konstantinos77 Δημ. Χθες στς 07:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:29 πμ 8 minutes ago, HEO said: Έχω κάπου 6 λογαριασμούς απλά αν παιζεις σε αυτό το στυλ συνιστώ οργάνωση με φύλλο xl μην χάσεις την μπάλα. Εγώ θα συνιστούσα και έναν λογιστή μαζί... 😋😋😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Χθες στς 07:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:34 πμ 4 minutes ago, konstantinos77 said: Εγώ θα συνιστούσα και έναν λογιστή μαζί... 😋😋😂😂 Πολύ καλό..!!!😂😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. Χθες στς 07:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:55 πμ (edited) 35 minutes ago, HEO said: Μπορείς να έχεις πολλους λογαριασμούς δεν σε εμποδίζει κανένας Τι είπες τώρα!!! Πολύ καλό! Δεν το είχα σκεφτεί, σε ευχαριστώ Από οργάνωση σκίζω, διαχειριζομουν 10 liquid... Edited Χθες στς 07:56 πμ by Steleon 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Χθες στς 07:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:56 πμ (edited) Κόλλησε η βελόνα... 😳😳😂😂😂 Το διόρθωσε... Κακώς... 😏 Είχε πλάκα... 😋😂😉 Edited Χθες στς 07:57 πμ by konstantinos77 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. Χθες στς 07:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:57 πμ (edited) Το έφτιαξα κακουλη Edited Χθες στς 07:57 πμ by Steleon 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 08:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:14 πμ 54 minutes ago, HEO said: Ένα κουπόνι ανά λογαριασμό μόνο, τα κουπόνια προσθέτονται και μπορείς να τα εξαργυρώσεις όλα μαζί κάποια στιγμη Μπορείς να έχεις πολλους λογαριασμούς δεν σε εμποδίζει κανένας Έχω κάπου 6 λογαριασμούς απλά αν παιζεις σε αυτό το στυλ συνιστώ οργάνωση με φύλλο xl μην χάσεις την μπάλα. Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ισχύσει το 31/3 που γράφει στην εφαρμογή του ΑΒ , τι κάνουμε όμως; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 10:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:40 πμ (edited) γιατι να μην ισχυει το 31/3 αφου το γραφει;;; εγω παντως καθε 2ο σαββατο παω και εξαργυρωνω και δινω και στην αδερφη μου και την μανα μου Edited Χθες στς 10:41 πμ by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. Χθες στς 10:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:44 πμ 2 ώρες πριν, cu2goup said: Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ισχύσει το 31/3 που γράφει στην εφαρμογή του ΑΒ , τι κάνουμε όμως; Τον στέλνουμε στο ΚΑΤ να του το το φτιάξουν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 10:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:48 πμ 3 minutes ago, Vasileios said: Τον στέλνουμε στο ΚΑΤ να του το το φτιάξουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Χθες στς 04:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:28 μμ 5 ώρες πριν, HEO said: γιατι να μην ισχυει το 31/3 αφου το γραφει;;; εγω παντως καθε 2ο σαββατο παω και εξαργυρωνω και δινω και στην αδερφη μου και την μανα μου Σωστός, για να μην μαζεύονται πολλά και γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.!!!👍 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. Χθες στς 06:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:05 μμ 10 ώρες πριν, konstantinos77 said: Εγώ θα συνιστούσα και έναν λογιστή μαζί... 😋😋😂😂 Χμ ίσως... Εγώ το 6ο το'χασα σήμερα. Δεν το έκανα χθες μεταμεσονύχτια μαζί με τα άλλα (για να μην κτυπήσει το sms στο χρήστη του κινητού) και το θυμήθηκα πριν λίγο, οπότε και έφαγα μια ωραιότατη πόρτα!... 🙄 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1€ efood CUDGO0P6MUHG 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν On 20/2/2025 at 2:17 ΜΜ, konstantinos77 said: Ρε παιδιά στη προσφορά του ΑΒ με το Drop, μετά την ενεργοποίηση του κωδικού στο ΑΒ App φαίνεται κάπου το κουπόνι; Γιατί δεν μπορώ να το βρω... On 23/2/2025 at 8:26 ΜΜ, HEO said: Έχε υπόψιν σου ότι το κουπόνι από την στιγμή που το φτιάξεις διαρκεί 15 μέρες αν δεν κάνω λάθος Οπότε μέχρι 45 τρως 🙂 Απεριόριστα data μέχρι κ την Κ. Δευτέρα!Για όσους/όσες έχουν ανανεώσει τις 40 τελευταίες ημέρες. Από το app. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Νέα προσφορά στο CU.. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) Αλκοολικούς θα μας κάνεις μαρή Vodafone! On 27/2/2025 at 9:55 ΠΜ, Steleon said: Τι είπες τώρα!!! Πολύ καλό! Δεν το είχα σκεφτεί, σε ευχαριστώ Από οργάνωση σκίζω, διαχειριζομουν 10 liquid... Ναι φίλε μου. Δες με άλλη κάρτα Υ.Γ. Εξαιρετικο παρθένο ελαιόλαδο, με 25,30€ (6,33€ το λίτρο) Edited 1 ώρα πριν by sou_d 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts