elkons Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Γιαυτό και το CU θα παραμείνει #1 καρτοκινητή της αγοράς. Η Cosmote δεν τολμάει να κάνει κάτι τέτοιο. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 5 minutes ago, elkons said: Γιαυτό και το CU θα παραμείνει #1 καρτοκινητή της αγοράς. Η Cosmote δεν τολμάει να κάνει κάτι τέτοιο. Ας υπάρχει και ένα δίκτυο που δεν θα σέρνεται το καλοκαίρι.. 😉 5 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 7 minutes ago, cu2goup said: Ας υπάρχει και ένα δίκτυο που δεν θα σέρνεται το καλοκαίρι.. 😉 🙏🙏🙏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 μολις ηρθε σε εμενα και τσεκαρα και την ανηψια μου και ηρθε και σε αυτην και σε κατι γατονια φιλαρακια μου εχει ερθει, καποιος περιμενει αλλα πιστευω θα ερθει και εκει συντομα η Voda δουλεψε Σαββατο, για να μας γλυτωσει απο την αγωνια 😊 τα σεβη μου και ευχαριστουμε πολυ πολλες ευχαριστιες επισης και στον @VIPdriver που εφερε το θεμα στην επιφανεια, να σαι καλα γατονι 😉 9 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 25 minutes ago, cu2goup said: Ας υπάρχει και ένα δίκτυο που δεν θα σέρνεται το καλοκαίρι.. 😉 Φαγώθηκες βρε πουλάκι μου 24 minutes ago, HEO said: μολις ηρθε σε εμενα και τσεκαρα και την ανηψια μου και ηρθε και σε αυτην και σε κατι γατονια φιλαρακια μου εχει ερθει, καποιος περιμενει αλλα πιστευω θα ερθει και εκει συντομα η Voda δουλεψε Σαββατο, για να μας γλυτωσει απο την αγωνια 😊 τα σεβη μου και ευχαριστουμε πολυ πολλες ευχαριστιες επισης και στον @VIPdriver που εφερε το θεμα στην επιφανεια, να σαι καλα γατονι 😉 Σε εμένα τίποτα ακόμα. Περιμένουμε 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) 34 minutes ago, cu2goup said: Ας υπάρχει και ένα δίκτυο που δεν θα σέρνεται το καλοκαίρι.. 😉 Δεν θα ανοίξω flame post εδώ, αλλά αμφιβάλλω ότι η Vodafone θα πέσει μέσα εάν τραβάνε 3000 άτομα, σε διαφορετικές κυψέλες, data. Cosmote, κυρίως επειδή είναι και μονοπώλιο και έχω κάκιστη εμπειρία από τα νταβατζιλίκια τους στην σταθερή με πολλά παραδείγματα, νομίζω ότι αξίζει να πέσει λίγο γιατί έτσι έχει ψηλά τον αμανέ. Δεν βοηθιόμαστε, in the long run, με το να είμαστε στο 60% στην Cosmote. Κάνει κακό η δεσπόζουσα θέση... χρόνια τώρα. Edited March 29, 2025 by nickolasemp 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 4 minutes ago, nickolasemp said: Δεν θα ανοίξω flame post εδώ, αλλά αμφιβάλλω ότι η Vodafone θα πέσει μέσα εάν τραβάνε 3000 άτομα, σε διαφορετικές κυψέλες, data. Cosmote, κυρίως επειδή είναι και μονοπώλιο και έχω κάκιστη εμπειρία από τα νταβατζιλίκια τους στην σταθερή με πολλά παραδείγματα, νομίζω ότι αξίζει να πέσει λίγο γιατί έτσι έχει ψηλά τον αμανέ. Δεν βοηθιόμαστε, in the long run, με το να είμαστε στο 60% στην Cosmote. Κάνει κακό η δεσπόζουσα θέση... χρόνια τώρα. Εξαιρετικός και σωστότατος. 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 13 minutes ago, sou_d said: Φαγώθηκες βρε πουλάκι μου Έχεις δίκιο.. αλλά πέρυσι το έζησα στο πετσί μου στη Θάσο με το νεκρό ίντερνετ γι' αυτό δεν μου αρέσει το τόσο απεριόριστο που δίνει αυτό τον καιρό η Vodafone. Τεσπα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Ήρθε 🤑 στην κόρη μου. Γράφει κ στέλνει τα στοιχεία κάτω από το μνμ;;;; Thanks γατόνια. Εγώ ακόμα προσπαθώ να χωνέψω πως από τα 3 πράγματα που ζητούσε, ξέχασα το follow. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 4 minutes ago, balkos said: Ήρθε 🤑 στην κόρη μου. Γράφει κ στέλνει τα στοιχεία κάτω από το μνμ;;;; Thanks γατόνια. Εγώ ακόμα προσπαθώ να χωνέψω πως από τα 3 πράγματα που ζητούσε, ξέχασα το follow. Ναι. - Όνομα - Επώνυμο - Αριθμός CU 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) Άραγε μετά από αυτό άμα κάποιος κάνει Unfollow μένει η προφορά ή του τη παίρνουν πισω;😂😅 21 minutes ago, nickolasemp said: Cosmote, κυρίως επειδή είναι και μονοπώλιο και έχω κάκιστη εμπειρία από τα νταβατζιλίκια τους στην σταθερή με πολλά παραδείγματα, νομίζω ότι αξίζει να πέσει λίγο γιατί έτσι έχει ψηλά τον αμανέ. Δεν βοηθιόμαστε, in the long run, με το να είμαστε στο 60% στην Cosmote. Κάνει κακό η δεσπόζουσα θέση... χρόνια τώρα. Και η Cosmote τι φταίει που είναι το 60% εκεί; στο χέρι των συνδρομητών είναι να φύγουν άμα θέλουν όταν λήξει η σύμβαση. Edited March 29, 2025 by elkons 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 2 minutes ago, elkons said: Άραγε μετά από αυτό άμα κάποιος κάνει Unfollow μένει η προφορά ή του τη παίρνουν πισω; πονηρη ερωτηση :) Ε δεν νομιζω να μπουν στην διαδικασια 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) 18 minutes ago, cu2goup said: Έχεις δίκιο.. αλλά πέρυσι το έζησα στο πετσί μου στη Θάσο με το νεκρό ίντερνετ γι' αυτό δεν μου αρέσει το τόσο απεριόριστο που δίνει αυτό τον καιρό η Vodafone. Τεσπα.. Στην εξαιρετική περίπτωση, κράτα και μία 5ber και φόρτωσε μία esim μέσα. Προτιμώ να έχω ανταγωνισμό παρά να δίνω τα χρήματα στην Cosmote σε regular base. Εξάλλου αυτός ο ανταγωνισμός είναι που κάνει την Vodafone να δίνει καλύτερα πακέτα, big bang, δώρα κλπ κλπ 6 minutes ago, elkons said: Άραγε μετά από αυτό άμα κάποιος κάνει Unfollow μένει η προφορά ή του τη παίρνουν πισω;😂😅 Και η Cosmote τι φταίει που είναι το 60% εκεί; στο χέρι των συνδρομητών είναι να φύγουν άμα θέλουν όταν λήξει η σύμβαση. κάνε unfollow μόλις πάρεις τα απεριόριστα.. να είσαι safe. Αλλά λογικά, εάν έχεις ήδη λάβει το μήνυμα, είσαι λογικά. Η cosmote φταίει στον βαθμό που είναι νταβατζής και σού κάνει τον δύσκολο στη φορητότητα, σού έχει τις τιμές στο Θεό κλπ. Αφού έχει το 60%, σού λέει, δε με νοιάζει. Και φυσικά, μοιραζόμενη ευθύνη με τους συνδρομητές. Γενικά, η δεσπόζουσα θέση κάνει κακό. Edited March 29, 2025 by nickolasemp 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 31 minutes ago, sou_d said: Φαγώθηκες βρε πουλάκι μου Σε εμένα τίποτα ακόμα. Περιμένουμε Αν έκανες όλα τα απαραίτητα βήματα και σωστά, τράβα και ένα screenshot που να φαίνεται το σχόλιο σου και όλα τα υπόλοιπα που χρειάζονται και ιδανικά να φαίνεται κάπου στο screenshot και η σημερινή ημερομηνία και ώρα. Πιο εύκολο είναι από υπολογιστή μέσω Web browser. 😉 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 1 minute ago, nickolasemp said: Στην εξαιρετική περίπτωση, κράτα και μία 5ber και φόρτωσε μία esim μέσα. Προτιμώ να έχω ανταγωνισμό παρά να δίνω τα χρήματα στην Cosmote σε regular base. Εξάλλου αυτός ο ανταγωνισμός είναι που κάνει την Vodafone να δίνει καλύτερα πακέτα. κάνε unfollow μόλις πάρεις τα απεριόριστα.. να είσαι safe. Αλλά λογικά, εάν έχεις ήδη λάβει το μήνυμα, είσαι λογικά. Η cosmote φταίει στον βαθμό που είναι νταβατζής και σού κάνει τον δύσκολο στη φορητότητα κλπ. Αφού έχει το 60%, σού λέει, δε με νοιάζει. Και φυσικά, μοιραζόμενη ευθύνη με τους συνδρομητές. Για έναν φίλο ρωτάω που τα πήρε πριν λίγο του πήγε μήνυμα!! Γιατί; αν λήξει το συμβόλαιο φεύγεις δεν σε εμποδίζει και άμα δώσει προφορά δε τη παίρνεις,προχωράς, φυσικά και δε θα τους νοιάζει αλλά ο κάθε ένας έχει τον πάροχο που θέλει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 14 minutes ago, nickolasemp said: Στην εξαιρετική περίπτωση, κράτα και μία 5ber και φόρτωσε μία esim μέσα. εκτος θεματος, απλα ενημερωτικά η 5ber πρεπει να εχει θεματα, στην σελιδα της ΔΕΝ μπορεις να αγορασεις νεα καρτα και δεν απαντανε στα e-mails 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 (edited) 33 minutes ago, HEO said: εκτος θεματος, απλα ενημερωτικά η 5ber πρεπει να εχει θεματα, στην σελιδα της ΔΕΝ μπορεις να αγορασεις νεα καρτα και δεν απαντανε στα e-mails Good to know. Υπάρχουν άλλες που κάνουν την ίδια δουλειά: 1. https://www.9esim.com/shop/ 2. estk.me (θέλει ελάχιστο ψάξιμο, αλλά πολύ δυνατή η επιλογή) 3. Jmp κλπ Προσωπικά παίζω με estk.me μέσω usb adapter, καθώς και με τις 2 5ber που έχω ήδη αγοράσει. Ιδέα από https://frank-ruan.com/2024/08/27/removable-euicc/ Edit: Εάν έχεις το 5ber app, οι κάρτες ακόμη δουλεύουν μια χαρά. Προσωπικά προτιμώ πλέον την ανοιχτή estk.me και παίζω με OpenEUICC Edited March 29, 2025 by nickolasemp 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Άντε, από Δευτέρα παίρνουμε και το iphone του march madness και όλα καλά. Unlimited, iphone και τέρμα οι αναπάντητες! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Μου ήρθε και εμένα μηνυμα στο ινστα ότι κέρδισα. Ειχα ξεχάσει να κανω like στο post. Το έκανα αφού είχε λήξει o διαγωνισμός. Στο comment είχα κάνει κανονικά like, reply και tag (και φυσικά follow). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2025 Πόσοι συμφουριτες έχουν κερδίσει τελικά? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. March 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2025 Μου ήρθε μήνυμα ότι κέρδισα και εγώ. Εχω ήδη προσφορά 9 μήνες απεριόριστα επειδή ήρθα με φορητότητα αλλά εδώ μιλάμε για 12 μήνες και χωρίς να βάζω κάρτα κάθε μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2025 1 ώρα πριν, Driver_3 said: Μου ήρθε μήνυμα ότι κέρδισα και εγώ. Εχω ήδη προσφορά 9 μήνες απεριόριστα επειδή ήρθα με φορητότητα αλλά εδώ μιλάμε για 12 μήνες και χωρίς να βάζω κάρτα κάθε μήνα. Για να έχεις τους 12 μήνες θα πρέπει να βάζεις κάρτα τουλάχιστον κάθε τρίμηνο για να έχεις το νούμερο ενεργό Το δώρο δεν παρατείνει την ημερομηνία λήξης Έχει ειπωθεί αυτό στο παρελθόν από τα παιδιά στο CU 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2025 2 minutes ago, HEO said: Για να έχεις τους 12 μήνες θα πρέπει να βάζεις κάρτα τουλάχιστον κάθε τρίμηνο για να έχεις το νούμερο ενεργό Το δώρο δεν παρατείνει την ημερομηνία λήξης Έχει ειπωθεί αυτό στο παρελθόν από τα παιδιά στο CU Πάντως σε προηγούμενες περιπτώσεις σαν τη δική μου δεν χρειαζόταν ανανέωση.. και η λήξη μεταφέρθηκε 1+ χρόνο μετά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Πάντως σε προηγούμενες περιπτώσεις σαν τη δική μου δεν χρειαζόταν ανανέωση.. και η λήξη μεταφέρθηκε 1+ χρόνο μετά. Μακάρι να είναι έτσι Αλλά αυτό που έγραψα έχει ειπωθεί από τα παιδιά στο τμήμα του cu και έχει αναφερθεί εδώ. Κάνω λάθος;; Μπορεί 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2025 Just now, HEO said: Μακάρι να είναι έτσι Αλλά αυτό που έγραψα έχει ειπωθεί από τα παιδιά στο τμήμα του cu και έχει αναφερθεί εδώ. Κάνω λάθος;; Μπορεί Όχι δεν κάνεις λάθος.. έτσι ειπώθηκε.. βέβαια τα απεριόριστα που μοιράστηκαν τότε πρέπει να ήταν 1000. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts