Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1640

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1829

13 minutes ago, VIPdriver said:

Να ξέρετε κάτι: ο καλύτερος γείτονας ειναι αυτος που σου δινει το password του wifi του...

το παω λιγο παρακατω

αν ολα τα wifi ηταν ελευθερα τι καλα που θα ηταν...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

-----------------------------------------------

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

1 minute ago, HEO said:

το παω λιγο παρακατω

αν ολα τα wifi ηταν ελευθερα τι καλα που θα ηταν...

Μου θύμισες το δωρεάν wifi του Σαμαρά...

2 ώρες πριν, Raskonikas13 said:

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε!

Ναι ναι, κι αυτό όπως και τόοοοσα άλλα προωθητικά της Voda.

2 ώρες πριν, HEO said:

δεν ξερω τι λετε εσεις

αλλα σημερα κηδευουμε το τζαμπα ινστα 😞

περασε ενας χρονος 🤐

https://youtu.be/8sT4MdWy_ow?is=nI8JiFe6Jp052xB4

😭

Κάποιος φίλος εδώ μέσα είχε θέμα με την φορητότητα. Και ένας συνάδελφος μου είχε ακριβώς το ίδιο θέμα και δύο εβδομάδες μετά τον πήραν τηλέφωνο για την αποστολή της κάρτας σιμ από του κουριερ και λίγο σχεδόν αμέσως μετά από την Cosmote Telekom πως το θέμα οφειλόταν στην Vodafone ε και ο συνάδελφος τα πήρε στο κρανίο και τους ακυρώσεις την φορητότητα και τελικά έμεινε στην Vodafone σε συμβόλαιο

6 ώρες πριν, kmpatra said:

Για το 10% ειχα εξοφλησει λογαριασμό μέσω vodafone app, ακόμη τίποτα.

Παρομοίως. Μίλα με το τσατ  (το οποίο τελευταία έχει μονίμως φόρτο εργασίας) ή στειλ' τους μεηλ. Δε νομίζω ότι θα συγκινηθούν από μόνοι τους.

Το πιο εκνευριστικο είναι ότι αλλάζουν τους όρους κατά το συμφέρον τους αλλά συνεχίζουν και γράφουν ότι η επιβράβευση αποδίδεται σε 5 ημέρες (ούτε καν εργάσιμες γράφει) και δε το τηρούν ποτέ. Μονά ζυγά δικά τους.

Edited by gpapas640

9 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Κάποιος φίλος εδώ μέσα είχε θέμα με την φορητότητα. Και ένας συνάδελφος μου είχε ακριβώς το ίδιο θέμα και δύο εβδομάδες μετά τον πήραν τηλέφωνο για την αποστολή της κάρτας σιμ από του κουριερ και λίγο σχεδόν αμέσως μετά από την Cosmote Telekom πως το θέμα οφειλόταν στην Vodafone ε και ο συνάδελφος τα πήρε στο κρανίο και τους ακυρώσεις την φορητότητα και τελικά έμεινε στην Vodafone σε συμβόλαιο

Δυστυχώς και στο παρελθόν ή κοσμοτέ "έχανε" φορητότητες και δεν ίδρωσε κανένα αφτί, στην καλύτερη το ξανακάνει και τη δεύτερη συνήθως γίνεται. Μόνο αν κάποιος ζητήσει εγγράφως αριθμούς αίτησης και κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ ίσως πιεστούν, το φταίει η Vodafone είναι σχεδόν σίγουρα παπάτζα.

0-02-05-0cc4ecbb31065ec26608ee7223f7575ab7724324f2dacf2f677a949128128dfd_1c6dc8a1806918.thumb.jpg.78c351882979b3cbf444574f650c13ed.jpg

και εμεις ευχαριστουμε για το τζαμπα ινστα

ξερω οτι μας βλεπετε

να βαλτε κανενα φθηνο πακετο, διοτι παραδες για ξοδεμα δεν εχουμε 😞

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026

2 minutes ago, HEO said:

0-02-05-0cc4ecbb31065ec26608ee7223f7575ab7724324f2dacf2f677a949128128dfd_1c6dc8a1806918.thumb.jpg.78c351882979b3cbf444574f650c13ed.jpg

και εμεις ευχαριστουμε για το τζαμπα ινστα

ξερω οτι μας βλεπετε

να βαλτε κανενα φθηνο πακετο, διοτι παραδες για ξοδεμα δεν εχουμε 😞

Εμένα ήταν το κλασσικό δεύτερο νούμερο που είχα σε esim. Μπορώ να πω ότι με βόλεψε αρκετά. Σε σύγκριση με το δικτυο της cosmote εκεί που κινουμουν ήταν απλά οκ, αλλά τη δουλειά μου την έκανα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι ήταν τσάμπα. Την ευχαριστώ για αυτό τον ένα χρόνο χωρίς άγχος για ίντερνετ όπου και να ήμουν. Εδώ να πω ότι τελικά η πραγματικη ανάγκη για απεριόριστα mb όταν είναι απεριόριστα είναι πολύ μικρότερη. Παλαιότερα πχ όταν έδιναν μια βδομάδα απεριόριστα, μέσα σε αυτή τη βδομάδα κατέβαζα ότι δεν κατέβαζα το χρόνο όλο. Τώρα που τα είχα απεριόριστα δεν ακούμπησα ποτέ ούτε το όριο των 300ων που έδινε η Vodafone.

Αν βγάλει κάνα καλό πακετακι η Vodafone, ίσως ταϊστει, αλλιώς θα μείνω με το βασικό μου νούμερο της cosmote που ένα χρόνο τώρα το συντηρούσα και έχουν μαζευτεί πολλά gb.

3 minutes ago, _NikitaS_ said:

Εδώ να πω ότι τελικά η πραγματικη ανάγκη για απεριόριστα mb όταν είναι απεριόριστα είναι πολύ μικρότερη.

Ακριβώς! Εγώ νομίζω το "απεριόριστα" είναι καθαρά ψυχολογικό trick του marketing για να το χρεώνουν παραπάνω.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός φίλου μου που ήθελε οπωσδήποτε απεριόριστα και παίρνω και κοιτάω το μετρητήρι των δεδομένων στο κινητό του και έφτανε τα 20-30 GB το μήνα.. τραγικό.. ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε..

Σε μενα παντως τωρα δεν...

Υ.Γ. τι έγινε vodafone ετοιμάζεις τις προσφορές για να μη φύγουμε?

23 minutes ago, kmpatra said:

Σε μενα παντως τωρα δεν...

Υ.Γ. τι έγινε vodafone ετοιμάζεις τις προσφορές για να μη φύγουμε?

Πάλι δεν ανοιγει...

Screenshot_20260417_223815_Messages(1)(1).thumb.jpg.1388daeba7e9b3d01043c72463550f8d.jpg

Τέλος εποχής λοιπόν έπειτα από ένα χρόνο. Ευχαριστούμε την Vodafone για αυτή την εμπειρία αν και απογοητευτηκα λίγο που δεν το ξαναέκανε και δεν έδωσε και κάτι για να μας κρατήσει,οπότε προς το παρόν οποίος θέλει μπορεί να ψαχτεί και να πορευετει με τα υπάρχοντα πακέτα. Ελπίζω σε νέα τέτοια παρόμοια προωθητική ενέργεια. Μέχρι τότε βλέπουμε 

Σήμερα βγήκα και από το νοσοκομείο,τελείωσε το ετήσιο απεριόριστο πρόγραμμα. Όλα τα καλά 

Edited by aektzhs 1

15 minutes ago, aektzhs 1 said:

Screenshot_20260417_223815_Messages(1)(1).thumb.jpg.1388daeba7e9b3d01043c72463550f8d.jpg

Τέλος εποχής λοιπόν έπειτα από ένα χρόνο. Ευχαριστούμε την Vodafone για αυτή την εμπειρία αν και απογοητευτηκα λίγο που δεν το ξαναέκανε και δεν έδωσε και κάτι για να μας κρατήσει,οπότε προς το παρόν οποίος θέλει μπορεί να ψαχτεί και να πορευετει με τα υπάρχοντα πακέτα. Ελπίζω σε νέα τέτοια παρόμοια προωθητική ενέργεια. Μέχρι τότε βλέπουμε 

Σήμερα βγήκα και από το νοσοκομείο,τελείωσε το ετήσιο απεριόριστο πρόγραμμα. Όλα τα καλά 

Ευχομαι περαστικά και μέχρι να βρείς λύση για απεριόριστα μπορείς να πας 1 μήνα δωρεάν neo. 

22 minutes ago, aektzhs 1 said:

Σήμερα βγήκα και από το νοσοκομείο

Περαστικά αδερφέ 🙂

Σιδερένιος πάντα 

Edited by HEO

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Σιδερένιος!  Καλύτερα που σήμερα βγήκες παρά να έμπαινες. Τέλειωσες και εσύ με αυτό.
ΥΓ. Ας ελπίσουμε να στρώσει λίγο το δίκτυο της Vf τώρα που δεν θα υπάρχουν όλα αυτά τα χιλιάδες νούμερα με τα απεριορίστα απο τον διαγωνισμό του ινστα. Κι εγώ είχα...

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

@aektzhs 1 μου... 💙
Περαστικά και IRON MAN από εδώ και πέρα σου εύχομαι ότι και να είναι!! 😊💙

Edited by konstantinos77

@aektzhs 1

Υγιής και δυνατός να εισαι φιλε μου.

Ερωτηση

Αν φυγει κάποιος απο voda και ξαναγυρίσει σύντομα , διατηρούνται οι πόντοι bing bang? παλιότερα έλεγαν ότι διατηρούνται, τώρα τι γίνεται?

Επίσης ακυρώνονται οι bring a friend εστω κι αν έχουν χρησιμοποιηθεί?