Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έριξα μία ματιά στο "cu στο φουλ" και δεν σας θυμίζει λίγο liquid; Στο μενού πανω πανω, με μαυρο φόντο και οταν μπαινεις παλι μαυρο φοντο. 

Κακώς που δεν δινει 1 μήνα δώρο (όπως το cosmote neo).

Καλά η νοβα εκτός ανταγωνισμού...

• Απαντήσεις 50χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1678

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1888

1 hour ago, VIPdriver said:

Έριξα μία ματιά στο "cu στο φουλ" και δεν σας θυμίζει λίγο liquid; Στο μενού πανω πανω, με μαυρο φόντο και οταν μπαινεις παλι μαυρο φοντο. 

"30€ κάρτα→ Απεριόριστα λεπτά + Απεριόριστα data + 50 SMS για 30 ημέρες (και υπόλοιπο 2,27€)"

τι ειναι αυτα ρε VODA...... 🙂

μοιαζει αλλα δεν ειναι....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

15 minutes ago, HEO said:

"30€ κάρτα→ Απεριόριστα λεπτά + Απεριόριστα data + 50 SMS για 30 ημέρες (και υπόλοιπο 2,27€)"

τι ειναι αυτα ρε VODA...... 🙂

μοιαζει αλλα δεν ειναι....

Πού το είδες αυτό;

15 minutes ago, VIPdriver said:

Πού το είδες αυτό;

εδω

https://www.vodafonecu.gr/cards/

αλλο "φουλ" πρεπει να ειναι αυτο, για κοροιδα....

42 minutes ago, HEO said:

εδω

Καμία σχέση. Το σλόγκαν τους είναι φουλ. 

Το CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ είναι ο διάδοχος του Liquid, και πληροφορίες υπάρχουν στην εφαρμογή και εδώ 

Edited by paanos

Όσοι κάνατε το ετήσιο πότε μπήκε το πακέτο; Έχουν μπει τα 95 ευρώ στο υπόλοιπο αλλά δεν έχουν βάλει το πακέτο ακόμα. Η ενεργοποίηση έγινε στις 12. 

Edited by dasnowy

52 minutes ago, paanos said:

Καμία σχέση. Το σλόγκαν τους είναι φουλ. 

Το CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ είναι ο διάδοχος του Liquid, και πληροφορίες υπάρχουν στην εφαρμογή και εδώ 

απο μια συντομη ματια -καθοτι με τρεχουν 😞

δεν βλεπω και μεγαλη διαφορα

2025-12-23_18-15-53.png.e742923f1d4068fc3816da08464f1f05.png

Παίδες, μια ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς να μεταφέρει χρήματα (7€ λχ) σε αριθμό cu που έχει φραγή; Γίνεται και αν ναι διατηρείται το μεταφερόμενο ποσό ως υπόλοιπο;

17 minutes ago, Raskonikas13 said:

Παίδες, μια ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς να μεταφέρει χρήματα (7€ λχ) σε αριθμό cu που έχει φραγή; Γίνεται και αν ναι διατηρείται το μεταφερόμενο ποσό ως υπόλοιπο;

Το σίγουρο είναι οτι η μεταφορά χρηματων δεν μετράει ως ανανέωση, που σημαίνει οτι δεν εχει νοημα μεταφορας σε αριθμο που δεν εχει άλλο υπολοιπο που ληγει πιο μετά. 

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Αντιστοιχο του κοσμοτε νεο ειναι,το ειχαμε αναφέρει και οταν βγήκε. Το liquid ηταν με χρονοχρεωση, τι σχέση εχει? Εδω αυτο τραβαει απο καρτα το ποσο καθε μηνα. Μονο το φτηνότερο πακετο ανταγωνιζεται το νεο, τα αλλα πανε πιο ακριβά. Εχει ομως και τις εξτρα παροχες, για οποιον τις θέλει.

4 ώρες πριν, HEO said:

εδω

Δεν μενουν τα λεφτα στο υπόλοιπο βέβαια.

Στην εφαρμογή του cu αν εχω δυο αριθμούς στο ονομα μου πως γίνεται να τα βλεπω και τα δυο ? 

Edited by NeCrOmAnCeR19

9 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said:

Στην εφαρμογή του cu αν εχω δυο αριθμούς στο ονομα μου πως γίνεται να τα βλεπω και τα δυο ? 

Δεν γίνεται.. μόνο στο Vodafone app.

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Το σίγουρο είναι οτι η μεταφορά χρηματων δεν μετράει ως ανανέωση, που σημαίνει οτι δεν εχει νοημα μεταφορας σε αριθμο που δεν εχει άλλο υπολοιπο που ληγει πιο μετά. 

Ναι, αν θες όμως να αγοράσεις κάποιο πακέτο ίντερνετ δεν έχει νόημα; Ότι δεν μετράει σαν ανανέωση το γνωρίζουμε, αν μπορείς την ίδια στιγμή της μεταφοράς να αγοράσεις πακέτο δεδομένων θα ήταν ενδιαφέρον...

1 hour ago, NeCrOmAnCeR19 said:

1 hour ago, cu2goup said:

Δεν γίνεται.. μόνο στο Vodafone app.

Φτιαχνεις 2 λογαριασμούς στο vodafonecu.gr (εναν για καθε αριθμο) και αποσυνδεεσαι απο τον εναν και μπαινεις στον αλλον, με χρήση password manager για πιο γρήγορα. Ή με διπλοτυπο cu app, αν υποστηρίζει η συσκευή σου. Αυτα αν θες οπωσδήποτε το cu app. Αλλιως πας σε vodafone app, με ενα λογαριασμό βλεπεις και τα 2 αυτόματα εφόσον εχεις δηλωσει το αφμ σου κατα την ταυτοποίηση των αριθμών.

Edited by kmpatra

Ρε παιδιά από τα δώρα του cu το 6ευρω κουπόνι αβ πως το χρησιμοποιώ σε ηλεκτρονική παραγγελία δεν περνάει. Στα προμοσιον το περνάει αλλά δεν δείχνει κάτι άλλο δεν προχωράει . Μήπως είναι για κατάστημα? Επίσης έχει όριο? 

3 ώρες πριν, aaaaztek84 said:

Ρε παιδιά από τα δώρα του cu το 6ευρω κουπόνι αβ πως το χρησιμοποιώ σε ηλεκτρονική παραγγελία δεν περνάει. Στα προμοσιον το περνάει αλλά δεν δείχνει κάτι άλλο δεν προχωράει . Μήπως είναι για κατάστημα? Επίσης έχει όριο? 

To πρώτο που περασα δεν είδα να ανεβάζει το ποσό. Στο ταμείο όταν πήγα αργότερα μου είπε ότι τώρα ενεργοποιήθηκε για επόμενη αγορά. Δεύτερο που μου έδωσαν δε με αφήνει να το περάσω. Διάβασε τους όρους.

Edited by venejo

Πρωτα πρεπει να κανετε μία αγορά (πχ 1 τσιχλα) και μετα απο 5-10 λεπτά ενεργοποιείται το 6ευρο κουπονι. Δεν το δινει 2η φορα (το δοκιμασα παρολο που εληξε το πρωτο πριν 2 μηνες)

42 minutes ago, venejo said:

To πρώτο που περασα δεν είδα να ανεβάζει το ποσό. Στο ταμείο όταν πήγα αργότερα μου είπε ότι τώρα ενεργοποιήθηκε για επόμενη αγορά. Δεύτερο που μου έδωσαν δε με αφήνει να το περάσω. Διάβασε τους όρους.

κανε δευτερο λογαριασμο

Χρόνια πολλά σε όλους/ες, εάν το cu δεν δώσει δωράκι ούτε την Πρωτοχρονιά, θα μιλάμε για τεράστια στροφή στην πολιτική της εταιρίας... Ήδη σε όσους βονταφονάδες είπα ότι έχω δωρεάν ίντερνετ για τις γιορτές από την κοσμοτέ, άρχισαν τα "γαλλικά"... 

1 hour ago, VIPdriver said:

Χρόνια πολλά σε όλους/ες, εάν το cu δεν δώσει δωράκι ούτε την Πρωτοχρονιά, θα μιλάμε για τεράστια στροφή στην πολιτική της εταιρίας... Ήδη σε όσους βονταφονάδες είπα ότι έχω δωρεάν ίντερνετ για τις γιορτές από την κοσμοτέ, άρχισαν τα "γαλλικά"... 

Ούτε ένα κουραμπιέ δεν έδωσαν;Αίσχος!!!

On 23/12/2025 at 7:12 ΜΜ, Raskonikas13 said:

Καλά Χριστούγεννα.
Όχι ΔΕΝ μεταφέρονται χρήματα σε αριθμό με φραγή.

On 23/12/2025 at 3:02 ΜΜ, VIPdriver said:

Ναι, από εκεί πέρασε και δεν κόλλησε! Σιγά μην είναι σαν το Liquid, αυτό ήταν μοναδικό και απολύτως εκτός συναγωνισμού. Το Neo προσπαθεί να χτυπήσει, αλλά αν δεν αποφασίσει να δώσει, 1) το Champion κάτω των 30€ (π.χ. στα 27€)αντί για 33€ και 2) στο Elite 50GB αντί για 25GB, Neo δε χτυπά, μέχρι να σβήσει ο Ήλιος!

On 16/12/2025 at 9:18 ΠΜ, VIPdriver said:

Δείτε τα κυκλωμενα

Screenshot_20251215_1.jpg.ba6b9e49573d5fd577049751b352b6d6.thumb.jpg.e7951f9834c2c8632f6aeaae482d9777.jpg

τελικά το ποσό πληρωμής είναι 20 ή 25; Βλέπω ότι παραμένει χωρίς διόρθωση...

για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr

η παιδεία απλά... https://ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr