opmgls Δημ. Χθες στς 07:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:44 μμ 11 minutes ago, Teiresias_ said: Ρε αδερφέ η 6€ επιταγή πάει για την επόμενη αγορά. ΟΚ, νόμιζα ότι η επιστροφή εφαρμοζόταν υποχρεωτικά επιτόπου στο ταμείο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. Χθες στς 08:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:54 μμ 7 ώρες πριν, HEO said: συντελεστη 0.88 βαζω και πληρωνω κατι λεπτα + οσο υπαρχει αυτο και γεμιζουμε τα στομαχια μας, γιατι το βλεπω να πηγαινει και αυτο απατο μου φαινεται ο μονος τροπος τωρα με το cashback 2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Χθες στς 08:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:57 μμ 1 ώρα πριν, opmgls said: Προσωπικά γούστα είναι αυτά. Για μένα κανένα είδος καφέ δεν πίνεται. Σιχαίνομαι την γεύση του καφέ! εσένα ή πρέπει να σε προσέχουμε ή να σε φοβόμαστε 😂😂 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. Χθες στς 08:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:59 μμ 5 ώρες πριν, Teiresias_ said: Δεν είχε όμως.. Κάτι που μόλις συνειδητοποίησα.. αύριο στα ΑΒ θα έχει στους καφέδες 6€ επιστροφή με 15€ αγορών. Σε συνδυασμό με το drop, θα φτάσει η τιμή από τις κάψουλες Starbucks στα 2€ και κάτι. (Για αγορά 3 συσκευασιών) Όσοι πιστοί σπεύσατε!! Πως ακριβως δουλευει αυτο,αν εχεις τη διαθεση να γραψεις.Αφορα μονο starbucks 3 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 2 ώρες πριν, sou_d said: ναι αλλά οι starbucks δεν πίνονται καρντιά μου! Starbucks Caramel, η καλύτερη κάψουλα με γεύση καραμέλα για Nespresso για τα δικά μου γούστα. Όσες αντίστοιχες έχω δοκιμάσει πχ Lor τις έχω πετάξει. End of Off Topic. 5 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 1 ώρα πριν, ParafronGR said: Starbucks Caramel, η καλύτερη κάψουλα με γεύση καραμέλα για Nespresso για τα δικά μου γούστα. Όσες αντίστοιχες έχω δοκιμάσει πχ Lor τις έχω πετάξει. End of Off Topic. Γιάννη άσε τα χαζά και πες πόσους καφέδες πίνεις, για να έχω μέτρο σύγκρισης. Ειδάλλως θα σου στείλω αριθμό να μου βάλεις τα € 😂😂 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Με το κασμπακ έβλεπαν την περιοχη σου. Τώρα με το smart pocket επιβεβαιώνουν τη διευθυνση σου. Μήπως κάποιος νομίζει ότι η εταιρία το κάνει για την ψυχή της μάνας της; 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 5 minutes ago, VIPdriver said: Με το κασμπακ έβλεπαν την περιοχη σου. Τώρα με το smart pocket επιβεβαιώνουν τη διευθυνση σου. Μήπως κάποιος νομίζει ότι η εταιρία το κάνει για την ψυχή της μάνας της; Πώς τους ξετρυπώνεις έτσι ρε συ;; Θα πρέπει να προσέχουμε όλοι εμείς οι εγκληματίες τώρα να μην χρησιμοποιούμε smart pocket.. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 2 minutes ago, Teiresias_ said: Πώς τους ξετρυπώνεις έτσι ρε συ;; Θα πρέπει να προσέχουμε όλοι εμείς οι εγκληματίες τώρα να μην χρησιμοποιούμε smart pocket.. Το θέμα ιδιωτικότητας δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι εγκληματίας ή όχι.. 7 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 9 minutes ago, VIPdriver said: Το θέμα ιδιωτικότητας δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι εγκληματίας ή όχι.. Εσένα προσωπικά όμως πώς σε επηρεάζει αυτό; Και η ΔΕΗ ήξερε ανέκαθεν πού μένεις και το έγραφε στους λογαριασμούς. Οι ταχυδρόμοι ξέρανε πού μένεις.. οι πακετάδες ξέρουνε πού μένεις.. Τι να κάνουμε; 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 23 minutes ago, Teiresias_ said: Εσένα προσωπικά όμως πώς σε επηρεάζει αυτό; Και η ΔΕΗ ήξερε ανέκαθεν πού μένεις και το έγραφε στους λογαριασμούς. Οι ταχυδρόμοι ξέρανε πού μένεις.. οι πακετάδες ξέρουνε πού μένεις.. Τι να κάνουμε; Άρα τί κέρδος έχει η βονταφον που σε ταΐζει τα λεφτά που της βάζεις; 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 34 minutes ago, VIPdriver said: Άρα τί κέρδος έχει η βονταφον που σε ταΐζει τα λεφτά που της βάζεις; Προφανώς ακόμη και με την προσφορά αυτή, το efood τα κονομάει και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γίνεται και διαφήμιση. Εξάλλου ο πολύς ο κόσμος έχει Cosmote.. 😉😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) Πως ακριβώς βλεπει η vodafone την διεύθυνση σου ή την περιοχή σου με το κασμπακ ή το σμαρτ ποκετ? Το κας ηταν api του pockee περασμενο στην εφαρμογή. Το σουπερ μαρκετ που πας μπορεί να είναι στη δίπλα συνοικία ή και σε άλλη πόλη ακόμα. Τι κερδίζει απο αυτο? Και άντε να συλλέγει από εκεί στοιχεία. Απο το κουπόνι του smart pocket πως? Εχει προσβαση στο e-food να βλέπει απο ποιο μαγαζι παραγγελνεις με το κουπόνι? Την διεύθυνση σου άλλωστε την έχει vodafone από τα στοιχεία που δηλώνεις στο καρτοκινητό όταν συνδεεσαι στο δίκτυο. Το pockee και το e-food περιμένει? Edited 15 ώρες πριν by kmpatra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Με το κασμπακ έβλεπαν την περιοχη σου. Τώρα με το smart pocket επιβεβαιώνουν τη διευθυνση σου. Μήπως κάποιος νομίζει ότι η εταιρία το κάνει για την ψυχή της μάνας της; Και με το efood βλέπουν τι τρώμε και πόσα κιλά είμαστε! Τα έλεγε ο Τζιμάκος! youtu.be/Z7tUp4xRymQ 1 hour ago, VIPdriver said: Άρα τί κέρδος έχει η βονταφον που σε ταΐζει τα λεφτά που της βάζεις; Κερδίζει συνδρομητές από την cosmote 😂 Edited 14 ώρες πριν by sou_d 1 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 44 minutes ago, Teiresias_ said: Προφανώς ακόμη και με την προσφορά αυτή, το efood τα κονομάει και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γίνεται και διαφήμιση. Εξάλλου ο πολύς ο κόσμος έχει Cosmote.. 😉😂 Το efood σίγουρα έχει κέρδος. Η βονταφον τι κέρδος μπορεί να εχει οταν αναγκαζεται να πληρωσει χρήματα στο efood για τα φαγητα, αντι να πληρώνει στον συνδρομητή τον αέρα (ομιλια/ίντερνετ). 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 3 minutes ago, VIPdriver said: Το efood σίγουρα έχει κέρδος. Η βονταφον τι κέρδος μπορεί να εχει οταν αναγκαζεται να πληρωσει χρήματα στο efood για τα φαγητα, αντι να πληρώνει στον συνδρομητή τον αέρα (ομιλια/ίντερνετ). Το θέμα είναι πως ο κόσμος επειδή είναι χαζός.. χαίρεται να πληρώνει περισσότερα αρκεί να έχει αυτά τα χαζά με τα κουπόνια και τις προσφορές. Κι εμάς που ήμασταν με τα liquid και με τα cashback, κοιτάνε να μας τελειώσουν. Εσύ που δεν θες ούτε τα κουπόνια και τις προσφορές, θα πληρώνεις μόνο. Επειδή είσαι μειοψηφία. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 3 minutes ago, Teiresias_ said: Το θέμα είναι πως ο κόσμος επειδή είναι χαζός.. χαίρεται να πληρώνει περισσότερα αρκεί να έχει αυτά τα χαζά με τα κουπόνια και τις προσφορές. Κι εμάς που ήμασταν με τα liquid και με τα cashback, κοιτάνε να μας τελειώσουν. Εσύ που δεν θες ούτε τα κουπόνια και τις προσφορές, θα πληρώνεις μόνο. Επειδή είσαι μειοψηφία. Και λικουιντ χρησιμοποιούσα και κασμπακ. Και οπως τελειωσαν αυτα, ετσι θα τελειωσουν και το efood. Εαν συνέφερε την εταιρία αυτό που κάνει, θα το εκαναν και οι αλλες 2. Επίσης, ξεχνας οτι βαζεις λεφτα στο καρτοκινητο σου για να εχεις ομιλια και ίντερνετ, οχι για να παραγγέλνεις φαγητό. Υπαρχουν και πιο ευκολοι τροποι. 4 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 2 minutes ago, VIPdriver said: Εαν συνέφερε την εταιρία αυτό που κάνει, θα το εκαναν και οι αλλες 2. Η Cosmote με το box τι κάνει; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 1 minute ago, Teiresias_ said: Η Cosmote με το box τι κάνει; Σου δινει 2 ευρω, οχι όλο το ποσό ανανέωσης. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 34 minutes ago, VIPdriver said: Σου δινει 2 ευρω, οχι όλο το ποσό ανανέωσης. Εγώ πάντως νομίζω ότι αυτά τα 3€ του ΑΒ την εβδομάδα, τα χρεώνεται ο ίδιος ο ΑΒ.. Τεσπ μην κουράζουμε δεν έχει νόημα.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Νομίζω ότι όταν δύο εταιρίες "δένονται" μεταξύ τους με κάποια φόρμουλα κερδίζουν και οι δύο. Αφού η efood είναι δεμένη με τη Vodafone η σχέση τους είναι ανταποδοτική, αποκλείω να κερδίζει μόνο η efood και να έχει την Vodafone να εισπράττει για λογαριασμό της. Και μιλάμε για εταιρία κολοσσό, όχι κανένα μαγαζάκι... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Σου δινει 2 ευρω, οχι όλο το ποσό ανανέωσης. 2 σε εσένα. Σε εμάς 3€ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Απο τα νουμερα ζουσαν με cashback και ειχα κανει ολυμπιακους και τα οποια θα πανε στα σκουπιδια, σκεφτομαι να κρατησω ενα που ειναι ευκολο. Το εκανα CU ετσι ωστε αν τελικα το κρατησω και του βαλω καποια στιγμη χρηματα να μπορεσω μετα αυτα τα χρηματα να τα φαω σε e-food, αν βεβαια υπαρχει τοτε το e-food. 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Μου βάλανε δώρο κάμποσα λεπτά και gb για 10 μέρες. Ευχαριστώ αλγόριθμε, το πέτυχες. Edited 3 ώρες πριν by spiliot 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts