cu2goup Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 3 ώρες πριν, akis8607 said: Που τα βλέπετε το υπόλοιπα για περιαγωγή; Καλείς στο 1251. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου Τι έχουμε εδώ; https://www.facebook.com/share/p/1DtyARLung/ 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου (edited) 1 hour ago, sou_d said: Τι έχουμε εδώ; https://www.facebook.com/share/p/1DtyARLung/ Αυτό ακόμα καλύτερο όμως!! Πάλι carephone Βέβαια σαν το ετήσιο και σαν τη Χαλκιδική... Δεν έχει.. 😉 Edited 24 Μαΐου by cu2goup 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 1 hour ago, cu2goup said: Αυτό ακόμα καλύτερο όμως!! Πάλι carephone Βέβαια σαν το ετήσιο και σαν τη Χαλκιδική... Δεν έχει.. 😉 Ε αυτό βρε πασάμ είναι αυτό που είχαμε εξαρχής 🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου (edited) 17 ώρες πριν, cu2goup said: Καλείς στο 1251. Με χρέωση 35 λεπτά του ευρώ μετά το 1ο λεπτό... Edited 25 Μαΐου by spiliot 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 3 minutes ago, spiliot said: Με χρέωση 35 λεπτά του ευρώ μετά το 1ο λεπτό... Συγγνώμη 1252 εννοούσα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 5 ώρες πριν, cu2goup said: Συγγνώμη 1252 εννοούσα.. Δε βρήκα να λέει κάπου τι είναι διαθέσιμο για ΕΕ, μόνο τι παροχές έχεις και πότε λήγουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 2 minutes ago, spiliot said: Δε βρήκα να λέει κάπου τι είναι διαθέσιμο για ΕΕ, μόνο τι παροχές έχεις και πότε λήγουν. Μάλλον τότε δεν έχεις κάτι για ΕΕ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου Δε θα το έλεγα έτσι, έχω ρωτήσει στο chat πριν από ταξίδι αλλά και στη πράξη το επιβεβαίωσα κατά το ταξίδι αλλά το 1252 δε λέει τίποτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου Εγώ με Y στο 1252 το είδα το υπόλοιπο περιαγωγής. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου Περίεργο, εμένα λέει μόνο για εθνικά δίκτυα αλλά 100% έχει για ΕΕ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου Καλησπέρα. Έχω συμβόλαιο σταθερής και κινητής στη Vodafone. Αν κάνω το συμβόλαιο κινητής καρτοκινητό CU δικαιούμαι 10GB επιπλέον με ανανέωση 15€ λόγω σταθερού; 1 Παράθεση TCL 50 NXTPAPER 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigi Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Υπάρχει ένα ας το πούμε κρυφό Big Bang πακέτο το οποίο δεν εμφανίζεται μέσα στην εφαρμογή του CU αλλά μόνο μέσα στην εφαρμογή του Big Bang. Ονομάζεται Big Bang Student Month και δίνει 45GB (6.7GB για Ε.Ε) για 30 ημέρες με 6,75 ευρώ + 3000 κρυστάλλους. Σε αντίθεση με το Big Bang Student Data Max το οποίο εμφανίζεται στην εφαρμογή του CU που δίνει 45GB (8.3GB για Ε.Ε) για 30 ημέρες με 6,8 ευρώ + 50.000 κρυστάλλους. Απαιτεί λοιπόν 47.000 λιγότερους κρυστάλλους με μοναδικό μειονέκτημα τα 1.6GB λιγότερα στην Ε.Ε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 13 ώρες πριν, snapp said: Καλησπέρα. Έχω συμβόλαιο σταθερής και κινητής στη Vodafone. Αν κάνω το συμβόλαιο κινητής καρτοκινητό CU δικαιούμαι 10GB επιπλέον με ανανέωση 15€ λόγω σταθερού; Τα δικαιουσαι. Δεν νομίζω ότι η αλλαγή από συμβόλαιο στο καρτοκινητό αποτελεί εμπόδιο. Πώς θα την κάνεις την αλλαγή όμως; Φορητότητα και πάλι πίσω; Αν ναι, φρόντισε να δηλωθεί το αφμ στον αριθμό του καρτοκινητού, γιατί μόνο έτσι αποδιδεται το μπόνους. Η απευθείας αλλαγή έχει κάποιο κόστος και συνήθως σε αποτρέπουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 16 minutes ago, tigi said: Υπάρχει ένα ας το πούμε κρυφό Big Bang πακέτο το οποίο δεν εμφανίζεται μέσα στην εφαρμογή του CU αλλά μόνο μέσα στην εφαρμογή του Big Bang. Ονομάζεται Big Bang Student Month και δίνει 45GB (6.7GB για Ε.Ε) για 30 ημέρες με 6,75 ευρώ + 3000 κρυστάλλους. Σε αντίθεση με το Big Bang Student Data Max το οποίο εμφανίζεται στην εφαρμογή του CU που δίνει 45GB (8.3GB για Ε.Ε) για 30 ημέρες με 6,8 ευρώ + 50.000 κρυστάλλους. Απαιτεί λοιπόν 47.000 λιγότερους κρυστάλλους με μοναδικό μειονέκτημα τα 1.6GB λιγότερα στην Ε.Ε. Μόνο στα φοιτητικά νουμερα φαίνεται αυτό φαντάζομαι ... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 42 minutes ago, VIPdriver said: Μόνο στα φοιτητικά νουμερα φαίνεται αυτό φαντάζομαι ... 😋😋😁😁😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Τα δικαιουσαι. Δεν νομίζω ότι η αλλαγή από συμβόλαιο στο καρτοκινητό αποτελεί εμπόδιο. Πώς θα την κάνεις την αλλαγή όμως; Φορητότητα και πάλι πίσω; Αν ναι, φρόντισε να δηλωθεί το αφμ στον αριθμό του καρτοκινητού, γιατί μόνο έτσι αποδιδεται το μπόνους. Η απευθείας αλλαγή έχει κάποιο κόστος και συνήθως σε αποτρέπουν. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δήλωσα σε κατάστημα ότι θέλω να γίνει κάρτα και αναμένω τηλέφωνο από τα κεντρικά. Αν μου δώσουν καμιά καλή προσφορά θα παραμείνω σε σύνδεση, αν πάλι με δυσκολέψουν να το κάνω κάρτα κάνω φορητότητα για αλλού. 5 Παράθεση TCL 50 NXTPAPER 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 5 ώρες πριν, tigi said: Υπάρχει ένα ας το πούμε κρυφό Big Bang πακέτο το οποίο δεν εμφανίζεται μέσα στην εφαρμογή του CU αλλά μόνο μέσα στην εφαρμογή του Big Bang. Ονομάζεται Big Bang Student Month και δίνει 45GB (6.7GB για Ε.Ε) για 30 ημέρες με 6,75 ευρώ + 3000 κρυστάλλους. Σε αντίθεση με το Big Bang Student Data Max το οποίο εμφανίζεται στην εφαρμογή του CU που δίνει 45GB (8.3GB για Ε.Ε) για 30 ημέρες με 6,8 ευρώ + 50.000 κρυστάλλους. Απαιτεί λοιπόν 47.000 λιγότερους κρυστάλλους με μοναδικό μειονέκτημα τα 1.6GB λιγότερα στην Ε.Ε. Ρολοβερ κάνει το πρώτο πακέτο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου το 3μηνο φοιτητικό είναι μόνο με φορητότητα ή μπορεί να ενεργοποιηθεί σε ήδη φοιτητικό cu; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου On 21/5/2026 at 7:19 ΜΜ, kmpatra said: Αν εχεις cu μπορεί να σου βγάζει ειδοποίηση όταν μπαίνεις στο app για προγραμμα με 100 gb. Σου βγάζει επιλογή για να σε καλέσουν οπου βάζεις τηλέφωνο. Δίνουν συνήθως καρτοπρογραμμα ή καποιο συμβόλαιο, ανάλογα με τη χρήση. Εμένα δώσανε καρτοπρογραμμα με 7,93 3gb+100gb,τα εχω γράψει και πιο πίσω . Τωρα που το λες όντως με πήραν προ 3μήνου για καρτοπρογραμμα, αλλά καμια σχέση με τα 7,93 που λες. Μου ελεγαν για 14 και 15€ με απεριόριστη ομιλία κ δεν θυμάμαι πόσα Gb. Μέχρι να τους δώσω να καταλάβουν οτι δεν είμαι "αυτο το προφίλ πελάτη που κυνηγάνε", δηλαδή με..." απεριόριστα" , επέμεναν σε αυτα τα πακέτα. Τώρα βέβαια που το λες, θα το δοκιμάσω με το νουμερο μου στο app, να με καλέσουν παλι και αυτη τη φορά θα τους το πω εξ αρχής τι θελω. Το πακετο που λες στα 7,93 περιλαμβανει κι sms? On 21/5/2026 at 8:05 ΜΜ, hercoulis said: …ή αν δε βγάζει την επιλογή, ας κοιτάξει τους συνεργάτες με τα 3μηνα. 8€ & βγαίνει το μήνα και έχει σμς ντατα ομιλια. Σωστά, αλλά για 3μηνο, πρεπει πρωτα να φυγω και να ξαναγυρίσω Cu σε τρίμηνο, αφού εχω ήδη Cu. 3μηνο σε άλλη τηλεφωνία δεν εχω δει ακόμη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 6000 sms έχει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Ρολοβερ κάνει το πρώτο πακέτο; Κάνει μια χαρά! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 8 ώρες πριν, snapp said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δήλωσα σε κατάστημα ότι θέλω να γίνει κάρτα και αναμένω τηλέφωνο από τα κεντρικά. Αν μου δώσουν καμιά καλή προσφορά θα παραμείνω σε σύνδεση, αν πάλι με δυσκολέψουν να το κάνω κάρτα κάνω φορητότητα για αλλού. Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση με σταθερό και κινητό συμβόλαιο το οποίο λήγει σε ένα μήνα.Ακομα προσφορά δεν μου έχουν κάνει και σκέφτομαι το ενδεχόμενο ή της φορητότητας η της μετατροπής σε cu.Στο κατάστημα σου έκανε αίτημα;Σου είπαν τίποτα για χρέωση; Κάνανε τους δύσκολους;Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε για την εξέλιξη γιατί το ίδιο θα ήθελα να κάνω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 2 ώρες πριν, glofiish said: Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση με σταθερό και κινητό συμβόλαιο το οποίο λήγει σε ένα μήνα.Ακομα προσφορά δεν μου έχουν κάνει και σκέφτομαι το ενδεχόμενο ή της φορητότητας η της μετατροπής σε cu.Στο κατάστημα σου έκανε αίτημα;Σου είπαν τίποτα για χρέωση; Κάνανε τους δύσκολους;Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε για την εξέλιξη γιατί το ίδιο θα ήθελα να κάνω. Ναι από το κατάστημα έγινε το αίτημα μετατροπής σε κάρτα. Νομίζω 20€ είναι το τέλος μετατροπής. Δεν μου έκαναν τους δύσκολους. Μου είπαν τιμές για ανανέωση αυτές που έβλεπα και στο app και τις απέρριψα. Μέχρι 10/6 έλαβα sms ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου για το αίτημα μου. Ότι νεότερο θα ενημερώσω. 3 Παράθεση TCL 50 NXTPAPER 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Υπάρχει κάποια περίοδος ελάχιστης παραμονής ή γενικότερα κάτι που να μην επιτρέπει να γίνουν 2 φορητότητες σε 10-20-30 μέρες πχ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts