Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

19 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ξεχαστε τα πολλά ντάτα στην καρτοκινητή της βονταφονάρας...

Δεν πειράζει, γι' αυτό και εμείς παραμένουμε στην Cosmotάρα, για να λιώνουμε στα GB (ποια GB? Στα TB), με 8-9€ το μήνα. Όμως, εσείς που μένετε πιστοί στη Vodafonάρα, μην αλλάξετε εταιρεία και έρθετε, γιατί και εμείς, κάποιους πρέπει να έχουμε να γλεντάμε! Μη μας στερήσετε αυτήν τη διασκέδαση.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 4
  • Sad 1
  • Not helpful/Misleading 3

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1632

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1813

6 minutes ago, Mad_Scientist said:

Δεν πειράζει, γι' αυτό και εμείς παραμένουμε στην Cosmotάρα, για να λιώνουμε στα GB (ποια GB? Στα TB), με 8-9€ το μήνα. Όμως, εσείς που μένετε πιστοί στη Vodafonάρα, μην αλλάξετε εταιρεία και έρθετε, γιατί και εμείς, κάποιους πρέπει να έχουμε να γλεντάμε! Μη μας στερήσετε αυτήν τη διασκέδαση.

Aw shit here we go again Meme Generator

12 minutes ago, Mad_Scientist said:

Βασικά πρέπει να μείνουν στην βονταφον ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός. Εαν ολοι έρθουν κοσμοτε, θα ανέβουν οι τιμές. 

9 minutes ago, VIPdriver said:

Βασικά πρέπει να μείνουν στην βονταφον ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός. Εαν ολοι έρθουν κοσμοτε, θα ανέβουν οι τιμές. 

Ποιος ανταγωνισμός? Όταν μία εταιρεία όντας δεύτερη -με μερίδιο αγοράς 20+ μονάδες κάτω από εκείνο της πρώτης- πετσοκόβει παροχές, την ώρα που η πρώτη εταιρεία -με μερίδιο αγοράς σε απόσταση αναπνοής από το όριο του 50%- μοιράζει αβέρτα παροχές, υπάρχει ανταγωνισμός? Το υγιές θα ήταν, η Cosmote να πετσοκόβει και η Vodafone να μοιράζει. Τι ακριβώς επιδιώκει η Vodafonάρα με όλο αυτό? Να γίνει τρίτη? Ε, δεν θα αργήσει να το πετύχει. Διότι, το αυτογκόλ της Vodafone, δεν πρόκειται να ωφελήσει μόνο την Cosmote, αλλά (προφανώς) και τη Νόβα.

4 ώρες πριν, Mad_Scientist said:

Να υπενθυμίσω ότι είμαστε σε νήμα της Vodafone 

Επιβεβαιώνω και εγώ.

Screenshot_20251127-180504_Messages.png

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

10 ώρες πριν, HEO said:

Οχι στους 2, δεν υπαρχει πλεον καμμια διαφορα απο τα κοινα νουμερα.

Πλέον η διαφορά θα είναι στα πακέτα data και όχι στην διάρκεια του υπολοίπου,δυστυχώς αντί να δίνει και στα κανονικά νούμερα περισσότερα δεδομένα τόσο στα φοιτητικά όσο και στα κανονικά κόβονται τα απεριόριστα δεδομένα απλά στα φοιτητικά θα δίνει περισσότερα

1876694108_Screenshot_20251128_MyCU.thumb.jpg.cb75a5c019320289cf5f3e396161f1da.jpg

Και μετά το τρολάρισμα... Ειχα παρει πριν 2 μηνες κωδικο απο το big bang. Λεει student deal ενω εγω δεν εχω φοιτητικο.

97264959_Screenshot_20251128_1_MyCU.thumb.jpg.e1c8e16486b6eda491f8a3ac6d8b3dcd.jpg

Έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια η βονταφονάρα!

36 minutes ago, VIPdriver said:

1876694108_Screenshot_20251128_MyCU.thumb.jpg.cb75a5c019320289cf5f3e396161f1da.jpg

Και μετά το τρολάρισμα... Ειχα παρει πριν 2 μηνες κωδικο απο το big bang. Λεει student deal ενω εγω δεν εχω φοιτητικο.

97264959_Screenshot_20251128_1_MyCU.thumb.jpg.e1c8e16486b6eda491f8a3ac6d8b3dcd.jpg

Δεν πειράζει,πάρε τον κωδικό και ψώνισε και τα άλλα άστα

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Δεν πειράζει,πάρε τον κωδικό και ψώνισε και τα άλλα άστα

Μα τον ειχα χρησιμοποιησει ηδη τον κωδικο πριν 2 μηνες (και κάτι μέρες)...

37 minutes ago, VIPdriver said:

ειμαι φοιτητης αλλα με ταισε μονο μια φορα, δεν δινει νεα κουπονια

😞

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Just now, HEO said:

ειμαι φοιτητης αλλα με ταισε μονο μια φορα, δεν δινει νεα κουπονια

😞

Αυτο κατάλαβα και εγω. Κακως τα δειχνει στο big bang app και στο cu app σε όσους το πηραν και κακώς που στις προϋποθέσεις δεν γράφει οτι ειναι για 1 μόνο φορά. 

UPDATE: στις προϋποθέσεις είχε οτι ισχυει 1 κωδ ανα 2 μηνες και τωρα που το ελεγξα το αλλαξαν σε 1 κωδ ανα 4 μηνες! Σταθερότητα, οχι παίζουμε!

19 minutes ago, geoliol said:

εχει φαει κανα σκαλωμα η εφαρμογη σημερα και δεν με αφηνει να κανω ανανεωση;

Τώρα δίνει τη δυνατότητα ανανέωσης και με 8€ (ελάχιστη). Ως 30/11 γράφει.

9 minutes ago, Raskonikas13 said:

Τώρα δίνει τη δυνατότητα ανανέωσης και με 8€ (ελάχιστη). Ως 30/11 γράφει.

Πράγματι! Βονταφονάρα καντο 1ε μονιμο ονλαιν και θα κρατήσω 10 νούμερα (να ανεβασω και το ποσοστο σου)!56065857_Screenshot_20251128MyCU.thumb.jpg.f0770ef29925ee0f44d3be7a66080373.jpg

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πράγματι! Βονταφονάρα καντο 1ε μονιμο ονλαιν και θα κρατήσω 10 νούμερα (να ανεβασω και το ποσοστο σου)!56065857_Screenshot_20251128MyCU.thumb.jpg.f0770ef29925ee0f44d3be7a66080373.jpg

Αν το κάνει 1 ευρώ , θα εχεις 10 νούμερα διακοσμητικά γιατί ένα ευρώ δεν αγοράζει τίποτα .

54 minutes ago, Vasileios said:

Αν το κάνει 1 ευρώ , θα εχεις 10 νούμερα διακοσμητικά γιατί ένα ευρώ δεν αγοράζει τίποτα .

Έχω άλλα σχέδια  εγώ....

ειδα μια διαφημιση, αν ανανεωσεις με snappi σου δινουν πισω 7 ευρω απο τα 13

οποτε νομιζω αυτο ειναι καλυτερη προσφορα απο τα 8 ευρω

απο τα 13 ευρω μπαινουν efood 10 περιπου - οσο κανουν (περιπου παλι) 2 πιστες στην πιτσα φαν -> δοκιμασμενο και καλο 😇

32 minutes ago, HEO said:

ειδα μια διαφημιση, αν ανανεωσεις με snappi σου δινουν πισω 7 ευρω απο τα 13

οποτε νομιζω αυτο ειναι καλυτερη προσφορα απο τα 8 ευρω

απο τα 13 ευρω μπαινουν efood 10 περιπου - οσο κανουν (περιπου παλι) 2 πιστες στην πιτσα φαν -> δοκιμασμενο και καλο 😇

Εξαρτάται νομίζω τι σκοπεύεις να κάνεις το υπόλοιπο και πώς χρησιμοποιείς τον αριθμό...Νομίζω η διαφορά των 2€ αμελητέα...6€ μέσω σναπι αλλά στο υπόλοιπο μένουν 11,82€ και 8€ μέσω cu αλλά στο υπόλοιπο μένουν 7,27€.

Edited by Raskonikas13

3 minutes ago, Raskonikas13 said:

Εξαρτάται νομίζω τι σκοπεύεις να κάνεις το υπόλοιπο και πώς χρησιμοποιείς τον αριθμό..

σωστο αυτο...

εχω καποια φοιτητικα νουμερα που τα κραταω μονο για τα (λιγα αλλα χρησιμα για μενα) δεδομενα τους

σκοπευω να βαζω μονο μια καρτα τον χρονο και να τρωω αμεσα το υπολοιπο σε e-food 🙂

οποτε η λυση που προτεινα ειναι η βελτιστη για μενα

παιδιά sorry αλλά θέλω να σιγουρευτώ για κάτι που έχω ξαναρωτήσει αλλά στέλνοντας μήνυμα ελέγχου δεν παίρνω απάντηση.

Έχω καρτοκινητο vodafone CU και έβαλα το cu combo ocean. Ο λόγος είναι ότι θα το πάρει ο γιος σε μια εκδρομή στην Τσεχία. Με το πακέτο αυτό θα έχει κανονικά data και ομιλία απεριόριστα, έτσι;

Θα υπάρχει κάποιος κόφτης (ορθή χρήση); Είδα ότι στο συγκεκριμένο πακέτο δεν αναφέρει για κάποιον κόφτη.

Απλά πρέπει όταν φτάσει Τσεχία να ενεργοποιήσει την Περιαγωγή μέσα απο "Ρυθμίσεις → Δίκτυο κινητής → SIM →
Περιαγωγή δεδομένων → ON", σωστά;

Αν έχει ενεργοποιήσει την περιαγωγή απο εδώ, Ελλάδα, πριν ξεκινήσει υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr

η παιδεία απλά... https://ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr

1 hour ago, tempo said:

παιδιά sorry αλλά θέλω να σιγουρευτώ για κάτι που έχω ξαναρωτήσει αλλά στέλνοντας μήνυμα ελέγχου δεν παίρνω απάντηση.

Έχω καρτοκινητο vodafone CU και έβαλα το cu combo ocean. Ο λόγος είναι ότι θα το πάρει ο γιος σε μια εκδρομή στην Τσεχία. Με το πακέτο αυτό θα έχει κανονικά data και ομιλία απεριόριστα, έτσι;

Θα υπάρχει κάποιος κόφτης (ορθή χρήση); Είδα ότι στο συγκεκριμένο πακέτο δεν αναφέρει για κάποιον κόφτη.

Απλά πρέπει όταν φτάσει Τσεχία να ενεργοποιήσει την Περιαγωγή μέσα απο "Ρυθμίσεις → Δίκτυο κινητής → SIM →
Περιαγωγή δεδομένων → ON", σωστά;

Αν έχει ενεργοποιήσει την περιαγωγή απο εδώ, Ελλάδα, πριν ξεκινήσει υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Μόνο κάποιος που το έχει δοκιμάσει μπορεί να σου πει 100% αν και που έχει κόφτη

Ούτε εγώ είδα να λέει κάτι

Το πακέτο ισχύει κανονικά στην ΕΕ, τα δεδομένα σε περιαγωγή μπορείς να τα ανοίξεις και από Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα

Φρόντισε να έχεις αυτόματη αναζήτηση δικτύου και αν ο γιος σου έχει κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο που θα επιλεγεί αυτόματα να διαλέξει κάποιο άλλο δίκτυο χειροκίνητα.