tempo Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 16 ώρες πριν, cu2goup said: Να πας σε What's up. Κάνε τη διαδικασία διαδικτυακά.. κοστίζει 3€. 16 ώρες πριν, VIPdriver said: What's up ή frog με κόστος 3 ευρώ. ωραία, μικρό το κόστος, δεν θα πρέπει όμως να βάλω και κάποιο πακέτο; Δηλ. να δώσω 13 ή 15 ευρώ για να κάνω έστω μια ανανέωση για να προχωρήσω σε μεταφορά-επιστροφή στην vodafone cu; 1 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου Οχι,δεν χρειάζεται, φεύγεις κατευθείαν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου Τελικά στο cu τι φάση;Με 13 ευρώ ανανέωση πλέον παίρνεις το compo flow το οποίο το υποβαθμισανε πολύ 1000λεπτα 1,5giga!!! και μετά για το stream πρέπει να κάνεις ανανέωση 16ευρω για να πάρεις 15γιγα.Κατι ενδιάμεσο δεν παίζει.Αληθεια τώρα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 3 ώρες πριν, glofiish said: Τελικά στο cu τι φάση;Με 13 ευρώ ανανέωση πλέον παίρνεις το compo flow το οποίο το υποβαθμισανε πολύ 1000λεπτα 1,5giga!!! και μετά για το stream πρέπει να κάνεις ανανέωση 16ευρω για να πάρεις 15γιγα.Κατι ενδιάμεσο δεν παίζει.Αληθεια τώρα; Αυτό διαπίστωσα και εγώ χθες που έκανα τις ανανεώσεις των παιδιών μου! Μεγάλη υποβάθμιση στο flow! Ανανέωσα πάλι το flow αλλά μάλλον ήταν η τελευταία φορά! Την επομένη φορά για τα παιδιά αλλά και για μένα και τη σύζυγο θα πάω λογικά στο stream με 16€ κάρτα! Με αγχώνουν λίγο τα 1000 λεπτά γιατί συνηθίσαμε στα απεριόριστα αλλά και το internet είναι πολύ λίγο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 17 minutes ago, Titarasaudi said: Αυτό διαπίστωσα και εγώ χθες που έκανα τις ανανεώσεις των παιδιών μου! Μεγάλη υποβάθμιση στο flow! Ανανέωσα πάλι το flow αλλά μάλλον ήταν η τελευταία φορά! Την επομένη φορά για τα παιδιά αλλά και για μένα και τη σύζυγο θα πάω λογικά στο stream με 16€ κάρτα! Με αγχώνουν λίγο τα 1000 λεπτά γιατί συνηθίσαμε στα απεριόριστα αλλά και το internet είναι πολύ λίγο! Αν ανανεώνεις το παλιό το flow τα απεριόριστα λεπτά τα λέει πλέον με νούμερο.Δινει κάτι εκατομμύρια λεπτά!!! και λογικά το συνεχιζει.Το θέμα είναι το ίντερνετ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 3 ώρες πριν, glofiish said: Αν ανανεώνεις το παλιό το flow τα απεριόριστα λεπτά τα λέει πλέον με νούμερο.Δινει κάτι εκατομμύρια λεπτά!!! και λογικά το συνεχιζει.Το θέμα είναι το ίντερνετ. Πριν κάνω την ανανέωση στα παιδιά μου έγραφε 8 εκατομμύρια λεπτά παρά κάτι ψιλά. Όταν όμως έκανα την ανανέωση πήγε στα 1000 λεπτά, απλά μας έδωσε και διπλασιασμό και γίνανε 2000 λεπτά και το internet από 1.5 gb στα 3gb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου (edited) Έχετε εντοπίσει κάποιον περιορισμό στην πρόσβαση στα δίκτυα της ΕΕ ή είναι όπως τα λένε στο site; Υπάρχει περίπτωση να μην μου επιτρέπει να μπω σε κάποιο δίκτυο από τα αναγραφόμενα; Είχα πάει με cosmote και ήταν όλα κομπλέ. Με cu πάω πρώτη φορά.. Edited 20 Ιουλίου by cu2goup 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου (edited) Η λίστα μπορεί να μην είναι ακριβής αλλά στο κάτω κάτω τι σε νοιάζει αν έχει ένα δίκτυο παραπάνω ή παρακάτω, μόνο του θα συνδεθεί όπου μπορεί. Γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Edited 20 Ιουλίου by spiliot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 13 minutes ago, spiliot said: Η λίστα μπορεί να μην είναι ακριβής αλλά στο κάτω κάτω τι σε νοιάζει αν έχει ένα δίκτυο παραπάνω ή παρακάτω, μόνο του θα συνδεθεί όπου μπορεί. Γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν θυμάμαι αν αφορούσε τη nova ή τη Vodafone.. έπρεπε λέει να ζητήσεις να σου ανοίξουν την πρόσβαση στα υπόλοιπα δίκτυα αν δεν έπιανε πχ αυτό που σε άφηνε να μπεις. Δεν μπορούσες ουσιαστικά να διαλέξεις οποίο θέλεις. Πάντα από τη λίστα συνεργαζόμενων μιλάω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 8 minutes ago, cu2goup said: Δεν θυμάμαι αν αφορούσε τη nova ή τη Vodafone.. έπρεπε λέει να ζητήσεις να σου ανοίξουν την πρόσβαση στα υπόλοιπα δίκτυα αν δεν έπιανε πχ αυτό που σε άφηνε να μπεις. Δεν μπορούσες ουσιαστικά να διαλέξεις οποίο θέλεις. Πάντα από τη λίστα συνεργαζόμενων μιλάω. Η Vodafone το κάνει αυτό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου Μίλησα στο τσατ.. μου δώσανε κι ένα τηλ δωρεάν λέει αν έχω κάποιο πρόβλημα να καλέσω. Λογικά όλα καλά θα πάνε.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 37 minutes ago, cu2goup said: Μίλησα στο τσατ.. μου δώσανε κι ένα τηλ δωρεάν λέει αν έχω κάποιο πρόβλημα να καλέσω. Λογικά όλα καλά θα πάνε.. Όλα θα πάνε καλά, και λογικά αυτό θα είναι το μικρότερο σου πρόβλημα ο καιρός να είναι καλός και θα περάσεις τέλεια όπου και αν είναι αυτό που θα πας 🙂 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 7 ώρες πριν, cu2goup said: Μίλησα στο τσατ.. μου δώσανε κι ένα τηλ δωρεάν λέει αν έχω κάποιο πρόβλημα να καλέσω. Λογικά όλα καλά θα πάνε.. Που θα πας;;; Για μπανάκι;;; 😋😁😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 1 hour ago, konstantinos77 said: Που θα πας;;; Για μπανάκι;;; 😋😁😂😂 Όχι άλλα μπανάκια!!! 😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 31 minutes ago, cu2goup said: Όχι άλλα μπανάκια!!! 😂 Άλλα κόλπα!!! 😄 ΥΓ. An all time classic... https://youtu.be/H_Ln1V2uv-Y?si=8T9tyq_knlWuyPBd&t=58 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου On 19/7/2026 at 8:41 ΜΜ, hercoulis said: Link έχουμε; 1 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 2 minutes ago, Lurker said: Link έχουμε; https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/?i_source=homepage-banner&i_medium=banner&i_content=hp-top-banner&i_owner=mk-cu&i_name=20201218-cudigitalsales 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Μόλις έκανα στην vodafone όλα απεριόριστα με 16,90 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 2 minutes ago, teopanta1 said: Μόλις έκανα στην vodafone όλα απεριόριστα με 16,90 Και πολύ καλά έκανες. Για συμβόλαιο μία χαρά τιμή είναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου On 20/7/2026 at 9:24 ΠΜ, HEO said: Όλα θα πάνε καλά, και λογικά αυτό θα είναι το μικρότερο σου πρόβλημα ο καιρός να είναι καλός και θα περάσεις τέλεια όπου και αν είναι αυτό που θα πας 🙂 Όλα καλά όπως το είπαμε.. Δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις στην αρχή αλλά ήθελε το +30 και έστρωσε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου Σε ποια χώρα αν επιτρέπεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου (edited) 28 minutes ago, aektzhs 1 said: Σε ποια χώρα αν επιτρέπεται Δανία Κοπεγχάγη.. Και να ξανα-παινέψω το ετήσιο cu που δίνει την απεριόριστη ομιλία και 11GB για ΕΕ. Μπράβο. Edited 21 Ιουλίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου (edited) Να ενημερώσω πως το υπολιπο της μαμάς μου επιστραφηκε. Τώρα περιμένω το δικό μου 27€ Edited 21 Ιουλίου by eridion25 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts