HEO Δημ. Τρίτη στις 07:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:12 μμ 58 minutes ago, kmpatra said: Τρέφω μια ελπίδα μπας και "χαλαρωσει" τα λουριά λίγο παραπάνω. Μακαρι, για το καλο της 😁 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:18 μμ 30 minutes ago, VIPdriver said: Μακαρι να χαλαρώσει, με συμφερει και εμένα. Από ένα CU σε άλλο CU πως κάνουμε sharing; Θεωρώ ότι εννοείται στέλνουμε χρήματα από τον ένα αριθμό στον άλλον. Αυτό γίνεται από το cu app ή και από vodafone app; Υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις για αυτό; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τρίτη στις 09:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:24 μμ (edited) https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/#?panel=note-16 Οι προϋποθέσεις έχουν αρθει με βάση την τελευταία ανακοίνωση, αλλά ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί αυτό και ισχύουν αυτά τα οποία γράφει η σελίδα. Edited Τρίτη στις 09:24 μμ by kmpatra 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. Χθες στς 11:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:58 πμ (edited) Αν ακόμα ισχύουν οι παλιοί όροι της υπηρεσίας θα πάτε με αυτούς. Έχει το δικαίωμα η εταιρία να κάνει τροποποιήσεις στις τιμολογιακές ή παράταση χρόνου. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η VODAFONE ΣΤΟ CHAT και δεν ξερουν ποτε θα ενεργοποιηθεί το δικαίωμα. βέβαια δεν το γράφει αυτό η ανακοίνωση!!!!!!!Έχει το δικαίωμα η εταιρία να κάνει τροποποιήσεις στις τιμολογιακές ή παράταση χρόνου. άρα αύριο θα ξαναρωτήσω το chat Edited Χθες στς 11:59 πμ by DEERHUNTER 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 01:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:01 μμ Ο Φίλος που θα κάνει φορητοτητα από Nova σε cu να αναφέρω ότι σε σύνολο 36 μηνών περίπου, 2 σταθερά τηλέφωνα και 6 γραμμές κινητής τηλεφωνίας που έγιναν φορητότητα η NOVA ουδέποτε με κάλεσε να με ρωτήσει γιατί φεύγω, και φυσικά καμία προσφορά. Οι τιμές που δίνει η NOVA είναι τιμές καταλόγου αλλά κάποιες φορές δίνει πάγια δώρο. 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 01:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:04 μμ 1 minute ago, Antonio21 said: Ο Φίλος που θα κάνει φορητοτητα από Nova σε cu να αναφέρω ότι σε σύνολο 36 μηνών περίπου, 2 σταθερά τηλέφωνα και 6 γραμμές κινητής τηλεφωνίας που έγιναν φορητότητα η NOVA ουδέποτε με κάλεσε να με ρωτήσει γιατί φεύγω, και φυσικά καμία προσφορά. Οι τιμές που δίνει η NOVA είναι τιμές καταλόγου αλλά κάποιες φορές δίνει πάγια δώρο. Η Νοβα ουδέποτε παρακαλούσε, αυτά είναι για τις απελπισμένες εταιριες... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Χθες στς 03:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:07 μμ 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Ο Φίλος που θα κάνει φορητοτητα από Nova σε cu να αναφέρω ότι σε σύνολο 36 μηνών περίπου, 2 σταθερά τηλέφωνα και 6 γραμμές κινητής τηλεφωνίας που έγιναν φορητότητα η NOVA ουδέποτε με κάλεσε να με ρωτήσει γιατί φεύγω, και φυσικά καμία προσφορά. Οι τιμές που δίνει η NOVA είναι τιμές καταλόγου αλλά κάποιες φορές δίνει πάγια δώρο. Προφανώς απευθύνεσαι σ' εμένα και θέλω να πω ότι και να κάνει προσφορά, που δεν το πιστεύω, θα είναι δύσκολο έως αδύνατο να την αποδεχτώ αφού θα έχω ήδη προπληρώσει τις 2 sim (2*135) για 1 χρόνο. Πάντως, αν προλάβει η Voda να μου παραδώσει τις 2 sim αύριο ή το πολύ μεθαύριο, θα τις πάρω γιατί έχω τσαντιστεί πολύ με τη στάση της NOVA και θα μεταφέρω και το σταθερό σε 3 μήνες που λήγει το συμβόλαιο. 5 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 03:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:25 μμ 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Η Νοβα ουδέποτε παρακαλούσε, αυτά είναι για τις απελπισμένες εταιριες... Καλό!! Αλλά άλλη φορά βάλε και μία φατσούλα να ξέρουμε πως τρολάρεις.. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Χθες στς 03:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:45 μμ 31 minutes ago, makap said: Προφανώς απευθύνεσαι σ' εμένα και θέλω να πω ότι και να κάνει προσφορά, που δεν το πιστεύω, θα είναι δύσκολο έως αδύνατο να την αποδεχτώ αφού θα έχω ήδη προπληρώσει τις 2 sim (2*135) για 1 χρόνο. Πάντως, αν προλάβει η Voda να μου παραδώσει τις 2 sim αύριο ή το πολύ μεθαύριο, θα τις πάρω γιατί έχω τσαντιστεί πολύ με τη στάση της NOVA και θα μεταφέρω και το σταθερό σε 3 μήνες που λήγει το συμβόλαιο. Θα μπορούσε να γίνει μια φορητότητα απλή ώστε να δεις πως πάει το σήμα. Με το πακέτο που διάλεξες σε δεσμεύει 1 χρόνο χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα μετά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 04:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:29 μμ 43 minutes ago, hercoulis said: Θα μπορούσε να γίνει μια φορητότητα απλή ώστε να δεις πως πάει το σήμα. Με το πακέτο που διάλεξες σε δεσμεύει 1 χρόνο χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα μετά. Πολύ χειρότερο ακόμα από μακροχρόνιο συμβόλαιο με ρήτρα αποχώρησης 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, hercoulis said: Θα μπορούσε να γίνει μια φορητότητα απλή ώστε να δεις πως πάει το σήμα. Με το πακέτο που διάλεξες σε δεσμεύει 1 χρόνο χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα μετά. Δεν υπάρχει χρόνος για δοκιμές. Την ΚΥ 2/2 λήγει το συμβόλαιο, ανακάλυψα το συγκεκριμένο πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα, έψαξα όσο προλάβαινα το θέμα των κεραιών και του σήματος και αποφάσισα να πάρω το ρίσκο. Ας δούμε πρώτα αν έρθουν έγκαιρα στη Voda οι sim και θα το σκεφτώ πάλι ... Edited 23 ώρες πριν by makap 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Παρατηρώ ότι πλέον ως καταναλωτές ψάχνουμε και ενημερωνόμαστε για τα πάντα γύρω από την κινητή τηλεφωνία. Δεν πρέπει να χαρίζουμε τίποτα στους παρόχους γιατί δεν μας δίνουν τίποτα δωρεάν και Όλα πρέπει να αξιολογούνται. Οι κανόνες- συμβόλαια είναι φτιαγμένα έτσι προς ώφελος των παρόχων και όχι των καταναλωτών και δεν υπάρχει καμία προστασία από το κράτος, όποτε κάνουν ότι θέλουν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. 15 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 λεπτά πριν Ακόμα και οι δωρεάν προσφορές (πχ Χριστούγεννα/ Πάσχα δωρεάν data κλπ), λειτουργούν ως κράχτες - διαφήμιση. Αν σκεφτούμε ότι υπερκοστολογούν τα πακέτα τους, στην ουσία μόνο δωρεάν δεν είναι (15GB/ μήνα = 13,5€ - όταν το ίδιο πακέτο είναι στο Big Bang 6,75€). Για κάτι "προσφορές" του στυλ "με 3,5€ απεριόριστα data για 2 μέρες" γελάω. Επίσης είναι εντελώς ανήθικο, όλοι οι πάροχοι να μην δίνουν επιλογή για συντήρηση ενός αριθμού πχ ηλικιωμένου μόνο για OTP τράπεζας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts