maller Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Μόλις ενεργοποιήθηκε το ετήσιο Vodafone με τα 95€ από το Gigashop Λάρισας κι έχω να πω τα καλύτερα για το μαγαζί. Άμεση επικοινωνία με messenger και τηλ. ενημέρωση για τα πάντα, μέχρι και που με πήρε σήμερα να μου πει να βάλω την νέα κάρτα για να ενεργοποιηθεί. Λίγο ταλαιπωρία το ότι έπρεπε να πάω για λίγες μέρες σε άλλο πάροχο (επέλεξα cosmote λόγω 3ευρου online και την έβγαλα με μια παραγγελία ΒΟΧ που σου δίνει απεριόριστα GB για 1 εβδομάδα την 1η φορά) αλλά δε φταίει το μαγαζί.. Πλέον τα ετήσια αποτελούν (σχεδόν) μονόδρομο για μένα, εξαιρετική τιμή και ησυχάζεις για 1 χρόνο χωρίς ανανεώσεις και φόβο για το τι (κακό) θα σκεφτούν πάλι οι εταιρίες.. 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Εξ αποστάσεως έγινε η δουλειά ή πήγες εκεί? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maller Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 23 minutes ago, kmpatra said: Εξ αποστάσεως έγινε η δουλειά ή πήγες εκεί? Όλο εξ' αποστάσεως. Δικαιολογητικά με mail, αποστολή της κάρτας SIM & απόδειξης σε ΒΟΧ, πληρωμή με IRIS. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Τιμολογιακές αλλαγές https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-kartokinitis-09-01-2026 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 32 minutes ago, kmpatra said: Τιμολογιακές αλλαγές https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-kartokinitis-09-01-2026 δεν βλεπω να με αφορουν αλλα παρατηρω: Aπό 09/02/2026, καταργούνται τα παρακάτω πακέτα από τα ψηφιακά κανάλια My CU APP, vodafonecu.gr, My Vodafone app & Vodafone.gr, My Taza app: ... Τα ανωτέρω πακέτα θα παραμείνουν διαθέσιμα προς ενεργοποίηση μέσω των καταστημάτων Vodafoneκαι του 1252 στην ίδια τιμή & θα προσφέρουν 19.5GB. Δηλαδη τα πακετα δεν θα υπαρχουν στις εφαρμογες αλλα θα υπαρχουν στα καταστηματα και στο 1252;; τι αρωστημενα μυαλα εχουν εκει στην voda;;;; 1 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 51 minutes ago, kmpatra said: Τιμολογιακές αλλαγές https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-kartokinitis-09-01-2026 Πάει η καρτοκινητή που ξέραμε. Μεγάλο λάθος της βονταφονίτσας... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Πάει η καρτοκινητή που ξέραμε. Μεγάλο λάθος της βονταφονίτσας... Να πω πως δεν βλέπουμε και τεράστιες αλλαγές όσον αφορά το Vodafone CU πέρα από την κατάργηση των μεσαίων πακέτων και την αποκλειστική ενεργοποίηση δύο πακέτων μόνο μέσω τηλεφώνου και όχι μέσω app. Ελπίζω μόνο να μην έχει άλλο γύρο όπως την άλλη φορά που μετά από δέκα ημέρες έβαλε καινούργια πιο σκληρή ανακοίνωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Συμφωνω, απλά παρατηρώ οτι επιτίθεται πολύ άγρια στην καρτοκινητή της (βλ.προηγουμενες αλλαγες που πετσοκοψε ολα τα data κ τα απεριόριστα). Σίγουρα θα έχει και συνέχεια η κατρακύλα. Εντωμεταξύ βρήκα άκρη να πάρω 3μηνο φοιτητικό cu αλλά φοβάμαι οτι στο τελος του πακετου μπορεί να μην το ανανεώνουν. Είναι ικανοί για όλα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Αν θυμάμαι κάποια τρίμηνα έλεγαν με ανανέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εντωμεταξύ βρήκα άκρη να πάρω 3μηνο φοιτητικό cu αλλά φοβάμαι οτι στο τελος του πακετου μπορεί να μην το ανανεώνουν. Είναι ικανοί για όλα. πέρασες στην σχολή που πάντα ήθελες ή κάτι άλλο; 😀 8 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 1 hour ago, tempo said: πέρασες στην σχολή που πάντα ήθελες ή κάτι άλλο; 😀 Κάτι άλλο... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, maller said: Καλησπέρα. Μόλις ενεργοποιήθηκε το ετήσιο Vodafone με τα 95€ από το Gigashop Λάρισας κι έχω να πω τα καλύτερα για το μαγαζί. Άμεση επικοινωνία με messenger και τηλ. ενημέρωση για τα πάντα, μέχρι και που με πήρε σήμερα να μου πει να βάλω την νέα κάρτα για να ενεργοποιηθεί. Λίγο ταλαιπωρία το ότι έπρεπε να πάω για λίγες μέρες σε άλλο πάροχο (επέλεξα cosmote λόγω 3ευρου online και την έβγαλα με μια παραγγελία ΒΟΧ που σου δίνει απεριόριστα GB για 1 εβδομάδα την 1η φορά) αλλά δε φταίει το μαγαζί.. Πλέον τα ετήσια αποτελούν (σχεδόν) μονόδρομο για μένα, εξαιρετική τιμή και ησυχάζεις για 1 χρόνο χωρίς ανανεώσεις και φόβο για το τι (κακό) θα σκεφτούν πάλι οι εταιρίες.. Δηλαδή στο ήδη υπάρχων CU μπορείς με 95€ να έχεις ποια προσφορά? 1 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 8 minutes ago, lefkaditis said: Δηλαδή στο ήδη υπάρχων CU μπορείς με 95€ να έχεις ποια προσφορά? Ήταν cu, πήγε για λίγο Cosmote και γύρισε με νέο cu με την ετήσια προσφορά. Με 95€ έχει 300GB, απεριόριστη ομιλία και 100sms το μηνα για 12 μήνες. Edited 9 Ιανουαρίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, cu2goup said: Ήταν cu, πήγε για λίγο Cosmote και γύρισε με νέο cu με την ετήσια προσφορά. Με 95€ έχει 300GB, απεριόριστη ομιλία και 100sms το μηνα για 12 μήνες. Καλό!Δηλαδή παω σε ενα κατ/μα βοντα στην αθήνα, κάνω αίτηση φορητότητας και μου το κάνουν συναμα με την πληρωμη των 95€? Just now, lefkaditis said: Καλό!Δηλαδή παω σε ενα κατ/μα βοντα στην αθήνα, κάνω αίτηση φορητότητας και μου το κάνουν συναμα με την πληρωμη των 95€? Μόνο για ενα χρονο ισχυει η προσφορα? 1 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 18 minutes ago, lefkaditis said: Καλό!Δηλαδή παω σε ενα κατ/μα βοντα στην αθήνα, κάνω αίτηση φορητότητας και μου το κάνουν συναμα με την πληρωμη των 95€? Μόνο για ενα χρονο ισχυει η προσφορα? Τσου, μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα. Ρίξε μια ματιά στις μπροστά σελίδες να δεις τις εικόνες των καταστημάτων. Ναι, 1 χρόνο με την επιλογή της ανανέωσης (λένε). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) 9 ώρες πριν, kmpatra said: Τιμολογιακές αλλαγές https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-kartokinitis-09-01-2026 Αυτό που μου κάνει εντύπωση και ήθελα να το γράψω πριν 15 μέρες και αφορμή στάθηκε ένα πακέτο που πλέον δίνει λεπτά και προς εξωτερικό (όχι μόνο ΕΕ, αλλά γενικότερα), είναι το ότι λείπει από παντού στη Vodafone η Νότιος Κορέα. Ακόμα και το πακέτο που έχει τώρα που δίνει 80 λεπτά & 2,5GB με 17-18€, έχει όλες τις χωρες εκτός της Ν. Κορέας. Πήγε η αδερφή μου τα Χριστούγεννα και έπρεπε να πάρει SIM της Cosmote για παν ενδεχομένο μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο όπου της είχα παραγγείλει ήδη τοπική κάρτα SIM (LG U+). Edited 9 Ιανουαρίου by ParafronGR 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) Όποιος έχει snappi και θέλει να βάλει κάρτα ανανέωσης.. Υπάρχει μία προσφορά μέχρι 12/1 που σου δίνει 2€ επιστροφή για την ανανέωση. Οπότε δίνεις τα 9,8€ στο efood μέσω smart pocket, σου επιστρέφει και 2€ στη snappi και ουσιαστικά σου βγαίνει σχεδόν τζάμπα η ανανέωση υπολοίπου. Edited 10 Ιανουαρίου by cu2goup 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Στις γιορτές έδινε 7 ευρώ η snappi. Την τιμησα 2 φορές. Τσαμπα φαι. 🙂 5 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) 6 minutes ago, HEO said: Στις γιορτές έδινε 7 ευρώ η snappi. Την τιμησα 2 φορές. Τσαμπα φαι. 🙂 Εγώ είπα να εκμεταλλευτώ τα δωράκια του φοιτητικού. Αφού δεν λένε να τα καταργήσουν τελικά.. οπότε έκανα μία ανανέωση σχεδόν δωρεάν γιατί κόντευε χρόνος και δεν ξέρω αν θα διαγραφόταν το νούμερο ή όχι. Edited 10 Ιανουαρίου by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Και εγώ σε φοιτητικά έκανα ανανέωση 😉 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου εγώ έχω ήδη snappi αλλά την επόμενη εβδομάδα θα κάνω μια μεταφορά απο cosmote σε cu. Υπάρχει κάποια προσφορά, κάποια επιστροφή σε snappi; 1 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 11 minutes ago, tempo said: εγώ έχω ήδη snappi αλλά την επόμενη εβδομάδα θα κάνω μια μεταφορά απο cosmote σε cu. Υπάρχει κάποια προσφορά, κάποια επιστροφή σε snappi; Αν έχεις ήδη, δεν υπάρχει κάτι. Μεθαύριο λήγει μία μικρή επιστροφή 2€ που δίνει σε κάθε ανανέωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου On 10/1/2026 at 10:13 ΜΜ, cu2goup said: Αν έχεις ήδη, δεν υπάρχει κάτι. Μεθαύριο λήγει μία μικρή επιστροφή 2€ που δίνει σε κάθε ανανέωση. Νόμιζα πως αυτή η προσφορά ήταν για πάντα. Τελικά έκανα λάθος 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Νόμιζα πως αυτή η προσφορά ήταν για πάντα. Τελικά έκανα λάθος μακαρι να ηταν για παντα, αλλα το παντα εχει ψοφησει 😞 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου On 10/1/2026 at 8:43 ΠΜ, ParafronGR said: Αυτό που μου κάνει εντύπωση και ήθελα να το γράψω πριν 15 μέρες και αφορμή στάθηκε ένα πακέτο που πλέον δίνει λεπτά και προς εξωτερικό (όχι μόνο ΕΕ, αλλά γενικότερα), είναι το ότι λείπει από παντού στη Vodafone η Νότιος Κορέα. Ακόμα και το πακέτο που έχει τώρα που δίνει 80 λεπτά & 2,5GB με 17-18€, έχει όλες τις χωρες εκτός της Ν. Κορέας. Πήγε η αδερφή μου τα Χριστούγεννα και έπρεπε να πάρει SIM της Cosmote για παν ενδεχομένο μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο όπου της είχα παραγγείλει ήδη τοπική κάρτα SIM (LG U+). Την έχει στην ζώνη Β με μόνο 14,5 ευρώ την ημέρα …… Η Κορέα έχει απίστευτο ίντερνετ https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/roaming/pas-pantou 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts