dasnowy Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 (edited) Εγώ τώρα που πήρα 5G συσκευή το δίκτυο της vodafone είναι πολύ καλύτερο. Όπου έχω πάει έχει N1 και γαζώνει σε σχέση με το 4G. Το κακό είναι ότι η vodafone δεν αναβαθμίζει το 4G πλέον και σέρνεται. Edited July 17, 2023 by dasnowy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Το cu liquid απο οτι καταλαβα αξισει μονο για κανονικος συνδρομητες cu και οχι για φοιτητες γιατι λει "τερμα στα πακετα" αυτο σημενει πως οι φοιτητες του CU χανουν το προνομιακο πακετο δωρεαν 600' προς CU και 600MB με roll over απο οτι καταλαβα απο το επισημο site του cu On 16/7/2023 at 10:51 ΜΜ, eridion25 said: Τελικα καταφεραμε να αντιστρεψουξε το πακετο που ειχαμε ενεργοπηση με 7.2€ μεσω live chat. Ευχαριστουμε vodafone τωρα μπορουμε να ενεργοπισουμε αυτο το πακετο το αλλο μηνα. Ομως εχω μια θεωρια γιατι συμβενει αυτο η vodafone προσπαθει να "κλεψει" λεφτα σε μεγαλες ηλικιες και ανθροπους που το αγνουν αυτα και στη διαφημηση για το ελα στο CU ελεγε ενα σχολιο στο fb "προσοχη ειναι για ενα μηνα" και η CU δεν απαντισε επιτιδες και αυτο που επεστρεφουν τα λεφτα απο τα πακετα που εχουν ενεργοπισει μια μςρα πριν μετα το πακετο παει χαμενο ειναι για μην δισφημηθη η vodafone οπως με την nova για τα countdown την αρνηση αλλαγης sim σε μισα καταστηματα "κλοπη" τηλεφωνικου αριθμου κτλπ Γιατι ομως dislike; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 10 minutes ago, eridion25 said: Το cu liquid απο οτι καταλαβα αξισει μονο για κανονικος συνδρομητες cu και οχι για φοιτητες γιατι λει "τερμα στα πακετα" αυτο σημενει πως οι φοιτητες του CU χανουν το προνομιακο πακετο δωρεαν 600' προς CU και 600MB με roll over απο οτι καταλαβα απο το επισημο site του cu Το γράφεις σαν να είναι κάτι που ισχύει, ενώ έχει αναφερθεί ότι δεν ισχύει. Τα 600' συν 600MB δεν είναι πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 4 minutes ago, panosss567 said: Το γράφεις σαν να είναι κάτι που ισχύει, ενώ έχει αναφερθεί ότι δεν ισχύει. Τα 600' συν 600MB δεν είναι πακέτο. Συγνωμη αλλα που εχει αναφερθςι μονο την σελιδα της cu ηδα και μια γρηγορη ματια σε αυτο το forum και δεν βρηκα κατι η τουλαζιστων στην πρωτη ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Στο φοιτιτιικο liquid δεν χάνεις τα δώρα 600 λεπτά και 600 ΜΒ ούτε την εξάμηνη ανανέωσηSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Η Vodafone στηρίζει τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και στο Λουτράκι Κορινθίας που πλήττονται από πυρκαγιές https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/deltia-typou/20230717-i-vodafone-stirizei-tous-syndromites-tis-stin-anatoliki-attiki-kai-sto-loutraki-korinthias-pou-plittontai-apo-pyrkagies/?fbclid=PAAabpFMsxOP_FgRbJu4lHZm_kMrgjkl3JzPnSnxJnE9D5W2D_BgM0Jt0aPk4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Στο φοιτιτιικο liquid δεν χάνεις τα δώρα 600 λεπτά και 600 ΜΒ ούτε την εξάμηνη ανανέωσηSent from my Redmi 7 using TapatalkΑκριβώς συνεχίζουν να μπαίνουν κανονικά και στην κατανάλωση έχουν προτεραιότητα έναντι των χρημάτων του Liquid Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 19 ώρες πριν, spiliot said: Αν και λογικά θα έχεις απάντηση μέχρι τώρα, το μόνο που δεν σκεφτήκαμε είναι αν έχεις χρησιμοποιήσει την ίδια κάρτα και σε άλλα νούμερα. Νομίζω μέχρι σε δύο μπορείς για το δώρο, κάπου θυμάμαι να το είχα διαβάσει. Τελικά τους βρήκα χθες το βράδυ. Επειδή το ενεργοποίησα 12/7 για 13/7 μου ειπε ότι ήταν πολύ σύντομο και ο μήνας θα δοθεί δωρεάν στην επόμενη ανανέωση. Αν είναι πολύ σύντομα, μην το έχετε να εμφανίζει πχ 13 Ιουλίου. Βάλτε περιθώριο 2 μέρες μετά, όχι την επόμενη… Κλασική Voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Ε και άμα το διορθώσεις τώρα και το πας τρεις μέρες παραπέρα ή τέσσερις δεν θα ενεργοποιηθεί? θα πάει οπωσδήποτε τον επόμενο μήνα? Άλλη ερώτηση τώρα: εμφανίστηκε στις προσφορές μου ένα thank you με απεριόριστα data και ομιλία για μία μέρα. Το ενεργοποίησα αλλά παρατηρώ ότι δεν με αφήνει να κάνω hotspot το κινητό. Ναι μεν γίνεται το hotspot αλλά δεν μου δίνει πρόσβαση δεδομένων από το ασύρματο δίκτυο που δημιουργείται. Εμποδίζει το sharing η vodafone? Ή κάτι δεν ρυθμίζω εγώ καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 8 minutes ago, kmpatra said: Ε και άμα το διορθώσεις τώρα και το πας τρεις μέρες παραπέρα ή τέσσερις δεν θα ενεργοποιηθεί? θα πάει οπωσδήποτε τον επόμενο μήνα? Άλλη ερώτηση τώρα: εμφανίστηκε στις προσφορές μου ένα thank you με απεριόριστα data και ομιλία για μία μέρα. Το ενεργοποίησα αλλά παρατηρώ ότι δεν με αφήνει να κάνω hotspot το κινητό. Ναι μεν γίνεται το hotspot αλλά δεν μου δίνει πρόσβαση δεδομένων από το ασύρματο δίκτυο που δημιουργείται. Εμποδίζει το sharing η vodafone? Ή κάτι δεν ρυθμίζω εγώ καλά? Ναι θα γίνει. Απλά έπρεπε να φέρω τον κόσμο τούμπα για να μου πουν ότι τελικά δεν έγινε αυτό που η εφαρμογή υποσχέθηκε.. Ποια συσκευή έχεις; Πιθανότατα το πακέτο δεν έχει περιορισμό, σπάνια το κόβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 (edited) Moto G32. Θα δοκιμάσω αργοτερα να μοιρασω και σε άλλη συσκευή. Τα δεδομένα φαίνεται να έρχονται και να φεύγουν στο κινητό και στο τάμπλετ δεν φαίνεται να δίνει καθόλου πρόσβαση. Παλιότερα πάντως με την q το κινητό μοίραζε κανονικά. Το apn για το tethering είναι οκ? Update: στη 2η σιμ που μου ειχαν δωσει ειχε την ιδια προσφορά. Την είχα βάλει στο παλιό κινητό αλλά εκεί δεν υπάρχει το apn vodafone tethering. Δοκίμασα να το διαγράψω και στο motorola και δουλεύει κανονικά χωρις το apn vf tethering Edited July 18, 2023 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 (edited) Καλησπέρα. Προσπαθώ με live chat να βγάλω άκρη με ειδοποίηση κλήσεων αλλά τπτ. Καλώ 1285 και κάνω συγκεκριμένη διαδικασία όμως έρχεται sms όταν είμαι εκτός δικτύου και με καλεί κινητό και όταν δέχομαι κλήση από σταθερό voip δεν έρχεται τπτ. Σήμερα ενεργοποίησα sim απο φορητότητα. Edited July 18, 2023 by foris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Κάνε λίγο υπομονή μέχρι να συμπληρωθεί το 24ωρο και να ενημερωθούν πλήρως οι βάσεις των παροχών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Σε εμένα δεν δούλευε η αναμονή κλήσεων σε πρόσφατη φορητότητα. Και με τα πολλά ανέλαβε κάποιος τεχνικός και θα μου το φτιάξει μέχρι τις 24 του μήνα. Έτσι μου είπανε στο μνμ που μου στείλανε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Ας περιμένουμε λοιπόν αν και δεν είμαι αισιόδοξος. Θα επανέλθω για ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Τελικα ρε παιδες οι προσφορες των "καλοκαιριστων" ληγουν στις 15 Αυγουστου η στις 15 Σεπτεμβριου γιατι στην VF εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους κυριολεκτικα αλλα λεει το mycu app και αλλα το big bang 😕 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 18 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Σε εμένα δεν δούλευε η αναμονή κλήσεων σε πρόσφατη φορητότητα. Και με τα πολλά ανέλαβε κάποιος τεχνικός και θα μου το φτιάξει μέχρι τις 24 του μήνα. Έτσι μου είπανε στο μνμ που μου στείλανε. Και μένα για 25/07 πήρε ημερομηνία ενημέρωσης το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 16 minutes ago, foris said: Και μένα για 25/07 πήρε ημερομηνία ενημέρωσης το πρόβλημα. Έλα εμένα λύθηκε σήμερα και με πήρε τηλ και το δοκιμάσαμε. Όλα καλά. Άντε και στα δικά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Εμένα δίνει τόνο κατειλημμένου όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο αλλά δεν βλέπω την κλήση εκείνη τη στιγμή. Εκτός κι αν ενεργοποιήσω την ανάλογη ειδοποίηση κλήσης από το 1285, με την οποία βέβαια έρχεται μήνυμα αφού κλείσω το τηλέφωνο, ότι κάποιος με έπαιρνε Και εγώ από φορητότητα είμαι. Το ίδιο πρόβλημα έκανε και σε σας; να το δηλώσω βλάβη δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Έχεις ενεργοποιήσει την αναμονή κλήσης πρώτα; https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/kliseis-tilefonitis/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-tin-anamoni-klisis Τα παιδιά απ' ότι κατάλαβα δεν παίρνανε ειδοποίηση με sms όταν τους καλούσαν από voip τηλέφωνα, διαφορετικό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 (edited) Ναι φυσικά και την εχω ενεργοποιήσει, ακομα και ο διακόπτης στις ρυθμίσεις του dialer είναι ανοιχτός. Edited July 19, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Μαλλον δεν ξερει κανεις.. 😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 15 ώρες πριν, kmpatra said: Ναι φυσικά και την εχω ενεργοποιήσει, ακομα και ο διακόπτης στις ρυθμίσεις του dialer είναι ανοιχτός. Έχεις VoLTE ενεργό; Σε τι συσκευή; Για ασυμβατότητα συσκευής και IMS μου κάνει. Πρωτα απενεργοποιείς WiFi Calling (μέσω εξυπηρέτησης), ανοίγεις αναμονή κ μετά ενεργοποιεις ξανά το Wifi Calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Σε αυτη του προφιλ μου. Λες να φταίει αυτό? Θα το κοιτάξω. Είναι ενεργοποιημένο το wi-fi calling στη γραμμή αλλά δεν το χρησιμοποιώ στο τηλέφωνο. Το περίεργο που βλέπω τώρα στο μεταξύ είναι ότι στη δεύτερη κάρτα της nova που έχω στο τηλέφωνο υπάρχει και διακόπτης volte (όπως υπήρχε παλιότερα και στης cosmote που είχα βάλει) αλλά στη vodafone δεν υπάρχει ο ίδιος διακόπτης. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το wi-fi calling ενεργοποιεί και το volte στη γραμμή. Το wi-fi calling μπορείς να το κλείσεις γιατί υπάρχει διακόπτης αλλά το volte όχι. Update μίλησα με το chat και μου το διόρθωσαν άμεσα, μία επανεκκίνηση χρειάστηκε από μένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 εβαλα 15€ καρτα στις 22/6 μόλις άλλαξε η μέρα & μου ήρθαν αμέσως τα 10 της ευρωπαϊκής κάρτας. Εβαλα ξανά κάρτα πριν μία ώρα και ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί. έκανα εγώ κάτι λαθος ή η VF πετάει πάλι αετο?? Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts