με συμφέρει αφού τώρα με 13€ έχω 3000' κινητά - 3000' σταθερά - 3000σμσ - 100' διεθνή και 46gb Data... Θα μου πείτε "είναι συμβόλαιο" απ την άλλη όμως στο liquid θα μου φεύγουν 13€ με λιγότερες παροχές... (βέβαια το ποσό αυτό θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω για τα ένδοξα σουβλάκια του blizzard!!!!!) δεν ξέρω... Έχω ψιλομπερδευτει η αλήθεια είναι... Εγώ θα καθόμουν στο συμβόλαιο αφού με τα ίδια χρήματα σου δίνει περισσότερα. Όσο αφορά τα σουβλάκια, μη στηρίζεσαι στην καρτοκινητή. Τα πάντα αλλάζουν ταχύτατα - δες τα παραπάνω μνμ. Οι εταιρείες, μάς κάνουν ότι θέλουν. Ενώ το συμβόλαιο δένει και την εταιρεία με όρους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 20 minutes ago, balkos said: Εγώ θα καθόμουν στο συμβόλαιο αφού με τα ίδια χρήματα σου δίνει περισσότερα. Όσο αφορά τα σουβλάκια, μη στηρίζεσαι στην καρτοκινητή. Τα πάντα αλλάζουν ταχύτατα - δες τα παραπάνω μνμ. Οι εταιρείες, μάς κάνουν ότι θέλουν. Ενώ το συμβόλαιο δένει και την εταιρεία με όρους. Κι εγώ αυτή τη σκέψη κάνω... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχω δύσκολο νούμερο!!!!! Το πολύ πολύ να τους πω τις παροχές αυτές να μου τις βάλουν σε ένα καρτοκινητο που έχω εύκολο νούμερο κ να γυρίσω το άλλο σε κάρτα για ένα διάστημα μέχρι να το καταργήσω.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 34 minutes ago, balkos said: Όσο αφορά τα σουβλάκια, μη στηρίζεσαι στην καρτοκινητή Τα συμβόλαια θα είναι πάντα εκεί.. εκμεταλλεύεσαι τα σουβλάκια σήμερα και ΑΝ σταματήσουν κάποια στιγμή, πας σε συμβόλαιο. CARPE DIEM!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 (edited) CU σκετο δεν εχω το παραμικρο "δωρο" με βαση τα προαναφερομενα αναμενουμε ολικη αναβαθμιση της εφαρμογης. Εντωμεταξυ για τους απλους δεν ξερω ειλικρινα πως να περιγραψω την γελοιοτητα της Βονταφον με τα mb ας μην τα δινατε καν στην τελικη τι 50 mb? Καταξοδευτηκατε!! Edited October 7, 2023 by CamuCamu 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duellergr Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 6 ώρες πριν, balkos said: Εγώ θα καθόμουν στο συμβόλαιο αφού με τα ίδια χρήματα σου δίνει περισσότερα. Όσο αφορά τα σουβλάκια, μη στηρίζεσαι στην καρτοκινητή. Τα πάντα αλλάζουν ταχύτατα - δες τα παραπάνω μνμ. Οι εταιρείες, μάς κάνουν ότι θέλουν. Ενώ το συμβόλαιο δένει και την εταιρεία με όρους. Η εταιρεία δεν δένεται σε καμία περίπτωση, είναι αυτή που έχει το 🔪 και έχει και το 🍉 . Το έχουμε δει άπειρες φορές το έργο, σε κινητή & σταθερή. Κάνει αύξηση και απλά σου δίνει το δικαίωμα υπαναχώρησης, να διακόψεις δηλαδή χωρίς πρόστιμο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 2 ώρες πριν, CamuCamu said: με βαση τα προαναφερομενα αναμενουμε ολικη αναβαθμιση της εφαρμογης Δε νομίζω… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2023 13 ώρες πριν, duellergr said: Η εταιρεία δεν δένεται σε καμία περίπτωση, είναι αυτή που έχει το 🔪 και έχει και το 🍉 . Το έχουμε δει άπειρες φορές το έργο, σε κινητή & σταθερή. Κάνει αύξηση και απλά σου δίνει το δικαίωμα υπαναχώρησης, να διακόψεις δηλαδή χωρίς πρόστιμο. Εγώ δεν το έχω δει ούτε μία φορά. Στο σταθερό μου πάντα η τιμή είναι ίδια για όλο το συμβόλαιο (συνήθως και μετά από αυτό). Το ίδιο και στο συμβόλαιο κινητής. Τώρα πάνε να το αλλάξουν αυτό κ πέρασαν διάταξη για τιμαριθμική αναπροσαρμογή ακριβώς γιατί θέλαν και δεν μπορούσαν να κάνουν αυξήσεις σε συμβόλαια. Επίσης μπορούν να κόψουν κάτι έξτρα εκπτώσεις, όπως πρόσφατα η vodafone σταθερή μου έστειλε ότι καταργείται η έκπτωση 1 ευρώ για το e-bill. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Έχει κανείς στρατηγική για να φτασω 70.000 κρυσταλους επίσης άμα πάει κάποιος άλλος σε κατάστημα vodafone και δώσει τον αριθμό μου θα μπορεί να μου βάλει κρυστάλλους η πρέπει να είμαι εγώ ο ίδιος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Μπορείς να παίζεις και το big bang. Αν πηγαίνεις κάθε μέρα στο κατάστημα μπορείς να μαζέψεις αρκετούς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts