Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 49,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1668

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1887

1897177983_Screenshot_20260209_150113_MyCU.thumb.jpg.370f98214fbd864b6e5dc3a4ac9e687c.jpg

Τελικά εφαρμόστηκαν η αλλαγές αν δω οτι καταργήσουν και το φθηνό με 11.80€ ειδικά για τη μάνα μου που βάζει αυτο το πακέτο αντε γειά μετα 

Vodafone The only scam company you can trust 

3 ώρες πριν, opmgls said:

Εξαιρετική παρατήρηση!
Βέβαια μένει να αποδειχθεί στην πράξη αυτό από τον Μάιο και μετά που θα αρχίσει να γεμίζει πολύ το δίκτυο της, από περιαγωγές στις τουριστικές περιοχές (πουν είναι πολλές, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας).

Ευκαιρία για αποτοξίνωση από τα κινητά.. 😉

Edited by cu2goup

7 minutes ago, cu2goup said:

Ισχύει αλλά αυτό συμβαίνει στις πολύ τουριστικές περιοχές που από κει που έχει 10 κατοίκους ξαφνικά φτάνουν χιλιάδες.. 

Αξιζει να σημειωθεί οτι στους τουριστες η βονταφον κάνει μεγάλο πολυ δυνατο προμο σε συγκεκριμένα σημεία.

11 minutes ago, VIPdriver said:

Αξιζει να σημειωθεί οτι στους τουριστες η βονταφον κάνει μεγάλο πολυ δυνατο προμο σε συγκεκριμένα σημεία.

Ε, εντάξει άμα οι Έλληνες έχουν λίγα giga τα δεδομένα των τουριστών θα μας πειράξουν;

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Ε, εντάξει άμα οι Έλληνες έχουν λίγα giga τα δεδομένα των τουριστών θα μας πειράξουν;

Πιστεύω ότι η πλειοψηφια τουριστών που παιρνουν καρτοκινητο παίρνουν βονταφον. 

28 minutes ago, VIPdriver said:

Πιστεύω ότι η πλειοψηφια τουριστών που παιρνουν καρτοκινητο παίρνουν βονταφον. 

η πλειοψηφια των τουριστων πλεον αγοραζει e-sims ή χρησιμοποιεί αυτες που εχει απο την πατριδα τους

εξαιρουνται ελληνες του εξωτερικου και ξενοι που ερχονται καθε χρονο ελλαδα, που εχουν δικα τους ελληνικα νουμερα

αυτο βλεπω εγω τουλαχιστον

οι e-sim κανουν περιαγωγη κατα κανονα σε nova και voda

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Σημερα ήρθε μήνυμα που λέει ότι έχω ενεργοποιήσει κωδ για την προσφορά booklet στα ΑΒ. Το ποσό και οι πόντοι παραμένουν όμως οπως ήταν. 
Το παλιό μνμ λέει ότι θα έχω έκπτωση με αγορές άνω των 15€. 
Λεωμηπως εμφανιστεί στην επόμενη αγορά.  Θα δούμε…

Εκανα μια αγορα σημερα στην καρτα που ειχα βαλει τον 1 κωδικο. Στο ταμειο μου ειπαν οτι εχω 2 6 ευρες. Μεσω της εφαρμογης εβαλα να αφαιρεθουν οι ποντοι στην επομενη αγορα και στους ποντους λεει πλεον 0 και στο wallet αυτο.... Φανταζομαι ετσι λειτουργει... Ειχα χρονια να ψωνισω απο ΑΒ και δεν θυμαμαι....

Screenshot_20260209_183640_AB.jpg

On 6/2/2026 at 7:41 ΜΜ, sou_d said:

Χτες είχε πολύ καλοκαιρία και δεν ήθελα να βγω. Σήμερα που πήγα δεν πέρασαν στις αγορές που έκανα... Έστειλα στην εξυπηρέτηση όμως και θα δούμε 

Του ΑΒ. Ναι έκανα μία άνω του 1€ και μετέπειτα ξανά άνω των 15€

Παίδες με κάλεσε σήμερα η εξυπηρέτηση, μου είπε ότι πλέον θα φαίνονται οι 7 δωροεπιταγές. Και κάτι έγινε. Είναι 6, αλλά οκ, δεν θα κάνω φασαρία 😃

Ωστόσο δοκίμασα και στην άλλη που είχα 3 και δεν πέρασε. Θα ξανά στείλω στην εξυπηρέτηση 😉

Screenshot_2026-02-09-19-53-32-96_d0a9fc6d61d0f5fbbc899aaa5520555e.jpg

46 minutes ago, sou_d said:

Παίδες με κάλεσε σήμερα η εξυπηρέτηση, μου είπε ότι πλέον θα φαίνονται οι 7 δωροεπιταγές. Και κάτι έγινε. Είναι 6, αλλά οκ, δεν θα κάνω φασαρία 😃

Ωστόσο δοκίμασα και στην άλλη που είχα 3 και δεν πέρασε. Θα ξανά στείλω στην εξυπηρέτηση 😉

Screenshot_2026-02-09-19-53-32-96_d0a9fc6d61d0f5fbbc899aaa5520555e.jpg

Εγώ τους έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας να τους ζητήσω τα ρέστα που μου γράφει -900 ποντους ενώ στην απόδειξη 600..

Για να δούμε τι θα πούνε..

14 ώρες πριν, GMF80 said:

Εκανα μια αγορα σημερα στην καρτα που ειχα βαλει τον 1 κωδικο. Στο ταμειο μου ειπαν οτι εχω 2 6 ευρες. Μεσω της εφαρμογης εβαλα να αφαιρεθουν οι ποντοι στην επομενη αγορα και στους ποντους λεει πλεον 0 και στο wallet αυτο.... Φανταζομαι ετσι λειτουργει... Ειχα χρονια να ψωνισω απο ΑΒ και δεν θυμαμαι....

Screenshot_20260209_183640_AB.jpg

Αυτό δεν είναι το wallet

Auto  είναι το ιστορικό των πόντων 

Στο wallet λέει το ποσό σε ευρώ 

Οποτε φανταζομαι στην επομενη αγορα θα αφαιρεθουν αυτοματα...

Screenshot_20260210_100244_AB.jpg

Edited by GMF80

5 minutes ago, GMF80 said:

Οποτε φανταζομαι στην επομενη αγορα θα αφαιρεθουν αυτοματα...

Screenshot_20260210_100244_AB.jpg

Πριν βγαλει την αποδειξη να ενημερωσεις οτι θα πληρωσεις με το ΑΒ wallet.

14 minutes ago, VIPdriver said:

Λήγουν ποτέ αυτά τα χρήματα ή οι πόντοι;

20 minutes ago, opmgls said:

Λήγουν ποτέ αυτά τα χρήματα ή οι πόντοι;

Εαν πατησεις "ποντοι" και μετά "ιστορικο ποντων" εχει την επιλογη να δεις δίπλα το "ληξη ποντων". Για το wallet δεν ξερω.

ΥΓ: Μιας και μιλάμε για κουπόνια ΑΒ, ρίξτε μιά ματιά στο λινκ

https://www.lagonika.gr/prosfores/me-agores-15euro-se-krasia-afrwdeis-oinoys-kerdizeis-6euro-200-pontoi-alles-prosfore/

Edited by VIPdriver

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

λες μονο οτι εχεις καρτα AB και στην σκαναρει

τα χρηματα αφαιρουνται αυτοματα, το ποσο μαλλον δεν ληγει

καθοτι εχω αφησει μικροποσα σε καρτα για μηνες

Πάντως η καρτοκινητή της VF έιχε σημαντικές απώλειες. Προφανώς το επιδιώξανε σύμφωνα με το αρθρο.

image.png.1b33b096dd361fff67a85f403c02698c.png

2 minutes ago, Tsino said:

Πάντως η καρτοκινητή της VF έιχε σημαντικές απώλειες. Προφανώς το επιδιώξανε σύμφωνα με το αρθρο.

image.png.1b33b096dd361fff67a85f403c02698c.png

Κέρδισε 20 χιλιάδες και έχασε 96 χιλιάδες, που σημαίνει ότι έδωσε στον ανταγωνισμό +76 χιλιάδες. Ο ορισμός της έκφρασης "για εσάς δουλεύω"... 

Αναφέρει ότι επιδιώκει αλλαγη του ποιοτικού πελατειακού μείγματος... εν ολίγοις η καρτοκινητή είναι πλέμπα 😁

2 minutes ago, Tsino said:

Αναφέρει ότι επιδιώκει αλλαγη του ποιοτικού πελατειακού μείγματος... εν ολίγοις η καρτοκινητή είναι πλέμπα 😁

Έχασε τις 4πλασιες συνδέσεις, που σημαίνει ότι τα 20 χιλιάδες συμβόλαια που απέκτησε θα πρεπει να πληρώνουν τουλάχιστον τα 4πλασια από ότι πληρωναν στο καρτοκινητο για να μη βγαίνει "μείον" η βονταφοναρα. Πείτε μου έναν που θα πει "ας αφήσω το καρτοκινητο και ας παω σε συμβόλαιο με 4πλασια τιμή"... 

Αυτά τα καρτοκινητά κατά πάσα πιθανότατα το μεγαλύτερο ποσοστό μπορεί να ήταν ανενεργά οπότε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν κερδοφόρα για την εταιρεία. Βέβαια αυτό το γνωρίζουν τα μέσα κεφάλια της εταιρείας καλύτερα από εμάς αλλά γενικά οι πάροχοι συχνά κάνουν μεγάλες εκκαθαρίσεις στην βάση της καρτοκινητής τους.

Λιγο υπερβολικο το βλεπω, απο την αλλη πλεον δεν έρχονται προσφορες συμβολαίου ή καρτοπρογραμματος με τιμη κατω απο 10 ευρω οπως παλια στα καρτοκινητά. Οταν ακριβυνει/εκλειψει το q vip ή οταν προωθησει ετησια πακετα θα ανακατευτούν πάλι τα μερίδια. Η αγορα της καρτοκινητης ανακατανεμεται διαρκως. Εχει και ενα κλικ καλυτερη εξυπηρέτηση απο τους άλλους καποιοι το μετρανε αυτό.

17 minutes ago, VIPdriver said:

Έχασε τις 4πλασιες συνδέσεις, που σημαίνει ότι τα 20 χιλιάδες συμβόλαια που απέκτησε θα πρεπει να πληρώνουν τουλάχιστον τα 4πλασια από ότι πληρωναν στο καρτοκινητο για να μη βγαίνει "μείον" η βονταφοναρα. Πείτε μου έναν που θα πει "ας αφήσω το καρτοκινητο και ας παω σε συμβόλαιο με 4πλασια τιμή"... 

δεν πάει καθόλου έτσι. Τα καρτοκινητά που έχασε μπορεί να είναι καρτοκινητά που έληξαν, έγινε δηλαδή διακοπή σύνδεσης. Και είναι πάρα πολλά γιατί η συγκεκριμένη εταιρία συνηθίζει να στέλνει καρτοκινητά «στο άκυρο» ή να μοιράζει στο δρόμο, σε ανθρώπους που δεν θα τα χρησιμοποιήσουν ποτέ

Επίσης ξεχνάς ότι το καρτοκινητό δεν έχει μηνιαίο πάγιο. Το συμβόλαιο έχει. 

Edited by evang.t

2 minutes ago, paokara4594 said:

Αυτά τα καρτοκινητά κατά πάσα πιθανότατα το μεγαλύτερο ποσοστό μπορεί να ήταν ανενεργά οπότε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν κερδοφόρα για την εταιρεία. Βέβαια αυτό το γνωρίζουν τα μέσα κεφάλια της εταιρείας καλύτερα από εμάς αλλά γενικά οι πάροχοι συχνά κάνουν μεγάλες εκκαθαρίσεις στην βάση της καρτοκινητής τους.

Ισχυει, δυο δυο στελνει τα cu τα 2 τελευταία χρόνια, τα περισσότερα δεύτερα πιστεύω πάνε στον κάδο αν όχι άμεσα, τουλάχιστον μετά από ένα χρόνο

Edited by kmpatra