Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει δυνατότητα να κάνω φραγή δεδομένων σε CU; Να γίνεται δηλαδή χρήση μόνο για κλήσεις.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

8 minutes ago, geoponer said:

Υπάρχει δυνατότητα να κάνω φραγή δεδομένων σε CU; Να γίνεται δηλαδή χρήση μόνο για κλήσεις.

Μπορείς,αλλά μπορείς να στείλεις και Κ στο 1252 έτσι ώστε όταν δεν έχεις δεδομένα από πακέτο ή γενικά να μην χρεώνεσαι 

7 minutes ago, aektzhs 1 said:

Μπορείς,αλλά μπορείς να στείλεις και Κ στο 1252 έτσι ώστε όταν δεν έχεις δεδομένα από πακέτο ή γενικά να μην χρεώνεσαι 

Βρήκα ότι υπάρχει επιλογή μέσα στο my vodafone app, αλλά περιμένω να μιλήσω με εκπρόσωπο γιατί δεν γίνεται αυτόματα ή με κάποια εντολή.

Πρόκειται για αριθμό που έχω δώσει στον γιο μου, ο οποίος κάνει κατάχρηση.

Σε ευχαριστώ για το Κ, είναι από τα πρώτα που ενεργοποιήσα όταν πήρα τον αριθμό.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

7 minutes ago, geoponer said:

Βρήκα ότι υπάρχει επιλογή μέσα στο my vodafone app, αλλά περιμένω να μιλήσω με εκπρόσωπο γιατί δεν γίνεται αυτόματα ή με κάποια εντολή. Μακάρι να μας άφηναν να το ενεργοποιήσουμε εμείς σχετικά όλες της φραγες αυτόματα αν θέλαμε χωρίς εκπρόσωπο 

Πρόκειται για αριθμό που έχω δώσει στον γιο μου, ο οποίος κάνει κατάχρηση.

Σε ευχαριστώ για το Κ, είναι από τα πρώτα που ενεργοποιήσα όταν πήρα τον αριθμό.

Edited by Dimitris_15

Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂

Όταν βάζεται κωδικό drop στο ΑΒ φαίνεται κάπου ότι προστέθηκε;

Τελικά μίλησα μαζί τους: πρέπει να τους πω τον κωδικό ασφαλείας που πηγαίνει με SMS στο κινητό του μικρού, τον οποίο ο μικρός προφανώς δε μου λέει.

Εγώ δεν θα πάρω με το ζόρι το κινητό του μικρού, δεν θέλω να φτάσω εκεί.

Τζίφος.

3 minutes ago, geoponer said:

Τελικά μίλησα μαζί τους: πρέπει να τους πω τον κωδικό ασφαλείας που πηγαίνει με SMS στο κινητό του μικρού, τον οποίο ο μικρός προφανώς δε μου λέει.

Τζίφος.

Εννοείς να του σταματήσεις γενικά τη πρόσβαση στα δεδομένα ή όταν τελειώσουν να σταματούν;

Μα καλά ο μικρός σε κάνει ότι θέλει;😅

12 minutes ago, geoponer said:

Τζίφος.

Με την αποφυγή της χρέωσης δεν θα έχεις θέμα. Φαντάζομαι του βάζεις κάθε μήνα κάρτα οπότε αν βάζει το μικρότερο πακέτο μαζί με Vodafone CU Shake θα έχει πάνω από 6 GB(χωρίς να υπολογίζω με Bing Bang)οπότε αν του τελειώσουν δεν θα έχει αυτός και εσύ δεν θα χρεώνεσαι 

2 ώρες πριν, leo06 said:

δεν φαίνεται στο ab wallet αλλά εάν κάνεις αγορές πάνω από 15 ευρώ ενεργοποιείτε μόνος του!

3 ώρες πριν, leo06 said:

οπως ειπε ο φιλος, δυστυχως δεν φαινεται πουθενα, μονο στο ταμειο
Μεγα μειονέκτημα της εφαρμογης

αλλο θεμα

φιλος με υπολοιπο 100 ευρω ανανεωσε με cashback 2 μερες πριν ληξει το υπολοιπο

η εφαρμογη ενημερωθηκε και νεα ληξη υπολοιπου 15 Ιαν

κλεινει το κινητο μιας και δεν το χρησιμοποιει πολυ, και το ανοιγει μετα απο 1 εβδομαδα

τα λεφτα ειχαν κανει φτερα και το υπολοιπο ηταν μηδενικο που βεβαια ληγει ακομα 15 Ιαν !!!

εκανε τα σχερικα παραπανα και περιμενει

το νου σας γατονια, δεν εχουν τον θεο τους τα λομογια

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλησπερα, απο καταστημα Vodafone ποια ειναι η ελαχιστη ανανεωση;

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

20 minutes ago, manosn2 said:

Καλησπερα, απο καταστημα Vodafone ποια ειναι η ελαχιστη ανανεωση;

13€ πια... :classic_sad:
Μέχρι πριν κάνα μήνα στο αυτόματο μηχάνημα μπορούσε να βάλεις 8€. Προχθές που δοκίμασα, δεν ανόιγε η επιλογή να προχωρήσει σε χρέωση της κάρτας σου με λιγότερο από 13€

το e-food εχει βγει απο το cu around (έκπτωση 10%) της εφαρμογης cu. Έχει παραμείνει όμως στο "thank you" της εφαρμογής my vodafone. Εκεί όπως έχω αναφέρει πάλι προσφατα, υπαρχει bug. Βγαζει κωδικο με τα 6 τελευταία ψηφία του αριθμού τηλεφώνου. Που φυσικά δεν δουλεύει. Ο τρόπος όμως για να πάρετε τον σωστό κωδικό είναι ο εξής:

Πηγαινετε στην ενότητα "οι κωδικοί μου - ενεργοί κωδικοί" και πατάτε στην αντιγραφή. Εκεί υπάρχει δεύτερο bug. Εμφανίζεται η ένδειξη "ο κωδικός τάδε αντιγράφηκε" Σε μενα τουλάχιστον, δεν περνάει στο πρόχειρο. Ή πατάω  επαναλαμβανόμενα στην αντιγραφή και τον γράφω σε χαρτι, ή με το επαναλαμβανόμενο πάτημα παίρνω screenshot. Οι φωτογραφίες του android έχουν δυνατότητα αντιγραφής κειμένου από την εικόνα.

Επίσης άλλο bug, πάλι με e-food στο cu drop. Τον έβγαλα χτες 23.30, και τον βλέπω να λήγει σήμερα στην ενότητα του cu drop. Υπέθεσα οτι λήγει στο 24ωρο. Έλα που στις 9 σημερα δεν το δεχόταν στο e-food, παρότι φαινόταν ενεργός. Αρα παίρνουμε τον κωδικό και τον χρησιμοποιούμε αμέσως...

Edited by kmpatra

4 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Με την αποφυγή της χρέωσης δεν θα έχεις θέμα. Φαντάζομαι του βάζεις κάθε μήνα κάρτα οπότε αν βάζει το μικρότερο πακέτο μαζί με Vodafone CU Shake θα έχει πάνω από 6 GB(χωρίς να υπολογίζω με Bing Bang)οπότε αν του τελειώσουν δεν θα έχει αυτός και εσύ δεν θα χρεώνεσαι 

Δεν είναι αυτό το θέμα, έχει αρκετά δεδομένα. Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνει στο ίντερνετ την ώρα που πρέπει να διαβάζει με αποτέλεσμα να μένει πίσω.

Του έχω μπλοκάρει το wifi με φίλτρο στο ρούτερ αλλά προφανώς πλέον χρησιμοποιεί τα δεδομένα που έχει. Θα μιλήσω αύριο με τη Voda να δω τί μπορεί να γίνει.

4 ώρες πριν, elkons said:

Εννοείς να του σταματήσεις γενικά τη πρόσβαση στα δεδομένα ή όταν τελειώσουν να σταματούν;

Μα καλά ο μικρός σε κάνει ότι θέλει;😅

Είναι παιδί Γυμνασίου και λόγω προεφηβείας είναι μέσα στην αντίδραση και καθόλου συνεργάσιμος μερικές φορές. Αυτό όμως είναι προσωπικό θέμα. 

Θα ήθελα να του κλείνω την πρόσβαση στα δεδομένα εύκολα και γρήγορα, αλλά από τη στιγμή που πρέπει να μιλήσω με την Voda αυτό δεν γίνεται.

Εαν το καταφέρεις τις ώρες που είναι να διαβάζει γύρνα το του σε Edge και όταν τελειώσει σε 4G/5G

Βέβαια δύσκολο να του πάρεις το κινητό....

Τι συσκευή διαθέτει ;

Μέσω Google family link δεν ξέρω εάν μπορείς να του κλείνεις τα δεδομένα όσο διαβάζει 

Edited by elkons

40 minutes ago, VIPdriver said:

Τα 4€ απο τα 4 αποψινα γκολ δεν μπηκαν ακομη...

Δεν μπήκαν ούτε σε μένα, τι να πω τους πείραξε που θα μας δώσουν 4 ευρώ σε μια μέρα.

7 minutes ago, panbet said:

Δεν μπήκαν ούτε σε μένα, τι να πω τους πείραξε που θα μας δώσουν 4 ευρώ σε μια μέρα.

Εαν δεν μπουν μέχρι αύριο πρωι, θα υπάρχει θέμα. 

12 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν δεν μπουν μέχρι αύριο πρωι, θα υπάρχει θέμα. 

μολις μπηκαν

αλλα μπηκαν και ενα δικο μου που ηταν ολυμπιακος μεχρι πριν μιση ωρα και το εκανα τωρα CU

μιλαμε για καφενειο οπου τα κατσαριδακια (bugs) χορευουν στα τραπεζια 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

@eridion25 παίζει πλέον να έχεις απόλυτο δίκιο!!

Η "απειλή" σουλουπώθηκε σε "προσφορά" όπως αρμόζει άλλωστε στο CUinfo.

Δεν πρόκειται να βάλω κάρτα , και για να μην την "φάω" πλήρως, ίσως να αγοράσω πακέτο.

Screenshot_20241125-092158_Messages.png

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

11 ώρες πριν, kmpatra said:

Επίσης άλλο bug, πάλι με e-food στο cu drop. Τον έβγαλα χτες 23.30, και τον βλέπω να λήγει σήμερα στην ενότητα του cu drop. Υπέθεσα οτι λήγει στο 24ωρο. Έλα που στις 9 σημερα δεν το δεχόταν στο e-food, παρότι φαινόταν ενεργός. Αρα παίρνουμε τον κωδικό και τον χρησιμοποιούμε αμέσως...

Αφού το drop αυτό είναι της Κυριακής. Όπως και του ΑΒ, που μπορεί να εξαργυρωθεί μονο πέμπτη, πρέπει να τον εξαργυρώσεις την μέρα που είναι το drop 

13 minutes ago, paanos said:

Αφού το drop αυτό είναι της Κυριακής. Όπως και του ΑΒ, που μπορεί να εξαργυρωθεί μονο πέμπτη, πρέπει να τον εξαργυρώσεις την μέρα που είναι το drop 

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος από όσα έχουν γραφτεί εδώ στο νήμα , για το drop του ΑΒ μπορείς να πάρεις τον κωδικό από τo CU app μέχρι τις 23:59 το βράδυ της Πέμπτης και έχεις 24 ώρες για να τον περάσεις στην κάρτα το ΑΒ. Μετά έχεις αρκετό χρονικό διάστημα για να το εξαργυρώσεις πραγματικά, περίπου 2 μήνες, νομιιζω.

Ας με συμπληρώσει κάποιος αν δεν το έχω περιγράψει σωστά.

7 minutes ago, opmgls said:

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος από όσα έχουν γραφτεί εδώ στο νήμα , για το drop του ΑΒ μπορείς να πάρεις τον κωδικό από τo CU app μέχρι τις 23:59 το βράδυ της Πέμπτης και έχεις 24 ώρες για να τον περάσεις στην κάρτα το ΑΒ. Μετά έχεις αρκετό χρονικό διάστημα για να το εξαργυρώσεις πραγματικά, περίπου 2 μήνες, νομιιζω.

Ας με συμπληρώσει κάποιος αν δεν το έχω περιγράψει σωστά.

Αυτό ξέρω κι εγώ