minast Δημ. Τετάρτη στις 09:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:21 πμ 1 hour ago, HEO said: @spiliot @opmgls παιδες παλια το ειχα κανει στην μανα μου (εχει κινητο αλλα ειναι στο ονομα μου), το ειχα βαλει και στην εφορια της και στο web banking της και δεν υπαρχει θεμα ακομα και τωρα τωρα δεν σε αφηνει, το μητρωο θελει ταυτοποιηση απο εταιρεια κινητης ή τραπεζα (που θελει απο εταιρια κινητης) αγορασα ενα βατραχι με 3 ευρω και αν δεν προκυψει κατι, ο γατος ο πατερας μου θα αποκτησει κινητο στο ονομα του ειτε του αρεσει ειτε οχι.... 😇 Σωστά, με την σημείωση ότι ο χρήστης δεν είναι υποχρεωτικά ο ιδιοκτήτης της γραμμής. Μπορεί μαζί με την βεβαίωση να εκδόσει υπεύθυνη δήλωση ότι τη χρήση του αριθμού έχει άλλος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 09:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:29 πμ 1 hour ago, HEO said: @spiliot @opmgls παιδες παλια το ειχα κανει στην μανα μου (εχει κινητο αλλα ειναι στο ονομα μου), το ειχα βαλει και στην εφορια της και στο web banking της και δεν υπαρχει θεμα ακομα και τωρα τωρα δεν σε αφηνει, το μητρωο θελει ταυτοποιηση απο εταιρεια κινητης ή τραπεζα (που θελει απο εταιρια κινητης) αγορασα ενα βατραχι με 3 ευρω και αν δεν προκυψει κατι, ο γατος ο πατερας μου θα αποκτησει κινητο στο ονομα του ειτε του αρεσει ειτε οχι.... 😇 Αυτά φίλε μου τα είπαμε και είναι γνωστα. Η ερώτηση είναι έχει βάλει κάποιος το ίδιο νούμερο σε 2 ΕΜΕΠ διαφορετικών ατομων; Λογικά δεν θα πρέπει να γίνεται. Γιατί η συζήτηση ξεκίνησε επειδή υποχρεώνουν κάποιον να έχει κινητο νούμερο. Άλλη ερώτηση: Σε email πιστοποιημένο στο ΕΜΕΠ στέλνουν OTP χωρίς να έχεις πιστοποιηθεί αριθμός κινητού στο ίδιο ΕΜΕΠ; Σε ΚΕΠ πριν 6 μήνες πήγα τον πατέρα μου για 1η πιστοποίηση αριθμού κινητής και δεν ζητησανε κανένα αποδεικτικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει οποιοδήποτε νούμερο αρκεί να είχαμε προσβαση να επαληθεύσουμε το ΟΤΡ. Βάλαμε το δικό του το προσωπικό και μετά από το σπίτι μπήκα από laptop και άλλαξα το νούμερο με ένα άλλο τριτεύον που εχω εγώ. Καμιά πιστοποιηση δεν ζητήθηκε πέρα από το να έχουμε πρόσβαση και στους δύο αριθμούς εκείνη την στιγμή για τα ΟΤΡ επαλήθευσης. Με παρόμοιo τρόπο άλλαξα και το νούμερο του στο web banking. Η τράπεζα περιμένει 1-2 μέρες μεχρι να καταχωρήσει την αλλαγή για να μην πέσει κάποιος θύμα απατεώνα που απέκτησε πρόσβαση στο κινητο κάποιου και παέι βιαστικά να κάνει ανάληψη, Μετά την 1η ταυτοποίηση νούμερου στο ΕΜΕΠ που είναι κάπως δύσκολη, αλλάζει έυκολα το νούμερο αφού υποτίθεται ότι το εγκρίνει ο κύριος του κινητού που ήδη έχει δηλωθεί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τετάρτη στις 12:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:46 μμ Και στην δική μου περίπτωση έχω καταχωρήσει τόσο στην Εθνική Τράπεζα όσο και στο gov.gr τον βασικό μου νούμερο που είναι στο όνομα της αδελφής μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Από την στιγμή που είναι δηλωμένος στην τράπεζα το νούμερο μετά γίνεται ταυτοποίηση και στο gov.gr 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Τετάρτη στις 03:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:06 μμ Αντίο φοιτητικό CU δεν έχει πια νόημα τέρμα τα 9€ φοιτητικό πακέτο καταργήθηκε το shake έγινε 21 μέρες. Επιπλέον, το βασικό πακέτο έγινε 1,5GB η 3,5GB ενώ η απεριόριστη ομιλία από απεριόριστα έγινε 1000' με τρίλεπτη χρέωση σε εποχή VoLTE. Τόσο μικρο διαθέσιμα data ρε Vodafone λες και ζούμε στο 2013 για σοβαρευτείτε λίγο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 03:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:33 μμ 24 minutes ago, eridion25 said: Αντίο φοιτητικό CU δεν έχει πια νόημα τέρμα τα 9€ φοιτητικό πακέτο καταργήθηκε το shake έγινε 21 μέρες. Επιπλέον, το βασικό πακέτο έγινε 1,5GB η 3,5GB ενώ η απεριόριστη ομιλία από απεριόριστα έγινε 1000' με τρίλεπτη χρέωση σε εποχή VoLTE. Τόσο μικρο διαθέσιμα data ρε Vodafone λες και ζούμε στο 2013 για σοβαρευτείτε λίγο Το νέο φοιτητικό με 20ε/3μηνο είναι πολύ καλό. Φύγε φορητότητα σε άλλο καρτοκινητο και επέστρεψε στο νέο φοιτητικό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Τετάρτη στις 03:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:43 μμ 9 minutes ago, VIPdriver said: Το νέο φοιτητικό με 20ε/3μηνο είναι πολύ καλό. Φύγε φορητότητα σε άλλο καρτοκινητο και επέστρεψε στο νέο φοιτητικό. Είμαι ήδη στο Q VIP 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 05:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:53 μμ 2 ώρες πριν, eridion25 said: Αντίο φοιτητικό CU δεν έχει πια νόημα εξαρταται, για μενα εχει τα 600 MB τον μηνα με φτανουν με λιγο ζορι, εχω και λιγα καβαντζα απο παλια ειμαι και λιγο σπαγγος 🙂 αλλα πολυ φοβαμαι οτι μετραει μερες.... 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) Τελικά εκανα αιτηση φοριτωτιτας στο Free2go μέσω 2109995100 Edited 1 ώρα πριν by eridion25 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Αν θέλετε να κάνετε μετατροπή από καρτοκινητό σε καρτο συμβόλαιο με πήραν τηλέφωνο από το 2130062245 για μετατροπή του καρτοκινητου μου σε καρτο συμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία σε σταθερά και σε όλα τα εθνικά σταθερά,6000 μηνύματα τον μήνα και 3 GB με 6 ευρώ και κάτι τον μήνα συν μία γνωστή σε όλους μας ρήτρα 1,90 ευρώ από τον 13ο μήνα και μετά για λόγους πληθωρισμού και επενδύσεων του δικτύου. Αφορά 18 μήνη δέσμευση. Η κλήση έγινε περίπου στις 11 το πρωί. Λογικά θα ισχύει ακόμα η προσφορά 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Τα 100 γιγα κουβά που έδιναν πριν 2 μηνες τα δίνουν ακόμα ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 37 minutes ago, kmpatra said: Τα 100 γιγα κουβά που έδιναν πριν 2 μηνες τα δίνουν ακόμα ? Δεν μου ανέφερε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) Μπορώ να πάρω νέο νούμερο cu χωρίς να ενεργοποιηθεί κάποιο από τα online πακέτα; Δεν με πειράζει να αγοράζεις αναγκαστικά κάρτα, αλλά δεν θέλω να ενεργοποιησει αυτόματα κάποιο από τα πακέτα που λέει στην online αιτηση. Στο μετρό δεν δίνουν πια ε; 😛 Επίσης μετά την online παραγγελία για την ταυτοποίηση χρειάζεται παρουσία σε κατάστημα ή μπορεί να γίνει online; Edited 16 ώρες πριν by sofos_k 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Από 1,5 η ρήτρα πήγε στα 1,9€. 2€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Κατά τυχη το βρήκα στο ινστα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 9 ώρες πριν, sofos_k said: Μπορώ να πάρω νέο νούμερο cu χωρίς να ενεργοποιηθεί κάποιο από τα online πακέτα; Δεν με πειράζει να αγοράζεις αναγκαστικά κάρτα, αλλά δεν θέλω να ενεργοποιησει αυτόματα κάποιο από τα πακέτα που λέει στην online αιτηση. Στο μετρό δεν δίνουν πια ε; 😛 Επίσης μετά την online παραγγελία για την ταυτοποίηση χρειάζεται παρουσία σε κατάστημα ή μπορεί να γίνει online; Στελνεις μήνυμα στο email τους με τον αριθμό παραγγελίας και τους το ζητας να μπουν μονο τα λεφτα και να μη βαλουν την προσφορά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλα μετά την παραλαβή ενεργοποειται και δεν χρειάζεται κατι αλλο, κάνεις μια εξερχόμενη και είσαι οκ. 6 ώρες πριν, hercoulis said: Από 1,5 η ρήτρα πήγε στα 1,9€. 2€. Και στο συμβόλαιο γράφει 3€ υποτίθεται ότι υπερισχύει το ηχογραφημένο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Καλημερα σας, Διαθετει καποιος κουπονι για e food που ειναι για σημερα να μου δωσει? ευχαριστω εκ των προτερων 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 25 minutes ago, redman20 said: Καλημερα σας, Διαθετει καποιος κουπονι για e food που ειναι για σημερα να μου δωσει? ευχαριστω εκ των προτερων Μπαααα... Τα έχει φάει όλα ο @HEO... 😋😋😁😁😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Νομίζω ότι δεν τρέχει πιά αυτή η προσφορά. Εάν μπεις στην εφαρμογή του e-food υπάρχει περίπτωση να δίνει έκπτωση 5 ευρώ στην 'τυχερη πινιάτα" (στο βγάζει φατσα-καρτα μόλις μπεις στην εφαρμογή). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 6 minutes ago, VIPdriver said: Νομίζω ότι δεν τρέχει πιά αυτή η προσφορά. Εάν μπεις στην εφαρμογή του e-food υπάρχει περίπτωση να δίνει έκπτωση 5 ευρώ στην 'τυχερη πινιάτα" (στο βγάζει φατσα-καρτα μόλις μπεις στην εφαρμογή). στα 2 ευρω απο το drop by cu around αναφερομαι 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Για την έκπτωση -2€ απο το drop by cu λέει. Τι σχέση έχει η εφαρμογή του e-food? https://www.vodafonecu.gr/cu-around/drop-by-cu-around/?i_source=tile&i_medium=banner&i_owner=mk-cu&i_name=20241031-cu-drop#?panel=note-663 Μια χαρα ισχύει το κουπόνι τις Παρασκευές 47 minutes ago, kmpatra said: Στελνεις μήνυμα στο email τους με τον αριθμό παραγγελίας και τους το ζητας να μπουν μονο τα λεφτα και να μη βαλουν την προσφορά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλα μετά την παραλαβή ενεργοποειται και δεν χρειάζεται κατι αλλο, κάνεις μια εξερχόμενη και είσαι οκ. Διόρθωση μαλλον θελει ενεργοποίηση απο εδω https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/register-sim-holder/?step=energopoiisi-sim Εκτος αν είναι μονο για τις σιμ που παιρνεις απο πλανοδιους αυτό. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά με είχαν πάρει τηλέφωνο όταν είχα παραγγείλει νούμερο και μου είπαν ότι θα έρθει ήδη ενεργοποιημένη. Αν δεν κάνω λάθος είχαν επικαλεστεί κάποιο συστημικό θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 7 minutes ago, kmpatra said: Για την έκπτωση -2€ απο το drop by cu λέει. Τι σχέση έχει η εφαρμογή του e-food? https://www.vodafonecu.gr/cu-around/drop-by-cu-around/?i_source=tile&i_medium=banner&i_owner=mk-cu&i_name=20241031-cu-drop#?panel=note-663 Μια χαρα ισχύει το κουπόνι τις Παρασκευές Διόρθωση μαλλον θελει ενεργοποίηση απο εδω https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/register-sim-holder/?step=energopoiisi-sim Εκτος αν είναι μονο για τις σιμ που παιρνεις απο πλανοδιους αυτό. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά με είχαν πάρει τηλέφωνο όταν είχα παραγγείλει νούμερο και μου είπαν ότι θα έρθει ήδη ενεργοποιημένη. Αν δεν κάνω λάθος είχαν επικαλεστεί κάποιο συστημικό θέμα. απο τις 12 τα μεσανυχτα που δοκιμαζω μου αναφερει οτι εχει εξαντληθει το 2 ευρω 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 minutes ago, redman20 said: απο τις 12 τα μεσανυχτα που δοκιμαζω μου αναφερει οτι εχει εξαντληθει το 2 ευρω Και εγώ τώρα που δοκίμασα το ίδιο λέει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 5 minutes ago, spiliot said: Και εγώ τώρα που δοκίμασα το ίδιο λέει υπαρχει περιπτωση να μην εχει καθολου διαθεσιμα σημερα? εγω την προηγουμενη εβδομαδα πηρα για πρωτη φορα κουπονι δεν ειχα δωσει βαση 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Σε φοιτητικό νούμερο που έχει φραγή, βγάλαμε κωδικούς για blue star 1+1. Έχω τον κωδικό και λέει θα ενεργοποιηθεί σε 24 ώρες. Το γεγονός ότι το νούμερο είναι σε φραγή επηρεάζει την ενεργοποίηση και τη χρήση του κωδικού; Edited 5 ώρες πριν by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Οχι. Από τη στιγμή που έβγαλε τον κωδικό δεν υπάρχει μπλέξιμο του cu πλέον. Εκτός αν θέλει να χρησιμοποιήσει το νούμερο για καποιο λογο η blue star π.χ. να σου στειλει sms που δεν το ξέρω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts