rallistas Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Σε μενα τις τελευταιες δυο φορες δεν εχει στειλει το μηνυμα που σου στελνει αμεσως μολις τελειωσουν τα sms οτι δεν εχεις αλλα με αποτελεσμα να τελειωνω και την καρτα χωρις να το καταλαβω.. Θα στειλω ενα mail.. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Σε μενα τις τελευταιες δυο φορες δεν εχει στειλει το μηνυμα που σου στελνει αμεσως μολις τελειωσουν τα sms οτι δεν εχεις αλλα με αποτελεσμα να τελειωνω και την καρτα χωρις να το καταλαβω.. Θα στειλω ενα mail.. Το κάνει μερικές φορές. Μάλλον όποτε χρειάζονται τα λεφτά της κάρτας... Απατεώνες:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Το κάνει μερικές φορές. Μάλλον όποτε χρειάζονται τα λεφτά της κάρτας... Απατεώνες:mad: Ναι, το πέτυχες, δεν έχουν να πληρώσουν το νερό και το νοίκι... Δεν νομίζω να ''χρειάζονται'' τα χρήματα της κάρτας, δεν μιλάμε για καμιά φτωχή ομόυθμο εταιρία. Απλά της αρέσει να τα τσεπώνει όπως με πλάγιους τρόπους όπως κάνουνε και οι άλλες! Αν και διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη, είστε σίγουροι ότι δεν είναι κάποιο προσωρινό πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Ναι, το πέτυχες, δεν έχουν να πληρώσουν το νερό και το νοίκι... Δεν νομίζω να ''χρειάζονται'' τα χρήματα της κάρτας, δεν μιλάμε για καμιά φτωχή ομόυθμο εταιρία. Απλά της αρέσει να τα τσεπώνει όπως με πλάγιους τρόπους όπως κάνουνε και οι άλλες! Αν και διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη, είστε σίγουροι ότι δεν είναι κάποιο προσωρινό πρόβλημα? Νόμιζα ότι ήταν φανερό ότι δεν το εννοούσα:confused: . Φυσικά οι "πλάγιοι τρόποι" που ανέφερες ισχύουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Παλι τα ιδια....Μολις εχασα αλλη μια καρτα...:mad: :mad: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Με το να παραπονιέστε εδώ μέσα δεν βγαίνει κάτι... ;) ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών!:mad: Δεν θα φτιάξει από μόνο του...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Οπως ειδες φιλε μου και πιο πανω εχω ηδη στειλει mail....αλλα στου κουφου την πορτα... Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Stous neous sindromites prosferei dwrean periigisi sto wap ? Kai an nai gia poso kairo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Stous neous sindromites prosferei dwrean periigisi sto wap ? Kai an nai gia poso kairo? Που άκουσες κάτι τέτοιο; δεν νομίζω να ισχύει... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Thymamai persi to kalokairi etsi itan... nomizw gia 1-2 evdomades otan prwto energopoiisa tin stim.. empaina tsampa sto wap... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Έχει ξεχάσει η βόδιφον τα καρτοκινητά της τελευταία ή είναι ιδέα μου; Έχει να δώσει πραγματικά καλή προσφορά από την εποχή των crazy weekends, που ανήκουν βέβαια στο παλιό καλό παρελθόν και δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναδούμε! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Όντως έχουν ψιλοξεχαστεί και μιας που είναι καλοκαιράκι αξίζουμε κάποια καλή προσφορα. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 popo...Παιδια θυμαστε την sms card με τα 1000 μηνυματα??φοβερη προσφορα..αφου εφτασα στο σημειο να δινω το κινητο μου για να στελνουν στοιχακια στα δικα τους κινητα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Το θεμα ειναι να ξαναδουμε κατι τετοιο η και ακομα καλυτερο οπως εκεινο το περιβοητο προγραμμα με τα 100 μηνυματα για καθε μερα ολο τον Φεβρουαριο με 15 ευρω.. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Pote epitelous tha vgaloun kamia kali prosfora gia tin kartokiniti? Ontws tin exoun paratisei entelws...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 μου ρθε μηνυμα που δινει 35 sms και 15mms για μια εβδομαδα με 3 ευρω.. οσοι ενδιαφερονται.. κενο sms στο 1003 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 μου ρθε μηνυμα που δινει 35 sms και 15mms για μια εβδομαδα με 3 ευρω.. οσοι ενδιαφερονται.. κενο sms στο 1003 :) Το ανέφερε και ο crazy_4 πριν δύο μέρες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=139446 Ισχύει για όλους αυτό ή μόνο για όσους τους έρχεται το μήνυμα όμως; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 ρε παιδια ελεος..εκνευριστηκα παρα πολυ με το παρακατω.. χτες οπως ειπα κ παραπανω εκανα ανανεωση χρονου ομιλιας.. και σημερα,εκει που παω να στειλω μηνυμα μου πεταει κατι με δικτυα κτλ που το βγαζει οταν δεν εχω καρτα... καλω στο 1252..και μου λεει... εχετε μηδεν κομμα 5 ευρω..:wacko: :blink: :confused: :X εν τω μεταξυ ενεργοποιησα μονο τα sms (το πακετο που κοστιζει 5 ευρω μεσω μηνυματος στο 1286)..δεν ειχα μειον στο υπολοιπο μου ουτε ειχα κανει επεκταση..τωρα εχω οπως ειπα και πριν 0,05 λεπτα!!!! πως γινετε αυτο?? πηρα στη βονταφον-1251- και μου ειπαν οτι κατι θα καλεσα,η θα μπηκε στο VF χωρις να το καταλαβω κτλ,και μου ειπε σε αυτην την περιπτωση..μπορω να δω τι εγινε μονο με αναλυτικο λογαριασμο...κατι το οποιο δεν μπορω να το κανω τωρα γιατι δεν εχω δηλωσει τα στοιχεια μου.. τι να πω ρε γμτ??αν ειναι δυνατον..τοοσο κλευτες??:mad: :ninja: ελενξα ολα τα εξερχομενα μου απο χθες και δεν ειχα ειλικρινα τιποτα εκτος απο αναπαντητες που εκανα(που δεν με χρεωσαν,και να με χρεωναν ηταν 4 δευτερολεπτα χαρισμενα) και 3-4 μηνυματα ..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 ρε παιδια ελεος..εκνευριστηκα παρα πολυ με το παρακατω.. χτες οπως ειπα κ παραπανω εκανα ανανεωση χρονου ομιλιας.. και σημερα,εκει που παω να στειλω μηνυμα μου πεταει κατι με δικτυα κτλ που το βγαζει οταν δεν εχω καρτα... καλω στο 1252..και μου λεει... εχετε μηδεν κομμα 5 ευρω..:wacko: :blink: :confused: :X εν τω μεταξυ ενεργοποιησα μονο τα sms (το πακετο που κοστιζει 5 ευρω μεσω μηνυματος στο 1286)..δεν ειχα μειον στο υπολοιπο μου ουτε ειχα κανει επεκταση..τωρα εχω οπως ειπα και πριν 0,05 λεπτα!!!! πως γινετε αυτο?? πηρα στη βονταφον-1251- και μου ειπαν οτι κατι θα καλεσα,η θα μπηκε στο VF χωρις να το καταλαβω κτλ,και μου ειπε σε αυτην την περιπτωση..μπορω να δω τι εγινε μονο με αναλυτικο λογαριασμο...κατι το οποιο δεν μπορω να το κανω τωρα γιατι δεν εχω δηλωσει τα στοιχεια μου.. τι να πω ρε γμτ??αν ειναι δυνατον..τοοσο κλευτες??:mad: :ninja: ελενξα ολα τα εξερχομενα μου απο χθες και δεν ειχα ειλικρινα τιποτα εκτος απο αναπαντητες που εκανα(που δεν με χρεωσαν,και να με χρεωναν ηταν 4 δευτερολεπτα χαρισμενα) και 3-4 μηνυματα ..:what: Είναι πολύ απλό Δευτέρα δηλώνεις τα στοιχεία σου και Τετάρτη πέρνεις αναλυτικό . Μόνο έτσι μπορείς να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 το ειπα στην κοπελα και μου ειπε οτι εφοσον δεν εχω ηδη κανει δηλωση..δεν μπορει να γινει κατι..δεν μπορει να αλλαξει κατι οτι και να κανω.. σαν να μου ελεγε,οταν σου ξανατυχει φροντισε να το χεις κανει.. και βιαζοταν και η ηλιθια..μου λεει μια..: ξανακοιταξει το μητρωο σου γιατι πιστευω οτι μπηκε μονο του το VF live ..εγω επεμενα οχι και αυτη εκει το δικο της..λες και δεν ξερω το κινητο μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 ... ... ελενξα ολα τα εξερχομενα μου απο χθες και δεν ειχα ειλικρινα τιποτα εκτος απο αναπαντητες που εκανα(που δεν με χρεωσαν,και να με χρεωναν ηταν 4 δευτερολεπτα χαρισμενα) και 3-4 μηνυματα ..:what: Μην ξεχνάς ότι ο ελάχιστος χρόνο χρέωσης είναι τα 30 δευτερόλεπτα και ακόμα και 1" να διήρκησε η κλήση (αναπάντητη που σε χρέωσαν) τότε χρεώνεσε 30 δευτερόλεπτα! Επειδή, όμως έχεις Ν70 μήπως κάποιος ιός στέλνει MMS και SMS; Μήπως έχεις κάποια εφαργμογή όπως Agile Messenger που στέλνει μηνύματα σε 4ψήφια για να συνεχίσης να έχεις license;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Πάντως έχει καιρό να δώσει κάτι στα καρτοκινητά. Εκτός αυτού, το cu a lot μοιάζει κάπως ξεπερασμένο μετά την πρόταση της κοσμοτέ (αλλά και της ΤΙΜ, άσχετα αν αυτή δεν τη θεωρεί αντίπαλο). Θα ήταν καλό να το τροποποιούσε. Η χρέωση μετά το 5λεπτο είναι απαράδεκτη! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 καταρχην στελνω μονο sms οποτε το cu a lot & whats up δεν με ενδιαφερουν καθολου!! κωστα..δεν εχω το agile messenger.. τωρα για τον ιο που λες...απο που να τον κολησα..αφου απ οτι μου στελνουν το σβηνω χωρις να το ανοιξω... απο τις εφαρμογες που εχω..απο το ιμει βγαζω το κρ@κ μεσω προγραμματων..η συμπληρωνω με μηδενικα στις σπ@σμενες.. τι στο καλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Exw kartokinito vodafone a la Carte.. mporw na anenewsw to xrono omilias apo ena katastima Vodafone? Kai an pws ginetai? tha mou dwsoun enan kwdiko? AKoma mipws xerete an yparxei kapio bonus kai an ti akrivws einai auto to bonus pou exw akousei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Exw kartokinito vodafone a la Carte.. mporw na anenewsw to xrono omilias apo ena katastima Vodafone? Kai an pws ginetai? tha mou dwsoun enan kwdiko? AKoma mipws xerete an yparxei kapio bonus kai an ti akrivws einai auto to bonus pou exw akousei? Ναι μπορείς και έχει ήδη αναφερθεί. Μπορείς να πάς σε κατάστημα Vodafone και να ζητήσης "ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας" ή "άυλη κάρτα ανανέωσης χρόνου". Δίνεις το αριθμό του κινητού σου και δηλώνεις το ποσό που θές. Μόλις σου προστεθεί ο χρόνος που ζήτησες τότε θα σου έρθει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και ένα μήνυμα που θα σε ενημερώνει για το bonus (εάν υπάρχει). Το bonus είναι 10% του ποσού από 20 έως 29 ευρώ και 15% από 30 έως 40 ευρώ. Ελάχιστη ανανέωση είναι τα 10ευρώ και μέγιστη τα 40ευρώ. Εάν θες ποσό μεγαλύτερο των 40ευρώ ζητάς τόσες ανανεώσες όσες χρειάζεσαι για να φθάσεις το επιθυμητό ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts