spiliot Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Μακάρι να είναι για ένα χρόνο δωρεάν αλλά το ότι σε πολλούς (όλους; ) είπαν ξεκάθαρα ότι θα χρειάζεται μια ανανέωση για να μη μπει φραγή, συν ότι στο παρελθόν (στα πρώτα ετήσια δώρα) έμπαινε φραγή παρόλο που το υπόλοιπο έληγε πολύ αργότερα δεν το κάνει πολύ σίγουρο. Μια κάρτα στο τρίμηνο που θα την τρως efood (ευχόμαστε να μην χάσουμε ούτε αυτό) δεν είναι τίποτα πάντως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Αν θέλω να φέρω ένα νούμερο στο CU αλλά με την προοπτική ότι θα με πάρει η παλιά εταιρία για προσφορά, τα 13€ της κάρτας ανανέωσης τα παίρνω πίσω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 8 minutes ago, paanos said: Αν θέλω να φέρω ένα νούμερο στο CU αλλά με την προοπτική ότι θα με πάρει η παλιά εταιρία για προσφορά, τα 13€ της κάρτας ανανέωσης τα παίρνω πίσω; Όχι δεν νομίζω. Πώς θα τα πάρεις πίσω;;;;Ίσως αν έπεφτες πάνω σε καμία περίοδο τιμολογιακής αλλαγής αλλά τώρα δεν σε πιάνει εσένα. Γενικά αυτό νομίζω ότι θα συμβεί,ας μας βοηθήσει και κάποιος άλλος συμφορουμίτης αν γνωρίζει κάτι περισσότερο από εμένα και καλύτερα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Αν ακυρώσω την παραγγελία εννοώ. Προφανώς δε θα χρησιμοποιηθεί η κάρτα ανανέωσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) 1 minute ago, paanos said: Αν ακυρώσω την παραγγελία εννοώ. Προφανώς δε θα χρησιμοποιηθεί η κάρτα ανανέωσης. Αυτό δεν το ξέρω. Ας μας πει κάποιος συμφορουμίτης γνώστης Edited 19 Απριλίου by aektzhs 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 1 ώρα πριν, spiliot said: Μακάρι να είναι για ένα χρόνο δωρεάν αλλά το ότι σε πολλούς (όλους; ) είπαν ξεκάθαρα ότι θα χρειάζεται μια ανανέωση για να μη μπει φραγή, συν ότι στο παρελθόν (στα πρώτα ετήσια δώρα) έμπαινε φραγή παρόλο που το υπόλοιπο έληγε πολύ αργότερα δεν το κάνει πολύ σίγουρο. Μια κάρτα στο τρίμηνο που θα την τρως efood (ευχόμαστε να μην χάσουμε ούτε αυτό) δεν είναι τίποτα πάντως. Μόνο για το πρώτο διαγωνισμό αναφέρθηκε αυτό στα υπόλοιπα δεν αναφέρθηκαν τέτοια προβλήματα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 1 hour ago, paanos said: Αν ακυρώσω την παραγγελία εννοώ. Προφανώς δε θα χρησιμοποιηθεί η κάρτα ανανέωσης. Στη φορητότητα αν δεν άλλαξε κάτι σου στέλνουν ξυσμένη κάρτα, δύσκολο να την πάρουν πίσω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 35 minutes ago, spiliot said: Στη φορητότητα αν δεν άλλαξε κάτι σου στέλνουν ξυσμένη κάρτα, δύσκολο να την πάρουν πίσω. αυτο με την ξυσμενη καρτα γινοταν πολυ παλιοτερα στις τελευταιες φορητοτητες απο οτι θυμαμαι τα λεφτα εμπαιναν κατευθειαν φορητοτητα χωρις καρτα μονο στην νοβα απο το γνωστο νουμερο 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 2 ώρες πριν, paanos said: Αν ακυρώσω την παραγγελία εννοώ. Προφανώς δε θα χρησιμοποιηθεί η κάρτα ανανέωσης. 56 minutes ago, spiliot said: Στη φορητότητα αν δεν άλλαξε κάτι σου στέλνουν ξυσμένη κάρτα, δύσκολο να την πάρουν πίσω. Η ξυσμένη κάρτα έχει καταργηθεί από το 23, αλλά και πάλι, και να την έστελναν, έχουν ήδη καταχωρήσει τα ψηφία στον αριθμό κι έτσι έκαναν ανανέωση. Πλέον, μόλις ενεργοποιηθείς στο δίκτυο, σου βάζουν τις παροχές. Η μόνη λύση είναι η NOVA - με την προσφορά που τρέχει, κάνεις φορητότητα χωρίς να πληρώσεις κάτι αλλά και όταν λήξει, είναι η μόνη που σου στέλνει κάρτα ανανεωσης μέσα στο φακελο που μπορείς μετά να μεταπουλήσεις 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Καλή ανάσταση με υγεία και ευτυχία πάνω από όλα!!!! 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Χρόνια πολλά παιδιά,υγεία για να μπορέσουμε να φτιάξουμε τα υπόλοιπα.. Καλή Ανάσταση. 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου όσο αναφορά την φορητότητα εγώ έκανα πρόσφατα σε δύο νουμεράκια cosmote το ένα προς vodafone και το δεύτερο προς nova,μέσω ιντερνετ παντα από τις σελίδες του cu και του free2go,στη μεν vodafone σε αναγκάζει να πληρώσεις μέσω ιντερνετ την κάρτα 13€ μέσω χρεωστικής η πιστωτικής,οπότε μετά παραλαμβάνεις τον φάκελο μέσω κούριερ, ενώ στην nova επιλέγεις 15€ κάρτα και σου έρχεται ο φάκελος μέσω κούριερ τον οποίο πληρώνεις τα 15€ δηλαδή αντικαταβολή,το καλύτερο είναι με τη vodafone,παλιότερα βάζανε με κάθε φορητότητα μέσω τηλ η μέσω ίντερνετ δώρο άλλα δύο πακέτα cu,τώρα βάζουν μόνο ένα στο οποίο έχεις καλές προσφορές σε λεπτά ομιλίας και μηνύματα,αντίθετα στη nova δε σου δίνουν έξτρα πακετάκια δώρο δυστυχώς. 3 Παράθεση Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) Σε φορητότητα φίλης σε νόβα, στο γνωστό νούμερο, δεν πλήρωσε τίποτα και έβαλε λεφτά μετά από 15 μέρες και 3 νούμερα δωρεάν για να μοιράσει. Edited 19 Απριλίου by Konsta_ntina 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 9 ώρες πριν, paanos said: Αν ακυρώσω την παραγγελία εννοώ. Προφανώς δε θα χρησιμοποιηθεί η κάρτα ανανέωσης. Αν ακυρώσεις, θα πρέπει να μιλήσεις με αυτούς μετά για να σου επιστρέψουν τα λεφτά. Το έκανα παλιότερα αλλά επειδή όπως αναφέρθηκε ήταν ξυσμένη κάρτα, την έβαλα απλώς σε άλλο κινητό. Αλλά με είχαν πάρει τηλ για να μου επιστρέψουν το ποσό και τους είπα πως δεν χρειάζεται. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου (edited) Χριστός Ανέστη! χρόνια πολλά σε όλους Φορητότητα σε νόβα μια τον Ιούλιο σε κατάστημα και άλλες δύο από το γνωστό νούμερο μια πριν 3 μήνες και μια προχθές Και στις τρεις περιπτώσεις δεν έχω βάλει κάρτα και δεν πρόκειται να βάλω αν δεν περάσει ένας χρόνος Edited 20 Απριλίου by HEO 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου On 18/4/2025 at 11:56 ΜΜ, gpapas640 said: Μπήκαν τα απεριόριστα από το διαγωνισμό του Instagram! Η διάρκεια του υπολοίπου ανανεώθηκε για 1+ χρόνο, άρα δεν είναι απαραίτητη η ανανέωση! Οι απεριόριστες παροχές στην ανάλυση πακέτων λήγουν επίσης στις 16/05/2026. Σε ευχαριστούμε! Το είδα κι εγώ σήμερα, όταν μπήκα στο app να δω πότε είναι να βάλω κάρτα (το πακέτο που είχα έληγε σήμερα). Επειδή βλέπω κι εγώ ότι έχει ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου σε 16/5/2026, καταλαβαίνω ότι δεν χρειάζεται να βάλω κάρτα για τον επόμενο χρόνο! 🙂 Ελπίζω να μην κάνουν καμιά μαϊμουδιά στο μεταξύ και λήξει το υπόλοιπο και ψάχνω να βρω άκρη... Χρόνια πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη! 5 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου (edited) Καλησπέρα,χρόνια πολλά.Μίλησα με το chat του CU να ρωτήσω για αυτή την προσφορά με τα unlimited για 9 μήνες μέσω site για νέο αριθμό ή φορητοτητα και μου είπαν ότι η προσφορά είναι επ αόριστον και δεν έχουν κάποια ενημέρωση ότι θα λήξει... Πρακτικά τι σημαίνει αυτό;Η Vodafone ενημερώνει πριν λήξει μια προσφορά ή την κατεβάζει απλά από το site?Έφυγα πριν λίγες μέρες αλλά θέλω να γυρίσω σε κάρτα στην εταιρεία και αναρωτιέμαι αν μπορώ να το κάνω τον άλλο μήνα να μην πάνε χαμένες και οι παροχές που έχω πληρώσει στη πράσινη για ένα μήνα. Edited 20 Απριλίου by George6633 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 1 minute ago, George6633 said: Καλησπέρα,χρόνια πολλά.Μίλησα με το chat του CU να ρωτήσω για αυτή την προσφορά με τα unlimited για 9 μήνες μέσω site για νέο αριθμό ή φορητοτητα και μου είπαν ότι η προσφορά είναι επ αόριστον και δεν έχουν κάποια ενημέρωση ότι θα λήξει... Πρακτικά τι σημαίνει αυτό;Η Vodafone ενημερώνει πριν λήξει μια προσφορά ή την κατεβάζει απλά από το site?Έφυγα πριν λίγες μέρες αλλά θέλω να γυρίσω σε κάρτα στην εταιρεία και αναρωτιέμαι αν μπορώ να το κάνω τον άλλο μήνα να μην πάνε χαμένες και οι παροχές που έχω πληρώσει στη πράσινη για ένα μήνα. Δεν ενημερώνει.. την κατεβάζει και τέλος. Από κει και πέρα.. υπάρχει ο κωδικός CU200 ππυ σου δίνει 200GB αλλά όχι απεριόριστα και λειτουργεί πολύ καιρό τώρα. Δλδ και απεριόριστα να μην έχεις, τα 200 θα τα έχεις. Εκτός κι αν είσαι τόσο γκαντέμης που τα καταργήσουν και τα δύο τι να πω.. Γιατί δεν πας Nova εναλλακτικά; Θες madness και insta προσφορές;; 😂😂😂 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου (edited) 5 minutes ago, cu2goup said: Δεν ενημερώνει.. την κατεβάζει και τέλος. Από κει και πέρα.. υπάρχει ο κωδικός CU200 ππυ σου δίνει 200GB αλλά όχι απεριόριστα και λειτουργεί πολύ καιρό τώρα. Δλδ και απεριόριστα να μην έχεις, τα 200 θα τα έχεις. Εκτός κι αν είσαι τόσο γκαντέμης που τα καταργήσουν και τα δύο τι να πω.. Γιατί δεν πας Nova εναλλακτικά; Θες madness και insta προσφορές;; 😂😂😂 Αν είμαι τόσο γκαντέμης τι να πω και τα 200 μου φτάνουν άνετα..Ιδανικά θέλω ένα συμβόλαιο στα 15€ απεριόριστα όλα αλλά μου το δίνουν 17.50€ λόγω φορητοτητας.. Θα με ξαναπάρουν από Τρίτη.Από κει πέρα σκέφτηκα την Q με το κατοστάρικο αλλά έχω ήδη ένα τέτοιο σε ένα ρουτερακι για το νησί και θέλω Vodafone γιατί έχω την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων οπότε με 10€ κάθε μήνα θα βγαίνει 1,80€ το πακέτο Combo Flow που δίνει απεριόριστα για 9 μήνες και τα υπόλοιπα καβατζα στην κάρτα(αν δεν αλλάξουν οι τιμές και όλα αυτα)...Τώρα που το σκέφτομαι ξανά ένας insta "διαγωνισμός" με απεριόριστα εκεί μετά το 9μηνο δεν θα με χάλαγε 🤣 Edited 20 Απριλίου by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου 2 ώρες πριν, George6633 said: Τώρα που το σκέφτομαι ξανά ένας insta "διαγωνισμός" με απεριόριστα εκεί μετά το 9μηνο δεν θα με χάλαγε 🤣 Στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύουν τα εξής επίκαιρα: Όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. Δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά. 😅 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Γεια σας έχω μία esim cu. Μπορώ να την κάνω φορητότητα και να πάρω φυσική κάρτα από άλλη εταιρεία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 13 minutes ago, empeiros said: Γεια σας έχω μία esim cu. Μπορώ να την κάνω φορητότητα και να πάρω φυσική κάρτα από άλλη εταιρεία; Προφανώς.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 18 minutes ago, cu2goup said: Προφανώς.. Πειραζει που εχει φραγη; Πρεπει να βαλω χρηματα πριν τη φορητοτητα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Αν ο αλλος παροχος ζητα πιστοποίηση μεσω sms θα εχεις θέμα. Που θες να το πας? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 31 minutes ago, kmpatra said: Αν ο αλλος παροχος ζητα πιστοποίηση μεσω sms θα εχεις θέμα. Που θες να το πας? Δεν ειμαι σιγουρος . Πιστοποιηση με sms ζητουν και η cosmote και η nova Μπορω με φορητοτητα στην cosmote να ζητησω esim κατευθειαν; Edited 21 Απριλίου by empeiros 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts