Petros the Great Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 καποιοι αλλοι που δεν εχουν ορια ομως...κοντευουν να την αγγιξουν... Από πότε το "κοντεύω" σημαίνει σχεδόν 1.000.000 συνδρομητές; :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 χμμμμμμ 500.000 να μην εγιναν.... και τι ειναι 1.000.000?? να ηταν ευρω οκ,αλλα σε συνδρομητες? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Για να μη λέμε λόγια του αέρα, καλύτερα να περιμένουμε κινήσεις από vodafone και τέλος του χρόνου τα νούμερα ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 τελος του χρονου? πιο νωρις δεν εχει? @τιτινακι.................. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 billako η Vodafone μπορεί μεν να έχει "πέσει" κάπως η Τim όμως για να την φτάσει θα πρέπει να μοχθήσει πολύ ακόμα.. ;) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 για να δουμε τωρα τι θα απαντησει στα τσαμπα mms της cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 για να δουμε τωρα τι θα απαντησει στα τσαμπα mms της cosmote... τι να κάνει? χαχαχα!!! ούτε που θα συγκινηθεί! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ixera oti i Vodafone itan 1i sta kartokinita kai 2i sta simvolaia.. exei allaxei kati?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 mia kalh kinhsh me thn opoia 8a kerdize sigoura edafos (kai 8a kratage kai tous pelates ths) 8a htan na ri3ei tis xrewseis ths sta kartokinhta ths , xwris na paizei me th nohmosunh mas me prosfores pou exoun hmeromhnia lh3hs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Άντε να δούμε τι θα κάνει η vodafone.Η cosmote έβγαλε το frog mobile και για τους κανονικούς καρτοκινητούς έβγαλε τσάμπα mms + τις πρηγούμενες υπηρεσίες που ήδη είχε(είτε what up είτε cosmokarta).Η tim έβαλε και δεύτερον στο f2g και το mo mad.Η voda τι κάνει;Μάλλον κοιτάει πρώτα να δει τι προστιμο θα φάει από την ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές και μετά θα δώσει προσφορές;Αφύστε που ότι προσφορά δείνει από πίσω κλέβει.Τι εννοώ.Μη μου πήτε ότι κανένας σας δεν έχει χρεωθεί με την CU a LOt;Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ξεχαστεί και έχουμε μιλήσει παραπάνω των 5 λετπών(άρα φάε ευρουλάκια από εκει.Και ευρώ ευρω,πάει η κάρτα),και φαντάζου να είναι ενεργοποιημένη και η sms card,άρα κλάψε με(γιατί αν ξεχαστούμε και έχουμε κάτω των 0,086 νομίζω ευρώ τότε bye bye και τα sms).Θα μπορούσε να το κάνει σαν την cosmote που έχει με 5 ευρώ 600 λεπτά με ελάχιστα τα 3 λεπτά και μετά από εκεί χρέωση ανά λεπτό(και κανείς δε χρεώνεται όσο και αν μιλήσει).Τέσπα.Περιμένουμε κάποια κίνηση,γιατί αν δε κινηθεί γρήγορα εγώ σύντομα θα την πάνω από vodafone.Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 κάτι μμου λέει ότι η vodafone δεν θα βγάλει κάτι παρόμοιο με ΤΙΜ και Cosmote! δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό πιστεύω. Και εγώ συμφωνώ με αυτό;) . Τέσπα το δικό μου νούμερο βλέπω να γίνεται FROG:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roza Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Άντε να δούμε τι θα κάνει η vodafone.Η cosmote έβγαλε το frog mobile και για τους κανονικούς καρτοκινητούς έβγαλε τσάμπα mms + τις πρηγούμενες υπηρεσίες που ήδη είχε(είτε what up είτε cosmokarta).Η tim έβαλε και δεύτερον στο f2g και το mo mad.Η voda τι κάνει;Μάλλον κοιτάει πρώτα να δει τι προστιμο θα φάει από την ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές και μετά θα δώσει προσφορές;Αφύστε που ότι προσφορά δείνει από πίσω κλέβει.Τι εννοώ.Μη μου πήτε ότι κανένας σας δεν έχει χρεωθεί με την CU a LOt;Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ξεχαστεί και έχουμε μιλήσει παραπάνω των 5 λετπών(άρα φάε ευρουλάκια από εκει.Και ευρώ ευρω,πάει η κάρτα),και φαντάζου να είναι ενεργοποιημένη και η sms card,άρα κλάψε με(γιατί αν ξεχαστούμε και έχουμε κάτω των 0,086 νομίζω ευρώ τότε bye bye και τα sms).Θα μπορούσε να το κάνει σαν την cosmote που έχει με 5 ευρώ 600 λεπτά με ελάχιστα τα 3 λεπτά και μετά από εκεί χρέωση ανά λεπτό(και κανείς δε χρεώνεται όσο και αν μιλήσει).Τέσπα.Περιμένουμε κάποια κίνηση,γιατί αν δε κινηθεί γρήγορα εγώ σύντομα θα την πάνω από vodafone.Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Κι εγώ αυτό πιστεύω. Οι "επιδώσεις" της έπεσαν από τότε με τις υποκλοπές! Εντάξει δεν ήταν και λίγο αυτό! Όπως και να'χει εμένα ακόμα εξακολουθεί να με συμφέρει το cu από τα υπόλοιπα πακέτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Κι εγώ αυτό πιστεύω. Οι "επιδώσεις" της έπεσαν από τότε με τις υποκλοπές! Εντάξει δεν ήταν και λίγο αυτό! Όπως και να'χει εμένα ακόμα εξακολουθεί να με συμφέρει το cu από τα υπόλοιπα πακέτα! Το καλο ειναι οτι οι χαμηλες χρεωσεις ισχυουν προς ολους του συνδρομητες CU και οχι για εναν ή 2 συνδρομητες!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Και εγώ συμφωνώ με αυτό;) . Τέσπα το δικό μου νούμερο βλέπω να γίνεται FROG:) κι εμένα μου αρέσει το frog και ας μην έχει Wap (που δεν χρησιμοποιώ) και ας μην έχει πολλά άλλα, αλλά δεν μπορώ χωρίς ειδοποίηση κλήσεων! όταν με το καλό βάλει ειδοποίηση κλήσεων τότε το σκέφτομαι. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 κι εμένα μου αρέσει το frog και ας μην έχει Wap (που δεν χρησιμοποιώ) και ας μην έχει πολλά άλλα, αλλά δεν μπορώ χωρίς ειδοποίηση κλήσεων! όταν με το καλό βάλει ειδοποίηση κλήσεων τότε το σκέφτομαι. Πράγματι αυτό είναι μειονέκτημα(σοβαρό!)...Wap έχω χρησιμοποποιήσει 15 φορές στη ζωή μου, άρα ούτε εμένα με απασχολεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Κάτι θα βγάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Κάτι θα βγάλει Για κάποιο λόγο εσένα σε εμπιστεύομαι ;) για πότε περίπου να περιμένουμε; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 ρε παιδια σας εχει ερθει κανα μηνυμα απο την vodafone που να λεει αν στειλεις ενα mms σου κανει για τις επομενες 24 ωρες αλλα 10 τσαμπα και οτι αυτο ισχυει μεχρι 31/8?σε μια φιλη μου ηρθε που εχει ala cart.ισχυει για ολους μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 ρε παιδια σας εχει ερθει κανα μηνυμα απο την vodafone που να λεει αν στειλεις ενα mms σου κανει για τις επομενες 24 ωρες αλλα 10 τσαμπα και οτι αυτο ισχυει μεχρι 31/8?σε μια φιλη μου ηρθε που εχει ala cart.ισχυει για ολους μας? νομίζω ισχύει μόνο για όσους έχουν λάβει αυτό το μήνυμα. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 νομίζω ισχύει μόνο για όσους έχουν λάβει αυτό το μήνυμα. Αδικια:mad: .Η cosmote εδωσε 40 τσαμπα mms και η βοδαφον....μην πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Ξέρετε αν μπορώ να αλλάξω το κινητό μου που είναι CU σε al' carte. Επειδή οι χρεώσεις για κλήση με CU είναι πολύ πιο ακριβές από το al' carte και επιπλέον έχει διάφορες προσφορές όπως 10 ευρώ μισή ώρα. Και αν ναι πως μπορεί να γίνει αυτό... Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Ξέρετε αν μπορώ να αλλάξω το κινητό μου που είναι CU σε al' carte. Επειδή οι χρεώσεις για κλήση με CU είναι πολύ πιο ακριβές από το al' carte και επιπλέον έχει διάφορες προσφορές όπως 10 ευρώ μισή ώρα. Και αν ναι πως μπορεί να γίνει αυτό... Ευχαριστώ πολύ. 1266 από το κινητό σου. Θα χρεωθείς 7€ μαζί με το Φ.Π.Α. για την αλλαγή. (Ενημερωτικά το μήνυμα στο `a la carte είναι 0,13€) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 1266 από το κινητό σου. Θα χρεωθείς 7€ μαζί με το Φ.Π.Α. για την αλλαγή. (Ενημερωτικά το μήνυμα στο `a la carte είναι 0,13€) Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Κάτι θα βγάλει exoume kanena neotero? egw to skeftomai polu sobara na batraxopoih8w :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Καλησπέρα:) Έμαθα για μια πολύ ωραίο πακέτο ομιλίας του what's up pou sou dinei 600 lepta omilias me kapoia liga xrimata pros xristes what's up... Ithela na rotisw... iparxei kati analogo gia ti vodafone.. (a la carte ή cu)??? Den ennow ekptosi stin omilia i na dialexeis dio arithmous kai na minlias dwrean... Kati analogo me to what's up iparxei??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts